Борисов: Отговорно ще съставим кабинет, няма да съм премиер, няма да е и Дончев (видео)

"Аз предложих да не съм министър-председател, за да не разделям нацията като Радев, твърденията, че ще опорочим изборите останаха голяма лъжа, мен никой не ме страхува, страх ме е само от Господ!"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срам ме е от този човек. Като разбра, че е аут от властта и взе да отпуска пари за храмове и църкви, а преди това само за задника си мислеше. Това е един крадлив тулуп и нищо повече. Бледо подобие на човек е, защото всичко човешко му беше чуждо 12 години и чак сега реши да се прави на смирен и съпричастен. Всичките свине в това и предишните му правителства са за разстрел, защото докараха народа и държавата ни до просешка тояга. Това, че той не го вижда говори колко лошо всъщност е управлявал.

Още по темата https://newsonthegotoday.com/ul7xsw

Някoй

бил най-подготвен... Народът го изрита от властта, той продължава с мантрата, че бил най-подготвен. Подготвяй се за затвора най-добре!

в смисъл - с най-много чекмеджета?!

По-скоро Господ го е страх от Бойко!

също!

Много го боли г-н Борисов.

Радев, вади калъчката

Славейков, защо си толкова елементарен? Не проумяваш ли, че всичко е постановка и кой стои зад нея? Този, който осигури парите за протеста и сега ще го разследват за манипулация на изборите от новата му партия. Елементарно, Уотсън!

Не народ а мърша е казсл великия българин, след пачки от евра, кюлчета злато, къща в Барселона, записи показващи мутренската власт, такива мутра дори и при най слабата демокрация щеше отдавна да бъде изхвърлен по най позорен начин от политиката, обаче матряла си го харесвс, колко прав е бил Славейков

Циганския вот спечели на ГЕРБ изборите 5% са гласували само машинно от ГЕРБ??? Защо?? Яко снимане на бюлетини пак е имало. Защо нямаше видео наблюдения

Доста тор има да се чисти от Авгиевите обори на Борисов 1,2 и 3. Но най-лошото е, че ЗА ПАРИ една четвърт от гласувалите са поискали Борисов 4... Мазохисти ли са? Ами не. Ментално недоразвити примати, които в името на лъжицата каша доброволно отстъпват убития мамут на главатаря! В случай, колкото и странно да прозвучи, най-потърпевш е Борисов. Вероятно той вече няма да краде така яростно. Вероятно ще се опита да реформияра партията си, за да не боде толкова безжалостно очите на хората... Но няма кой да му позволи! Дойде ни до гуша! А парите си, така и няма да има възможност да харчи, защото веднага ще бъде заловен и публично обруган. А той много държи на Живковския имидж, който гради над 10 години...

SirBob

Добре казано.

Този съвсем изкукурига.

Обаче бил "най-подготвен".

"Може да сме се насрали, но няма да се изложим" - те тва е всичката им мъдрост !

Но дебилте си иска чалга шоу И ще си го получат Дали ще им хареса обаче не е сигирно

Жалък 25%от електората гласува за Борисов не за Герб (защото не ги познава) и той абдикира....!!!???

А за кого гласуваха мнозинството?

"Спасиба галяма"", че най-после ще се отървем от теб проклета Мутро! Тук всички "парлевуфрансе"

ГЕРБ имат споразумение с ДБ ако ги подкрепят и от ДПС стават точно 130 депутата.

Чудя се да ли ще доживея някога да видя в коментарите на българските вестници,българи които обсъждат дадена тема и спорят без да псуват и се държат цивилизовано,а не като аборигени.Струва ми се че не,жалко за което.

Резултатите на изборите ще ти дадат отговор на въпроса. Тъпак до тъпака отгоре до долу.

“Няма да съм Премиер”-за този държавата му е бащиния! Логично и нормално би прозвучало твърдението: “Няма да се кандидатирам за Премиер или моята кандидатура няма да бъде издигната за Премиер на България”! И това неграмотно недуразумение е повече от 10 години Премиер на БГ!

