Болницата в Бургас търси лекари и сестри доброволци

Медиците са много натоварени, една сестра обслужва 15 пациенти на смяна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

държите мизерни заплатите на здравните специалисти и се подигравате с тях -управниците имам предвид, наливате тонове пари във футбол и туризъм, сега викнете футболистите да се грижат за болните или Ангелкова. От години има проблеми в здравеопазването, но никой не иска да ги реши качествено. Не може шеф на болница да е с 30 000 лв заплата, а доктор с 800 , няма как да стане. И не е само в Бургас. В софийската Окръжна болница е същата трагедия, само че не се дава гласност за това.

Звънни на някой професор или доцент пенсионер да поработи малко а не само да плямпа по симпозиуми и партийни срещи!?

предложи му 9000 лв заплата, колкото на един боклук от парамента, и сигурно ще дойдат!

Звънни в мед.институт или на леля ти нещастници!

Има толкова много студенти по медицина. В Германия те са от март-април ангажирани да помагат в болниците.

То и много кандидат-шифьори има ама от всяко дърво доктор не се става!! Каква е отговорността на един студент???!

Е,че доброволците по-добри ли ще са от студентите по медицина ?

Тиквата и ТКП ще ги хранят с асфалт и ще им даряват календари втора употреба за труда... Идиоти, дайте възнаграждение 5000 лв на месец на сестра и 8000 на лектари ще ги имате1ѝ

всички безработни ,висящи във ФБ и коментиращи ,че КОРОНА вирусът е Ала- Бала- заповядайтееееееееееееее ! Най вече Бургазлиииииииииииииии !

би си п*тката майна, тъпанар, да заповядат гробарските и останалите политически отрепки, които съсипаха здравеопазването!

Простако, само те ли съсипаха здравеопазването? Тези управляват от 11 години. Добре си спомням какво беше и преди това, за разлика от теб. За тяхна сметка е това, че не направиха нищо по-добро, но вина носят всички управници през последните 30 години!

дупеклатските доктори от ГРОБ и дупеклатите да отидат да обслужват! когато заплатата на един лекар стане по-висока от дупетатската и на сестрите се доближи до тази, няма оправия!

Утре командировам Муфтаджийски, Кантара , Кунката и сестра,полковник Лили Иванова в Бургаската болница да лекуват!! Точка!!

"Болницата в Бургас търси лекари и сестри доброволци" , този факт говори толкова много.. Браво, господа управници! А, и да не забравя! Май7898та Ви!

Да направят заплатите на лекарите 8000 ЕВРО и 5000 на сестрите,с конкурс ще ги назначават!! Вместо да дават милиарди за летящи ковчези!!

Да взема да отида една мед. сестра,ама да не вземат да ми налитат докторите.

Вземете Каракачанов или оня смотаняк Варели Семеонофффф за медицински сестри.Боко Тиквата също. Нали имало да свършат нещо, за да не подават оставка! аре бегом марш в болницата в Бургас.

Да ви кажа няколко оксиморона . Дървено желязо. Жена шофьор. Негър скиор. Цинагин доброволец.

Имам аз една мечта-да намерим доброволци за управници и политици. Не да работят без пари, но поне да не крадат...

При разходка северно или южно от Бургас се виждат само вилни селища на олигарси , перачи на пари и наркобарони . Къде виждате потенциални доброволци ?

Чак доброволци? Луди ли сте?

ми взеха 5 милиарда, ама апри нема какво винаги.Оставка!!!!

Нещо май всички са итървани като малки на главите си щом ръсят глупост след глупост...Знаят ли какво значи ДОБРОВОЛЕЦ?????? дето видите ли щели на трудов договор да го наначавт???? което значи че трябва да е накой изпаднал отдавна за да не работи като такъв..

Само едно мога да кажа- хахаха. Очакваше се да се случи. И по- зле ще става

1 седмица в месеца депутатите могат да дарят безплатно да работят като медицински братя и сестри в болниците. Хем ще са по-близо до електората.

Не могат, защото нямат документ, могат да работят като санитари, не и като сестри. Болницата рискува да бъде подведена под съдебна отговорност, както и самото лице, ако болен, за когото се грижи, почине и роднините заведат дело...

И това не важи само за депутатите, а за всеки, който желае да помогне, но няма документ за нужното образование или има документ, но не е практикувало 5 години. След този срок трябва да се яви на изпити, за да може отново да практикува.

Предостатъчно администрация има с тапии за лекари, сестри из здравното и касата че преспокойно могат и малко да вземат да поработят най накрая...

