Коментари - Борисов: Сивата икономика намалява, до 2023 г. България ще е сред най-добрите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сивото вещество в мозъка на мутрата намалява и до 2023 напълно ще изчезне

Смех голем....до 2023 ще остана 2023 човека дето ще се осигуряват да реална заплата...

Тикво тикво тиквано , тумбеста тикво тиквано станала се рано.Качи се тикво на плета ,да ти се радват прасета. P.S.Определено Веско Маринов има способностите на баба Ванга ,щом още в социалистическата 1988г. е предрекал в песента ,кой ще ни управлява през 2010-2019 г.

Стратегията е ясна - от реалната икономика процентите сме си ги уредили и прихванали, сега ще си ги искаме и от сивата ама не знаем как да си ги взимаме

Ако развиването на пожарникарски маркуч водеше до развиване на мозъчните гънки, лакардията можеше и да стане истина, но маркуча развива само глупостта.

To v bg 70 procenta gi osigurqvat na minimalma zaplata I tova ako ne e siva ikonomika ))))

МАЛИИИИ ТОЯ ПАК СТРОШИ ТЪПОМЕРА

Тя и сега е сред най-добрите... Такива лъжи и измишльотини...

Сивата икономила процъфтява, защото е пазите! Всеки, който може си плаща и проблеми няма! Нали?

Мутрата на кой ги плещи тия лайна? 2023-та най-добре ще са ортаците му Доган,Златев,Гергов и Пееф. както и руските им началници.за всички други ще има най-дебел ток,бензин и газ както и данъчен произвол. Държава кенеф,сдялана по образец на недъгавото,колхозно шимпанзе .

не си уред! Тва за ел. енергия най -ми стана смешно! Пак викаш руснаците са виновни и с какво по-точно? Язе викам че за тая работа са виновни нашите политици щот са сключили перфектни договори с Контур Глобал и АЕС!

Ей няма почивен ден за простотията....Аман от тоя самозванец

ако тоия е на власт до 2023 ... направо закривайте държавата ...

Сивата икономика намалява ,останалата съвсем.

Точно така

всяка година тоя лъжец на голям пост ни пуска по някоя примамлива , тлъста лъжа!Просто е професор в лъженето!

като се върнеш от Брюксел ,ще извиеш ръцете и на комарите покрай Дунава и заедно с лекарите-в затвора.Да видят те как се кръвосмуче без разрешение на бат Бойко

Бойче понеже не си прочел нищо в смешния си живот, поне документални филми не гледаш ли!? Хитлер до последния момент е вярвал, че ще се променят нещата и може да се спечели войната...Ти си същия...четеш нещо подадено ти от хора които имат интерес да стоят по дълго с тебе на власт за да лапат покрай теб...Разбира се, те не са на твоето ниво на Гаргантюа...ама не си ли даваш сметка, че света отесня и ти няма къде да се скриеш от хорската ненавист, защото ти сам я предизвика, кретен нещастен!..Какво като си се затрупал с пари!?..Като си профан как ще разбереш за цар Мидас бе Бойче...Да сереш златни лайна ли се надяваш!?

От Борисов 1 ,през Борисов 2 и до днес при Борисов 3 се съсипахме и маса пари изчезнаха по някои джобове при надграждането и в очакване на светлото бъдеще.Така с помоща на ГЕРБ вече 12 години стоим на котва на последно място в ЕС и Европа по всички показатели и доходи. Някои вкл. и Бойко Борисов постигнаха желаната си мечта и живеят на наш гръб в светлото тяхно персонално комунистическо бъдеще. Ситите управници ,олигарси и крадци на милиони не вярват ,че 75 % от българите от пенсионерите през работниците и служителите до лекарите са бедни , много бедни и работещи бедни.

Как не се намери един журналист, един политик, един от тези подгъзурници които вечно гравитират около борисов, да го попита: Като сме толкова добри, толкова чисти и праведни, като сме намалили контрабандата на цигари и сме исветлили икономиката, защо сме на последните места в Европа по жизнени стандарти? Защо чуждите инвеститори се изнасят от България, защо не ни искат в Шенген, защо сме на първо място по корупция и най бедни в Европа.Нали уж тези показатели са свързани, а у на с нещо не се връзват. Едно говори боко, а друг е живота на хората.

