Разходите за болнични се увеличават

Данните за първата половина на тази година показват увеличение на разходите за болнични с 18,5 милиона лева спрямо същия период на 2014-та.

Обратно в новината

Коментари - Разходите за болнични се увеличават | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нацията /или по-точно това, което е останало от нея/е все по-болна, но кой го е грижа, ХРАНТУТНЯЦИТЕ се лекуват в специализирани заведения и им е все едно, колко ще останат за управление, важното е да са на ВЛАСТ!!!!!!!!!!!!

Разходите за болнични се увеличили... ама да не си помисли някой, че това е заради повишена заболяемост на населението! Нацията пращи от здраве и всеки се чуди, как да изсмучи НОИ и касата.

А аз защо си мисля, че причина за увеличаването е и МРЗ и МОД, а не злоупотреба? МРЗ през 2012г е била 270 до април и после 290лв, а сега е 380лв. същото е и с МОД. Процентно това е увеличение с около 30%, но нека един икономист да се изкаже.

В почти всяка стопанска и бюджетна структура има хора, които винаги "се разболяват", когато се очертае по-голямо натоварване в работата.

Нормално! Нацията застарява. На много места особено в провинцията "гръбнака" на фирмите е от работещи пенсионери. И бодра смяна зад тях на хоризонта няма.

че няма пари в НОИ и в държавата. хората са болни, чакат повече от месец да се преведат обешетенита за болнични, през това време лекарства ли да купуват, да се хрант ли, сметки ли да плащат. Престанете вечче с тези смешни публикации!