Коментари - Масов бой в бежанския център в Харманли | Днес.dir.bg

Масов бой в бежанския център в Харманли

Бой между групи от иракчани и афганистанци е възникнал в регистрационно-приемателния център за бежанци в Харманли, съобщиха от полицията в Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Масов бой в бежанския център в Харманли | Днес.dir.bg

Коментари

Може би за да си джиткат свободно извън лагера. Този лагер не е ли от затворен ТИП ИЛИ ПЪК НЕ! ИЗГЛЕЖДА ЛАГЕРА ОТ ЗАТВОРЕН ТИП Е СЪС ОТВОРЕНИ ВРАТИ.

НЕМОЖЕ ТАКА, недейте, неискаме бежанци но кой ли ни слуша? Австрия е върнала 7000 бежанци а НИЕ николко.Подготвяме им нови центрове за "добре дошли"България пита: КОЛКО БЕЖАНЦИ СМЕ ВЪРНАЛИ И ИЗОБЩО ТОЗИ ВЪПРОС СТОИ ЛИ НА ДНЕВЕН РЕД, НЯКЪДЕ ИЛИ НЕ

Ами връщайте ги обратно!Какво ги щадите?Те и без това не бягат от войни,а са икономически имигранти. Щом са НЕЛЕГАЛНИ ВЪН!!!

Няма ли да най-сетне нещата да се кажат с истинските им имена? Отдавна т.н. бежански центрове трябва да се наричат центрове за задържане на нелегални мигранти. При което да се приложат и съответните правила за ограничаване възможностите на "страдалците" да тормозят българските данъкоплатци.

Ами скучаят " бежанците", та се посбиват за разнообразие! Осигурен подслон, храна, здравни осигуровки, по цял ден лежат, млади яки мъже, да проявим разбиране! Да помислим и обслужим подобаващо, Меркелка после да ни цунка за награда.

Абе проблем с бежанците решаем само с стрелбата на граница. Другото решение просто няма.

Ама те бежанци ли са? Общо взето няма никакъв смисъл да се спазват закони, след като те само пречат и са безумни. По всички правила на правото тези идиоти са нелегални, навлеци. В Изреал го стрелят на месо. А европейските еврейски общности и особено българската са основните които защитават и канят тези азиатски идиоти в Европа и България. Между другото същите еврейски мислители са в основата на кампанията 'Българската коледа', ' Ромското включване', а председателката на евреите в Бг София Коен е шефче нещо по компаниите на велинградския евреин Васил Божков - черепа. Сега някой да не си помисли че наркоманът Сайдеров е нещо стойностно. Не просто е говорител на съшщите господари. А дансуващите чнегесаряни първи се натискат да служат на еврейските и израелски моди. Последните никак не са лишени от разум, логика и трезвомилсие. Проблемът е огормното залегнало лицемерие. Вие се самоубивайте и слугувайте на мюслитата. А израел има право да се защитава. Хм....

Абе тия що не ги къпят с напалм(олив) ? ;)

информацията отговаря ли на факти ? съмнявам се .

Протест срещу бежанците в Харманли: 600 човека, всички други "варят ракия и правят салати". Протест срещу бежанците в Овча Купел: 200 човека, останалите "гледат от терасите на панелните блокове". Протест срещу бежанците в центъра на София: 600 човека от 1,5-милионен град - повече полиция от "протестиращи". Вечерта по БНТ и бТВ показаха "късо подстригани младежи с черни фланелки и членове на футболни агитки". "Младите и красивите" по-скоро биха викали в екстаз "Refugees welcome!". Избори... Партиите с откровени "промеркелски" позиции ГЕРБ и РБ ("байхуй") печелят. Значи българите искат бежанци! Което е добра новина за Меркел година преди парламентарните избори в Германия...

Прав сте за абсолютно всичко. Меркел има 52% одобрение миналия месец в Германия. Принципно говедата сами влизат в кланницата. С европейците не е различно.

При някои народи не е така! Чехи, унгарци, поляци, словаци... А австрийците така натиснаха политиците с подкрепата за крайнодясната си партия, че правителството се принуди да вземе сериозни мерки... А тук... Засега повечето си мислят, че този проблем просто не ги засяга...

абсолютно си прав. само една поправка- не са rеfugees, а са rapefugees. в превод, никакви бежанци не са, а са изнасилвачи, търтеи, бомбаджии. и нищо повече!

Гонете ги докато не са ви избили ! Те са незаконно проникнали на територията България!

...в лагера да им раздадат хубава вечеря за да се навечерят добре, после да им раздадат по един нож и да им организит вечерен концерт с фалшиво пеещи афганистанци...така на следващата вечер ще вечерят някаде другаде...и девици ще им правят компания...на всеки по 70!!!!