,,Сивата икономика намалява." Вярно е. До 2023та няма да я има. Ще стане черна икономика. То сега почти не е останала бяла икономика.

Бойко, кажи нещо за циганите, които по време на твоето управление безчинстват необезпокоявано и се увеличиха с 500хил.

Диагнозата е : патологична шизофрения в последна фаза

Е как намаля бе в търговците си крият ПОС терминалите Банките пък други луди всяка банка с неин терминал. И като почне едно питане с карта на коя банка сте. терминала няма лента, няма батерия, няма връзка, картата контактна ли е , безконтактна ли е? Е къде по Европа и света сте попълвали такива въпросници?

комуниста само знаесветло бъдеще за пролетариата и охолно настояще на неговия гръб... какво очаквате от същите от над 70 години вече...

..."до 2023 г. България ще е сред най-добрите"... a после ще доИде и КаМУниЗЪМЪТ - къде 3044 по 9. септ. - жалко. че орлето нЕма да е живо да го види...

Сивата икономика намалява, до 2023 г. В такива случаи народът казва "Трай коньо за зелена трева".

Забравил шутът ранга свой!

...влюбил се в своята кралица;)) В коя точно - Ангела сдава, Урсула още не е приела, в Лагард ли, бе - въх, не думай?;))

Дет съ вика сивата икономика изсветлява, а АПАРТАМЕНТИТЕ и АСАНСЬОРИТЕ се умножават ! Сиреч, стига милиционерска простотия и демагогия ! БАСТА !

Ако сивата икономика намалява, значи постъпленията в държавния бюджет се увеличават. Обаче, ние повече пари не виждаме, виждаме как се теглят нови заеми. Та, къде са парите от намаляващата сива икономика, другарю Борисов?

Ти търсиш икономическа логика с политкомисарската Му логорея?;))

Борисов , народа търпя лъжите ти 10 години , но още 4 едва ли ще те изтрае - спри да го лъжеш в светлото бъдеще от ГЕРБ!Най -добре почни да си стягаш багажа!

Кой му верва?!

АЗ, АЗ вярвам.

Безпрекословно вярваме на Вожда ни Бат Бойко, без него и ГЕРБ всички от Герб ще гладуване. А пък и какъв е хубав.

Нещастие е, че имаме начело на държавата неадекватен, семпъл в познанията си и оскъден откъм морал човек, но най-голямото нещастие е, че имаме достатъчно прости и неадекватни хора около нас, които избират това недоразумение и което натика страната в блатото, но продължава да копае. Клоун.

Сивата намалява, бялата изчезва. Единствено черната, свързана с управляващата мафия процъфтява.

Които храниме тиквата.За да има промяна и да се оттървем от това комунистическо милиционердско недоразумение, трябва да гласуваме на избори.Тук и шапката няма да му накривим...Аз гласувам редовно, правете го и вие.Ако съде за подкрепата за тиквата във фейса, групите които го подкреоюпят и тез чи които са против него...Изборите ги губи с разлика.Но трябва да се гласува, иначе ще става все по трудно.И да се гласува не за другото бкп или дпс, а за месостемни партии.

.. Да Всички Трябва да гласуваме.. Всички.. Обаче.. Гласуване за малки партии... На този етап... .. Неизменно Докарва ГЕРБ на власт.. 100%..! На този етап САМО БСП е Заплаха за ГЕРБ и шанс за положителна промяна в България. ... Гласуване за БСП.. Махане и Почистване от Герб.. .. И После.. Гладуване по Убеждение.. .. Само След премахването на ГЕРБ и Патериците му.

10 години сме в очакване на Щето от Герб. Ще даже беше Забранено за използване от Този който го използва непрекъснато.. Боко Борисов, за Нещастие Премиер. .. Докато живеем в очакване на ЩЕ.. ГЕРБ ни Ограбиха.

2023 няма да има оцелял българин, а за просперитета и растежа не знам!

