БНБ: Регистър на банковите сметки и сейфове от 2017 г.

Предвижда се Регистърът на банковите сметки и сейфове да започне да функционира от 1 януари 2017 година, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - БНБ: Регистър на банковите сметки и сейфове от 2017 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закривайте си сметките, бракя! Тие гадове шъ ни тургат брояч и в кенефите! :)

а офшорните сметки на изродите ни ще влизат ли в регистъра

Ибах ва!

Свободааааааааааа!

Свободата е робство!

Според мен това е вече безсмислено защото сериозните пари окрадени от държавата са в офшорни сметки. Докато не се въведе данък оборот а не ДДС все ще е така

И по един хлопатар на всека уфсъ да се знае къде блее и къде могата ь фанат за стригане и доене.

Дир, не зная за сметките и банките но в последните четири статии няма нито един коментар, нито един.....!!!!! Защо така читателите не харесват статиите ли що ли ?

Маринчо не знам какви коментари искаш след като статията е писана във 6 часа 06 минути днес и ти вече във 6 и двайсе искаш коментари. Ще има около 8 и 30 часа след като хората седнат на компютъра на работа. За разлика от теб, някои хора все още работят :)

Иванчооо Иванчоооо, ти откъде знаеш че аз не работя ? И защо в други форуми има коментари денонощно, дори и 5 и 6 часа а не като вас тук в Дира М ? И ти кажи боцна ли Марийка сутринта, не философствай че не е за теб :))))))))))????!!!!

Те тия хора за които пишеш като седнат пред компа на работата си, в Дир ли работят ? Че на други места май не им разрешават свободно така да си пишат по цял ден, шефове ли си имат и ги гонят що ли ?