За тия няма ли някаква работа? Нещо да чукат камъни,да правят тухли... Да се дава храна само на работещите. Иначе чий го търсят тука? И аз искам да съм някъде бежанец 20 години и да ме хранят безплатно и децата да ми изгледат!

Решението е да им се дава гражданство и да бягат към Канада и без това не искат да живеят в БГ

Орбане, Орбане защо не се роди в България?

Освен с личните си качества Орбан е силен и защото има подкрепата на цял един народ, готов да се бори и да отстоява правата и националните си интереси. Така че и да го имаше/а може би го има/ и у нас, едва ли би бил толкова силен и твърд в политиката си.

агресия, краста, нашествие, средновековна диващина, повсеместна гнъс, патологичен мързел....всичко това, не е ясно защо, наричано "клети бежанци".

СТАШНО СТАВА С ТИЯ ОРКИ БОЖЕ ПАЗИ НИ ЧЕ КАТ ГЛЕДАМ ЕВРОГЕЙОВЕТЕ И ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ И БОКЛУЦИ ВЕРНО ПАК ЩЕ ЯДЕМЕ...........У ЕВРОПАТА СЕКИ 4-ТИ ЩЕ Е МЮСЮЛМАНИН ДО 2030 ЧЕ И ПРЕДИ ТОВА АМИ ДРУГИТЕ ОРКИ - ЧЕРНИ ДЗВЕРОВЕ КАТ АФРИКАНЦИ , ДРУГИТЕ МАНГАЛ - АВЕ СТРАШНО СТАВА АМИ ДА СЕ ВЪОРЪЖАВАМЕ И НИЕ

Нали се харчат милиарди за разни мисии в Афганистан?Резултати никакви.От "контролираният"Афганистан производството на наркотици се е увеличило десетки пъти.Бежанците също се увеличават.Причината за бежанците са сбърканата политика в света,воденето на войни в Близкият Изток.Който е създал хаоса ,сега да си го оправя.

Веднага лагерите да се разделят на сектори според етносите. Да живееш в лагер си е цяло предизвикателство. Ако не им създадете някакво занимание. При всички случай започнете да учите поне децата на български език. Проучете, кой каква специалност и образование има и при първа възможност им осигурете каквато и да е работа. При збиване или инцидент при, който има някакви физически увреждания замесените лица да се експулсират до 72ч. Доколкото знам на всеки емигрант се превеждат някакви пари от ЕС. Това, което се случва е само началото. Виждаме, какво става в Франция, Германия, Белгия...., а тук дремете. Вземете драконовски мерки. Също така, който извърши, каквото и да е криминално деяние да се експулсира незабавно. ГЕРБ да го каже по категоричен начин, защото все още управлява, и то не само по медиите, като уведомление, но и там в лагерите да подпишат декларация, че са уведомени за последствията, които ги чакат независимо, кой какъв е..... Веднага да се изберат представители на различните етноси, които да отговарят за вътрешния ред в лагерите. Да се държи отговорност, а сега разпасана команда. Представители на полицията да искат отчети за реда и необходимостта за решаване на възникнали конфликти или трудности между емигрантите. Оставите ли ги така не чакайте, нищо хубаво да се случва. Опичайте си акъла докато е време.....Недейте се джафка предизборно, и не манипулирайте хората, че някой от вас е по добър от другите. Истината я знаят всички, че засега, нищо не зависи от вас....то всеки го вижда и знае, а не да омайвате хората, колко сте хрисими и вода ненапита и само мислите за всички българи независимо от техният етнос.... Много скоро на всички могат да Ви духнат под опашката, ако продължавате с ваши или външни, явни или скрити неща с малко ум???....Бъдете сигурни в това!!!....

Разочаровате ме... докога само ще се биете - само с бой до 40-те девици не се стига, бе!

ПИ-ПИ, ОГЛЕДАЙ СЕ ЗА НАЙ-БОРБЕНОТО ПЕТЛЕ И СИ ГО ВЗЕМИ У ВАС, ДА МУ СНАСЯШ ЯЙЦА :-))

Не се коси, бре - моето петле съм си го намерила когато е трябвало и съм му излюпила две пилета;) От тез' не ми трябват - да си правят чорба помежду си;))

ЩЕ СИ КУПЯ ЕДИН ТАКЪВ 20-25Г. ДА МИ ЦЕПИ ДЪРВА ЗА ВИЛАТА, ДА ЧИСТИ WC-то ! АБЕ НЯМА ДА ГО ОСТАВЯ ДА МИ ЛЕЖИ !!!

Харесва ми чувството ти за хумор, както и иронията в мнението ти и ти сложих плюс, но не си схванал кой е господаря - нас ни продават на тях в момента, заедно с територията на Европа. Утре ти ще му цепиш дървата за вилата или той ще те заколи като агне...

