Борислав Цеков пред Dir.bg: Не очаквам избори, а правителство в рамките на този парламент

КС ще се произнесе за промените в Конституцията най-рано след 4-5 месеца и при всички случаи ще е след хипотетичен предсрочен вот, прогнозира доцентът по конституционно право

Обратно в новината

Коментари - Борислав Цеков пред Dir.bg: Не очаквам избори, а правителство в рамките на този парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОЧАКВАМ СЪБУЖДАНЕ НА НАРОДА!!! ДИРАДЖИИ, ВИЕ С ВАШИТЕ СТАТИИ, МАНИПУЛИРАНЕ НА ТОЧКИТЕ, ТРИЕНЕ И БЛОКИРАНЕ, СЕ ПРЕВРЪЩАТЕ В ЛЮПИЛНЯ НА РУСОФИЛИ!!! ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ ПОСОЛСТВОТО НЕ ГО РАЗБИРАТ И ЗАТОВА ПЛАЩАТ!!! НО СКОРО ВЪЛНАТА НА НЕДОВОЛСТВОТО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В НАРОДЕН СЪД!!! НАРОДНИЯ ГНЯВ ЩЕ ВИ ПОМЕТЕ И ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ!!! НИСКО О БРАЗО ВАНИТЕ МО ДЕ РАТОРИ НЕ РАЗБИРАТ, ЧЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ КОМЕНТИРАМ!! АЗ СЕ БОРЯ ЗА СТОТИЦИТЕ НЕСПРАВЕДЛИВО БЛОКИРАНИ ТУК!!! БОРЯ СЕ ДА НЯМА МИЛИОНИ МАНИПУЛИРАНИ ТОЧКИ!! ДА НЯМА ТРИЕНЕ НА КОМЕНТАРИ, АКО НЕ СА ОБИДНИ!!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА НАРОДА!!! ПРЕСТЪПНИЦИ!!! ИЗЧЕЗНА МИ КОМЕНТАРА НЯКЪДЕ ПО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ, ДЕМОКРАТИЧНИ ПЪТЕКИ?? ...РЕШИХ ДА ГО ВЪЗСТАНОВЯ ЗАЩОТО ИМАШЕ ЖИВОТ САМО ТРИ МИНУТИ!:))) САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

За да нямате зъбен камък, предлагам - да ви избия зъбите!

ама как няма да се разберат , нови избори - не знаеш какво може да изскочи ...Нали трябва да крадат заедно , ще има завера .

А, бе този съд какво прави, ще се произнесял след 4-5 месеца. След дъжд качулка. Кажете право или криво на време и ако е криво да се връща старото положение, ако е право да действат измененията. Що за протакане, тежест ли си давате, на интересни ли се правите, не можете да мислите бързо ли?

А ние желаем всички вие боклуци да се разкарате от постовете които заемате за да прогресира страната !

Тоя зализан екземпляр май беше писал нещо за братята Петко и Пенчо Славейкови, та имайте предвид колко е грамотен.

Цеков е подлога на царя и не е интересен.Той е поръчков.

Всички подлоги искат "правителство". Всички българи искат избори.

Как такова предварително осрано правителство може да донесе стабилност? Неговото сформиране е единствено с цел извършване на серия от обири и мародерства над българският народ!

как може да се очаква нещо, което никога не се е случвало на територията?.. Единственото, което може да се очаква е правилните назначения от Правилното Посолство!

-Сър, как традионно се въоръжават обитателите на територията? -Джон, като си купуват тенекии с Вазелен!

защото финалните разговори ще са в посолството.

PEYTSCH

Уйдорма сглобка ражда хомуникулус-чантаджии. Да родят в еднополова връзка е невъзможно.

Ааа, американският продажник къде плю по народа, що искал референдум, пак ли с компетентно мнение??