Борисов: Обещах, че ще си отида от политиката, когато "Хемус" е готова

Премиерът и министърът на финансите откриха нов център на KBC Group във Варна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тиквето не знай ,че от Търново до Шумен нама нищо!

ва тикваа ша кажа ,че внуците от 5 годишни варненчета ги готвя ,език,спорт,частно доучване- за Канада!!!

Прихванал е нещо от Тато. И той така беше решил ама се спомина преди да я завърши.

КОГАТО СИ ОТИДА, ХЕМУСЩЕ Е ГОТОВА

Върви си по най-бързия начин !

Това значи още 25 годин!

Ако си отидеш от политиката, току виж бъде завършена магистралата, и не само тя ами и други.

Голи приказки и клишета. Варна - презастроен град без тротоари, а там където са останали от едно време са натрошени от строителната техника и паркираните трошки по тях. Строят се масово кутийки, училища - не, паркиниги не. Зелени площи и паркове -ко? НЕ! Ако не вали улиците са прашни, ако вали - кални. А беше красива Варна, добре че по времето на соца са оставали пространство между блоковете че сегашните т.нар.инвеститори да строят наготово. Расте навътре като ракови клетки градът. За усвояването на средства да не говорим

не си обещавал такова нещо

Са много неща може да фо плюете и псувате. Но за едно нещо не може: факт е, че той именно от както е на власт, държи комунистите и турците вън от властта. А това е най-важното му постижение!

То Пеевски му е шеф,всички спорни закони се гласуват с ДПС,но той държал турците вън от властта.

Прекръства магистралата и пак съм си тук

И след " Хемус" идва Белене и така до края на паричните потоци. Това е положението , незапомнена грижа за българина

Всички знаят, че Обединена българска банка е купена от гърци, или ТОЙ сега разбра. И се открива офис на банкова институция, а не завод. И за протокола: ОББ не значи "О, Бойко, Бойко"!!!

Айде,осстанахме без магестрала.

Като бях първи клас , класната ни обясняваше , че до няколко години ще има магистрала Варна - София. Вече съм на 47. Магистрала още няма!

Сега бъди сигурен, че ще има - поне по фактури. Това е последният голям държавен обект, от който Вожда Винету и бандата му ще имат възможност да краднат милиарди. И няма да изпуснат този шанс докато са на власт. Защото и тяхната власт е преходна...

Няма как да не съм горд ,че съм българин-и ние сме дали нещо на света. Майната му на това,че сме дали четмо и писмо на целият славянски народ независимо в коя държава е сега.Майната му и на това,че сме им дали и патриарси и царе,не се гордея с това,че даже сме им дали и законик за това как се управлява държава.Горд съм,че живея във времето на Бойко Борисов.Човек за който казана дума е хвърлен камък:)))Та какво каза за магистрал Хемус:))))

Познавайки бати Бойко,ние в купом не сме го разбрали какво е обещал:(((Той за толкова години нещо да казал и след това на другият ден да го е потвърдил???Все не са го разбрали какво е искал да каже.Бати Бойко ще си тръгне от политиката и то след 10 години,но това не означава,че тогава в България ще има докрай построена магистрала Хемус:)))

Бостане, бостане, спасение няма, щом си в хватката на тиквата прикован...!

Няма го цвъки да отнесе с родата си част от благодарностите за доброто управление

И ето още един кол център. Само Банки и офиси на мобилни оператори останаха във Варна.

Любимата песен на Бойко: "Само един мандат не е достатъчен...!".

Значи никога!

Явно смята да векува баце ви...

Не да векува, а да хилядува!

ти е време да си ходиш, защото на българина му писна да си ляга и става с твоите магистрали!

Малее, кой ще го търпи тоя още 20 години бе....

Поправка, 200 годин ще ме търпите

Е, хайде де

Аз лично предпочитам сегашния междуградски път, но Бочко да си тръгва възможно най бързо. Пък магистралата- ще почака засега, важното е този да изчезва при Шиши в Дубай

Егати, да не иска да каже, че Хемус скоро няма да стане готова?

А бе няма ли кой да МУ каже да си извади ръцете от джобовете. Няма ли къде другаде да си ги завре? Единствен премиер в света, който е с ръце в джбовете.

Joe69

Бива ни и без Хемус!

Борисов: Обещах, че ще си отида от политиката, когато "Хемус" е готова, ама няма да доживеете.

Моля да ми посочите една единствена седмица в която Герб да не са направили някоя брутална тъпотия! Дайте пример с нещо добро което да са направили ГЕРБ без да крадат! Аз само чета: - Забраниха.... - Затягат режима .... - Нови изисквания ..... - Нови солени глоби ..... - Нова такса ...... - Вече задължително с паспорт за ... бебешка количка, памперс, колело ..... - Нови касови апарати ..... - По-високи цени за ...... - Данъчни под прикритие играха хоро ...... - Търговският регистър НЕ работи ..... - Шефката на НАП взе трудно решение да НЕ прекратява отпуската си - Избиха едиколко си свине, овце и т.н. ...... - Задължителна подмяна на еди какви си документи..... - Вече собствениците на апартаменти са длъжни ....... - Който има къща, вила или двор трябва да регистрира .... иначе глоба..... - Започва ремонта на вече ремонтираната ...... Моля ви , молете хората да НЕ гласуват за Герб! Да гласуват за когото си искат, но само да гласуват. Само НЕ Герб..... Ще умрем .... хора.....