Светът беше потресен как мохамеданите избиват най-зверски християните и други малцинствени етноси. Защо европейските християнски държави не предоставиха убежище на истински страдащите, а приютяват професионални бандити и главорези?! Светът се побърква и побъркани хора избират продажните политици!

Защото така казват началниците!

Бойко, ако бях на твое място щях да върна парите на Европа дадени уж за огради, а не за лагери, щях със спестените според теб милиарди наистина да оградя страната ни и да запазя спокойствието и неутралитета на народа си, защото после с тези не случайно подсигурени пари си купуваме само и само неприятности

Забележете, че на всички млади мъже по улиците е натрапена "модата" да носят "арабско-муджахидински" бради - т.е. да не се различават от емигрантите ! Това се случва през последните 2-3 години. По чуждите медии пише, че тази мода е натрапвана от двамата италиански "моделиери" от цигански произход - Долче и Габана, за което им е платено от американско НПО.

Соросоиди са тия казваш ?!?! За пари го правят, щото нямат завалиите.

Може-би и това е вярно, но мен напоследък ме тревожи друг факт - по телевизията излизат няколко човека - българи, които имат бради, но са без мустаци, което е необичайно. Доколкото знам, с брада, но обръснато над устните лице е характерен белег на ислямистите. Те защо са избрали да изглеждат така? Моля, ако някой знае, нека обясни. Може-би греша.

И ТИКВАТА- НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ , СЛУГИ НА САЩ САТАНИСТИТЕ! МРЪСНИ ЛЪЖЦИ- ОГЛЕЖДАТ И В МОМЕНТА ЗА ОЩЕ ЛАГЕРИ-

Че от полицията да вземат да им организират гладиаторски боеве на близкия стадион! Тъкмо ще могат да покрият част от издръжката им чрез продажба на билети за боевете!

КОЙТО ДА ПРИЕМА ТЕЗИ НАГЛЕЦИ ЗА БРАТЯ !??? ДА ИСКА ДА ГИ ХРАНИ, ТА ДА СЕ БИЯТ ПО-ДОБРЕ !??? ДА ИМ ПЛАЩА, ТА ДА НИ МРАЗЯТ ПО-СИЛНО !??? ИМА ЛИ ТАКИВА ???!

Има, някаква шамандура тука гъчи минуси Р:

РЕШЕНИЕТО Е, ОБЩИНИТЕ ДА ПРИЕМАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ОТ СЕМЕЙСТВА, КОИТО ИСКАТ ДА ПРИЮТЯТ И ГЛЕДАТ ТАКИВА !!! ЛАГЕРИ НЯМА ДА СА НУЖНИ !!! ПЪЛНО Е СЪС СЪСТРАДАТЕЛНИ, КОНФОРМИСТКИ ЛЬОЛЬОВЦИ !!!!

И ОБРАТНО, ОТКЪДЕ СА ДОШЛИ ТИЯ МАЙМУНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Към твоята кратуна по-скоро. Какво си мислиш, че ракетите му ще пропуснат троловете му ли ?

Не стига, че хрантутим тази измет, осигуряваме им покрив над кратуните, даваме им джоб параса, безплатен ток, вода, здравеопазване, лекарство, интернет, но и плащаме на куп полицай и жандармеристи да ги пазят и охраняват. В същото време нашите майки и би изнемогват с пенсии по 100тина 200 лева. Това е пълно безсрамие на управляващата герберастка клика, предателство и геноцид. Вън паразитите от България, веднага ...

"Чудесно ! Да почнат да трепят и полицаите, и Бъч като дойде!

И като им съставиха актове.. какво ? Ще ги чакат да си платят актовете ли ? На самолета и обратно в Афганистан, нали има спогодба да ги връщаме маймуните там.

Интересно ми е какво се случи на онези, които се биха през август, противопоставиха се на държавната власт /полицията/ и потрошиха държавна собственост. Още ли ги храним?

Обещаха да не правят повече така и ние им простихме.

Някой да прати на руските ВКС координатите на лагера в Харманли. Така и така са се събрали доста хлебарки на едно място... Мисля, че една бомба ще свърши работа, а и ще излезе по-евтино на държавата!

Айде няма нужда, че току виж руските ВКС (ей това грандоманско ми е било винаги и смешно ВКС) съборили болницата и 2-3 жилищни квартала. После ще обясняват, как там имало други самолети и не са те.

Спри да четеш пропаганда, непростимо е в наши дни да нямаш инфо от поне 3 места.

Абе, докога ВСИЧКО ще се произвежда в китай?

Когато си платят актовете за хулиганство - елате ми се похвалете!

