Коментари - В САЩ петролът вече е близо 2 пъти по-евтин от млякото | Днес.dir.bg

В САЩ петролът вече е близо 2 пъти по-евтин от млякото

Американският лек суров петрол в САЩ вече е близо два пъти по-евтин от млякото, съобщи агенция Блумбърг.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ петролът вече е близо 2 пъти по-евтин от млякото | Днес.dir.bg

Коментари

мокри сънища имаш под каската си.25 бонки,кои ще ти ги даде бе колхозник,аре бегаи у лево

Очаквайте НОВА КРИЗА!!!! САЩ са пред срив на монетарната им система!!СКОРО ще се сринат!

да бензиностанцията ще фалира готино , по малко тролове по малко картофи

Това е САЩ -страната на неограничените възможности!Кеф ти -пиеш мляко,кеф ти-пиеш бензин!

От цялата игра с цените на петрола вече ще ми е ясно кой ги контролира когато отново станат над 100 долара! Цените сега са такива неестествено ниски за да се удари икономиката на Русия!

Я да надникнем тук> usdebtclock . org WOW 19 трилиона дълг имат краварите ве.....печатат ли печатат книжки наречени долари за да си играят на монопол....:))))

Да продължават да дълбаят,те млякото го нямат за нищо.Пък и в България млякото вече 25 години е по евтино от Лимонадата.

Ето затова милиони драпат към велите САЩ...работиш, печелиш, живееш, като човек...

Е като работиш в САЩ по същият начин както и в България,кое пречи да получаваш същите пари и тук?

Щом и сега печелят при тая цена, представям си колко ли са печелили фирмите преди, при четирикратно по висока цена на петрола. Не напразно преди години рисуваха американската компания Стандарт Ойл като октопод.

в САЩ не управлява Путя късокраий.

ако някои иска да се тревожи за други страин, да погледне на североизток, много лошо

"Под 1 долар за галон падна цената на бензина в САЩ Автор: link от 19.01.2016г" ТОВА прави 0.50лв. за литър бензин, че и по-малко за сравнение при нашите висоти от 1.95лв. за литър. Не е ли добре братята американци направо да продават готов калоричен бензин, докато стигне до бензинджийницата все на 1.20лв. за литър да сколасаме с активното съдействие на Контролните органи разбира се.

русия внася от нас почти само лекарства.. вижте и ко внася от люксембург и за колко...

да ни риват.

Цената на литър бензин трябва да е 1.05лв., ама при нас думат, че само акциза бил толкова. Абе тия американци са стигнали социализъма щом акциз си нямат, а ние си разтурихме хубавата държава от преди 26г.

а у потурландия и млекото скапо и скапано а бензинят още повече.да живее американската комунистическа партия и брацкия китаиски народ.

Ама те какви кравари са, щом млякото им е толкова скъпо? Направо бетер комунягите! Нали помните онзи лаф, че ако комунягите вземат властта в Сахара, ще настъпи дефицит на пясък! Е те сега това се случва в САЩ-ите! Сериозно! Млякото е по-скъпо, защото трябва да се произвежда, а петролът е евтин, защото го крадат!

В България е обратното.

кой да доите..

бензинът е 2 пъти по-евтин от млякото, не петролът!

Да, а в САЩ, млякото е два пъти по-евтино от млякото в България :)

Както отива Путин ще напълни гащите,Асад и другите руски подлоги -също.

Те и без това храната им като качество натам отива, така че лошо няма.

ами това беше идеята като се удари Сирия, после някои ще си напазаруват много евтин петрол, защото имат много големи кредити и зорът им също е голям за да ги върнат :)))

Откога млякото стана ценова база за сравнение с петрола??? И защо ???

защото за да живееш, не пиеш петрол, пиеш мляко, тъпан!

Вече 19 трилиона дЪлг.Виж тук> usdebtclock . org

Дълг на САЩ до 22.01.2016 18,906,409,840,002 доларя това са близо 19 трилиона доларя! ЗА сверка погледни тук> usdebtclock . org

дано си доволен Кога ще погребваме империализма? :)))

Да но БВП за година е 13,000,000,000,0000! Само от данъци се събират 1,700,000,000,000!!! Може да бъде върнат много бързо но не това е целта.

