17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ И ЦАРСТВОТО МУ!!! АМИН!!!

Съкращаване на разходите-след като Борисов се разпорежда и командва еднолично за какъв чеп ни е правителство и парламент,оказва се ,че може и без тях-да ги разпускаме тогава и така ще се съкратят /оказва се /ненужни разходи,няма нужда да ги хрантутим тия и без друго безполезни твари...Борисов надмина и Тато ...

Борисов еднолично се е разпоредил и ала-бала. За чий ни е тогава парламент и правителство?

да направи дядо - все лошо. Българска народна приказка. А каквото и да направи Курни все добро - и да приватизира и да праща сина си да учи в САЩ, а не в Русия и зда го праща на работа в НЮЙорк в банка на Рокфелер - все добро, ама как да не е добро!

И навсякъде журналистите подчертават,че Борисов еднолично се е разпоредил да няма винетка на северната "тенгента".Може би защото и в Банкя няма да има винетка.

Някаква недоучка въведе термина тангента.Аз имам известни подозрения ,коя е тази недоучка ,като за призовото място се състезават две персони едната от един град не далеч от Боровец,а другата от едно градче известно с минералните си извори.Тангента/допирателна/ е права линия допираща в една точка до кривата и перпендикулярна на радиуса на тази крива.Тази тангента е хорда,защото хордата е отсечка съединяваща две точки от окръжността и намираща се вътре в нея.Това всичко се учи /ако не греша в пети клас в часовете по планиметрия/.Ама тези ,които използуват термина не правят разлика между математика,алгебра,аритметика,геометрия,планиметрия,стериометрия,тригонометрия-като всичко това в елементарен вид се учи до 11-ти клас.Ама,какви недоучки

Циркаджия !

еФтин ПиАР за прости гербаджии

А,ве слагайте винетки и на моторетките, бе.Кво са церемоните.

И на летните кънки и бебешките колички

КГБ

Бойко, без винетка сме в цяла България, няма от къде да си ги купим.

ДрОгаре, пак ще ни го вкарат четири ката на следващите избори гербаджиите, ами да се спасяваме както можем. Нашия вожд корнела ще се жертва лично за нас и като оближе шланга на омразника ББ, ще ни спаси. Поклон пред нашия вожд, дрОгРЕ!

браво другарю!

Винету и винтетките...

Да, това може да се преведе така: Дерете хората с по няколко кожи, изкормете Българският народ - той ще си трае. Ето последният цитат: Премиерът се обърна към министъра на финансите Владислав Горанов, на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, на вътрешните работи Младен Маринов и към председателя на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Светослав Глосов с думите: "Събирайте повече пари и така".

КГБ

Тоя Светослав Глосов вече трябваше да е уволнен, заради конфликт на интереси, какво по дяволите търси в АПИ.

Благодарим ти , бащице! Овчарю наш, ти постоянно мислиш за нас, твоите верни овце . Пасеш ни, доиш ни, стрижеш ни. А сега ни опрощаваш винетките. Как да изразим благодарността си? Ще ни разрешиш ли да ти целунем задника?

Ще гласувам за ГЕРБ

Това си е твоя работа и не ни занимавай с личните си проблеми.

Ако е било лесно, комунистите да са направили не само до Правец магистрала!

Та др.Бойко Борисов е бивш комунист-партиец от БКП.Минал е през школата на БКП,защитавал докторат в СССР,недеполитизирал се офицер от ППО при МВР,за кратко член на БСП и активен член на СИК.Най-големият му личен успех е Герб-партия за лична употреба ,споделена и с др.Цветан Цветанов.

напоследък улиците са пълни с нови минцифайски автомобили от които униформени бандити спират кьораво и сакато и плюнчат ли плюнчат с химически моливи фишове с глоби за щяло и нещяло

Кой ще кара влака? Има Закони и те трябва да се спазват. Какъв пример дава Тоя с неговите недомислени изказвания. Срам!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!¡¡!!!!

