Масов бой на бежанци в Харманли, счупиха патрулка с камъни

Масово сбиване е имало снощи в бежанския център в Харманли. Десетки изпратени на място полицаи са атакувани с камъни, счупено е стъклото на един автомобил.

Обратно в новината

Коментари - Масов бой на бежанци в Харманли, счупиха патрулка с камъни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази второстепенна новина всъщност е ужасяваща по много причини -показва истинското лице на бежанците,които явно ще стават все повече и от лагерите ще навлязат свободно в обществото ни,показва че стават истерично агресивни и опасни по най-незначителния повод,всъщност без повод,може да те нападнат защото ходиш с шорти например,също така виждаме двойния стандарт-тежко нападение над цял полицейски екип остава реално ненаказано

Затворете всички граници и никой да не се допуска на българска територия. А тези в лагерите да се затворят и да не се допускат вън. Ако не им изнася да се връщат обратно, откъдето са дошли.Много са големи тук. Скачат на бой. Ами щом могат да се бият, да си заминават и там откъдето са дошли, да се бият и си извоюват, живот, свобода и всички блага, които искат. Тук никой не ги иска, никой не ги е канил. Гадни, мръсни, долни и гнусни фесове и чалми !!!!

Всички участници в побоя да бъдат върнати в техните родни места. Там да си учат нотите, легатото и триолите. Пеят фалшиво, на са точни в хвърлянето на камъните и уцелват служителите на реда в нашата страна - ти да видиш умения!

ДАВАЙТЕ ГИ НАСАМ !!!

РАЗБЕРЕТЕ-ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ. ТОВА СА БЪДЕЩИ БОЙЦИ НА И.Д.- ОТНАЧАЛО ЩЕ СИ ПОЧИНАТ И ПОХАПНАТ НА СОЦИАЛА НА НЕВЕРНИЦИТЕ. ПОСЛЕ В ДЖАМИИТЕ ЩЕ ИМ ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ С ДОБАВКА НА ДРОГА(ТОВА ЩЕ ИМ БЪДЕ ЗАНИМАНИЕТО ОСНОВНО) И КОГАТО ДОСТИГНАТ НУЖНАТА КОНДИЦИЯ ЩЕ ГИ ИЗПРАТЯТ ОБРАТНО ЗА ДА ПРАВЯТ ДЖИХАД -. ОСТАНАЛИТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ СА ЖЕНИ,ДЕЦА И РОДНИНИ НА ДЕЙСТВАЩИ ГЛАВОРЕЗИ ОТ И.Д. ,КОИТО КАТО ПОЛУЧАТ СТАТУТ-БЕЖАНЕЦ МОГАТ ДА ИЗВИКАТ И МЪЖЕТЕ СИ И РОДИТЕЛИТЕ СИ......,А ТЕ ВЕЧЕ НАПЕЧЕЛИЛИ СЕ (АКО СА ОЖИВЕЛИ) ЩЕ ДОЙДАТ ПРИ ТЯХ ОФИЦИАЛНО СЪС САМОЛЕТ И БАНКОВА СМЕТКА,КОЯТО ШЕЙХОВЕТЕ ВЕЧЕ СА ЗАХРАНИЛИ ЗА ТЯХНИТЕ ЗАСЛУГИ ПО ДЖИХАДА И ТЕМ ПОДОБНИ ЗАНИМАНИЯ. И така веригата се затваря,докато Европа загине

Братя българи, и да пишете по форумите кервана си върви,границата е разградена,нямаме армия,гранични войски.Имаме си избрани нац.предатели,които вземат долари за всеки бежанец и в съюз с турските каналджии и бълг.циганската мафия правят пари от съдействието в трафика на хора.Имаме министър на отбраната-адвокатче,дето не е ходило в армията,министърка на МВР кабинетна социоложка.За какво умряха толкова възрожденци,опълченци,участници във войните-за това сега да подарим Майка България на циганите и африканците???Събудете се братя! Искайте Гранични войски,въвеждане на Казармата ,Стена и въоръжена охрана с граничари. Няма никакви бежанци,а само нарушители на границата ,които Турция умишлено изтласква и гони към БГ да се приеме закон ,който да приравни каналджийството с роботърговията.