Не му дреме за някакви си мутреси и чалгари

Татовият Гавазин стана жертва на собствените си лъжи и измами. Ако той не беше блокирал над два милиона българи в чужбина да гласуват, неговата партийка щеше да получи около 12 % от изборните гласове. Нашият Мобуто ще отиде сега в някоя офшорка да си харчи милиардите, откъдето не могат да го екстрадират.

...за да не разделям нацията , като Радев.....краставицата съдържа 98% вода.....

тиквата - 100% екскре мете

Радев му БРЪКНА ЯКО В ГЪZA!!!!!

Aми газобрък си е милият Мунчо, кво да го правиш...

На първо време, най-подготвеният, да вземе да понаучи български език. Него никой не го страхувал! В официалният език на управляваната от Вас държава, г-н премиер, "страхувам" е възвратен глагол. Т.е. , използва се с приставка "се". Не е страшно човек да е неграмотен. Страшноне, когато такъв човек управлява държава с претенции да бъде цивилизована!

Когато няма какво да кажеш, се хващаш за изказа

Мислиш ли, че нямам какво да кажа? И муслиш ли, че можеш да изградиш нещо без основа? Неграмотността е признак за липса на основни знания! Ако ти си съгласен да те управлява такъв човек, аз не съм!

Слави чалгари корупцията от България взе да вади. С две ръце я хваща, силно се напъва, пъшка и опъва – тя се не поклаща Слави чалгари Тошко Африкански вика. Тича Тошко Африкански, тича Слави чалгари хваща. Двама се напъват корупцията опъват – тя се не поклаща. Тошко Африкански Галевица вика. Галевица припва Тошко Африкански хваща. Трима се напъват, корупцията опъват – тя се не поклаща. Галевица Купон вика. Купон за Галевица се юнашки хваща. Всички се напъват, корупцията опъват – тя се не поклаща. Купон Бърборян вика. Бърборян от зимника тича и се хваща. Дружно пак напъват, корупцията от България опъват – тя се не поклаща. Най-подир Бърборян вика и мишока генчо. Дружно се напъват, пъшкат и опъват, корупцията от България измъкват, вкъщи я замъкват. И там всички с нея сладко се гостили.

Скапан корумпиран боклу. Ти си готов единствено за затворник.

Какво самочувствие само? Колкото човек е по елементарен,толкова повече се мисли за незаменим. При тоя липсва - Аз зная,че нищо не зная... Що не се погледне ,че ще се пръсне от лакомия,а сега и от злоба.

Ало, НАЙ-ПОДГОТВЕНИЯ, .... ще пиеме ли кафе . ..... или ще ядем торта .... "Сахер"? Питам. че не рабрах.

ще се кандидатира за патриарх с църковното име свети Тулупий Банкянски!

Най-подготвеният шланг на държавата.

Браво Борисов, остви ги да се маската.

Дивака си е дивак,дивият селянин е дивак също!Какво да очакваш от дивак-диващини!

ТИЯ В НАРОДНОТО ДАЛИ СА ВАКСИНИРАНИ ВСИЧКИТЕ ??? И АКО НЕ СА ЗАЩО ??? ПРИ ТЕЗИ ПРИЗИВИ ?? В ПРЕЗИДЕНСТВОТО СЪЩО !! ЧЕ СЪ ПРИТЕСНЯВАМ НЯКАКСИ ТЪЙ !! ОНЯ С ЧАЛГАТА КАК ГО ЗАКЪСА МИЛИЯ !!! АМА ЩЕ СЕ ОПРАВИ !! КОРАВ Е ТОЙ.....КАК ГЛЕДА САМО КАТ СКОПЕН БИК ??? НЕ ГЛЕДАШЕ ПРЕДИ ТАКА......АМА ХОРАТА СЕ ПРОМЕНЯТ КАТ ДОДАТ В ГОЛЕМИЯ ГРАД !!! НА СЕЛО НЕ Е ТЪИ !!

