Коментари - Партията на Кунева издига свой кандидат за управител на БНБ | Днес.dir.bg

Партията на Кунева издига свой кандидат за управител на БНБ

"Движение България на гражданите" издига кандидатурата на Бисер Манолов за управител на Българската народна банка. Той е шеф на икономическия екип на партията.

Обратно в новината

Коментари - Партията на Кунева издига свой кандидат за управител на БНБ | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя Бисер е пълен ужас, заедно с Кунева.

Съветника в МВФ Димитър Радев слага ръчици на БНБ,е това иска ФАЦ

АМА ПРЪМОВИЦЕ, ПРИ ТЕБЕ КОЙ Е УДАРЕН ОТ ВЛАК, КОЙ ОТ КОЛА, ОТ ДЕКА НАМИРАШ ТОЛКО КРИВАЦИ

Пръмовице, нали Искров беше от вашата партия - от НДСВ.

Корумпирано впиянчено същество! Виждал съм го да играе кючек на маса!

Партията на Кунева има повече министри, отколкото депутати, а сега се натискат и за БНБ-то? То бива лакомия, ама тяхното минава всякакво благоприличие!

аз предлагам Бисер петното

Че що не? Все "бисери"... ;-)

Фактът,че е бил толкова години във фонда за " гарантиране" , е достатъчен да се запознае с прокуратурата.

Предлага Куневата, е достатъчно основание кандидатурат да не бъде одобрена. Ще попитате защо? Ами...отговорът е във въпроса: Какво направи тя за България през всичките години, докато се подвизаваше в "политиката"?! ПС. Номинацията й на лицето Сюлейман Паси за кмет на София бе последното й велико изпълнение, на ползу роду! Въпросният човек от снимката може би е достоен кандидат за поста гуверньор на БНБ, но кандидатурата му трябва да бъде предложена от друг.

"Движение България на гражданите" най-добре да издигне една бесилка пред статуята на Света София, и да я използва по предназначение за членовете си - те все са едни такива, "заслужили". И, за да бъдем кавалери, ще позволим на другарката Пръмива да оглави колоната. Колкото до зрителите - бъдете спокойни, ще се съберат достатъчно.

свини бунища прасища

Фактът, че лицето искрофф изкара мандата си докрай и си получава петцифрената сума пари /умишлено не казвам заплата, защото това е възнаграждение за вършене на някаква работа/, вместо да търка следствените нарове е показател, че сегашните управляващи по нищо не се различават от предходните 25 назад... Изходът е терминал 2!

Браво ! НО ! - Не е изходът, Колега ! а ! - Входът на Рррешението.

така както сечеш ДА СИ НЕ ОТСЕЧЕШ Я ГЛАВАТА Я ........ ОГЛЕДАЙ СЕ НА ВХОДА..........

А, не, другарко Пръмова. Без партийни кандидати точно за БНБ, моля!

Въпрос към Всички-Ни : - Незабавно организиране на Глобален Лов на тролове ? , като : - Определен процент от Стопираните/Идентифицираните техни финансирания - За Конкретния Ловец. (Гласувайте !)

Хоп ! - Първия джапнА.

Бат Бойко, махай тази господжа Пръмова. Тя и Народната европейска партия не разбрах как избра нейната смешна партия, като са един фаетон хора. Г-жа YES я махай....

Старите кадри на БКП и в новите времена се харчат. Браво.

Считам че Дискусията Отново Е Показателна. ---> Неъ уабъву, 'наште' ! Пак Сте ГЕПСАНИ.

А бе, само не разбрах чии син е този господин. стига с тази червена номенклатура.

Защо пак БНБ, ами станете кандидат на ТКЗС.

Е няма по-нагъл човек от Пръмова-Кунева,няма-а-а-а.

От 25 години се разиграват партии шах безкрай! Играчите само сменят фигурите и местата си - всичко друго е същото!

Определено ! => ха да Ставаме Двустъпковата !! Ние. Всички. Заедно. ---- Конкретно за БНБ Управител : - спретваме Допитване -- два-три дни - Хора слагат Кандидатури ---- препитваме ги Изтънко ------ вотиране и валидиране ! Всичко - седмица-две !! И ! - Нула лева и Нула наностинки разход. (а пппартайГезелшафтЪ - На СКРАПА.)

Би било възможно И да Не е пръмовистик... НО ! - Защо са Нулеви Реалните Данни/Референции отн. г-н Манолов ?!

Какъв майтап, бе брате, това е напаст божия! И пак си повтаряйте че злото не може да победи! Тази е въздесъща, където се появи, всичко се разпада!

Ако този БМ е бившият главен дилър на ВТБанка...става. Няма значение кой го предлага. Кой предпочитате, някой катедрен специалист...професор, академик, дето не е изкарал 1 ден/лев на пазара? Милен Велчев, Никито също стават. Те поне знаят как в този BLOODY BUSSINES/финансовия пазар/ пък и укрепнаха финансово итози пост ще им е гъдел за егото.