Питам защо ги държите след като още от сега правят проблеми и на всичкото отгоре си позволяват да посягат и на полицията? Това са хора оперирани от срам, благоприличие и даже това, че се намират в чужда страна не ги спира!!! Проявилите се ВЪН от страната ни

Кандидат президента Каракачанов даде ли оценка за случая в Харманли.Защото досега си трае за върнатите турци.Явно е и ,че и той е турска подлога!Работи за Ердоган.

да се разреши на полицаите да стрелят, но не във въздуха.

някой с лява резба слага - , да не е от продажния бех...????

А някакви глупави руски тролове слагат плюсове. :))) Парадокс. :))

Тези НЕ са БЕЖАНЦИ!!!!!! З А Щ О властващата коалиция Ги ТЪРПИ??? За ПЕНСИОНЕРИ и БОЛНИ ДЕЦА- пари - НЯМА, а за н а в л е ц и -ИМА??????

щото българина си избира предатели и образи като Буцата!

Изнесоха си проблема в красива Европа. Смятали ли сте колко човека убива един джихадист?

Тези побоища щяха да са далече от нас, ако краварите не бяха ударили ръшите в Аф...!!! Ама тя Америка е далче и от там и от тука!!!

а англичаните и французите не бомбандират ли и те, а белгииците? кои беше водещ в либия-нека ти припомня-франця. евтинко пропагандираш.

Ние сме Островът на спокойствието, така каза ТОЙ. Но няма да му се търси сметка за лъжите и националното предателство. Много плужеци са се впили в шлифера му и не дават косъм да падне от него. А пускат поредните партенки за да отклонят вниманието от чуждата инвазия в България и предварителните гафове с маниполирането на изборите. И вместо да търсят сметка от тези, спрели строежа на Белене (имаше и референдум потушен безпардонно), те се ровят в миналото да потрошат още народни пари за нескопосаните си политически съдебни процеси.

Той осигури спокойствие тук с това, че докарал хората и държавата до нищета и пристигащи диваци явно не намират тук голяма разлика с това, което го имат в родината си и затова са вбесени,че ги задържат тук. Дори и те не искат да останат.Искат красив живот на тепсия.

Someone

Като са им съставени актове, ще има ли и наказателни постановления? Ако им наложат глоби, ще ги съберат ли?

На сбилите се веднага да им се раздадат социални помощи!!!!!

че това са особености на етносите им.Как си представят нашите власт имащи ,че тези хиляди здрави,прави,млади момчета,макар и тъпи и необразовани , примитиви,ще стоят мирни и тихи.Нееее ,на тези хормоните им бошуват,а са и от друго измерение,при тях ножа им е детската играчка.

Явно вече е време ние - българските жени да се екипираме поне с по един нож... След като мъжете ни са пу.ки, така ще е!

Носенето на нож, а не дай си боже употребата му ще ви отворят проблеми с властта. Така че трябва по скоро да мислите как да се махне сегашната власт, а не нещо друго.

Ми искахте еманциапция, феминизъм, равно права - ТЕ ВИ!

Juliana Zareva

Искахме равенство в цивилизована страна, а те ще я пълнят с примати, това не сме го искали.

Аз имам спрей, купих си го след като един ме бута една вечер на спирка в центъра на София. Сега само им го показвам, като минават близо покрай мен и се отдалечават бързо-бързо.

Лют спрей не си ли носите в чантите? Той също върши работа, а и не е оръжие, за което човек може да си има неприятности.

Мъжете ти са пу.ки, защото са отгледани от пу.ки. Няма мъже, защото първо няма кой да ги роди, и второ защото разведените самотни майки, в семейства без бащи, не могат да създадат мъже от момчетата си. Във феминизираните държави има разпад на семейството и спад на раждаемостта. И това е навсякъде, не само в България. По принцип феминизираните общества са слаби и се разпадат поради ниска раждаемост. Сами се унищожавате от завист и егоизъм - просто белите жени са се изродили. Както навремето в Упадъчната Римската Империя.

На влизане в страната, да се раздават оръжия за самозащита на всеки новодошъл! Така хем всички ще са спокойни, хем търговията с оръжие ще отбележи прогрес. Мислете за икономиката и сигурността на родината!!!

Не просто оръжие, ами автоматично оръжие и поне 4 пълнителя безплатни патрони, а следващите 50 - на половин цена! Така де, нали трябва да помагаме на "бежанците"?

Може: от разстояние 50 м. да им се подхвърля по една граната с изваден предпазител.

Политиците - наши и европейски, трябва всеки ден да посещават такива центрове - за да видят лицето на миграцията. Сблъсъците между мигранти е само един от проблемите - следват много други.

Защо им съставят само актове за хулиганство, участниците в боя трябва да получат отказ от бежански и хуманитарен статут.

Ох, да! Обичам актовете! да... ДА..!!!