Много очакван ход на принципа "Проба- грешка", който се практикува от всички правителства през последните 10 години. И пак ББ на бял кон - оправям нещата. Ако не съм АЗ какво ли щяхте да правите.

А сега да махне винетките за цялата страна. Само през феодализма е имало подобни такси.

Бочко рече и отсече.Калинките козируваха и умно клатеха глави.Човек да се чуди и да се мае, де ще му излезе края на Б3.

Последната новина е, че разширяват трезора на БНБ. Просто няма къде да държат огромните събрани пари. Ужас!

Че кой е той да казва, че няма да има винетки по северната тангента. Колкото до приходните агенции, полицията и прокуратурата повечето приходи в бюджета най-вероятно са само на хартия. То при Боковата стъкмистика имало над два милиарда приходи. Тяхната е тука има, тука нема.

Няма закони, няма постановления, няма решения. Той е Единоначалието на Идиотите Мафиоти, които управляват Територията – кочина.

Аз пък чакам Борисов да отсече: Минималната заплата - като тази в Европа ! Минимална пенсия - като тази в Европа !

Баце, хората ти се смеят вече. Не е лошо да се събудиши да се огледаш.

Борисов живее в друг свят и страда от раздвоение на личността.Използва лъжи, за да оправдава своята некомпетентност.Притежава уникален тарикатлък и чувство за непогрешимост.И това е представителна извадка на българското общество.Бог да пази България. Единственото, което печели боко, е време - за да падне завинаги.

все едно, че от джоба си плаща .... малиии....

Народа си реве,а бандитите си крадът,а и жълти жилетки да им раздадът от мързел няма да ги облекат!!Робите не знаят,че са роби.

SU-152

Какво великодушие, каква бащина грижа за гражданите! Сега какво: Тлъста кокошка да му сварим, вита баница да му изпечем, свещ да му запалим ..............................

ти тапанарьо една свирлка му извърти

Първо "даде" да я построят, сега "отсече" винетките, дали утре няма да каже кой ще минава и кой ще остава?

В държавите, в които само един човек "говори с Тангра", има ред и висок стандарт. Такива са 90% от монархиите. А в тези, в които се съобразяват с "гласа на народа" (мнозинството на простаците, неуките и мързеливците), цари анархия (като в днешна Франция), бедност (като в бившите соц държави) или и двете. По-добре ТИКВАТА да взема решения, отколкото феновете и членовете на БКП/БСП (овчаро-колхозническа пасмина), които освен да мрънкат и да чакат НЯКОЙ да им даде, да ги уреди и да ги настани, друго не могат. Неслучайно имаше един емблематичен лозунг: 45 ГОДИНИ НАРОДНА ВЛАСТ - 45 ГОДИНИ ЦИРК

Това го разкажи на личният си лекар, той знае след това, на кого да се обади.

Бащицата ако не "отсече" или не отреже някоя лентичка, няма да мога да спя спокойно. :-)

Ох, да е жив и здрав другаря Борисов, че се грижи за бедния народ ! Аз по принцип карам без винетка, защото не излизам от София и нямам възможност да пътувам по-далече от Панчарево, но специално за това височайше благоразположение, ще отделя от пенсийката си пет лева, за да сипя малко бензин и да мина по тази тангента ! Дори си мисля, дали да не сменя иконата на Христос с неговия портрет ? И само като си помисля как другарят Борисов няма време дори да се избръсне от постоянните си грижи към народа, направо ми се къса сърцето ! А може пък да е закъсал с финансите, та се чудя дали от пенсията ми в размер на 242,40 лева, която след сметките за ток, вода и парно става около 100 лева да не му купя и изпратя самобръсначка "Бик" от едно левче ?

бай Стояне, ЯМХ. На вас другарите толкова ви се полага.

Българи този човек е изперкал окончателно!!! Какъв е този комунизъм,социализъм,тангенти и др. Трябва да си ненормален да ги говориш тези неща. Пратете го на лекар в болница Лозенец,нали ТОЙ им опрости дълговете!!!