ще си напечатат и долари

Не мога да повярвам ! Това ГМО, което в САЩ наричат мляко е по-евтино от петрола само два пъти ! Знаех си аз, че в САЩ няма пазарна икономика и соросоидите само ни лъжат.

Ами сигурно,защото нямат акциз от по 710 лв. на тон..

Както е тръгнало с цената на този нефт, май САЩ ще фалират преди Русия.

Ама само какъв автогол си вкараха не е истина . но още малко остана . в момента резервите в долари са около 60%. Падне ли под 50% вече не е резервна валута . колкото по-малко долари са необходи за петрол , толкова по-зле е за тях .

Добре че е ДИРа че да прочете човек добре информирани мнения :)) И така - кога по-точно ще спре да бъде резервна валута долара? След 1 година? 2, 5, 100?

САЩ не преживяват от продажба на петрол като Русия, те от скоро си "саморазрешиха" да си ползват техните си петролни кладенци.

А тези, които добиват петрол как ще преживяват ? Вероятно ще препродават мляко ?

3000 долара заплата и бензин без пари....нека им е зле А простите ганчовци продължават да плащат на изедниците от Лукойл :)))

Защо не ни светнеш и колко от тях са на купони , или как щатите консумират около 17 мбд , произвеждат 10 мбд и им остана за износ !? Е на това му казват магия .

Не е Лукойл, а картелът след него! Той дирижира цените и на румънските и на гръцките петролопродукти по бензиностанциите!

що не протестирате срещу грабителите Лукойл ?! Щото няма #Kой дa ви даде по 20 кинта ли?!

Да идват,тук и сега американците заедно с цените и заплатите си!От нашите политици файда никаква.

Ами най после нещата започват да идват по местата си. Петрола нито се яде нито се пие.....

Ще пият петрол!

Петролът от 120 дол/бар. стана 30дол/бар. или четири пъти по-ниско! Цените на петролопродуктите спаднаха с 14%. Излизат да ни сапунисват по ТВ разни мастити "икономисти", че видите ли така трябвало да бъде по тяхната си логика! Държаните такси, акцизи и транспорт били константа! Айде бе? Те не са в абсолютна стойност, а са процент от базовата цена! Весо Марешки им показа картелната политика в цялата страна, като срина цените във Варна! А съпротивата на картела е безкомпромисна! Не му пълнят цистерните от Нефтохим Бургас, като им дойде ред! И слепите видяха и разбраха, само Комисията за защита на потребителите, МС, НС като цяло не виждат, не разбират и няма да спрат пладнешките грабежи! Защо ли? Защото са в МАФИЯТА! А ние ги избрахме и сме принудени да им търпим издевателствата! До кога ли?

Да, иде обещания пик-ойл. Нефтът свършва навсякъде. Затова е толкова евтин. Колкото по-свършва и намалява толкова повече ще поевтинява.

ЗАЩИТАВА ЛУКОЙЛ И БЛИЖЕ ГЪЗЪ НА РАШКИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОСТАВКА МУТРОООООООООООООО!!!

Цената на петрола пада а цените на стоките Не!?

пречи да си зареждаш от ШЕЛ и ОМВ!! ЗАРЕЖДАЙ СИ!! И са надай, че са се охарчили да ти возят чак от ХОЛАНДИЯ и АВСТРИЯ нафтата. Дори и от рафинериите им в ГЪРЦИЯ и РУМЪНИЯ не ти я возят.. КУПУВАТ СИ ОТ ЛУКОЙЛ и в цистерните изсипват УЖ подобрители. Да ти са джурка по пътя, до бензиностанцията дет е под носа ти..

РомПетрол зарежда горивото си от Румъния! Съвсем сигурно е!

И ЕКО доставките са от Гърция. За ОМВ в момента не мога да кажа със сигурност, останалите зареждат от Лукоил. Това ,обаче не означава,че не може да има картел

Истината е в подобрителите. Познай защо цената на бензина в бензиностанцията на Лукойл и на ОМВ е една и съща. В ОМВ горивото минава поне през още един прекупвач.

