До 10 дни ясни и политиците, говорили с Красьо

До 10 дни ще излязат разпечатки на всички политици, контактували с Красьо Черния. Това заяви лидерът на „Ред, законност и справедливост" Яне Янев, цитиран от Дарик.

Обратно в новината

Коментари - До 10 дни ясни и политиците, говорили с Красьо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички политици от плевенския край са били свързани с КРАСИ. Защо делата на Венцислав Върбанов се точат десет години, при явни закононарушения.

Според тен любов ли са въртели? Според мен са въртели престъпни далавери.

отново кьор-фишек! срамота на Н-та степен!!!

TOWA E NAI GOLEMIA RAZBOINIK W BG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много ще ми е интересно да разбера имената!

От много мистерия около забуления като ханъма Красьо започвам да губя интерес... А изразът хранителна верига е неправилоно употребен. Тук имаме друг тип верига-ввзсаимоспома йерархична кооперацийка.

Сега сме само наши. Да изфабрикуваме още компромати

А защо до дест дни?? Нима никой не може да се произнесе до утре?? Или никой не знае, както казва и Премиерът, за всеобщо известните фигури?... и всеки се прави на ощипна госпожица...

ami neka prorokuvam polovinata ot politicite sa DPS aktivisti a drugata 4erveni bokluci

DAD,,,apsolütnu si praf-toz e bil katu rasputin....

И какво променя факта,че въпросният Красьо бил добре възпитан?И образован!Отличен атестат за по-специалните мисии с които са го ангажирали.

По начина, по който се поднася информацията човек остава с впечатление, че Красьо е управлявал държавата.

Образът на този Красьо силно се фетишизира!Не може контактуването с един човек да е толкова пагубно за името ти,че моментално да получиш табелата престъпник!

Корупцията може да се премахне като всичко живо над 50 години се измете от ръководните пиостове. Догодина следващоте петдесет годишни. И така след 10 год всичко ще е точно.

Случайно ме запознаха с въпросният Краси. Виждали сме се не повече от четири - пет пъти и то по съвсем обикновени поводи. Мога да твърдя, че това е достатъчно възпитан и интелигентен млад мъж. Да, определено разполага със средства, които не знам от къде са, и с което никога не е парадирал, по какъвто и да е повод, но с чиста съвест ще кажа, че ако по-голяма част от политиците ни и всички заемащи отговорни постове са като него, то щяхме да сме много по-добре от сега. Всички твърдения, че това момче е въртяло такива големи далавери, са повече от смешни. А доколкото коментара, че Цецка също е от Плевен, определено тази госпожа е нещо, от което Плевен може само да се срамува.

Аме аз разпечатката може и сега да я направя бе! Само ми дайте имената! То 10 дена - бая дълъг ще е този списък, че 10 дена да се печата.

Споко бе,сега го съставяме списъка най-много до 10дена,който си не плати ще го очерняме. Нали е списъка на черния:)))За справка който политик не иска да е в списъка по-милион паунда да дава и да си говори пак с черничкия

Е защо 10 дни се прави тази разпечатка? Егати бавния принтер дето го имат в МВР. А уж им купиха лазерни за по 5000 лв единия. Или то беше в друго министерство???

Абе кака Цецка не беше ли от Плевен?

Тоя плужек як излезе явно добре го подплатяват с инфо тоя яне яне....сами дето не е ясно кой;- и защо;-))))))))))))))

Браво на този Черен Красьо - омаял е всички...евала.А сещате ли се колко такива величия е издръжал. Егати държавата.

Нека позная, Станишев нали?

Яне, а защо въпросния Красьо след като е престъпник според твоите думи Е НА СВОБОДА? ЗАЩО НЕ Е В ПАНДИЦА? и КАКВО ПРЕДЛАГАШ ЗА ДЕПОЛИТИЗИРАНЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА? Аман от политици кьорфишеци като теб, дето не могат да мислят на 5 см по-далеч от носа си и обслужват само олигархията с действията си. Стига кьорфишеци Яне, много шпрехен ,никакви действия!ideyazabulg

Дръж се Боко, ние сме с теб :)

Ура, и после пандела гиби!

да ти го начукам администраторе!!!

Да видим в списъка дали не е и ГОЦЕ. Време е за процедура по Impeachment. Ми разрови се малко бе Бат Бойко, че около Гоце доста намирисва. Едно старо лайно ако не го разровиш няма да замирише.

naiposle i IANE da svarshi niakoia rabota, a to dosega samo si e prikazval.

Красьо е омаен като Гоце, Мира, да и повече, както изглежда - сигурно е Президента на подземният свят?

Аз вярвам,че ще стане,но.... да речем колко? Само шест процента!