Болницата в Бургас търси лекари и сестри доброволци

Медиците са много натоварени, една сестра обслужва 15 пациенти на смяна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да отворят постоянен щат и ще се намерят млади лекари и сестри, за "доброволци" никой не е съгласен.

Във този форум е пълно с доктори и вирусолози, да вземат някой от тук,,,

Лесно е - пускат ченгетата да събират храбреците без маски по обществения транспорт и кръчмите. Това е чудесно попълнение - хем храбро, хем грамотно и кадърно.

За това говореха протестиращите м.с от преди година.Тогава никой не им обърна внимание,мнозина им се подиграваха,някой ги нарече терористки....е...как да има кадри и то доброволци.... И то не е само в Бургас така ...я питайте в Пирогов как са-но персонала..не директорите..

безплатно да работиш по 15 часа нещо животоопасно? не мерси, ще отида в чужбина за 12 часа и много пари.

Началото на края...

А за депутати в парламента търсите ли доброволци?

Викайте Мангъров, той е специалист.

И това става в най-хубавият за живеене град?!!! По-важно е, че кметът Николов е горд носител на наградата "Стефан Стамболов", дадена му от Сарайско-библиотекарския "университет" и връчена лично от проф. Д. Иванов (Митьо Гестапото). С такъв кмет бургазлии могат да бъдат сигурни, че ковид-19 ще бъде победен!

Бяхме хоспитализиран в тази болница, сестрите и санитарните ги мързи да гледат само се уплакват колко много работа имат и си говорят по телефона, като ни приеха и ни забравиха. Чисти ме пода защото нямаше кои да го направи сменя ме си гърнето.... Нямаше кои за отвори прозореца на болния в стаята или да му даде вода... Каза, че това било положението и ни накараха да си наемем човек да го гледа щом не ни харесва в болницата.... Наеме срещу 70 лева на денонощие... Не знам това нормално ли е ама аз мисля че на които ме е ниска заплата да си търси по висока и като няма няма персонал, то сега като все едно го няма само дето им вървят някви "пенсии"... Това с безумното оправдание че не им плащат и няма да работят... На който не му харесва света е свободен но не може такова отношение към болни хора..

Натоварени били. Министърът сутринта каза, че всичко е наред. Нещата са под контрол. И логистичен щаб ще ви направят даже. Лично го слушах!

Абе ние нямаме ли здравна СИСТЕМА? Ако всяка болница си е отделно за какво ни е министерство ?!? Ами вместо да молите излезте всички от болницата на улицата и този министър да си ходи - нали според него всичко е наред

Преди 7-8 години плащах 7-8 кинта здравни осигуровки, сега плащам 22 и все същата работа.

Добър ден на всички...Идеята за добролци за подпомагане на целия медицински персонал,който наистина е преуморен е страхотна,но си мисля, че за да има силен ефект е добре всички министри и депутати със медицинско образование да дадат пример и да бъдат на първа линия срещу ковид...Тогава със сигурност ще има много желаещи да помогнат..България има нужда от силни водачи,които милеят за този народ.Желая успех на всички български граждани..

11 години управление и докара здравната система до колапс. Още веднъж го изберете. ИНФАНТИЛИ

Преди него Ананиев се хилеше като тиква, сега тоя мънка като двойкаджия

Китайците да идват да борят вируса и да ни оправят здравната система щото тука от толкова форумни и ютюб експерти и псевдо мерки от управляващите нз как ще се справим

Десетилетия наред, не само в България, в световен мащаб, се наливат трилиони евро, долари и прочие валути в здравеопазването и фармацевтиката. Как така за година, откакто циркулира Ковид19 се оказа, че няма пари, медици, парамедици, лекарство, ваксина и т.н.? А доброволци трудно се намират вече, след толкова двойни стандарти и политизиране на медицинския проблем с корона вируса.

Ваксина е направена даже няколко ама сега ги тестват да не стане така че да е по зле от вируса ... Единствения вариант е превенция - която може да се осъществи с желязна дисциплина и твърда ръка като в Китай обаче като държавата осигури храна и неща от първа необходимост за всички .. Икономиката трябва да се стопира за известен период ... Всичко друго е леко забавяне на разпространението с псевдо мерки докато не стане неизбежното а то е 80 процента или повече заразени ...

Не са свикнали да си вършат работата. Когато моя роднина лежа в бургаската болница сестрата изобщо не си показа носа от сестринската стая, само командореше роднините на пациентите и тук-там само санитарката се мяркаше

ще си мечтаете за здравната система на соца, ама бай Тошо пипаше яко- намоше тън мън по важни въпроси за държавата- защото тогава бяхме държава.

Значи може тест за ковид да е 130лв а трябва някой да е доброволец ? Операция на бедрена става 10К, други операции 3-9К? Стентове 1-10К ? При 5милиарда бъджет на здравната каса т.е почти на всеки българин по 1000лв. Как точно ги изхарчихте не разбрах, при положение че 30 процента сигурно не са стъпили в болница последните 10 години. Това доброволците и Ленинските съботници беше много много отдавна.