И пълни джобовете, не само егото, че се поопразниха малко.

Да предположим че е читав човек но я да видим кой го предлага кака Куневица и веднага си казвам не става от друга страна читав човек ще се съгласи ли да бъде предложен от Кунева

Голям майтап е тази Кунева! Всички разбрахме, че този ФГВГ е само име и в него няма пари. ГЕРБ и компания взеха от името на всички българи огромен заем, за да осигурят пари на този фонд, за да се изплатят уж гарантираните влогове. Сега се оказа, че са изплатени и негарантираните. Та Кунева ни предлага бивш шеф на таози фонд за Управител на БНБ. Пълна трагедия са тези от РБ!

Защо никой не се сети за Гаврийски?? Много почтен, авторитетен, компетентен и скромен. Но сигурно не е удобен на партиите - защо ли ???

Кой, Бебо ли? Той пък е един банкер. Хайде не се изказвайте неподготвени. Бебо, YES Boss Kostov, той да е БНБ шеф?!

За външния вид мога да кажа, че човекът е много модерен и елегантен, с оня тънък италиански шик, на който нашенските парвенюта - богаташи в първо (мутренско поколение) изобщо не са способни, а това вече вдъхва малко доверие - поне има произход от интелигентни хора и е работил върху себе си, в смисъл на изграждане на вкус и разбиране на това, какво му отива и какво не. Сакото е ленено, с най-изискания ефект шан-жан, характерен само за много истинските и скъпи материали, тъкани в Италия или Великобритания, не в Сингапур или Китай за някоя си фирма. Цветът "тъмен лешник" е модерен в момента, именно в света на високата мода в Европа, не в хамериканските учебници за изкласили колежани, които търсят първо работно място и се слагат всичките в сини или черни костюми с банални вратовръзки, бели ризи и зализани прически. Ризата му е също скъпа, от фин памук, на нежно рае в пепел от рози, бяло и синьо-сиво, което е класика в жанра - съчетание за мъже, които имат над 40 ризи всеки сезон, могат да си позволят всичките да са хубави и да се съчетават с костюмите свежо и творчески, а не баналното "бяла риза, черно сако, червена вратовръзка" - което не разкрива никаква индивидуалност, а говори за липса на такава. Прическата също е модерна, отива му, поддържана е, с една дума - на външен вид човекът става! Дано само да е от "партията на Кунева" изключително от прагматични съображения - ако не си член на партия, нямаш никакъв шанс за кариерно развитие в тая балканска държавица, а не по някакви убеждения, че като ги знам нейните какви са ... ((( Да, трябва да му се даде шанс на този мъж, пък после ще видим - по резултатите му и ще го оценяваме!

Нещо сте се, хайде да го наречем поразнежили" госпожо.

Само за онази му работа забравихте да кажете нещо, Аврора. доволна ли сте? :):)

За моден модел ли ще го избираме, Колега ?!

Аз се извинявам на госпожата, чел съм от нея много смислени коментари, макар и не винаги да съм ги приемал. В случая попресолих репликата си, извинения! :) Нейният беше един много тънък анализ и оригинален политически и електорален джендър. Пък и по какво да разпознаем истинската природа на управниците си - май наистина е по-добре по дрехите, отколкото по сладките обещания и декларации.

Всеки човек казва доста неща за себе си чрез облеклото си и външния вид. Засега не знаем друго за него, освен сухи факти от биографията му и ето тази снимка. Аз правя изводи от данните, с които разполагам. Ако беше облечен банално и безвкусно - както са повечето български мъже, а също и жени, или просто недодялано, пък се правеше на банкер - това би било по-зле, отколкото е сега! Защото би означавало, че и мислите, и делата му са също такива - банални, безвкусни, без въображение, недодялани и без усет към детайлите, в които (както знаят знаещите!) се крие дяволът в наши дни! ))) Този човек е умен, с развита мисъл и вкус, с художествен усет, с въображение и способности за нестандартни решения, в същото време има стремеж към хармония и не е стиснат - купува си скъпи неща, които не са фрапантни, а му отиват, поддържа си прическата при добър стилист редовно - това са все много положителни характеристики за личността и професионализма на висш банкер. "Манекените" са съвсем друга бира - за тях изобщо не говоря в момента. Наистина ще ми бъде приятно да виждам понякога по някой елегантен и изискан човек в тия наши "политически среди", където бъка от парвенюта, проститутки, чалгарки и манекенки ... ((( и главно от чукундури, тип "Мачо Балканикус", вчера слязъл от клона, днес надянал скъп, но грозен костюм, който не му отива, немит и несресан от миналата неделя, и такъв тип да взема управленски решения на държавно ниво ....