. ВОДИ СЕ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА. ЕДИН ТАКА НАРЕЧЕН БЕЖАНЕЦ ПРЕДИЗВИКВА МНОГО ПОВЕЧЕ ПОРАЖЕНИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА ОТКОЛКОТО БОМБАНДИРОВКИТЕ. Всеки бежанец като получи статут и като извика официално още 10 свой роднини стават 11 спящи терористични клетки като се размножат след 10 год. ??? калкулатора пуши........НЕ ИЗГРАДИМ ЛИ СПЕШНО СТЕНА С ТОК,СНАЙПЕРИ-ДРОНОВЕ,МИНИРАНИ ПОЛЕТА И ГОЛЕМИ ПЛАКАТИ НА АРАБСКИ,АНГЛИЙСКИ И ТУРСКИ ЕЗ.:СТОП! ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Няма оправяне.Мисли бедни Българино, 500год.-малко ли ти бяха ???

Какво има да му мислят нашите! Който не спазва правилата - обратно и да си ходи от къде е дошъл! Полицаите ще пазят тях, а домовете ни ще бъдат разбивани, децата преследвани и нашите баби - изнасилвани! Това ли ви е демокрацията? Това ли са ви Европейските ценности? Не искаме така да ни подреждате държавата!

Ако бяха посрешнати със глад ,секс и бой ,нямаше да са още във България

Да потърсим вазелин докато все още има.

1. Границите на България не са защитени граници 2. Който не знае как да се държи и е против властите и ги напада - НАВЪН -направо да се изхвърлят, без да се замисля ще умират ли!

Прочетете статията "Умерената сирийска опозиция са терористи от цял свят" има я в поглед инфо, в аспекто и т. н. Вижте колко прилики има между Сирия и България - как и едната и другата държави са разбивани отвътре.

Ами да продължават да ги приемат - така цяла Бг ще се напълни с разни агресивни типове.

Нищо, нали така Деформаторския блок предлага да се борим с демографската криза...:)

ПОКАЗВАТ СИ ЛИЦАТА НАГЛИТЕ И ГАДНИ ПРИШЪЛЦИ!!! БИЯТ СЕ И ТРОШАТ ТОВА,КОЕТО СМЕ ИЗГРАДИЛИ С ПАРИТЕ СИ,С ПАРИТЕ ОТДЕЛЕНИ ОТ ЖАЛКИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ!!!ЯДАТ И ПИЯТ НА НАШ ГРЪБ!!! И ДОРИ ТОЗИ СЛУЧАЙ НЕ МОЖЕ ДА НАКАРА СЛЕПИТЕ ДА ПРОГЛЕДНАТ!!! КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ТА ДА ГИ НАТОВАРИТЕ И ДА ГИ ВЪРНЕТЕ ОБРАТНО?!

Това, ДИР-а са станали като часовник - ката ден по една партенка. Ама на тая веднага й поВерваааме, щото: 1. Били се 800 резняка, ченгета, охрана, жандарми, потрошили патрука. А иначе - 2-3 разкървавени глави?! ГоУем бой шъдъй било! 2. Само дето в местните медии пишат за автоматни откоси и единична стрелба, за включване на пожарникарски автомобил... Ма нейсе... 3. Местните ще протестират, щото си имат причини - напрежение, опоскват им градините и бостаните по-безмилостно и от циганите... Реално, изглежда че е имало бунт на амуджите.

Съветвам всички българи да се записват на уроци по пеене!!!