Коментари - Масов бой в бежанския център в Харманли | Днес.dir.bg

Масов бой в бежанския център в Харманли

Бой между групи от иракчани и афганистанци е възникнал в регистрационно-приемателния център за бежанци в Харманли, съобщиха от полицията в Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Масов бой в бежанския център в Харманли | Днес.dir.bg

Коментари

Може би за да си джиткат свободно извън лагера. Този лагер не е ли от затворен ТИП ИЛИ ПЪК НЕ! ИЗГЛЕЖДА ЛАГЕРА ОТ ЗАТВОРЕН ТИП Е СЪС ОТВОРЕНИ ВРАТИ.

НЕМОЖЕ ТАКА, недейте, неискаме бежанци но кой ли ни слуша? Австрия е върнала 7000 бежанци а НИЕ николко.Подготвяме им нови центрове за "добре дошли"България пита: КОЛКО БЕЖАНЦИ СМЕ ВЪРНАЛИ И ИЗОБЩО ТОЗИ ВЪПРОС СТОИ ЛИ НА ДНЕВЕН РЕД, НЯКЪДЕ ИЛИ НЕ

Ами връщайте ги обратно!Какво ги щадите?Те и без това не бягат от войни,а са икономически имигранти. Щом са НЕЛЕГАЛНИ ВЪН!!!

Няма ли да най-сетне нещата да се кажат с истинските им имена? Отдавна т.н. бежански центрове трябва да се наричат центрове за задържане на нелегални мигранти. При което да се приложат и съответните правила за ограничаване възможностите на "страдалците" да тормозят българските данъкоплатци.

Ами скучаят " бежанците", та се посбиват за разнообразие! Осигурен подслон, храна, здравни осигуровки, по цял ден лежат, млади яки мъже, да проявим разбиране! Да помислим и обслужим подобаващо, Меркелка после да ни цунка за награда.

Абе проблем с бежанците решаем само с стрелбата на граница. Другото решение просто няма.

Ама те бежанци ли са? Общо взето няма никакъв смисъл да се спазват закони, след като те само пречат и са безумни. По всички правила на правото тези идиоти са нелегални, навлеци. В Изреал го стрелят на месо. А европейските еврейски общности и особено българската са основните които защитават и канят тези азиатски идиоти в Европа и България. Между другото същите еврейски мислители са в основата на кампанията 'Българската коледа', ' Ромското включване', а председателката на евреите в Бг София Коен е шефче нещо по компаниите на велинградския евреин Васил Божков - черепа. Сега някой да не си помисли че наркоманът Сайдеров е нещо стойностно. Не просто е говорител на съшщите господари. А дансуващите чнегесаряни първи се натискат да служат на еврейските и израелски моди. Последните никак не са лишени от разум, логика и трезвомилсие. Проблемът е огормното залегнало лицемерие. Вие се самоубивайте и слугувайте на мюслитата. А израел има право да се защитава. Хм....

Абе тия що не ги къпят с напалм(олив) ? ;)

информацията отговаря ли на факти ? съмнявам се .

Протест срещу бежанците в Харманли: 600 човека, всички други "варят ракия и правят салати". Протест срещу бежанците в Овча Купел: 200 човека, останалите "гледат от терасите на панелните блокове". Протест срещу бежанците в центъра на София: 600 човека от 1,5-милионен град - повече полиция от "протестиращи". Вечерта по БНТ и бТВ показаха "късо подстригани младежи с черни фланелки и членове на футболни агитки". "Младите и красивите" по-скоро биха викали в екстаз "Refugees welcome!". Избори... Партиите с откровени "промеркелски" позиции ГЕРБ и РБ ("байхуй") печелят. Значи българите искат бежанци! Което е добра новина за Меркел година преди парламентарните избори в Германия...

Прав сте за абсолютно всичко. Меркел има 52% одобрение миналия месец в Германия. Принципно говедата сами влизат в кланницата. С европейците не е различно.

При някои народи не е така! Чехи, унгарци, поляци, словаци... А австрийците така натиснаха политиците с подкрепата за крайнодясната си партия, че правителството се принуди да вземе сериозни мерки... А тук... Засега повечето си мислят, че този проблем просто не ги засяга...

абсолютно си прав. само една поправка- не са rеfugees, а са rapefugees. в превод, никакви бежанци не са, а са изнасилвачи, търтеи, бомбаджии. и нищо повече!

Гонете ги докато не са ви избили ! Те са незаконно проникнали на територията България!

...в лагера да им раздадат хубава вечеря за да се навечерят добре, после да им раздадат по един нож и да им организит вечерен концерт с фалшиво пеещи афганистанци...така на следващата вечер ще вечерят някаде другаде...и девици ще им правят компания...на всеки по 70!!!!