Вместо да отделяте толкова време и място да коментирате облеклото по-добре се вгледайте в излъчването - хитро , самоуверено и леко нагло. Такъв може да лъже без да му мигне окото, без скрупули и морални угризения. Със сигурност се мисли,че е по-умен от другите .

Това е толкова изкуствено, че само близък на въпросното лице може да си направи такъв труд. Мен не ме убеждавате с тая пледоария пресилена, обратното правите. Явно човекът е с доста съмнителни качества, щом има нужда от такава защита.

Какви са тия куковици, какво значение има естетическия му вкус? Той телевизионно предаване ли ще води или ще ръководи националната банка? Не са ли от значение качествата и опитът? Ризата била от фин памук - пипахте ли я, защото така не личи! Някой да каже нещо за възможностите и опита му, на мен като човек, който си държи парите в банките ми е важно. Пък на външен вид прилича на суетен перверзник и застаряващ плейбой.

Някой да си спомня девиза на Британската империя?

Искров: "Ще подам оставка, честна пионерска!"

DIDA

Нещо от рода на: "Тати ще ми купи колело, ама друг път..."

Въпроса е може ли една персона с толкова анти български дела зад гърба си да има очи ад се появява в политиката. Изглежда може ако се казва другарката Пръмова. След като едни те са наши ама и другите са наши имали смисъл да гласуваме? Имате право да гласувате но нямате право на реален избор. Ще имате право на референдум но няма да имате право да поставяте важните въпроси от които зависи бъдещето на нацията и държавата. Демокрация ама проформа за удобство на беззакониците. Още малко ще си полудуват и после всеки ще си плаща за ограбеното бъдеще на честните и съзидатели хора.

Кунева никой не я ще а тя навсякъде се вре! Ако можеше да се краде с ан.с, Кунева щеше да е първия човек успял да открадне и с тази част от тялото си! На комунягите в кръвта им е заложено само едно и единствено нещо-кражба до дупка! Вълка козината си мени но нрава не-Кунева!

Едно трябва да е ясно. Човек, който е бил обвързан с банка през тези години, от която и да е групировка хич не е за това място. Човек, който е обвързан с БКП, БСП, ДПС, ГЕРБ, Реформаторски блок и Атака хич не е за това място. Няма нужда да припомням какви бели и злини предизвикаха Тодор Вълчев и неговия приемник Христо Белчев! Затова покаже ли се лице, което е свързано с ЕБВР, Кунева, комсомолците и каквито и да са банки на групировки, моля вземете си го ако са ви мили паричките в банките. Убеден съм че до приемането ни в Шенгенската зона, нашите дръвници ще се опитат да катурнат борда или да боцнат още някоя банка. Убеден съм, че по всякакъв начин се борят да разорят този народ, стига да им се хване и да пусне техен човек на едно от най- ключовите места в държавата. В интерес на истината, след министър председателя, министъра на вътрешните работи и шефа на КЕВР, шефът на БНБ заема най- ключовата роля. даже може да смените всеки от тях, може да го оставите да върши какво ли не, но ставите ли негоден шеф на БНБ, тогава цялата лодка трябва да вика "May day, may day!"

Не може да се сложи начело на банките човек, който не е бил обвързан с банки през последните поне 20 години - защото той не е професионалист! Естествено, че кандидатът ще трябва да е "обвързан с банките", но зависи колко и до каква степен, защото има и такива, които не крадат, представи си! И изобщо, ако е просто професионалист - обвързан именно с банките, а не с политическите играчи, които правят и най-големите зулуми, - това е добра характеристика за него! Не може да се вземе някой капитан речно плаване или стругар шести разряд ( не знам дали има още такива тъдява ...) за шеф на банка! Аман вече от тия празни тенекии и кухи лозунги - да се вземе нов, млад човек, току-що завършил, с никого и с нищо необвързан, и да се сложи начело на една институция, за която той нищичко не знае, и му трябват поне пет години да й научи структурите и механизмите, по които тя работи! Това би било най-голямата глупост!

Моллов ли предлагате я ?!...или Онея-там 1996-97 Вагабонти ?!

Самият факт че Кунева е промоутъра вече е лоша атестация за този човек. Комуниста е безбожник. За него няма нищо свято освен парите и властта. Той не може да даде нищо на хората а и няма такива намерения.

Този е обвързан вече с БАНКЕРИТЕ В БГ. - НЕ СТАВА...

Тъй като коментарите и от двете страни на барикадата са доста добри и имат даже литературна стойност, аз ще добавя само следното. Защо, като чуя името на Кунева-Пръмова, започвам да изпитвам страх за работещите блокове в Козлодуй. Че тя, както затвори тия, без да пита никого, така ще затвори и останалите.Кой може да и попречи. И на края-всяка положителна препоръка от нея, веднага се превръща в отрицателна. Ма селям енд ол дъ бест.

Многооооооооо е печен да знаете , Искров ми се струва като пиоенрче пред него!