По евтин е от млякото защото хамериканското мляко не е мляко а спермолин от гмо бикове. Ха бакалъм соросоидили, имаш бик пиеш мляко.

И без пари да го дават тук пак цената на бензина и дизела ще е два лева.

Айде да ни е честит новия срив на борсите който иде. П.С лека и доходна на мечките

добре бе мечо,колко ще бъде утре дау джонс на борсата къде да сложа стоппоръчка и взимане на печалба и на какъв ливеридж( ден,час,минута)!

Недей че днес дау е с 400 пункта надолу . чакай малко .

не поевтинява петролът, а поскъпва млякото, нашенските "бизнесмени" да си коригират цените

ТОВА Е СПЕКОЛАТИВНО ПАДАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ПЕТРОЛА!!!ТО ЩЕ Е ДЕН ДО ПЛАДНЕ!!!

Вервай си дедо попе, вервай си...

Русофил

ЦЕНИТЕ НА ДРЕБНО НЕ ПАДАТ И ТОВА Е ЕДНО ОТ МНОГОТО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА МОЯТА ТЕОРИЯ!!!

спекОлативно викаш ? не думай!

Има няма 13 години е цикълът на нефта. Спекулативно беше при само 25 повишено търсене цената да скочи 9 пъти, при производствени разходи под 20 долара да струва 120 долара, да не говорим, че следващите 20 години всички ще забрават какво е бензинов двигател.

Абе за двигателя незнам , ама не искам да карам с дървени колела . петрола за транспорт е само 10% от производството . как ще заместим останалите 90% ?! Това е въпросът .

Май камъните започнаха да падат в градината не тези, които ги хвърлят по Русия!!! Индексчетата на американските борси - надолу, западните фирми - с огромни загуби. Но иначе в устата на всички се дъвче само Русия! Нали бяха регионална сила без значение за света? Що им пука за тях? И защо никой не коментира огромната загуба на Дойче Банк , например? Или бюджетите на Саудитите и разните там племенни шейхове около тях, които освен петрол, друго нямат и дори тоалетна хартия не могат да си произведат сами! Ами щати като Тексас и Аляска, които се хранят основно от петрола и регистрират огромни милиардни дупки в местните си бюджети? Или пък как у нас поевтиня левчето (еврото) с около 40% за малко над година? И как това ни държи цените на горивата на нивата на които ги виждаме сега, въпреки цените на петрола! А аако съм честен, по принцип не ми дреме нито за рублата, нито за долара! Интересуват ме единствено лева и евтото, защото това са валутите, които определят как живеем в момента. Но тролчетата, които са на хранилка на разните неправителствени организации, сигурно получават доларчета, та са толкова въодушевени от подобно развитие на нещата!

загубите са заради китаи, не заради петрола

"И защо никой не коментира огромната загуба на Дойче Банк" - защото Германия няма да фалира. Рашата обаче има всички шансове

Тук е друго, това са Балканите. Значи отиваме там да пием бензин. По пътя ще заредим колите с мляко. Как не ви е срам да пишете и да дразните хората с такива "новини"? Впрочем, не ви е за първи път - по ТВ показват клипове и реклами с вкусни храни и готвене на озверели от глад бедни хорица, които ги гледат на стария си 25-годишен телевизор с кинескоп и евтин декодер. Каква перверзия.

Ще ви кажа как ще рабереме дали не го връщат обратно в недрата. Ао има търговия при 1$. Вече ме съмнява че се разхождат празни танкери и лъжат а спекулантите си въртяят търговия

И поредното путирашистанско безумие: МОСКВА, 21 янв РИА Новости. Центробанку необходимо отменить конвертируемость рубля и установить его жесткий курс по отношению к доллару и основным резервным валютам; курс в этом случае может составить около 40 рублей за доллар, считают в Совете Федерации." Путин май наистина вече е изгубил ориентация.

Никаква ориентация не е изгубил... Това е все същия курс - курс към СССР-2... За моя голяма радост... Защото само когато се сгромоляса империята, ние ще видим бял ден... И бял хляб...