ЕЙ ТОВА ТЪПИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ НЕ СЕ НАУЧИХА НА ТОВА, ЩО Е ТО СТРАТЕГИЯ?! 1.ОСТАВАШ РЕЗНЯЦИТЕ ДА СЕ ПОИЗБИЯТ ПОМЕЖДУ СИ В ИМЕТО НА ТЕХНИЯ СИ АЛАХЧО! 2.ПОСЛЕ ВЛИЗАШ И ОЩЕ БОЙ, ЗА ДА ЗНАЯТ КЪДЕ СА! 3.ОБРАТНА ЕКСТРАДАЦИЯ КЪМ СТАМБУЛА НА ТАРТОРИТЕ ИМ БАРАБАР С ДРУГИТЕ РОДНИНИ ПИНГВИНИ! ТОВА Е ПРОСТО И ЕФИКАСНО!.....ПЪК И РЕЙТИНГА ЩЕ СКОЧИ!

Да, ама меркелова не дава. Мислиш ли, че милиционерите не ги сърбят ръцете? Требе да сме мирни, кротки, гостоприемни.

и на само със сегашните нелегални имигранти, а и с бъдещите: център от затворен тип и врата с надпис "Arbeit Maht Frei". А отстрани на входа една постройка с врата, без прозорци и с висок комин. Гаранция, че всичката паплач ще бяга от границата ни като от чума.

За първи трудов обект предлагам да направят оградата по границата - зидана, 5 м висока с вишки, картечни кули и т.н. Като на братски Израел с палестинците. На всеки 10 трудещи се мигранта - по 1 старши от местните цигани, за следене на качеството.

Те манговците ще се сдушат с бежанците.

Имаме такива обекти с високи комини, ТЕЦовете на Костов, американските Марици, имаме и един държавен ТЕЦ все още - Марица 2. Хем ще изгаря некачествения човешки материал, хем при висока температура, за да не мирише и да има по-пълно изгаряне, хем калоричността от свинските им месища ще произвежда топлина и ток за всеки дом.

Грешна посока предлагаш. Вагоните в Берлин и Мюнхен. Всички решения относно имигрантите у нас се взимат под натиска на меркелова.

Българите ще мрат от глад и мизерия, а нашите политици ще хранят бежанци и затворници и на едните и на другите месечната издръжка е към 1200 лв. месечно. А да не говорим за работещите бедни.

на снимката само 'майки с деца' бягащи от войната виждам ??

Добре де, нали Турция щеше да ги задържа на нейна територия? Какво стана, какви са тези нови и нови инвазии от млади, здрави и прави мъже? Дайте им по една лопата и с песен на уста да отиват да работят! Че безделието ражда насилие. Ако не, да се връщат, от където са тръгнали! Аман....

Защо изобщо се е намесила полицията? Те така хубаво са се почнали. Това са техни културни особености и ние, следвайки принципите на евротолерастията следва да ги уважаваме. Оставете ги, не се намесвайте, те сами ще свършат каквото трябва.

Манталитета и поведението им едва ли изненадва някого, освен отявлените толерасти, може би. Всички измислени доводи за това да бъдат допускани и да се прави опит за интеграция вече съвсем олекнаха. Независимо от позицията на ЕС и натиска който може да ни окажат тези трябва максимално бързо да се махат. От друга страна ми прави впечатление, макар че изобщо този въпрос не се коментира, в началото се говореше за бежанци. Този термин вече почти не се използа и тотално се наричат с истинското им име мигранти. И до като в началото по форумите на всяко изказване срещу тях скачаха по 100 защитници, вече нещата се обърнаха.

Сега няма да ги вземат в берлинската опера

КАКВО ВИ ПРЕЧИ ДА ГИ РАЗДЕЛИТЕ НА ГРУПИ И ИЗРИТАТЕ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ. ПРЕЧИ САМО ЖЕЛАНИЕТ НА ДЪРЖАВНОТО РЪКОВОДСТВО ДА Е "ДОБРЕ" С ВСИЧКИ. ИЗРИТАЙТА ГИ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ

КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЩЕТИТЕ?! Борисов ще ги извади от джоба си,или от куфарчетата с милиардите които изнесе! Герберастите да си прибират мигрантите в техните си имения! Да си ги къткат с крадените от народа пари!

Какво го мослим не разбирам, предлагаме на НАТО и Русия да си направи база за 10 години,срещу договор да охранява границата и да не преминава никой и така първата страна ,която склони печели базата а ние печлим сигурна граница.