Печен в какво? В далаверите?

DIDA

Пич, забравил си, че Искров също беше мноооооооого печен!

Да, в измамите и манипулациите е ненадминат.

Веднъж минаваш четирите процента - после цял живот милионер.

Партията на Кунева Тия пък кои бяха?

Кунева имала партия ли?-чи коги?

С тези лукави очички - само за шеф на БНБ е!

А, бе, на вас всичко ви пречи, нищо не ви е угодно, на тоя му били лукави очите, на оня му светели, на оная и били малки, тоя бил човек на оная, а на оная дядо й бил някакъв си, а пра баба й подозирали за проституция във Виена, а после и по поречнието на Амазонка.Баси кривия, недоволен, претенциозен и мрачен народ.Дай му шанс на човека, пък тогава го сади.Още не си хванали рибата, а вече ти горчи.

Съди*

А вие какво искате да си помисля за човек, който по новините беше представен само като завършил магистратура в УНСС по някаква световно неизвестна специалност... ВСИЧКО е важно в биографията на човек, който се кандидатира за управител на БНБ. Мина времето кога кака се лъжеше лесно. Вече съм стара... Така де... на много хора съм ДАЛА... шанс... да се докажат...

Още Един куневски апаш!

След заигравката на Борисов с ДСП и подмятанията на Кънев, от коневръза на правителството се обади и Кунева. Какво всъчност, казаха двамата днес - ИСКАМЕ НОВИ ПОСТОВЕ! И двете изказвания са като показване на бицепси от първолак, но са форма на предупреждение към Борисов - "Ти прави каквото си искаш, но не забравяй, че трябва да има и за нас..."

Червената пръмовица много активна. Твърдо НИЕ. Вън от реформаторите заради тази куковица не гласувам за РБ

Брей, тия от Ръждясалия блок се ненаядаха с власт, бре... Ся се очаква и Раданчо рамазанчо да даде предложение пък от великото ДСБ....

Този на външен вид изглежда техничарче шушумига. Модерен тарикат, бързо включващ и препредаващ.Принципен спрямо зависещите от него. Самоцензуриращ се спрямо тези от които зависи. Толкова

Ами защо не го погледнеш пак? Първо прическата му е като за риболов, не е избръснат и прегърбен. Костюмът, с който го показват е кафяв като за неангажираща среща на чай при група пенсионирани лели от електората, ризата му е розова и е без вратовръзка. Айде да не ни пробутват такъв на фейс контрол. За БНБ трябва човек,който е доверен на политическите партии и партньорите от ЕС,ЕК и МВФ. И не е комунист или с комунистически произход.

Вид на съгласна шушумига!

А, бе, на вас всичко ви пречи, нищо не ви е угодно, на тоя му били лукави очите, на оня му светели, на оная и били малки, тоя бил човек на оная, а на оная дядо й бил някакъв си, а пра баба й подозирали за проституция във Виена, а после и по поречнието на Амазонка.Баси кривия, недоволен, претенциозен и мрачен народ.Дай му шанс на човека, пък тогава го съди.Още не си хванали рибата, а вече ти горчи.

ЕТ "Глупендер Минчев" издигна също днес своя кандидат. Кандидат ще бъде самия господи Глупендер Минчев

Познавам човека и мога да ви кажа на 100 %, че става въпрос за експерт и почтен човек (колкото и да не вярвате). Нали е важно първо да оплюете пък после ...да продължаваме с л-ната.

Бисерчо, не се хвали чак толкова!

Прочети ми отново името...аз не се крия като тебе зад някакви донори.

Само от изказа ти препоръката се превръща в бележка с негативна оценка относно обекта на коментара. Оправи си българския или осмисли си на български виждането си. И тогава ще си НА 100% поне в писането точен.

НА 100% е прекрасен израз:-)....нямам думи....

Познавам човека и мога да кажа обратното.

ДОРИ МАГАРЕТО НА БАЕ ВИ МУТРЬО МОЖЕ ДА СТАНЕ УПРАВИТЕЛ НА БНБ ..... ТЕ КУЧКАТА НА СИК Я НАПРАВИХМЕ ПРЕЗИДЕНТКА :))

...така и не мога да повярвам, че някой в пълно съзнание е избирал кунева...

Тия плъхове,освен да издигат кьопави кандидати за тия 25 години, друга работа няма ли да подхванат, че да я свършат?

Мандатът на сегашния управител Иван Искров изтича на 10 октомври, но парламентът трябва да избере три месеца по-рано нов - тоест на 10 юли. От цялата статия ме впечатли това , че Искров няма да си ходи предсрочно , а ще си изкара мирно и тихо целия мандат. Всички партии ревяха , от една година , че трябва да си ходи и да носи съдебна отговорност, и след реването последва едно тихо мълчание.

Сигурно ги е заплашил да каже кои са били другите в ресторанта.