Бял ляб я видиш я не,но твоите кумири отвъд океана ще ти подарят за заслугите ти, книга гордостта на великата нациятаНаръчник за гътване на говедо Колкото до IQ то не вявам да е по-голямо от номера на сандалите които носиш. Лека и красива вечер!

абе животно,би трябвало да скачат връз тебе с обущата.ти си антибългарски елемент

много си мижав да разсъждаваш по тая тема турай дръвца у кюмбето че иде студ от към Путин

До "преброителя на "краварите". Те доят кравите и земята, който пуска повече - цената на продукта му е по-малка! Ти не се грижи за "краварите" те си имат още една "дойна крава" - $. Хитри са дяволите!

то цените на петрола няма вечно да падат!ще доиде време ,когато ще започнат да растат и това ще бъде повод и при нас всичко още да поскъпва!

wyw nemskiq handelsblatt golemi ruski kompanii na petrol twyrdqt `e za proizwdstwoto na edin barel(159 l),razhodite im sa 4 dolara!

Разбира се, че няма никакъв проблем за държавата Рашистан. Те кал ще ядат и пак ще преборят световния империализъм. Ще го борят с 3 пъти по-ниски пенсии и заплати... А ако нефтът се катурне под 10 долара, тогава и с 4 пъти... Но това пак няма да уплаши гордия руснак! Който е готов и да умре, но да остане най-великият на света... Най-великият умиращ... :-)

Подобни разсъждения са имали и по-умни от теб, но пак не са познали за "умиращата Русия и руснак"! И ти няма да познаеш! Но ако това те прави по-свободен и велик в собствените очи - давай, мечтай! Поне за момента, докато са все още мечти, те не зависят от курса на долара и нефта.

А стига с тази рубла бе, да не ти плащат троленето в рубли. Разгледай Руските сайтове за проститутки, пак са си по 2000 рубли за час. Че, ако нямат работа, може и да се спазариш.... Рублите са си рубли, ти си гледай скъсаните гащи, че навън до минус 20 стигна....

Коментари - В САЩ петролът вече е близо 2 пъти по-евтин от млякото | Днес.dir.bg

В САЩ петролът вече е близо 2 пъти по-евтин от млякото

Американският лек суров петрол в САЩ вече е близо два пъти по-евтин от млякото, съобщи агенция Блумбърг.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ петролът вече е близо 2 пъти по-евтин от млякото | Днес.dir.bg

Коментари

мокри сънища имаш под каската си.25 бонки,кои ще ти ги даде бе колхозник,аре бегаи у лево

Очаквайте НОВА КРИЗА!!!! САЩ са пред срив на монетарната им система!!СКОРО ще се сринат!

да бензиностанцията ще фалира готино , по малко тролове по малко картофи

Това е САЩ -страната на неограничените възможности!Кеф ти -пиеш мляко,кеф ти-пиеш бензин!

От цялата игра с цените на петрола вече ще ми е ясно кой ги контролира когато отново станат над 100 долара! Цените сега са такива неестествено ниски за да се удари икономиката на Русия!

Я да надникнем тук> usdebtclock . org WOW 19 трилиона дълг имат краварите ве.....печатат ли печатат книжки наречени долари за да си играят на монопол....:))))

Да продължават да дълбаят,те млякото го нямат за нищо.Пък и в България млякото вече 25 години е по евтино от Лимонадата.

Ето затова милиони драпат към велите САЩ...работиш, печелиш, живееш, като човек...

Е като работиш в САЩ по същият начин както и в България,кое пречи да получаваш същите пари и тук?

Щом и сега печелят при тая цена, представям си колко ли са печелили фирмите преди, при четирикратно по висока цена на петрола. Не напразно преди години рисуваха американската компания Стандарт Ойл като октопод.

в САЩ не управлява Путя късокраий.

ако някои иска да се тревожи за други страин, да погледне на североизток, много лошо

"Под 1 долар за галон падна цената на бензина в САЩ Автор: link от 19.01.2016г" ТОВА прави 0.50лв. за литър бензин, че и по-малко за сравнение при нашите висоти от 1.95лв. за литър. Не е ли добре братята американци направо да продават готов калоричен бензин, докато стигне до бензинджийницата все на 1.20лв. за литър да сколасаме с активното съдействие на Контролните органи разбира се.

