Иван Искров поиска наследник на поста от 10 юли

Управителят на БНБ Иван Искров подава оставка, считано от 10 юли. Той настоява новият шеф на БНБ да встъпи в длъжност на тази дата.

Обратно в новината

Коментари - Иван Искров поиска наследник на поста от 10 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да съм Искров и Василев. Да съм Недосегаем и с Як Гръб да ме пази.

КОЙ СИ ТИ БЕ ЧЕ ЩЕ ПОСТАВЯШ УСЛОВИЯ?? само затвор за Искров трябва да е решението на съдът!!!

Аз номинирам г-н Искров за още един мандат

Върха на безнаказаността и дебелоочието след такива пропуски. Докога господа?

Тоя обра валутните депозити на КТБ и ПИБ и сега се смята за цар, който може нахално да иска...

НАГЪЛ, ПО-НАГЪЛ, НАГЛЕЦ БЕЗПОДОБЕН, СТАНИШЕВ, ОРЕШАРСКИ, СИМЕОН, ДЯНКОВ И ЗА ЧЕРЕШКА НА ТОРТАТА - искров - просто нямям думи...

Той ги уведомява че трябва да има заместник до 10 юни че иначе няма да си тръгне на 10 септември.наглец.

Нахалник - няма ли поне малко чувство за вина

Интересно е, че условията за оставка ги диктува самия Искров.Парадът командва Той.Ще си тръгне с чувството на добре изпълнен дълг към държавата и народа.А може и да не си тръгне.В територията Бг вече всичко е възможно.

Каква оставка само - уведомявам ви, че ще напусна на 10 юли, но дотогава има време и не съм много сигурен все пак.

Дори, забележи, е "поискал наследник на поста"! Все една поста в БНБ му е бащиния!

Издишаш Искров, издишаш. Никаква оставка. От малък мижитурка си беше и такъв си остана.

Искров свърши чудесна работа на политическите си приятели. Сигурно са му платили добре, а се съмнявам, че ще визитира затвора. Просто това е поредният етап на безкрайния български преход!

Придворният лакей на Падишаха от Сарая, дейният участник(ведно с Цацаров) в аферата КТБ не напуска смирено, с наведена глава поста, който орезили на края на мандата си. Не, той изисква, той назидава и размахва пръст, натрапва непоисканите му тезиси кое, как, защо и кога да се случи в държавата, за да се оттегли. Уж загрижен за финансовата стабилност, която съсипа по заповед на Господаря си. Господаря от Сарая! И България е такава държава, че нищо чудно вече да е договорено да иде някъде Посланик! За да прославя България и като награда за добре свършената работа по съсипването на КТБ.

Хайде сега към затвора и ако не изпее всичките замесени да си остане там цял живот. Само на хляб и вода - основни неща, които даже не заслужава. Единствената му забава да е от време на време в килията (2 на 2) да му пее Цветан Василев и Пеевски. Песента я знаем всички.

И кой ще дойде на негово място,Иван Костов ли???

Да не се окаже в дъното на цялата тази далавера борсовия спекулант Сорос който го гонят и от Унгария а вие му прибрахте и отвореното общество. Не е ли един и същ сценарий както с Виденов, майдана, миналогодишните барабанчици и красиви студентки и проста мрежа. А сега ви изстискват с енергоресурсите. Така се учи един прост народ на подчинение и да подава ръчичка за коричка хляб.

Сега очакваме да подадеш молба за доживотна присъда, без право на обжалване.

Аслучайно да знае къде са откраднатите пари от КТБ?Аман от дрънканици за "законност". Май тази кражба ще се окаже законна.

Цацата да се стяга и да пише призовката за 11 иначе да си подава и той оставката.

Цитат от новината "Според шефът на БНБ Михаил Миков актът на Искров има символично значение." Миков Честито и да почерпиш :)

Бития бит,е.ания е.ан.Парите ги няма,виновни също няма.Сметката плаща баламурника-народа.