Коментари - Партията на Кунева издига свой кандидат за управител на БНБ | Днес.dir.bg

Партията на Кунева издига свой кандидат за управител на БНБ

"Движение България на гражданите" издига кандидатурата на Бисер Манолов за управител на Българската народна банка. Той е шеф на икономическия екип на партията.

Обратно в новината

Коментари - Партията на Кунева издига свой кандидат за управител на БНБ | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя Бисер е пълен ужас, заедно с Кунева.

Съветника в МВФ Димитър Радев слага ръчици на БНБ,е това иска ФАЦ

АМА ПРЪМОВИЦЕ, ПРИ ТЕБЕ КОЙ Е УДАРЕН ОТ ВЛАК, КОЙ ОТ КОЛА, ОТ ДЕКА НАМИРАШ ТОЛКО КРИВАЦИ

Пръмовице, нали Искров беше от вашата партия - от НДСВ.

Корумпирано впиянчено същество! Виждал съм го да играе кючек на маса!

Партията на Кунева има повече министри, отколкото депутати, а сега се натискат и за БНБ-то? То бива лакомия, ама тяхното минава всякакво благоприличие!

аз предлагам Бисер петното

Че що не? Все "бисери"... ;-)

Фактът,че е бил толкова години във фонда за " гарантиране" , е достатъчен да се запознае с прокуратурата.

Предлага Куневата, е достатъчно основание кандидатурат да не бъде одобрена. Ще попитате защо? Ами...отговорът е във въпроса: Какво направи тя за България през всичките години, докато се подвизаваше в "политиката"?! ПС. Номинацията й на лицето Сюлейман Паси за кмет на София бе последното й велико изпълнение, на ползу роду! Въпросният човек от снимката може би е достоен кандидат за поста гуверньор на БНБ, но кандидатурата му трябва да бъде предложена от друг.

"Движение България на гражданите" най-добре да издигне една бесилка пред статуята на Света София, и да я използва по предназначение за членовете си - те все са едни такива, "заслужили". И, за да бъдем кавалери, ще позволим на другарката Пръмива да оглави колоната. Колкото до зрителите - бъдете спокойни, ще се съберат достатъчно.

свини бунища прасища

Фактът, че лицето искрофф изкара мандата си докрай и си получава петцифрената сума пари /умишлено не казвам заплата, защото това е възнаграждение за вършене на някаква работа/, вместо да търка следствените нарове е показател, че сегашните управляващи по нищо не се различават от предходните 25 назад... Изходът е терминал 2!

Браво ! НО ! - Не е изходът, Колега ! а ! - Входът на Рррешението.

така както сечеш ДА СИ НЕ ОТСЕЧЕШ Я ГЛАВАТА Я ........ ОГЛЕДАЙ СЕ НА ВХОДА..........

А, не, другарко Пръмова. Без партийни кандидати точно за БНБ, моля!

Въпрос към Всички-Ни : - Незабавно организиране на Глобален Лов на тролове ? , като : - Определен процент от Стопираните/Идентифицираните техни финансирания - За Конкретния Ловец. (Гласувайте !)

Хоп ! - Първия джапнА.

Бат Бойко, махай тази господжа Пръмова. Тя и Народната европейска партия не разбрах как избра нейната смешна партия, като са един фаетон хора. Г-жа YES я махай....

Старите кадри на БКП и в новите времена се харчат. Браво.

Считам че Дискусията Отново Е Показателна. ---> Неъ уабъву, 'наште' ! Пак Сте ГЕПСАНИ.

А бе, само не разбрах чии син е този господин. стига с тази червена номенклатура.

Защо пак БНБ, ами станете кандидат на ТКЗС.

Е няма по-нагъл човек от Пръмова-Кунева,няма-а-а-а.

От 25 години се разиграват партии шах безкрай! Играчите само сменят фигурите и местата си - всичко друго е същото!

Определено ! => ха да Ставаме Двустъпковата !! Ние. Всички. Заедно. ---- Конкретно за БНБ Управител : - спретваме Допитване -- два-три дни - Хора слагат Кандидатури ---- препитваме ги Изтънко ------ вотиране и валидиране ! Всичко - седмица-две !! И ! - Нула лева и Нула наностинки разход. (а пппартайГезелшафтЪ - На СКРАПА.)

Би било възможно И да Не е пръмовистик... НО ! - Защо са Нулеви Реалните Данни/Референции отн. г-н Манолов ?!

Какъв майтап, бе брате, това е напаст божия! И пак си повтаряйте че злото не може да победи! Тази е въздесъща, където се появи, всичко се разпада!

Ако този БМ е бившият главен дилър на ВТБанка...става. Няма значение кой го предлага. Кой предпочитате, някой катедрен специалист...професор, академик, дето не е изкарал 1 ден/лев на пазара? Милен Велчев, Никито също стават. Те поне знаят как в този BLOODY BUSSINES/финансовия пазар/ пък и укрепнаха финансово итози пост ще им е гъдел за егото.