русия внася от нас почти само лекарства.. вижте и ко внася от люксембург и за колко...

да ни риват.

Цената на литър бензин трябва да е 1.05лв., ама при нас думат, че само акциза бил толкова. Абе тия американци са стигнали социализъма щом акциз си нямат, а ние си разтурихме хубавата държава от преди 26г.

а у потурландия и млекото скапо и скапано а бензинят още повече.да живее американската комунистическа партия и брацкия китаиски народ.

Ама те какви кравари са, щом млякото им е толкова скъпо? Направо бетер комунягите! Нали помните онзи лаф, че ако комунягите вземат властта в Сахара, ще настъпи дефицит на пясък! Е те сега това се случва в САЩ-ите! Сериозно! Млякото е по-скъпо, защото трябва да се произвежда, а петролът е евтин, защото го крадат!

В България е обратното.

кой да доите..

бензинът е 2 пъти по-евтин от млякото, не петролът!

Да, а в САЩ, млякото е два пъти по-евтино от млякото в България :)

Както отива Путин ще напълни гащите,Асад и другите руски подлоги -също.

Те и без това храната им като качество натам отива, така че лошо няма.

ами това беше идеята като се удари Сирия, после някои ще си напазаруват много евтин петрол, защото имат много големи кредити и зорът им също е голям за да ги върнат :)))

Откога млякото стана ценова база за сравнение с петрола??? И защо ???

защото за да живееш, не пиеш петрол, пиеш мляко, тъпан!

Вече 19 трилиона дЪлг.Виж тук> usdebtclock . org

Дълг на САЩ до 22.01.2016 18,906,409,840,002 доларя това са близо 19 трилиона доларя! ЗА сверка погледни тук> usdebtclock . org

дано си доволен Кога ще погребваме империализма? :)))

Да но БВП за година е 13,000,000,000,0000! Само от данъци се събират 1,700,000,000,000!!! Може да бъде върнат много бързо но не това е целта.

ще си напечатат и долари

Не мога да повярвам ! Това ГМО, което в САЩ наричат мляко е по-евтино от петрола само два пъти ! Знаех си аз, че в САЩ няма пазарна икономика и соросоидите само ни лъжат.

Ами сигурно,защото нямат акциз от по 710 лв. на тон..

Както е тръгнало с цената на този нефт, май САЩ ще фалират преди Русия.

Ама само какъв автогол си вкараха не е истина . но още малко остана . в момента резервите в долари са около 60%. Падне ли под 50% вече не е резервна валута . колкото по-малко долари са необходи за петрол , толкова по-зле е за тях .

Добре че е ДИРа че да прочете човек добре информирани мнения :)) И така - кога по-точно ще спре да бъде резервна валута долара? След 1 година? 2, 5, 100?

САЩ не преживяват от продажба на петрол като Русия, те от скоро си "саморазрешиха" да си ползват техните си петролни кладенци.

А тези, които добиват петрол как ще преживяват ? Вероятно ще препродават мляко ?

3000 долара заплата и бензин без пари....нека им е зле А простите ганчовци продължават да плащат на изедниците от Лукойл :)))

Защо не ни светнеш и колко от тях са на купони , или как щатите консумират около 17 мбд , произвеждат 10 мбд и им остана за износ !? Е на това му казват магия .

Не е Лукойл, а картелът след него! Той дирижира цените и на румънските и на гръцките петролопродукти по бензиностанциите!

що не протестирате срещу грабителите Лукойл ?! Щото няма #Kой дa ви даде по 20 кинта ли?!

Да идват,тук и сега американците заедно с цените и заплатите си!От нашите политици файда никаква.

Ами най после нещата започват да идват по местата си. Петрола нито се яде нито се пие.....

Ще пият петрол!