и какво от това.старата песен на нов глас.тоя тарикат си е осигурил и роднините до 9 коляно.ся обаче трябва да даде и някоя кинта на кучетата да се измъкне сух

БATKO

Тоя и Цацаров са за затвора за умишлено фалиране на КТБ и щета на държавата от 4 милиарда лв. А след това и техния вдъхновител Плевнята, Прокопи и сороските НПОта начело с Иво Прокопи.

такива пеперуди превърнаха централнате банка в главен инструмент на колониално робство. там патриоти скоро няма да допуснат.

откога се криеш зад числа?

34-ти отряд от 11-ти Юли, зачислен.

Забравих да спомена - няма хепиенд за нас. Иначе за тъгуващия хем е хепиенд, хем гепиенд.

Искров доказа,че е професионален престъпник и за това трябва веднага да бъде поставен под надзор,за да не се случи изпълнението на Галеви,Меджежиева и Спасови.....

се настани в Банишора ще го дарят с много наследници!

Абе ще разбере ли някога народа, каква заплата си е определил сам Искров. Нали уж парите са на тоя народ, а не на баща му. Помислете само, каква наглост. Подчинени му определят резмера на заплатата. А тяхната е процент от неговата. Ега си дължавата. Също и ега си народ, който търпи такова унижение.

Иван Искров прибира космическа заплата в Българска народна банка. Като шеф на финансовата институция Искров получава по 100 хиляди лева всеки месец! Това разкри друг крадец- Вежди Рашидов, който води неприкрита битка с Искров.

Казваме население, защото ако имаше народ, тия типове отдавна нямаше да ги има по върховете на държавата.

Хора, вие разбирате ли, че на такава заплата всеки ден на поста е далавера. Бих ви я написал, но ме е страх, че по-необразованите форумци не са учили такова число в училище.

Честита предпоследна дата на премиерата на най-чакания филм "За какво тъгува Иван Искров". Най-касовият филм, създаден с рекорден бюджет! За съжаление на Зрителя няма фепиенд. Напротив - още преди да тръгне на големия екран е поставен ненадминат рекорд от загуби в размер на 5млрд.BGN... засега. Най-вероятно на 10-ти юли ще се освободи килия в ареста.

какво е поискал. Но не е ясно държавата какво ще поиска от него след толкова време на скопосна заплата и безотговорност към заместниците му и системата, от която изтекоха по шумкарски повече милиарди отколкото от "Гьола" например.

А до 10 юли милиардите ще се намерят ли?????

Егати мръсния и гаден циганин , всички и от всякъде го плюят и то с право , той все още си мисли че дъжд го вали . Явно все още не си е скрил всичко което трябва да се скрие . Тоз надмина Орешарски и Станишев взети заедно . И този престъпник ако го оставят да изчезне и го изкарат чист тогава и аз ще кажа че всички са корумпирани

Законите в Бг показват ,как един крадец върти на пръста си,... всички държавни институции.

Ай стига вече с тойзи другар, че национален герой, страдалец и мъченик го изкарахте вече.... Аман от непрофесионалисти с политически протекции.....

Крадецът Искров,дава и акъл????

Разбира се в България е нормално да направиш голяма далавера, докато си на някой пост и да потънеш в забвение после, без да те съдят. Така направиха всички - и Костов, и Станишев, и царя, и Софиянски и всички други министри - кой по-голяма, кой по-малка. Приликата е, че винаги са прибирани някакви комисионни за нещо, било то разрешение, било за приватизация, било за законче. Че и Искров - направи се на сляп, допусна уж да източат КТБ, прибрал е каквото прибрал - комисионната и е време да потъне в забвение, за да дойде следващия комисионер...

НАПРАВО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!!!ДО МЕСЕЦ НОЕМВРИ ИМА ОЩЕ ПЕТ МЕСЕЦА ПО 90000ЛВ.=450000ЛВ. ???????????????????????????????