Те не могат да мотивират младите да станат медицински сестри с тези мизерни заплати, кадърните напускат, без на някого да му дреме. А сега и за без пари тръгнали да набират. То бива да не цениш човешкия труд, ама това на нищо не прилича.

Все пари няма в този бюджет все едно ламя ги яде

Иван Нейков-мозъка и мисълта на далечното бъдеще обещаваше това.Пълни идиоти.

Тези луди ли са- доброволци- Демек ела вълчо изяж ме. Докато Бока сее пари на американците за хвърчила- никакви доброволци. Ще го питам тъпунгера какво ще направи когато и тези които сега работят няма да имат повече сили...Или ще кани укри и други тъпанари които не говорят езика?- е тогава ще има много работа за погребалните бюра.

А пари давате ли, или на редовната заплатка от 1000 лв месечно и потупване по рамото? ДГД!

А пари давате ли, или срещу заплатката от 1000лв и потупване по рамото? ДГД

абее будалии. Кой ще ви дойде доброволно бее. Аре стига приказки от 1001 нощ. Както винаги маймуни с нрици ще ловите. Даваш 5000 лв заплата на месец и веднага опашка ще имаот желещи. Вие доброволци. Така и не си научихте, че вече никой неработи дорбоволно. Що не ми давате яденето доброволно в магазинаа дурации. Години наред третирате лекарите като слуги и ги изгонихте. Сегааа къде саа. Пък и пак наглии добповолции. Аре у лево.

Но пък правителството чрез Красен Кралев съобщи, че започва да налива големи средства за спасяване на футболните клубове. Явно очакват утре Божинката да им бърше н.....ите задници в болницата.

Абе не е само до пари, а и до организация. Ако си лекар във Видин как се вдигаш сам и отиваш в Бъргас да помагаш. Ами нали трябва да те командироват, а там къде ще спиш ... Министерството трябва да е помислило за това. Иначе имаше новини, че ходят лекари да помагат - май от Плевен бяха отишли в Шумен. А защо не организират студентите от горните курсове - без да лекуват, но да помагат...

Ами той Божинката и без това за друго не става...

Да се включат фестиваладжиите и туристическият бранш, дето ги спасявахме, вместо да ограничим разпространението.

Ако ЗАСТРЕЛЯТ Боклук Борисов Банкя-лията, ще се оправи и проблема с Китайския вирус и Африканската Чума. Щото ще изгоним арабите, китайците и негрите, които Боклука пуска да ни ЗАРАЗЯВАТ с вируси и да ни ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите на българите. и ще се отървем от АРАБСКИТЕ маски... Боклука разболява цяла България с РАК и Левкемия с турско- негърските фирми А1(ЕМте) и Вииваком, а тръгнал да принуждава хората да носят АРАБСКИ маски..

Мангъров и последователите му да заминават доброволци. Нали според тях епидемия няма мерките са ненужни и за тях няма опасност.

*БУргас

Какви доброволци, нали ЕС отпуска върху заплатите за лекари, сестри и санитари в ковид секторите по 1000 лева на месец? Не се стискайте и после да ги окрадете, а раздавайте на хората.

Може, ако заплатата е над 6000 лв. Иначе няма как да рискувам живота си за безхаберните юнаци, които най-малоумно се заразяват един друг , неспазвайки никакви мерки срещу коронавируса.

1 седмица в месеца депутатите могат да дарят безплатно да работят като медицински братя и сестри в болниците. Хем ще са по-близо до електората.

Само едно мога да кажа- хахаха. Очакваше се да се случи. И по- зле ще става

Не могат, защото нямат документ, могат да работят като санитари, не и като сестри. Болницата рискува да бъде подведена под съдебна отговорност, както и самото лице, ако болен, за когото се грижи, почине и роднините заведат дело...

И това не важи само за депутатите, а за всеки, който желае да помогне, но няма документ за нужното образование или има документ, но не е практикувало 5 години. След този срок трябва да се яви на изпити, за да може отново да практикува.

Нещо май всички са итървани като малки на главите си щом ръсят глупост след глупост...Знаят ли какво значи ДОБРОВОЛЕЦ?????? дето видите ли щели на трудов договор да го наначавт???? което значи че трябва да е накой изпаднал отдавна за да не работи като такъв..

Чак доброволци? Луди ли сте?

Предостатъчно администрация има с тапии за лекари, сестри из здравното и касата че преспокойно могат и малко да вземат да поработят най накрая...

Мангъров от десетилетия работи в инфекциозно за разлика от ''дравния'' инспектор и коремния дето все гледа на хляба мекото и така се е издигнал пак да цоца, че онова кога оперира му е бонус заедно с някои пост за специалните прегледи на боко...

При разходка северно или южно от Бургас се виждат само вилни селища на олигарси , перачи на пари и наркобарони . Къде виждате потенциални доброволци ?

Имам аз една мечта-да намерим доброволци за управници и политици. Не да работят без пари, но поне да не крадат...

Да ви кажа няколко оксиморона . Дървено желязо. Жена шофьор. Негър скиор. Цинагин доброволец.

Вземете Каракачанов или оня смотаняк Варели Семеонофффф за медицински сестри.Боко Тиквата също. Нали имало да свършат нещо, за да не подават оставка! аре бегом марш в болницата в Бургас.