Петролът от 120 дол/бар. стана 30дол/бар. или четири пъти по-ниско! Цените на петролопродуктите спаднаха с 14%. Излизат да ни сапунисват по ТВ разни мастити "икономисти", че видите ли така трябвало да бъде по тяхната си логика! Държаните такси, акцизи и транспорт били константа! Айде бе? Те не са в абсолютна стойност, а са процент от базовата цена! Весо Марешки им показа картелната политика в цялата страна, като срина цените във Варна! А съпротивата на картела е безкомпромисна! Не му пълнят цистерните от Нефтохим Бургас, като им дойде ред! И слепите видяха и разбраха, само Комисията за защита на потребителите, МС, НС като цяло не виждат, не разбират и няма да спрат пладнешките грабежи! Защо ли? Защото са в МАФИЯТА! А ние ги избрахме и сме принудени да им търпим издевателствата! До кога ли?

Да, иде обещания пик-ойл. Нефтът свършва навсякъде. Затова е толкова евтин. Колкото по-свършва и намалява толкова повече ще поевтинява.

ЗАЩИТАВА ЛУКОЙЛ И БЛИЖЕ ГЪЗЪ НА РАШКИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОСТАВКА МУТРОООООООООООООО!!!

Цената на петрола пада а цените на стоките Не!?

пречи да си зареждаш от ШЕЛ и ОМВ!! ЗАРЕЖДАЙ СИ!! И са надай, че са се охарчили да ти возят чак от ХОЛАНДИЯ и АВСТРИЯ нафтата. Дори и от рафинериите им в ГЪРЦИЯ и РУМЪНИЯ не ти я возят.. КУПУВАТ СИ ОТ ЛУКОЙЛ и в цистерните изсипват УЖ подобрители. Да ти са джурка по пътя, до бензиностанцията дет е под носа ти..

РомПетрол зарежда горивото си от Румъния! Съвсем сигурно е!

И ЕКО доставките са от Гърция. За ОМВ в момента не мога да кажа със сигурност, останалите зареждат от Лукоил. Това ,обаче не означава,че не може да има картел

Истината е в подобрителите. Познай защо цената на бензина в бензиностанцията на Лукойл и на ОМВ е една и съща. В ОМВ горивото минава поне през още един прекупвач.

По евтин е от млякото защото хамериканското мляко не е мляко а спермолин от гмо бикове. Ха бакалъм соросоидили, имаш бик пиеш мляко.

И без пари да го дават тук пак цената на бензина и дизела ще е два лева.

Айде да ни е честит новия срив на борсите който иде. П.С лека и доходна на мечките

добре бе мечо,колко ще бъде утре дау джонс на борсата къде да сложа стоппоръчка и взимане на печалба и на какъв ливеридж( ден,час,минута)!

Недей че днес дау е с 400 пункта надолу . чакай малко .

не поевтинява петролът, а поскъпва млякото, нашенските "бизнесмени" да си коригират цените

ТОВА Е СПЕКОЛАТИВНО ПАДАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ПЕТРОЛА!!!ТО ЩЕ Е ДЕН ДО ПЛАДНЕ!!!

Вервай си дедо попе, вервай си...

Русофил

ЦЕНИТЕ НА ДРЕБНО НЕ ПАДАТ И ТОВА Е ЕДНО ОТ МНОГОТО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА МОЯТА ТЕОРИЯ!!!

спекОлативно викаш ? не думай!

Има няма 13 години е цикълът на нефта. Спекулативно беше при само 25 повишено търсене цената да скочи 9 пъти, при производствени разходи под 20 долара да струва 120 долара, да не говорим, че следващите 20 години всички ще забрават какво е бензинов двигател.

Абе за двигателя незнам , ама не искам да карам с дървени колела . петрола за транспорт е само 10% от производството . как ще заместим останалите 90% ?! Това е въпросът .

