Френски дипломат се намесил по случая ”Борилски”

Бившият посланик на Франция у нас Етиен дьо Понсен, сега представител на страната си в Кения, разказва обстойно пред френското радио RTL за намесата си по случая "Борилски", предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Френски дипломат се намесил по случая ”Борилски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това смешно политизиране на всяка криминална дейност в България е жалко и ни излага! Всички са били преди време комунисти в България! От тях са се пръкнали и всички сегашни демократи и дори са от ГЕРБ! Няма дошли извънземни демократи дошли да ни оправят! Елита на българите е един и същ и при БКП и при СДС, и при НДСВ, и при ГЕРБ! лед това, както се вижда идават децата им! Това е! И със съдиите и Прокурорите нещата стоят така! И навсякъде по света стоят така! Франсетата се ядосаха на нашите следователи и съдии, че обориха техните разследвания и обвинения в случая Борилски и използваха цялата мощ на Франция, за да измият срама си по един силов начин! Невинни хора ще лежат в затвора за да се знае, че на френския инспектор, думата на две не става, макар, че нищо не чини!

Невинните се разходиха из Европа с джи есема на жертвата, смениха с в квартирата му невинно окървавените панталони, и донесоха във Варна, обувки напоени с кръвта на жертвата.

Предлагам дипломите на нашите юристи да бъдат анулирани и тук да се назначат юристи от западна европа.

видели сте само варха на престапня комунистически аисберг, наречен "балгарско правосадие". ако имате смелостта да се разровите ще завони и ще получите сардечен удар. балгарската правосадна система е в рацете на червените мутромафиоти, бивши висши комунистически главатари, дс агенти, милиционери, барети, и ваобще утаиката на балгарскя. народ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

d4

безпристрастния, неподкупен и прозрачен БГ съд не може да си позволи доказателства, предоставени от друга държава. Нали е независим.....

борилски е един случаи,които видяха фронсетата,а колко ли са в деиствителност и в бг???!! уви...

убиеца на асеня:)) се тая кой се е намесил. това не променя нищо