"Поздравявам българското правителство за паричната политика и изобщо за политиката, която води", каза той. Докато ГЕРБ не изтрепе всеки смислен българин няма да миряса!!! Финансови нападения срещу населението организирани от ББ и Герб: -- Електронни винетки - НЕЗАКОННИ цени за билетчета - Наредба Н-18 срещу бизнеса - организирано от НАП - подвижни камери на полицията на места където са безопасни, но се кара по-бързо (за сметка на това няма постоянен контрол на истински опасните места) - данъчен под прикритие играе ХОРО - лъжи за пръскачките пред парламента - игра с АПАРТАМЕНТИ - за народа високи цени - за ГЕРБ ниски цени - Ремонти, ремонти, ремонти - смяна на номерата на колите - смяна на личните карти - КТБ и след това тишина - заем за 16 милиарда ????? - плащаме на мигрантите помощи и ги гледаме, а селата опустяват, възрастните са пребити от цигани - ББ се бори срещу тероризма и купува Ф-16 - всякакви скрити гадни правила и такси - смешни огради за прасета и хора - забраниха на хората да си варят ракия и да си правят вино - забраниха на хората да си отглеждат прасета - собствена храна - ЗАБРАНЯВАТ ремонта на личният ти автомобил в собственият ти двор Гласувай за ГЕРБ и унищожи България --- Това е ББ и ГЕРБ - нека минусите да започнат сега

Ей ся е моментът да възстановим бригадирското движение и за месец да я намачкаме тая проклета магистрала и....Айдееее-живот без мутрагеньо!!!! Дано, дано, даноооо!!!!!

Идеята е много добра. Записвам се веднага.

Спре да фалшифицира изборите ще си отиде още на 27 октомври, то затова отмениха машинното гласуване за да се радваме на мутрата още дълго

Когато този си отиде България ще е финансово банкрутирала държава и три поколения ще връщат парите които незнайно къде изчезнаха при неговото управление.

Се много знаете....

На "спонсори" ?

На първата снимка: Тиква на баир..........и се държи за топките през джоба... Как да не му ебеш мамата на мутренските навици от СИК–аджийско време......Премиер-карикатура! На втората снимка : Ленторез.... т.е пуска си топките само за да вземе ножицата........Радвайте му се 10% тъпаци, които гласувате за него

Ти и за баша си така викаш

!България е известа по света с автомобилостроенето си !....хи хи хи

че една магистрала ли няма да напарви))))

"Поздравявам българското правителство за паричната политика" - хахахахаха, хахахахахаха... тоя изби рибата!!!! Дали е грешка на преводача, или този си е направил гаргара? Каква парична политика във валутен борд, това е все едно да поздравиш листата, че са окапали.

Всичко това е построено с кървави пари от съдраните гърбове на българите. А минималната... абе още си е минимална.

Обещах , че ще си отида от политиката , когато "Хемус" е готова, или когато ГЕРП загуби следващите парламентарни избори и не мога да съставя правителство.

Има ли някой по-прост,да не може да сметне разликата между ръст на икономиката и инфлацията? Тъпанара ще си пробие гърдите

Има ли някой по-тъп,да не може да сметне прокудените от родината и намаляването на безработицата. Наглеците се бият в гърдите!

Пъшкайте путлИОьвци, пъшкайте КОУрнело-Нин0вци! Возете се с ГоУфовете по магистралите и ръфайте асфалта покрай банкета. И чакайте поредният си резил.

А, забравих сайдерастите...

да не забравиш и, че си се събудил през 2019

Простотиите ,които се изговарят публично от овластени официални лица,съждения на глас с криминални послания, сътворяването на скандал след скандал, нападките срещу журналисти и съд, изчезване на огромни суми държавни пари, неубедителни обяснения пред обществото,изричането на явни лъжи, действия на беззаконие като масово избиване не животни, нахлуване в частни имоти , пращане на мутри на протести на граждани,цензура,заплахи,произвол, всичко това криминализира общественото съзнание,поражда ненавист, омраза и възмущение,създава страх, несигурност и криминално поведение в обществото.Народа се развращава и отвращава. Бавно и полека се натрупва опасна обществена енергия ,която в определен момент могат да помете криминалната гмеж самонарекла се елит. Отговорност за всичко това носят простите хора ,които управляват държавичката. А това вече е проблем ,

Началникът решава Баце кой кога си отива, а не ти , макар да се смяташ за негов наместник на Земята!

Тия не са дошли да инвестират, а да грабят българския народ! Стига с такива мекерета! Мутрата да да обясни, защо не успя да вкара вБългария завода на Фолксваген, което е истинска инвестиция, създаваща брутен ВП, с реални 4000 работни места, а не тия шарлатани в костюмчета!

Тъпите дърти министри докога ще ръсят глупости

..А ..до 2024г ...яко "усвояване " ще падне от герберите ,така .. че държавата ще бъде опоскана и с яки и непоносими за намаляващото население , дългове .!?

Територията се тресе от проблеми, а той рупа ли рупа.

За сведение на г-н Борисов ,само с банкови инвестиции и магистрали около и до Варна -скоро България няма стане развита европейска държава и гражданите й да живеят по европейски /не по африкански / стандарт на живот-висока покупателна способност ,доходи ,обществена и достъпна среда ,чиста екология ,ниска престъпност..,,корупция и картели на всякъде ...!?

Тоя няма ли да слезе от "Лада-нива"/нали такава щеше да кара/ и да излезе от магистралата,да види истинското състояние на хората

като свършат еврофондовете, за какво е да си в политиката?!?

Ужас , ще трябва да чакаме поне 20 години.

само комунистите ще ни поравят.. искаме корни и станишев на власт