За тия няма ли някаква работа? Нещо да чукат камъни,да правят тухли... Да се дава храна само на работещите. Иначе чий го търсят тука? И аз искам да съм някъде бежанец 20 години и да ме хранят безплатно и децата да ми изгледат!

Решението е да им се дава гражданство и да бягат към Канада и без това не искат да живеят в БГ

Орбане, Орбане защо не се роди в България?

Освен с личните си качества Орбан е силен и защото има подкрепата на цял един народ, готов да се бори и да отстоява правата и националните си интереси. Така че и да го имаше/а може би го има/ и у нас, едва ли би бил толкова силен и твърд в политиката си.

агресия, краста, нашествие, средновековна диващина, повсеместна гнъс, патологичен мързел....всичко това, не е ясно защо, наричано "клети бежанци".

СТАШНО СТАВА С ТИЯ ОРКИ БОЖЕ ПАЗИ НИ ЧЕ КАТ ГЛЕДАМ ЕВРОГЕЙОВЕТЕ И ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ И БОКЛУЦИ ВЕРНО ПАК ЩЕ ЯДЕМЕ...........У ЕВРОПАТА СЕКИ 4-ТИ ЩЕ Е МЮСЮЛМАНИН ДО 2030 ЧЕ И ПРЕДИ ТОВА АМИ ДРУГИТЕ ОРКИ - ЧЕРНИ ДЗВЕРОВЕ КАТ АФРИКАНЦИ , ДРУГИТЕ МАНГАЛ - АВЕ СТРАШНО СТАВА АМИ ДА СЕ ВЪОРЪЖАВАМЕ И НИЕ

Нали се харчат милиарди за разни мисии в Афганистан?Резултати никакви.От "контролираният"Афганистан производството на наркотици се е увеличило десетки пъти.Бежанците също се увеличават.Причината за бежанците са сбърканата политика в света,воденето на войни в Близкият Изток.Който е създал хаоса ,сега да си го оправя.

Веднага лагерите да се разделят на сектори според етносите. Да живееш в лагер си е цяло предизвикателство. Ако не им създадете някакво занимание. При всички случай започнете да учите поне децата на български език. Проучете, кой каква специалност и образование има и при първа възможност им осигурете каквато и да е работа. При збиване или инцидент при, който има някакви физически увреждания замесените лица да се експулсират до 72ч. Доколкото знам на всеки емигрант се превеждат някакви пари от ЕС. Това, което се случва е само началото. Виждаме, какво става в Франция, Германия, Белгия...., а тук дремете. Вземете драконовски мерки. Също така, който извърши, каквото и да е криминално деяние да се експулсира незабавно. ГЕРБ да го каже по категоричен начин, защото все още управлява, и то не само по медиите, като уведомление, но и там в лагерите да подпишат декларация, че са уведомени за последствията, които ги чакат независимо, кой какъв е..... Веднага да се изберат представители на различните етноси, които да отговарят за вътрешния ред в лагерите. Да се държи отговорност, а сега разпасана команда. Представители на полицията да искат отчети за реда и необходимостта за решаване на възникнали конфликти или трудности между емигрантите. Оставите ли ги така не чакайте, нищо хубаво да се случва. Опичайте си акъла докато е време.....Недейте се джафка предизборно, и не манипулирайте хората, че някой от вас е по добър от другите. Истината я знаят всички, че засега, нищо не зависи от вас....то всеки го вижда и знае, а не да омайвате хората, колко сте хрисими и вода ненапита и само мислите за всички българи независимо от техният етнос.... Много скоро на всички могат да Ви духнат под опашката, ако продължавате с ваши или външни, явни или скрити неща с малко ум???....Бъдете сигурни в това!!!....

Разочаровате ме... докога само ще се биете - само с бой до 40-те девици не се стига, бе!

ПИ-ПИ, ОГЛЕДАЙ СЕ ЗА НАЙ-БОРБЕНОТО ПЕТЛЕ И СИ ГО ВЗЕМИ У ВАС, ДА МУ СНАСЯШ ЯЙЦА :-))

Не се коси, бре - моето петле съм си го намерила когато е трябвало и съм му излюпила две пилета;) От тез' не ми трябват - да си правят чорба помежду си;))

ЩЕ СИ КУПЯ ЕДИН ТАКЪВ 20-25Г. ДА МИ ЦЕПИ ДЪРВА ЗА ВИЛАТА, ДА ЧИСТИ WC-то ! АБЕ НЯМА ДА ГО ОСТАВЯ ДА МИ ЛЕЖИ !!!

Харесва ми чувството ти за хумор, както и иронията в мнението ти и ти сложих плюс, но не си схванал кой е господаря - нас ни продават на тях в момента, заедно с територията на Европа. Утре ти ще му цепиш дървата за вилата или той ще те заколи като агне...