Май камъните започнаха да падат в градината не тези, които ги хвърлят по Русия!!! Индексчетата на американските борси - надолу, западните фирми - с огромни загуби. Но иначе в устата на всички се дъвче само Русия! Нали бяха регионална сила без значение за света? Що им пука за тях? И защо никой не коментира огромната загуба на Дойче Банк , например? Или бюджетите на Саудитите и разните там племенни шейхове около тях, които освен петрол, друго нямат и дори тоалетна хартия не могат да си произведат сами! Ами щати като Тексас и Аляска, които се хранят основно от петрола и регистрират огромни милиардни дупки в местните си бюджети? Или пък как у нас поевтиня левчето (еврото) с около 40% за малко над година? И как това ни държи цените на горивата на нивата на които ги виждаме сега, въпреки цените на петрола! А аако съм честен, по принцип не ми дреме нито за рублата, нито за долара! Интересуват ме единствено лева и евтото, защото това са валутите, които определят как живеем в момента. Но тролчетата, които са на хранилка на разните неправителствени организации, сигурно получават доларчета, та са толкова въодушевени от подобно развитие на нещата!

загубите са заради китаи, не заради петрола

"И защо никой не коментира огромната загуба на Дойче Банк" - защото Германия няма да фалира. Рашата обаче има всички шансове

Тук е друго, това са Балканите. Значи отиваме там да пием бензин. По пътя ще заредим колите с мляко. Как не ви е срам да пишете и да дразните хората с такива "новини"? Впрочем, не ви е за първи път - по ТВ показват клипове и реклами с вкусни храни и готвене на озверели от глад бедни хорица, които ги гледат на стария си 25-годишен телевизор с кинескоп и евтин декодер. Каква перверзия.

Ще ви кажа как ще рабереме дали не го връщат обратно в недрата. Ао има търговия при 1$. Вече ме съмнява че се разхождат празни танкери и лъжат а спекулантите си въртяят търговия

И поредното путирашистанско безумие: МОСКВА, 21 янв РИА Новости. Центробанку необходимо отменить конвертируемость рубля и установить его жесткий курс по отношению к доллару и основным резервным валютам; курс в этом случае может составить около 40 рублей за доллар, считают в Совете Федерации." Путин май наистина вече е изгубил ориентация.

Никаква ориентация не е изгубил... Това е все същия курс - курс към СССР-2... За моя голяма радост... Защото само когато се сгромоляса империята, ние ще видим бял ден... И бял хляб...

Бял ляб я видиш я не,но твоите кумири отвъд океана ще ти подарят за заслугите ти, книга гордостта на великата нациятаНаръчник за гътване на говедо Колкото до IQ то не вявам да е по-голямо от номера на сандалите които носиш. Лека и красива вечер!

абе животно,би трябвало да скачат връз тебе с обущата.ти си антибългарски елемент

много си мижав да разсъждаваш по тая тема турай дръвца у кюмбето че иде студ от към Путин

До "преброителя на "краварите". Те доят кравите и земята, който пуска повече - цената на продукта му е по-малка! Ти не се грижи за "краварите" те си имат още една "дойна крава" - $. Хитри са дяволите!

то цените на петрола няма вечно да падат!ще доиде време ,когато ще започнат да растат и това ще бъде повод и при нас всичко още да поскъпва!

wyw nemskiq handelsblatt golemi ruski kompanii na petrol twyrdqt `e za proizwdstwoto na edin barel(159 l),razhodite im sa 4 dolara!

Разбира се, че няма никакъв проблем за държавата Рашистан. Те кал ще ядат и пак ще преборят световния империализъм. Ще го борят с 3 пъти по-ниски пенсии и заплати... А ако нефтът се катурне под 10 долара, тогава и с 4 пъти... Но това пак няма да уплаши гордия руснак! Който е готов и да умре, но да остане най-великият на света... Най-великият умиращ... :-)

Подобни разсъждения са имали и по-умни от теб, но пак не са познали за "умиращата Русия и руснак"! И ти няма да познаеш! Но ако това те прави по-свободен и велик в собствените очи - давай, мечтай! Поне за момента, докато са все още мечти, те не зависят от курса на долара и нефта.

А стига с тази рубла бе, да не ти плащат троленето в рубли. Разгледай Руските сайтове за проститутки, пак са си по 2000 рубли за час. Че, ако нямат работа, може и да се спазариш.... Рублите са си рубли, ти си гледай скъсаните гащи, че навън до минус 20 стигна....