И пълни джобовете, не само егото, че се поопразниха малко.

Да предположим че е читав човек но я да видим кой го предлага кака Куневица и веднага си казвам не става от друга страна читав човек ще се съгласи ли да бъде предложен от Кунева

Голям майтап е тази Кунева! Всички разбрахме, че този ФГВГ е само име и в него няма пари. ГЕРБ и компания взеха от името на всички българи огромен заем, за да осигурят пари на този фонд, за да се изплатят уж гарантираните влогове. Сега се оказа, че са изплатени и негарантираните. Та Кунева ни предлага бивш шеф на таози фонд за Управител на БНБ. Пълна трагедия са тези от РБ!

Защо никой не се сети за Гаврийски?? Много почтен, авторитетен, компетентен и скромен. Но сигурно не е удобен на партиите - защо ли ???

Кой, Бебо ли? Той пък е един банкер. Хайде не се изказвайте неподготвени. Бебо, YES Boss Kostov, той да е БНБ шеф?!

За външния вид мога да кажа, че човекът е много модерен и елегантен, с оня тънък италиански шик, на който нашенските парвенюта - богаташи в първо (мутренско поколение) изобщо не са способни, а това вече вдъхва малко доверие - поне има произход от интелигентни хора и е работил върху себе си, в смисъл на изграждане на вкус и разбиране на това, какво му отива и какво не. Сакото е ленено, с най-изискания ефект шан-жан, характерен само за много истинските и скъпи материали, тъкани в Италия или Великобритания, не в Сингапур или Китай за някоя си фирма. Цветът "тъмен лешник" е модерен в момента, именно в света на високата мода в Европа, не в хамериканските учебници за изкласили колежани, които търсят първо работно място и се слагат всичките в сини или черни костюми с банални вратовръзки, бели ризи и зализани прически. Ризата му е също скъпа, от фин памук, на нежно рае в пепел от рози, бяло и синьо-сиво, което е класика в жанра - съчетание за мъже, които имат над 40 ризи всеки сезон, могат да си позволят всичките да са хубави и да се съчетават с костюмите свежо и творчески, а не баналното "бяла риза, черно сако, червена вратовръзка" - което не разкрива никаква индивидуалност, а говори за липса на такава. Прическата също е модерна, отива му, поддържана е, с една дума - на външен вид човекът става! Дано само да е от "партията на Кунева" изключително от прагматични съображения - ако не си член на партия, нямаш никакъв шанс за кариерно развитие в тая балканска държавица, а не по някакви убеждения, че като ги знам нейните какви са ... ((( Да, трябва да му се даде шанс на този мъж, пък после ще видим - по резултатите му и ще го оценяваме!

Нещо сте се, хайде да го наречем поразнежили" госпожо.

Само за онази му работа забравихте да кажете нещо, Аврора. доволна ли сте? :):)

За моден модел ли ще го избираме, Колега ?!

Аз се извинявам на госпожата, чел съм от нея много смислени коментари, макар и не винаги да съм ги приемал. В случая попресолих репликата си, извинения! :) Нейният беше един много тънък анализ и оригинален политически и електорален джендър. Пък и по какво да разпознаем истинската природа на управниците си - май наистина е по-добре по дрехите, отколкото по сладките обещания и декларации.

Всеки човек казва доста неща за себе си чрез облеклото си и външния вид. Засега не знаем друго за него, освен сухи факти от биографията му и ето тази снимка. Аз правя изводи от данните, с които разполагам. Ако беше облечен банално и безвкусно - както са повечето български мъже, а също и жени, или просто недодялано, пък се правеше на банкер - това би било по-зле, отколкото е сега! Защото би означавало, че и мислите, и делата му са също такива - банални, безвкусни, без въображение, недодялани и без усет към детайлите, в които (както знаят знаещите!) се крие дяволът в наши дни! ))) Този човек е умен, с развита мисъл и вкус, с художествен усет, с въображение и способности за нестандартни решения, в същото време има стремеж към хармония и не е стиснат - купува си скъпи неща, които не са фрапантни, а му отиват, поддържа си прическата при добър стилист редовно - това са все много положителни характеристики за личността и професионализма на висш банкер. "Манекените" са съвсем друга бира - за тях изобщо не говоря в момента. Наистина ще ми бъде приятно да виждам понякога по някой елегантен и изискан човек в тия наши "политически среди", където бъка от парвенюта, проститутки, чалгарки и манекенки ... ((( и главно от чукундури, тип "Мачо Балканикус", вчера слязъл от клона, днес надянал скъп, но грозен костюм, който не му отива, немит и несресан от миналата неделя, и такъв тип да взема управленски решения на държавно ниво ....