Вчера вождът сътвори голям гаф - записа без разрешение разговора с Тимерманс и го пусна в социалните мрежи! Докато му говореше свойски на ти, холандецът нищо не подозиращ, чак накрая се усети и нареди да спре! Ултрапростотия гледайте и се дивете!

Единственото което постига Борисов с лъжите се е че се самозалъгва!

Искаме, не искаме, но надеждата ни е в Г-н Бойко Методиев Борисов. Боец е, силен е, с повече ++++++

Само , че не ни трябва боец и да е силен ! Трябва ни умен дипломат като Атанас Буров !

В Симитлито ли му ги тургат тез повече +++++++++++++++++.. Или ти кат гърбоиден оптимист ги виждаш в ГРОБището, вместо кръстове... ФАКТ През 2018-та БЪЛГАРИЯ ЗА Е ПРЕСТИЖНОТО ПЪРВО МЯСТО В КЛАСАЦИЯТА НА ООН... ЗА НАЙ-БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА ДЪРЖАВА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА... А матряла е свидетел - на забравяй, на зора в последните 10 години да го заемем туй място..

Тук съм за бб. Закрил фирми за проститутки. Хубави пари вадихме, но.. Бб ни затри, закри фирмичката. Яла бате, едно от мен истинско пиво от 36 години, водка, купена от сф по втори начин

Истината. Щом преплааха и строителните фирми. Работят цигани и психично молни младежи, но и те са на изчезване.

Във в-к 24часа се заканваше на лекарите за болничните.Този проблем е от поне 10г.Болнични?Какъв е проблема,всеки може да си вземе ако му потрябва отпуск за ремонт,за зимнина,за да не се яви пред съда,....Това гениколозите всяка бременост за тях е болест.Болнични със заплашващ аборт се дават без ограничения как им стигат само лекарите си знаяНе знам някъде другаде такова чудоСледващите са ортопедите ,диагнози да икаш,после джипито с простудни от 7-14дни,което трябва да се ограничи до 3дни.кардиолозите са едни от последните.,онколозите няма нужда да ги коментираме. Сивата икономика?Няма фирма ,в която да няма двойно счетоводство,защото как иначе едни и същи лица имат участие в 100фирми.борисов аз съм един обикновен човек и ти казах за истински проблеми,а твоите министри за какво са.

или си малоумен или се правиш статистите казват че 70% живеят на прага на бедността!!!!! същевременнои курорти,спа центрове и магистрали не могат да смогнат на това племе!!!!! според тебе г-н министър председател как става така????? според мене сивата икономика е в сила и тия хора за да пътуват толкова взимат пари под масата!!!!!! а тебе те лъжат с тия данни където ги цитираш

както бесепарските тролове хулят и плюят България!

Баце Бойко ли е родината бре?Ами той бацето си е добре, ние сме прецаканите!

Индекси, цифри, числа, пунктове, хвалби, стабилитет!;)) И "до 2023" вече няма да сме на последно място, а "сред най-добрите";)) Абе, Баце, "ромката" дето те хвалеше да не замина кампанийно за сезона у някоя друга държава?;)

бе забранил ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ.. А бе накратко - БЪДЕЩЕТО ВРЕМЕ.. Пък сега ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ.. Та чак до 2023-та почна да обещава.. Че и за след нея... А кат си спомни човек как само обещаваше през 2012-та... От 2017 да ходим до Варна по МАГИСТРАЛА ХЕМУС!!!

Не разбрахте човека и се дървите- иска да каже, че до 2023г. сивата икономика ще бъде изцяло негова и поради това няма да я има...никъде в статистиките

Крайно време е да свалим правителството и после пак да го изберем. Българският гений е безграничен вие с ББ сте се захванали..

Налузвайте му големата капела и да не оди по слънце.

Не ви ли писна от постоянните хвалби на този ......? Все едно живее на Плутон, че и още по-далеч, в някаква друга реалност. Ако има стабилност, то тя се отнася само за властимащите.

дебелоглав умник, за каква икономическа стабилност говориш след като по два пъти в годината скачат цените а заплатите йок. Явно живееш в някаква виртуална реалност.

Говори за себе си, търтей! В момента не можеш да намериш работници за заплати под 1600 лева чисто.

Личи си къде е учил Баце и на коя партия е бил член.