Всевишния подминава,но не забравя..г-н Борисов..и той е най праведният съдник..

Иавно светниците ти ктадат много ако не си ти, каде са парите

Мравуняците налазихте на Боко хоя кой пове спермолин да лиже. Гълтайте триота Гейски и триперни Маи Смучете комунета долни и там Евнуси-Челгарси завиждай и ти Ушар каунски

ПЪРВИ НЕОТЛОЖНИ ЗАДАЧИ И РЕШЕНИЯ ПРЕД НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ: 1. Субсидиите за партиите да бъдат 0.50 лв на глас. 2 Новите основни заплати на депутатите= 1000 лв месечно,за участие в комисия още по 80 лв. 3.Разпродажба на всички парламентарни лимузини,парите от разпродажбата да идат за осъвременяване на пенсии и в борбата срещу ковида 4. Закриване на 50% от болниците в БГ. 5.НЗОК спира да финансира частни болници. 6. Окрупняване на университетите в БГ и свеждането им до 25 унита,т.е. и тук 50% съкрушение 7.Съкръщаване на 50% от АДМИНИСТРАЦИЯТА в МС , НС и всички държавни институции и агенции,чийто брой значително се съкращава! 8. Закриване на парламентарния бюфет и евтините кюфтаци:)) Всеки депутат да си носи сандвичи от вкъщи. 9. Всеки петък ПАРЛАМЕНТАРЕН КОНТРОЛ- депутатите излизат пред сградата на парламента един по един и отговарят с мегафон на въпросите на събралите се избиратели,може да очакват и полетели яйца,домати,тояги на голо... 10. Обща експертна комисия от 12 икономисти изготвят плана за 50- те милиарда от ЕС за възстановяване от коронакризата и изпращането на плана в Брюксел ! След тези 10 точки парламента се ЗАКРИВА и Радев насрочва нови парламентарни избори на 1 септември! Да ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!

Ти ли си най-подготвения бе, тъпунгер?

БСП ще подкрепи ГЕРБ В противен случаи лакомата и мустаката циганка Нинова остава също на улицата

ТОЗИ НЕ Е ЗА СЪДА А НАПРАВО ЗА ЛУДНИЦАТА

Някак бих преживял тази "загуба"...

Право казва Борисов!ГЕРБ спечели и тези избори!БСП,Слави и протестърите са ...рисльовци! Както и чучелото президент

ВЪН И ПОВЕЧЕ ДА НЕ ТЕ ЧУВАМ

борисов е най успелият премиер за всички времена.да е жив и здрав

При това - във всички неребета по всички земни кълбета! . . . И понеже сега ще е свободен - вземи си го назначи за иконом, та да ти оправи и къщата и и имота. За жена ти - не знам.

Ако за най-успял се има най-големия разсипник, да, така е, прав си, най-успелия е!

Тъй, тъй - нЕма по-подготвен за министър председател от Бойко Борисов. Не бЕх сигурен, зат'ва питах двама души - Боко Тиквата и Банкянския онбашия. М'ого авторитетни и знаещи - и двамата. В един глас ми потвърдиха: само Бойко! НЕма друг! Не се е раждал, а ако се роди - нЕма да се отгледа!!! Те т'ва е! . . . . . . А аз много се надявам, Господи, че най-после наистина ще прибереш вересиите си от нашата прекрасна земя българска, та да не търсим децата и внуците си по чуждите земи!!!

Сценарият е познат. Костов дръпна и стабилизира страната и 2000-та докараха царя. Сега Борисов стабилизира страната и задействаха слафчо и другите измекяри и така хайде пак 10 години назад. Прост народ слаба държава!

Какво е дръпнала България бе педал? Нали, ако се спре вноса на храни ще питаш къде серат гладните!