Ще не е измислена диагноза за него и не може да му се назначи лечение. Няма смисъл от болница. За друго място място е.

Трудно се живее в държава, в която важни решения зависят не от закони и правила, а от волята на един човек. Това даже е опасно и за него, защото носи голяма отговорност. Но него явно това не го притеснява.

Замени притеснява с осъзнава и ще си в околността на истината.

Нещо да го е притеснило след толкова записи и скандали? Че много неща не осъзнава е факт, но нищо не го и тревожи, толкова е уверен в непогрешимостта си.

Както и до сега , вече 10 години ВСИЧКИ СА СЛЕПИ И НЕСПРАВЕДЛИВИ , ЕДИНСТВЕН ТОЙ БАЩИЦАТА -Е СТРОГ НО СПРАВЕДЛИВ !!! Старателно отглеждан”конфликт” сякаш изпълзял от нищото , се чака БАЩИЦАТА - ПРОРОК ( нещо като КИМ ИР СЕН и неговите наследници) да ПОСОЧИ ПЪТЯ И ЕДИНСТВЕНАТА ВЯРНА ПОСОКА !!! А за какво куп чиновници -АПИ , Столична Община взимат заплати и се СРЕЩАТ , ЧЕ И оБСЪЖДАТ- един господ знае !!! Цирк , който ПР -те на ББ грижливо ни прожектират вече ДЕСЕТ ГОДИНИ !!!

В това качество на пътя в България не трябва да има изобщо винетки! Всяка втора катастрофа с жертви е заради кратерите по родните пътища,знаци или не подържани пътища господин Борисов,а не заради несъобразена скорост! Съобразена скорост означава с 90км. на магистралите и 60км. по 1,2 и 3 клас пътища.

To aко бяха сложили винетки другарето щеха веднага да организират платените протестъри пред Мс.

Отсичане, винетки, свинетки, огромни приходи и ...голямо триене. Да пазим Конструкцията!

Когато излизам от София, ми трябва винетка! Значи, всички, които влизат в София, също трябва да плащат за винетки? Нали така? Има логика!

И когато отиваш в селото /на майната си/ от където си, влизайки в него, а и през всички през които минаваш градове и села, си купуваш винетка. Има логика - нали.

"Борисов отсече .." ?! Това не е република! Не е! Това е някакъв прокълнат емират!

...даа, и крепостните не мислят дори да се обаждат. Достатъчно им е да викат по форумите за да е спокоен емирът, че сме живи и още може да бачкаме.

...Другарят Десислав немедленно да върне винетките, за да натрие носа на Бойко!

Споко, ма, Другаря Цветелинкин ГО подпират.

България не е имала по-прост, лъжлив, крадлив и нагъл премиер!

От къде на къде, селяните от околните села ще влизат в София със скапаните си дизелови таратайки, и ще замърсяват, и без това мръсния въздух, в София? Без да си плащат за това? Ние, народът на България, искаме винетки за Северната тангента!

Абе, цървул! Ние народните избранници от Кърджали, Дулово, от с. Драгна, примерно, не сме ли българи? Ти да не си Гошо-дантелата?

Гоше/Тъпото/ ти ли си ?

Борисов е автор на най-новото танго - "Боко Тъпото". Стъпките са елементарни като автора им - една напред, една назад.

Мутрата не пропусна да се напрай на дядо Мраз, ей!

На Боко Тъпото някой не му ли подсказва в ухото какво да говори - чак ме е срам, че имаме най-простия премиер в Европа. Само глупости от това същество, две думи не може да свърже в логическо изречение, а какъв изказ, ах какъв изказ. Искрено съжалявам родителите му - ако имах толкова прост и елементарен син, незабавно щях да се откажа от него.

++++++++++++++

Утре АПИ ше поиска винетки и до тоалетната, ама Баце ше позволи само до банята.

Проба - грешка! Не минава! Рече и отсече . . .

И защо беше всичко това? За да може да се каже, че ББ много е загрижен за народа.