Светът беше потресен как мохамеданите избиват най-зверски християните и други малцинствени етноси. Защо европейските християнски държави не предоставиха убежище на истински страдащите, а приютяват професионални бандити и главорези?! Светът се побърква и побъркани хора избират продажните политици!

Защото така казват началниците!

Бойко, ако бях на твое място щях да върна парите на Европа дадени уж за огради, а не за лагери, щях със спестените според теб милиарди наистина да оградя страната ни и да запазя спокойствието и неутралитета на народа си, защото после с тези не случайно подсигурени пари си купуваме само и само неприятности

Забележете, че на всички млади мъже по улиците е натрапена "модата" да носят "арабско-муджахидински" бради - т.е. да не се различават от емигрантите ! Това се случва през последните 2-3 години. По чуждите медии пише, че тази мода е натрапвана от двамата италиански "моделиери" от цигански произход - Долче и Габана, за което им е платено от американско НПО.

Соросоиди са тия казваш ?!?! За пари го правят, щото нямат завалиите.

Може-би и това е вярно, но мен напоследък ме тревожи друг факт - по телевизията излизат няколко човека - българи, които имат бради, но са без мустаци, което е необичайно. Доколкото знам, с брада, но обръснато над устните лице е характерен белег на ислямистите. Те защо са избрали да изглеждат така? Моля, ако някой знае, нека обясни. Може-би греша.

И ТИКВАТА- НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ , СЛУГИ НА САЩ САТАНИСТИТЕ! МРЪСНИ ЛЪЖЦИ- ОГЛЕЖДАТ И В МОМЕНТА ЗА ОЩЕ ЛАГЕРИ-

Че от полицията да вземат да им организират гладиаторски боеве на близкия стадион! Тъкмо ще могат да покрият част от издръжката им чрез продажба на билети за боевете!

КОЙТО ДА ПРИЕМА ТЕЗИ НАГЛЕЦИ ЗА БРАТЯ !??? ДА ИСКА ДА ГИ ХРАНИ, ТА ДА СЕ БИЯТ ПО-ДОБРЕ !??? ДА ИМ ПЛАЩА, ТА ДА НИ МРАЗЯТ ПО-СИЛНО !??? ИМА ЛИ ТАКИВА ???!

Има, някаква шамандура тука гъчи минуси Р:

РЕШЕНИЕТО Е, ОБЩИНИТЕ ДА ПРИЕМАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ОТ СЕМЕЙСТВА, КОИТО ИСКАТ ДА ПРИЮТЯТ И ГЛЕДАТ ТАКИВА !!! ЛАГЕРИ НЯМА ДА СА НУЖНИ !!! ПЪЛНО Е СЪС СЪСТРАДАТЕЛНИ, КОНФОРМИСТКИ ЛЬОЛЬОВЦИ !!!!

И ОБРАТНО, ОТКЪДЕ СА ДОШЛИ ТИЯ МАЙМУНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Към твоята кратуна по-скоро. Какво си мислиш, че ракетите му ще пропуснат троловете му ли ?

Не стига, че хрантутим тази измет, осигуряваме им покрив над кратуните, даваме им джоб параса, безплатен ток, вода, здравеопазване, лекарство, интернет, но и плащаме на куп полицай и жандармеристи да ги пазят и охраняват. В същото време нашите майки и би изнемогват с пенсии по 100тина 200 лева. Това е пълно безсрамие на управляващата герберастка клика, предателство и геноцид. Вън паразитите от България, веднага ...

"Чудесно ! Да почнат да трепят и полицаите, и Бъч като дойде!

И като им съставиха актове.. какво ? Ще ги чакат да си платят актовете ли ? На самолета и обратно в Афганистан, нали има спогодба да ги връщаме маймуните там.

Интересно ми е какво се случи на онези, които се биха през август, противопоставиха се на държавната власт /полицията/ и потрошиха държавна собственост. Още ли ги храним?

Обещаха да не правят повече така и ние им простихме.

Някой да прати на руските ВКС координатите на лагера в Харманли. Така и така са се събрали доста хлебарки на едно място... Мисля, че една бомба ще свърши работа, а и ще излезе по-евтино на държавата!

Айде няма нужда, че току виж руските ВКС (ей това грандоманско ми е било винаги и смешно ВКС) съборили болницата и 2-3 жилищни квартала. После ще обясняват, как там имало други самолети и не са те.

Спри да четеш пропаганда, непростимо е в наши дни да нямаш инфо от поне 3 места.

Абе, докога ВСИЧКО ще се произвежда в китай?

Когато си платят актовете за хулиганство - елате ми се похвалете!

