Боб Дилън все пак ще инкасира над 800 000 евро като нобелист

Нобеловият лауреат Боб Дилън е предоставил лекцията си и ще получи паричната премия за наградата.

Обратно в новината

Коментари - Боб Дилън все пак ще инкасира над 800 000 евро като нобелист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оригинален, мързелив и пеещ като коза, но за сметка на това алчен.

Впрочем каква лекция може да сътвори този набеден човечец с характерен нос?

по-меко, да не взема да засегна лесно-ранимата ти гейска индивидуалност...ми нямаш капацитета да разбереш лекцията на твореца, за когото си разбрал единствено, че има характерен физически външен недостатък в средната част на лицето. Който трябва вече го е оценил отдавна по достойнство, а твоите "оценки" ще легнат кротко на интернет бунището редом с няколкото на още неколцина такива "капацитети" като тебе дето разбират от всичко - кат почнеш от футбола, минеш през науката, техниката и политиката и свършиш с музиката и литературното творчество. Бе тука направо е пълно с непризнати гении, дето пишат много "смислени" коментари та се късат...и то под всяка статия. Бах мааму, да не са изтървали част от клиентелата на 4-ти километър?

с краднатите от Пит Сигър песни и под чуждо име тоя мошеник хубво си поживя

добре, че беше ти, великия балкански познавач и ценител на творчеството на Пит Сигър да изобличиш Боб Дилън. Те, "простите" и "невежи" американци хал хабер си нямат от творчеството на собствените си музиканти. Бе ти не си даже смешен, ти си жалък... долен, ляв пе..л. Къде се въдите бе, като хлебарки по фугите на панелките - мизерен животец на неудачници и жалки напъни да дращите простотии по интернет форумите.

от американците та, ти от кой друг мислиш че съм го чул това че е крал песни, има и гугъл провери

велик музикант, а българските панелни плъхове, които са коментирали по-долу са най-обикновени анонимни дрис.ьовци, които се давят в собствената си злъч. Същите са некадърни да си намерят свястна работа и убиват времето на безсмисленото си съществуване с безкрайно киснене в нета и дращене на тъпи и злобни коментари. Тъпото Гоше, дето са му скрили още по-тъпия коментар е типичен представител, но и другите не му отстъпват.

Очакваме с нетърпение да започнат продажбите на картините на Художника Борисов. Сътворени с неговата тенисистка ръка и футболен ляв/десен крак и оценени от някой изкуствовед кат Веждю... И вярата му, че става от него чеп за зеле. Та и Боб Дилън някак си се излага вземайки се на много сериозно. Винаги ми е бил един от любимите певци, но така и не разбрах ЗАЩО му дадоха Нобелова награда!

щот е евреин

досега? Дадоха му награда за да може ти да изкоментираш тука, че е евреин и така да го разкриеш пред всичкия елит на дирските форумци какъв гаден ционистки задник е Боб. Дерзай, удри по мръсните семити ежедневно, ежечасно, даже ежеминутно и ще бъдеш признат там горе...след време...като се възнесеш и представиш пред Господа наш Исуса Христа! Амин!

Изобщо не съм се съмнявал, че тоз дрът евр...опеид ще си вземе кинтите. Може да са прай на интересен до последно, ама кинтите са си кинти.

се съмнявал, че поне 2-3 простаци като теб няма да се появят веднага да бълват злъч и простащина под темата. Пък какво общо има терминът бабоеб с Боб Дилън сигурно и ти не можеш да обясниш, тя шизофренията не подлежи на обяснение, нито на лечение, само се подтискат симптомите с хапчета, ако си ги пиеш редовно де, което явно не е така.

..сега ще дари парите - за "бежанците", вероятно. Случайно около промоцията на новия си албум. Това ще вдигне продажбите с 34 %, което ще компенсира премията тройно :-)

Е, велик е а това, че е егоцентрик го прави и личност.Той е чишит и то от светлите. А що се отнася до парите и коментара на зависливия българин , нека глупака да направи сметка, че един диск на Дилън ако е 20 долара. При 10 милиона продажби от всеки албум който е излязъл( примерно) дали ми у до тези пари. Просто божествената мисъл се рее и често постъпките дразнят другите, но така са великите.

абе кой е видял чифут да се отказва от мангизи?!

Самата истина Адмирации