Вместо да отделяте толкова време и място да коментирате облеклото по-добре се вгледайте в излъчването - хитро , самоуверено и леко нагло. Такъв може да лъже без да му мигне окото, без скрупули и морални угризения. Със сигурност се мисли,че е по-умен от другите .

Това е толкова изкуствено, че само близък на въпросното лице може да си направи такъв труд. Мен не ме убеждавате с тая пледоария пресилена, обратното правите. Явно човекът е с доста съмнителни качества, щом има нужда от такава защита.

Какви са тия куковици, какво значение има естетическия му вкус? Той телевизионно предаване ли ще води или ще ръководи националната банка? Не са ли от значение качествата и опитът? Ризата била от фин памук - пипахте ли я, защото така не личи! Някой да каже нещо за възможностите и опита му, на мен като човек, който си държи парите в банките ми е важно. Пък на външен вид прилича на суетен перверзник и застаряващ плейбой.

Някой да си спомня девиза на Британската империя?

Искров: "Ще подам оставка, честна пионерска!"

DIDA

Нещо от рода на: "Тати ще ми купи колело, ама друг път..."

Въпроса е може ли една персона с толкова анти български дела зад гърба си да има очи ад се появява в политиката. Изглежда може ако се казва другарката Пръмова. След като едни те са наши ама и другите са наши имали смисъл да гласуваме? Имате право да гласувате но нямате право на реален избор. Ще имате право на референдум но няма да имате право да поставяте важните въпроси от които зависи бъдещето на нацията и държавата. Демокрация ама проформа за удобство на беззакониците. Още малко ще си полудуват и после всеки ще си плаща за ограбеното бъдеще на честните и съзидатели хора.

Кунева никой не я ще а тя навсякъде се вре! Ако можеше да се краде с ан.с, Кунева щеше да е първия човек успял да открадне и с тази част от тялото си! На комунягите в кръвта им е заложено само едно и единствено нещо-кражба до дупка! Вълка козината си мени но нрава не-Кунева!

Едно трябва да е ясно. Човек, който е бил обвързан с банка през тези години, от която и да е групировка хич не е за това място. Човек, който е обвързан с БКП, БСП, ДПС, ГЕРБ, Реформаторски блок и Атака хич не е за това място. Няма нужда да припомням какви бели и злини предизвикаха Тодор Вълчев и неговия приемник Христо Белчев! Затова покаже ли се лице, което е свързано с ЕБВР, Кунева, комсомолците и каквито и да са банки на групировки, моля вземете си го ако са ви мили паричките в банките. Убеден съм че до приемането ни в Шенгенската зона, нашите дръвници ще се опитат да катурнат борда или да боцнат още някоя банка. Убеден съм, че по всякакъв начин се борят да разорят този народ, стига да им се хване и да пусне техен човек на едно от най- ключовите места в държавата. В интерес на истината, след министър председателя, министъра на вътрешните работи и шефа на КЕВР, шефът на БНБ заема най- ключовата роля. даже може да смените всеки от тях, може да го оставите да върши какво ли не, но ставите ли негоден шеф на БНБ, тогава цялата лодка трябва да вика "May day, may day!"

Не може да се сложи начело на банките човек, който не е бил обвързан с банки през последните поне 20 години - защото той не е професионалист! Естествено, че кандидатът ще трябва да е "обвързан с банките", но зависи колко и до каква степен, защото има и такива, които не крадат, представи си! И изобщо, ако е просто професионалист - обвързан именно с банките, а не с политическите играчи, които правят и най-големите зулуми, - това е добра характеристика за него! Не може да се вземе някой капитан речно плаване или стругар шести разряд ( не знам дали има още такива тъдява ...) за шеф на банка! Аман вече от тия празни тенекии и кухи лозунги - да се вземе нов, млад човек, току-що завършил, с никого и с нищо необвързан, и да се сложи начело на една институция, за която той нищичко не знае, и му трябват поне пет години да й научи структурите и механизмите, по които тя работи! Това би било най-голямата глупост!

Моллов ли предлагате я ?!...или Онея-там 1996-97 Вагабонти ?!

Самият факт че Кунева е промоутъра вече е лоша атестация за този човек. Комуниста е безбожник. За него няма нищо свято освен парите и властта. Той не може да даде нищо на хората а и няма такива намерения.

Този е обвързан вече с БАНКЕРИТЕ В БГ. - НЕ СТАВА...

Тъй като коментарите и от двете страни на барикадата са доста добри и имат даже литературна стойност, аз ще добавя само следното. Защо, като чуя името на Кунева-Пръмова, започвам да изпитвам страх за работещите блокове в Козлодуй. Че тя, както затвори тия, без да пита никого, така ще затвори и останалите.Кой може да и попречи. И на края-всяка положителна препоръка от нея, веднага се превръща в отрицателна. Ма селям енд ол дъ бест.

Многооооооооо е печен да знаете , Искров ми се струва като пиоенрче пред него!