Може, ако заплатата е над 6000 лв. Иначе няма как да рискувам живота си за безхаберните юнаци, които най-малоумно се заразяват един друг , неспазвайки никакви мерки срещу коронавируса.

Какви доброволци, нали ЕС отпуска върху заплатите за лекари, сестри и санитари в ковид секторите по 1000 лева на месец? Не се стискайте и после да ги окрадете, а раздавайте на хората.

Заплатите в Руанда и Бурунди на ВСИЧКИ лекари са в пъти по-високи от тези в България, членката на Европейския съюз!! Ха ха ха ха!!

Мангъров и последователите му да заминават доброволци. Нали според тях епидемия няма мерките са ненужни и за тях няма опасност.

Мангъров от десетилетия работи в инфекциозно за разлика от ''дравния'' инспектор и коремния дето все гледа на хляба мекото и така се е издигнал пак да цоца, че онова кога оперира му е бонус заедно с някои пост за специалните прегледи на боко...

Доц Мангъров РАБОТИ във ИНФЕКЦИОЗНА БОЛНИЦА бе тиквеник!!

Ако ЗАСТРЕЛЯТ Боклук Борисов Банкя-лията, ще се оправи и проблема с Китайския вирус и Африканската Чума. Щото ще изгоним арабите, китайците и негрите, които Боклука пуска да ни ЗАРАЗЯВАТ с вируси и да ни ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите на българите. и ще се отървем от АРАБСКИТЕ маски... Боклука разболява цяла България с РАК и Левкемия с турско- негърските фирми А1(ЕМте) и Вииваком, а тръгнал да принуждава хората да носят АРАБСКИ маски..

Да се включат фестиваладжиите и туристическият бранш, дето ги спасявахме, вместо да ограничим разпространението.

Но пък правителството чрез Красен Кралев съобщи, че започва да налива големи средства за спасяване на футболните клубове. Явно очакват утре Божинката да им бърше н.....ите задници в болницата.

Ами той Божинката и без това за друго не става...

абее будалии. Кой ще ви дойде доброволно бее. Аре стига приказки от 1001 нощ. Както винаги маймуни с нрици ще ловите. Даваш 5000 лв заплата на месец и веднага опашка ще имаот желещи. Вие доброволци. Така и не си научихте, че вече никой неработи дорбоволно. Що не ми давате яденето доброволно в магазинаа дурации. Години наред третирате лекарите като слуги и ги изгонихте. Сегааа къде саа. Пък и пак наглии добповолции. Аре у лево.

Абе не е само до пари, а и до организация. Ако си лекар във Видин как се вдигаш сам и отиваш в Бъргас да помагаш. Ами нали трябва да те командироват, а там къде ще спиш ... Министерството трябва да е помислило за това. Иначе имаше новини, че ходят лекари да помагат - май от Плевен бяха отишли в Шумен. А защо не организират студентите от горните курсове - без да лекуват, но да помагат...

*БУргас

А пари давате ли, или срещу заплатката от 1000лв и потупване по рамото? ДГД

А пари давате ли, или на редовната заплатка от 1000 лв месечно и потупване по рамото? ДГД!

Тези луди ли са- доброволци- Демек ела вълчо изяж ме. Докато Бока сее пари на американците за хвърчила- никакви доброволци. Ще го питам тъпунгера какво ще направи когато и тези които сега работят няма да имат повече сили...Или ще кани укри и други тъпанари които не говорят езика?- е тогава ще има много работа за погребалните бюра.

Иван Нейков-мозъка и мисълта на далечното бъдеще обещаваше това.Пълни идиоти.

Те не могат да мотивират младите да станат медицински сестри с тези мизерни заплати, кадърните напускат, без на някого да му дреме. А сега и за без пари тръгнали да набират. То бива да не цениш човешкия труд, ама това на нищо не прилича.

Все пари няма в този бюджет все едно ламя ги яде

Значи може тест за ковид да е 130лв а трябва някой да е доброволец ? Операция на бедрена става 10К, други операции 3-9К? Стентове 1-10К ? При 5милиарда бъджет на здравната каса т.е почти на всеки българин по 1000лв. Как точно ги изхарчихте не разбрах, при положение че 30 процента сигурно не са стъпили в болница последните 10 години. Това доброволците и Ленинските съботници беше много много отдавна.

ще си мечтаете за здравната система на соца, ама бай Тошо пипаше яко- намоше тън мън по важни въпроси за държавата- защото тогава бяхме държава.