Двустъпковата - Не предвижда Никакви Такива, Колега .

Хора ! - ЗАЕ...тиит го тоя !, и Вся-там-незнамквоси на 'наште' !! ... И ! : - ако обичате да преминем към Селекцията на Хора ЗА : А. Воистине-Шеф(ка) на БНБ Б. Арестуващи. Да ! - имам предвид Тук-и-Сега.

Отворил е третия плик: В завода пристига нов директор. Старият му предава всичко и накрая му казва - Виж, ти си нов и нямаш много опит, за това в касата съм ти оставил три запечатани плика, когато закъсаш и не знаеш какво да правиш отваряй ги един след друг. Минало време и му идват на проверка, човекът се притеснил и отворил първият плик, вътре пише : "Хвърляй цялата вина на старото ръководство!" Разминало му се, но след време идва друга проверка, отваря нашия вторият плик, а вътре съвет : "Посипваш си главата с пепел и продължаваш напред!"... Успокоил се директора и си кара спокойно, при третата проверка отваря последния плик, а там пише : "Седни и си приготви три плика, след това ги остави в касата..."

Най-некадърният централен банкер в целия ЕС най-накрая си заминава. Световните рекорди по нахалство бяха подобрени.

Некадърен, обаче с тлъста гуша и му дреме за България и завлечените българи!

Цяла година мръсникът (вероятно ченгил) уреждаше замитането на следите по най-големия (верятно) държавен обир на валутни спестявания на гражданите...

Иван Искров поиска наследник на поста от 10 юли, а аз ще поискам мярката му за неотклонение задържане под стража за бъде също от 10 юли ... Мярката за неотклонение задържане под стража се взема, защото е налице обосновано предположение, че обвиняемият Иван Искров е извършил престъпление, което се наказва с лишаване от свобода или друго по-тежко наказание, и доказателствата по делото сочат, че съществува реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши престъпление.

Фабрикувай доказателства, изрови нещо тъмно от студенските му години , някой забравен данък ... защото иначе няма параграф и алинея на закон, по който да го съдят!

От къде си толкова сигурен, че няма там някоя алинея?!?

Ще има нови обвиняеми за КТБ, сред тях може да е и Иван Искров. Обвинението ще е за престъпление по служба - чл. 282, ал. 2,пр. 2 вр. ал.1 пр. 2 от НК, което е извършил с цел да набави облага на Цветан Василев. Иван Искров е изтеглил всичките си депозити от български банки! Иван Искров е бил наясно с действията поудправителя Цветан Гунев, който към момента е обвиняем.

Наглецът,ИскрОв-продължава,да се подиграва с хората,независимо от това,наближава датата не която,ще му се гледа мярката,за неотклонение,май?!

Няма страшно и никаква мярка за неотклонение не го чака - на власт е неговия човек от НДСВ и СИК - Б.Борисов, а и същият го назначи за шеф на БНБ!

Знайно е, че най-големите л.йна изплуват най-отгоре в клоаката. В очакване сме това миризливо нещо къде ще изплува!

Ааа аз се чудя що не се издигам в кариерата - явно съм малко ла_но!!!

Ла-ното изплува не в зависимост от големината си, а в зависимоет от относителното му тегло...

Трябва да е по-малко от 1ца за да изплува!!!! / Пр: О.75 като на бензина/

Този наглец е от царската групировка крадци, които разбиха икономиката на България: Симеон Сакс....М.Велчев, Н.Василев, Б.Борисов (мутрата от СИК), М.Дивизиева, и останалите международни крадци!!! Не се изненадвам, че търпят неговите простотии с оставката, все пак Бойко го пази, а той трябва да е следствен и да влезе в затвора!

Ама те всичките започнаха да изкачат в публичното пространство. Ами тази Кунева? Все се чудя кой гласува за тоз царски файтон , та я вкараха в парламента ?