Печен в какво? В далаверите?

DIDA

Пич, забравил си, че Искров също беше мноооооооого печен!

Да, в измамите и манипулациите е ненадминат.

Веднъж минаваш четирите процента - после цял живот милионер.

Партията на Кунева Тия пък кои бяха?

Кунева имала партия ли?-чи коги?

С тези лукави очички - само за шеф на БНБ е!

А, бе, на вас всичко ви пречи, нищо не ви е угодно, на тоя му били лукави очите, на оня му светели, на оная и били малки, тоя бил човек на оная, а на оная дядо й бил някакъв си, а пра баба й подозирали за проституция във Виена, а после и по поречнието на Амазонка.Баси кривия, недоволен, претенциозен и мрачен народ.Дай му шанс на човека, пък тогава го сади.Още не си хванали рибата, а вече ти горчи.

Съди*

А вие какво искате да си помисля за човек, който по новините беше представен само като завършил магистратура в УНСС по някаква световно неизвестна специалност... ВСИЧКО е важно в биографията на човек, който се кандидатира за управител на БНБ. Мина времето кога кака се лъжеше лесно. Вече съм стара... Така де... на много хора съм ДАЛА... шанс... да се докажат...

Още Един куневски апаш!

След заигравката на Борисов с ДСП и подмятанията на Кънев, от коневръза на правителството се обади и Кунева. Какво всъчност, казаха двамата днес - ИСКАМЕ НОВИ ПОСТОВЕ! И двете изказвания са като показване на бицепси от първолак, но са форма на предупреждение към Борисов - "Ти прави каквото си искаш, но не забравяй, че трябва да има и за нас..."

Червената пръмовица много активна. Твърдо НИЕ. Вън от реформаторите заради тази куковица не гласувам за РБ

Брей, тия от Ръждясалия блок се ненаядаха с власт, бре... Ся се очаква и Раданчо рамазанчо да даде предложение пък от великото ДСБ....

Този на външен вид изглежда техничарче шушумига. Модерен тарикат, бързо включващ и препредаващ.Принципен спрямо зависещите от него. Самоцензуриращ се спрямо тези от които зависи. Толкова

Ами защо не го погледнеш пак? Първо прическата му е като за риболов, не е избръснат и прегърбен. Костюмът, с който го показват е кафяв като за неангажираща среща на чай при група пенсионирани лели от електората, ризата му е розова и е без вратовръзка. Айде да не ни пробутват такъв на фейс контрол. За БНБ трябва човек,който е доверен на политическите партии и партньорите от ЕС,ЕК и МВФ. И не е комунист или с комунистически произход.

Вид на съгласна шушумига!

А, бе, на вас всичко ви пречи, нищо не ви е угодно, на тоя му били лукави очите, на оня му светели, на оная и били малки, тоя бил човек на оная, а на оная дядо й бил някакъв си, а пра баба й подозирали за проституция във Виена, а после и по поречнието на Амазонка.Баси кривия, недоволен, претенциозен и мрачен народ.Дай му шанс на човека, пък тогава го съди.Още не си хванали рибата, а вече ти горчи.

ЕТ "Глупендер Минчев" издигна също днес своя кандидат. Кандидат ще бъде самия господи Глупендер Минчев

Познавам човека и мога да ви кажа на 100 %, че става въпрос за експерт и почтен човек (колкото и да не вярвате). Нали е важно първо да оплюете пък после ...да продължаваме с л-ната.

Бисерчо, не се хвали чак толкова!

Прочети ми отново името...аз не се крия като тебе зад някакви донори.

Само от изказа ти препоръката се превръща в бележка с негативна оценка относно обекта на коментара. Оправи си българския или осмисли си на български виждането си. И тогава ще си НА 100% поне в писането точен.

НА 100% е прекрасен израз:-)....нямам думи....

Познавам човека и мога да кажа обратното.

ДОРИ МАГАРЕТО НА БАЕ ВИ МУТРЬО МОЖЕ ДА СТАНЕ УПРАВИТЕЛ НА БНБ ..... ТЕ КУЧКАТА НА СИК Я НАПРАВИХМЕ ПРЕЗИДЕНТКА :))

...така и не мога да повярвам, че някой в пълно съзнание е избирал кунева...

Тия плъхове,освен да издигат кьопави кандидати за тия 25 години, друга работа няма ли да подхванат, че да я свършат?

Мандатът на сегашния управител Иван Искров изтича на 10 октомври, но парламентът трябва да избере три месеца по-рано нов - тоест на 10 юли. От цялата статия ме впечатли това , че Искров няма да си ходи предсрочно , а ще си изкара мирно и тихо целия мандат. Всички партии ревяха , от една година , че трябва да си ходи и да носи съдебна отговорност, и след реването последва едно тихо мълчание.

Сигурно ги е заплашил да каже кои са били другите в ресторанта.