Не са свикнали да си вършат работата. Когато моя роднина лежа в бургаската болница сестрата изобщо не си показа носа от сестринската стая, само командореше роднините на пациентите и тук-там само санитарката се мяркаше

Само този, който не е ял " бонбоните" на бургаското " здравеПогазване" , може да слага минусите! ЕлаЙте, бе, да се лекувате тук, че после да си приказваме;)

Десетилетия наред, не само в България, в световен мащаб, се наливат трилиони евро, долари и прочие валути в здравеопазването и фармацевтиката. Как така за година, откакто циркулира Ковид19 се оказа, че няма пари, медици, парамедици, лекарство, ваксина и т.н.? А доброволци трудно се намират вече, след толкова двойни стандарти и политизиране на медицинския проблем с корона вируса.

Ваксина е направена даже няколко ама сега ги тестват да не стане така че да е по зле от вируса ... Единствения вариант е превенция - която може да се осъществи с желязна дисциплина и твърда ръка като в Китай обаче като държавата осигури храна и неща от първа необходимост за всички .. Икономиката трябва да се стопира за известен период ... Всичко друго е леко забавяне на разпространението с псевдо мерки докато не стане неизбежното а то е 80 процента или повече заразени ...

Китайците да идват да борят вируса и да ни оправят здравната система щото тука от толкова форумни и ютюб експерти и псевдо мерки от управляващите нз как ще се справим

11 години управление и докара здравната система до колапс. Още веднъж го изберете. ИНФАНТИЛИ

Добър ден на всички...Идеята за добролци за подпомагане на целия медицински персонал,който наистина е преуморен е страхотна,но си мисля, че за да има силен ефект е добре всички министри и депутати със медицинско образование да дадат пример и да бъдат на първа линия срещу ковид...Тогава със сигурност ще има много желаещи да помогнат..България има нужда от силни водачи,които милеят за този народ.Желая успех на всички български граждани..

Преди 7-8 години плащах 7-8 кинта здравни осигуровки, сега плащам 22 и все същата работа.

Абе ние нямаме ли здравна СИСТЕМА? Ако всяка болница си е отделно за какво ни е министерство ?!? Ами вместо да молите излезте всички от болницата на улицата и този министър да си ходи - нали според него всичко е наред

Преди него Ананиев се хилеше като тиква, сега тоя мънка като двойкаджия

Натоварени били. Министърът сутринта каза, че всичко е наред. Нещата са под контрол. И логистичен щаб ще ви направят даже. Лично го слушах!

Бяхме хоспитализиран в тази болница, сестрите и санитарните ги мързи да гледат само се уплакват колко много работа имат и си говорят по телефона, като ни приеха и ни забравиха. Чисти ме пода защото нямаше кои да го направи сменя ме си гърнето.... Нямаше кои за отвори прозореца на болния в стаята или да му даде вода... Каза, че това било положението и ни накараха да си наемем човек да го гледа щом не ни харесва в болницата.... Наеме срещу 70 лева на денонощие... Не знам това нормално ли е ама аз мисля че на които ме е ниска заплата да си търси по висока и като няма няма персонал, то сега като все едно го няма само дето им вървят някви "пенсии"... Това с безумното оправдание че не им плащат и няма да работят... На който не му харесва света е свободен но не може такова отношение към болни хора..

И това става в най-хубавият за живеене град?!!! По-важно е, че кметът Николов е горд носител на наградата "Стефан Стамболов", дадена му от Сарайско-библиотекарския "университет" и връчена лично от проф. Д. Иванов (Митьо Гестапото). С такъв кмет бургазлии могат да бъдат сигурни, че ковид-19 ще бъде победен!

Викайте Мангъров, той е специалист.

А за депутати в парламента търсите ли доброволци?

Началото на края...

безплатно да работиш по 15 часа нещо животоопасно? не мерси, ще отида в чужбина за 12 часа и много пари.

За това говореха протестиращите м.с от преди година.Тогава никой не им обърна внимание,мнозина им се подиграваха,някой ги нарече терористки....е...как да има кадри и то доброволци.... И то не е само в Бургас така ...я питайте в Пирогов как са-но персонала..не директорите..

Лесно е - пускат ченгетата да събират храбреците без маски по обществения транспорт и кръчмите. Това е чудесно попълнение - хем храбро, хем грамотно и кадърно.

Във този форум е пълно с доктори и вирусолози, да вземат някой от тук,,,

Да отворят постоянен щат и ще се намерят млади лекари и сестри, за "доброволци" никой не е съгласен.