От физиката знаем, че най-стабилните места са дупките, щото от там трудно се излиза - нужна е много енергия. Стой си в стабилната тиквенска дупка, щом искаш, но аз лично се радвам, че този път ви преодоляхме и се опитваме да излезем. Моля се само, тези, които сега тръгнат да управляват да не направят грешката на онези от 2013 г., да не се подхлъзнат с някое безумно решение, което да ни върне пак в бездната!!!

След половин година ще ти задам въпроса - "Как е хавата студентче, какв се промени?"

"Инвестицията" на "държавата", ръководена от Тиквун Първи Банкянски в Първа инвестиционна банка в момента е на загуба с 67,9% (покупна цена 5лв, днешна цена 1,605лв). По-лошо, в деня на "инвестицията" 12.03.2020г загубата беше 60% (покупна цена 5лв, цена за деня 2.00лв.). Това ако е държавник, аз съм крал на Франция. Тиквун Първи Банкянски подари на Цеко Минев 84 милиона лева наши пари. И това е само капка от разсипията в държавата, която сътвориха той и мутренската му банда!

12 милиарда в началото, 75 милиарда сега. За външния дълг иде реч. Ако този ми е иконом, ще го обеся за краката и ще го одера жив! С кремък! Да пищи!!!!!

"Няма да съм премиер, макар да съм най-подготвен"?! Ако наистина е казал това, значи е изгубил и последние остатъци от здрав разум!

но пък си проличава вроденото му чувство на скромност . . . :-)))))

Който (разум) всъщност никога не е имал...

И децата в детската градина знаят, че няма да си премиер.

Ученото си е учено.

И точно това учено - даже в кенефа да го затвориш, гладно нЕма да излезе . . . ;-)))

Борисов не се натиска, знае че работата на ГЕРБ в момента няма да стане. Знае, че новите партии начело със Слави и подкрепата на БСП ще направят Правителство и започва една яка олелия в Парламента, всички ще искат да реализират идейте си които в някои случаи са безумия, ще стане една, риба, рак и щука в гьола на власта.

Те всички диктатори са "най-подготвени" ... Само дето този път Българите победиха циганите и администрацията и не успя да се върнеш на власт ! Марш на боклука на историята, но първо през затвора ! Какво стана с кюлчетата и пачките в чекмеджетата - те част от подготовката ли са ? Колко дечица можеше да спасиш с тях а - мислиш ли бе подговеният ?

Уж най- много депутати. Уж избори спечелили. С най-най лидер. Пък що така в опозиция? Как така никой дори не иска разговори с ГЕРБ? Освен Хаджипутюв

А бе чукундур селски кой е победител Баце или Евнуха-Чалгар

Миуо мишуенце - твоята любима герП не е печелила никога парламентарни избори - просто е имала повече гласове от другите, но никога пълно мнозинство - това затруднява ли те ? Досега само ОДС и БСП са печелили парламентарни избори - в смисъл да имат повече от половината депутати в парламента ! Това на герП не се е случвало ! Ама математика и герП - абсурд ! Сега трябва да намериш друга мутра да и пълзиш в краката а ... трудно е да живееш като роб, съжалявам те ...

"НЯМА ДА СЪМ ПРЕМИЕР, МАКАР ДА СЪМ НАЙ-ПОДГОТВЕН". Tова трябва да остане със златни букви за историята. Брей-й-й-й, сериозна работа! Колко си подготвен, видяхме. Ръкомахане, потупване по рамото и накрая; България-29 милиарда евро, Гърция-70 милиарда евро,Румъния-80 милиарда евро. Много си подготвен! Видяхме! Такива "подготвени" дето не са в състояние за 15 години да научат английски, не ни трябват! Иди да учиш английски!

Добре, че сме в ЕС, че иначе нямаше да изостави властта този човек. "Държавата - това съм Аз!" - това е реплика на Луи 14-ти, по-известен като Царя Слънце, но май приляга повече на ББ.

Еееее явно си много тъп !!!! Що не ходиш ти да се потупваш с някой бе, боклук !!! Толкова си можеш ! Политиката не е концерт или шоу ! Тъпак !!!