МОМЧЕТА ПОЛИЦАЙ, ДА ВИ ДАМ ЕДИН Х А Й Д У Ш К И С Ъ В Е Т: ПРИ СЛЕДВАЩИЯ ПОДОБЕН СЛУЧАЙ ВАДИТЕ КАЛАЧНИЦИТЕ И. Л Е Ш!!!! 800 Г А Д А - 800. Т Р У П А!!!!! НЯМА Ж Е Н И. Н Я М А. Д Е Ц А!!!! ИНАЧЕ. Н Я М А. О П Р А В И Я!!!!!!

Няма ли септични ями за тях. И без това ще е според религията им - в трапа.

Има ли убити сред хулиганите от небългарски произход?

смелчага си, взимай мотиката на баба ти и отивай да ги усмиряваш

Във всеки Българин в който още има живец да си го потърси,че май идва време да ни трябва.Търсете и моето!

Рано или късно ще има загинали полицаи. Натам вървим. И после ще викаме "ама защо, ама как така !". Само министърката не се усеща.

ТАЗИ ЗАМАЕНА ЖЕНИЦА,СЛОЖЕНА ТАМ ЗА ПАРЛАМА,ЗА БУШОН?! ЖАЛНА И МАЙКА,КОГАТО СУЛТАНЪТ РЕШИ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗГЪРМИ,ТА ДА ГО СПАСИ НЕГО!!!

симо

Те така става ИНТЕГРИРАНЕТО........Така става и когато мултикултурата е водеща в поведението на държавата/съгласно ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ценности/,а не опазването на страната........Така , че сега ТАМ ,скоро и във вашият град/с ваше участие--ако пеете фалшиво/...

Като са толкова бойни - марш обратно от където са дошли, да се борят срещу фанатиците. Чий го дирят тука?

бягат от гражданска война, знаеш ли какво е "гражданска война"?

Хората са го казали: "Празен ум - дяволска работилница!" Като по цял ден се шляят и са им дали пари и за пиене - ще пеят, ще пият и ще се бият...

Кичо

Хармалииските полицаи да поканят на обмяна на опит македонските полицаи те показаха как се оправя тази сган ..газови гранати гумени патрони и много щурмови палки по орките....

" Причината била фалшиво пеене на един от бежанците ". Ма той Слави Трифонов не е бежанец бе! Той само така изглежда!

Полицията трябва да ходи там с БТР,а не с тарясници с панорамни стъкла, бъчво , разсъхнала, чуваш ли!

Сега целия сирийско-афганистански хор, обратно по родните места!

За всичко е виновна операта! 1. Да се осигури по Европейска програма - учители по солфеж. 2. Всеки бежанец с нотна тетрадка. 3. Безплатно да идва Азис и другите чалга ку*ви да ги разпяват. 4. Да има седмица на европейската музика - представители на немското и американското посолство да пеят с тях. 5. Благодаря ти Бабо Меркел за новите хористи в Харманли !! Данке!!!

Сирийско- афганистански хор Харманли. Музика за млади и стари. Песни от изтока и юга. Млади обрязани песнопойци. Благодаря ЕС !!!

На концлагери ли ще го обърнат? Как ще ги държат тия хора, заключени ли, телена ограда под вис напрежение ще има ли? Колко време ще ги държат, докога? А кой ще се заеме с причините за това преселение?

Ами чакаме ти да се заемеш, а не само въпросчета да пускаш!

Ето една идея. Всяка сутрин строяване на плаца и пеене на химна на Република България. След което им се дава закуска. Това ще реши проблема с фалшивото пеене.

Ми то е лесно да се реши проблема. Причиняваш безредици /нарушил си закон /- айде обратно от където си дошъл . Да видиш после колко послушни ще бъдат

у тях си не искат да се бият, ама тука като видят лабаво...

'Причината била фалшиво пеене на един от бежанците' Да им се осигурят веднага уроци по пеене на бежанците. Които покажат талант за награда клип в Пайнер.