Питам защо ги държите след като още от сега правят проблеми и на всичкото отгоре си позволяват да посягат и на полицията? Това са хора оперирани от срам, благоприличие и даже това, че се намират в чужда страна не ги спира!!! Проявилите се ВЪН от страната ни

Кандидат президента Каракачанов даде ли оценка за случая в Харманли.Защото досега си трае за върнатите турци.Явно е и ,че и той е турска подлога!Работи за Ердоган.

да се разреши на полицаите да стрелят, но не във въздуха.

някой с лява резба слага - , да не е от продажния бех...????

А някакви глупави руски тролове слагат плюсове. :))) Парадокс. :))

Тези НЕ са БЕЖАНЦИ!!!!!! З А Щ О властващата коалиция Ги ТЪРПИ??? За ПЕНСИОНЕРИ и БОЛНИ ДЕЦА- пари - НЯМА, а за н а в л е ц и -ИМА??????

щото българина си избира предатели и образи като Буцата!

Изнесоха си проблема в красива Европа. Смятали ли сте колко човека убива един джихадист?

Тези побоища щяха да са далече от нас, ако краварите не бяха ударили ръшите в Аф...!!! Ама тя Америка е далче и от там и от тука!!!

а англичаните и французите не бомбандират ли и те, а белгииците? кои беше водещ в либия-нека ти припомня-франця. евтинко пропагандираш.

Ние сме Островът на спокойствието, така каза ТОЙ. Но няма да му се търси сметка за лъжите и националното предателство. Много плужеци са се впили в шлифера му и не дават косъм да падне от него. А пускат поредните партенки за да отклонят вниманието от чуждата инвазия в България и предварителните гафове с маниполирането на изборите. И вместо да търсят сметка от тези, спрели строежа на Белене (имаше и референдум потушен безпардонно), те се ровят в миналото да потрошат още народни пари за нескопосаните си политически съдебни процеси.

Той осигури спокойствие тук с това, че докарал хората и държавата до нищета и пристигащи диваци явно не намират тук голяма разлика с това, което го имат в родината си и затова са вбесени,че ги задържат тук. Дори и те не искат да останат.Искат красив живот на тепсия.

Someone

Като са им съставени актове, ще има ли и наказателни постановления? Ако им наложат глоби, ще ги съберат ли?

На сбилите се веднага да им се раздадат социални помощи!!!!!

че това са особености на етносите им.Как си представят нашите власт имащи ,че тези хиляди здрави,прави,млади момчета,макар и тъпи и необразовани , примитиви,ще стоят мирни и тихи.Нееее ,на тези хормоните им бошуват,а са и от друго измерение,при тях ножа им е детската играчка.

Явно вече е време ние - българските жени да се екипираме поне с по един нож... След като мъжете ни са пу.ки, така ще е!

Носенето на нож, а не дай си боже употребата му ще ви отворят проблеми с властта. Така че трябва по скоро да мислите как да се махне сегашната власт, а не нещо друго.

Ми искахте еманциапция, феминизъм, равно права - ТЕ ВИ!

Juliana Zareva

Искахме равенство в цивилизована страна, а те ще я пълнят с примати, това не сме го искали.

Аз имам спрей, купих си го след като един ме бута една вечер на спирка в центъра на София. Сега само им го показвам, като минават близо покрай мен и се отдалечават бързо-бързо.

Лют спрей не си ли носите в чантите? Той също върши работа, а и не е оръжие, за което човек може да си има неприятности.

Мъжете ти са пу.ки, защото са отгледани от пу.ки. Няма мъже, защото първо няма кой да ги роди, и второ защото разведените самотни майки, в семейства без бащи, не могат да създадат мъже от момчетата си. Във феминизираните държави има разпад на семейството и спад на раждаемостта. И това е навсякъде, не само в България. По принцип феминизираните общества са слаби и се разпадат поради ниска раждаемост. Сами се унищожавате от завист и егоизъм - просто белите жени са се изродили. Както навремето в Упадъчната Римската Империя.

На влизане в страната, да се раздават оръжия за самозащита на всеки новодошъл! Така хем всички ще са спокойни, хем търговията с оръжие ще отбележи прогрес. Мислете за икономиката и сигурността на родината!!!

Не просто оръжие, ами автоматично оръжие и поне 4 пълнителя безплатни патрони, а следващите 50 - на половин цена! Така де, нали трябва да помагаме на "бежанците"?

Може: от разстояние 50 м. да им се подхвърля по една граната с изваден предпазител.

Политиците - наши и европейски, трябва всеки ден да посещават такива центрове - за да видят лицето на миграцията. Сблъсъците между мигранти е само един от проблемите - следват много други.

Защо им съставят само актове за хулиганство, участниците в боя трябва да получат отказ от бежански и хуманитарен статут.

Ох, да! Обичам актовете! да... ДА..!!!