Дянков: Хора извън ГЕРБ наложиха Искров

Кризата с КТБ е грешка на Иван Искров. Той беше избран за шеф на БНБ под натиск. Една значима фигура извън правителството успя да го наложи в последния момент.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Хора извън ГЕРБ наложиха Искров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дянков дойде като прехвалена примадона в България и едвам не докара страната до фалит, сега някой друг бил виновен за това.

Що ли ми се струва,че Дянков иска да изкара Костов виновен за Искров и КТБ.Поредното активно мероприятие.Излиза Дянков и казва нещо,но не споменава име.През целия ден медиите гърмят и се чудят кой е човека.Настава истерия и след 2 дена когато Дянков назове името,човека вече ще е демонизиран

Дянков май се опитва да си вдига рейтинга сега, за да се кандидатира за шеф на БНБ. Сега се опитва да ни обясни с това, че всъщност не той е вършил всички безумия докато е бил Министър, а някоя влиятелна фигура извън правителството го е карала, да не плаща на фирмите дължимото ДДС и да бави с месеци субсидиите за земеделците, които ЕС ги е превела. То бива наглост, ама неговата излиза извън всякакви граници.

Хайде стига глупости!Чадържия!А защо държавните пари бяха в КТБ изцяло по времето на Дянков?А закона за кредитните институции че е калпав,това изобщо ли няма значение!Един надзорник за всички банки в страната,а одита се извършва от външни фирми,който БНБ или същия надзорник само заверява,без да прави проверки!Е това не е ли много удобно за манипулации?

ДРУГАРЮ ДЯНКОВ, А ВАС КОЙ ВИ НАЛОЖИ??? КГВ ИЛИ ГРУ, А МОЖЕ БИ ЛИЧНО ДРУГАРЯ ПУТИН :)

Много хора искат Искров да е виновен за всичко, но честно, знам, че не е така.

Принципният и непоклатим вожд, свръхчовекът Боко се оказа пробита тенджера.

Нашенският Варуфакис (е, гръцкият му колега беше по-бърз с разоряването на народа) пак се изказа цветно :)) Е, поне откровено призна, че ГЕРБ постоянно са командвани от олигархията :) Сега по-добре да си гледа там рубличките и да си мълчи. Просто Дянков има късмет, че 'правосъдието' ни е толкова корумпирано, та затова той не е в пандиза......

"Нашият" соросоид ни мисли за късопаметни! Вижте в интернет договорката на 4 очи на Искров с Борисов от 2009 година и тогава коментирайте! Припомням - Цветелина трябваше на оправи някои грандиозни бакии в новата си/и на Бате/ огърлица БАКБанка...! И така стана работата! Борисов поръча на послушниците си в НС, и те гласуваха за Искровата кандидатура! Тове е истината! А този недоуволнен мръсник да не се слага =дето не е бил!

Значимата фигура извън правителството, която е успяла да наложи Искров в последния момент, май е от женски род и името ѝ започва с "Ц".

"Хора извън ГЕРБ наложиха Искров" Ха-ха-ха! Боко е железен! Боко е як! Фук-фук, боклук!

Битката за Управител на БНБ е битка за сребърния фонд, който единствен остана на БНБ, всичко друго е откраднато. Кристалина (истинско име Сталинка) Георгиева ни налага следващият треторазряден чиновник за управител на централната банка за да гепят сребърния фонд!

Дали е Гоце, дали е някой Сокол, дали е от американското или руското посолство, дали са турците, пък и който и да е, това е минало свършено. Но че Баце е подлога, това е в сегашно време и ще продължава в бъдеще. Време е ореолчето му да угасне! Да върви ..........да си рита мачлета, де!

Появата на този еврейски екстремент, инсталиран в шайката Боци-1 от Световната банка и в частност от леля си Сталинка, предизвиква само ОТВРАТ! И още нещо, временното му завръщане подсказва за мащабна еврейска далавера, свързана с Гръцката криза и 16 милиардния кредит теглен от наследилия го кръжочник в новата шайка Боци-2.

Дянков не ви го каза, да ви го кажа аз #КОЙ беше. Не дотам младият милиардер Гоцэ... По това време ние, малоумните българи, го бяхме курдисали за Президент! Агентът на ДС, резидентът на КГБ в България, го избрахме на два пъти за Президент на България!!!

Бъркаш. Наложи го Крадлив Дедо Симо. Гоце може и да е помогнал, но Искров винаги е бил човек на Крадлив Дедо.

А кой е дедо Симо?

krassikat@

Дедо ти симо тогава вече беше г-н никой. А Бойко все още хранеше илюзии за разбирателство между институциите и наистина се гънеше пред Гоцэ... Зер беше тоя мискинин Президент...

КОЙ предложи Искров КОЙ? Утре излизам на протест и окопирам пъба в Банкя.

Гоцэ... ОкОпирай с.Сирещник, неграмотнико!

Тоя ли президент Гоце, дето сега ви крепи кабинета? Ами питай си твоя Боко, що се е коалирал с такива, дето ти ги смяташ за бандити :))

Браво Дянков, браво Монка! Най-после едни открито да си признае, че ГЕРБ начело с Вожда и Учителя са креатури и марионетки тотално зависими от кукловодите! Не че не го знаем, но все пак, друго си е когато някой "от кухнята" открито си го признае!

Проблемът не е в това, че Искров бил наложен от някойси, а в репликата на Дянков : "Фалитът на КТБ е грешка на Искров, но това е минало, забравете" Е те тук ни е бил винаги проблема. Значи Искров допуснал "малка" грешчица, с която предизвика ущърб от 4 милиарда за България. Да забравим ! Слагаме нов, който също може след време да оскубе народа с 4 милиарда, а защо не и с 10. И ще ни кажат, че е грешка, да го забравим и него. А помните ли един Милен Велчев,, дето направи една гимнастика с външния дълг на България, за която се знаеше предварително, че ще донесе стотици милиони загуби на хазната. И него ни казаха да го забравим. Докато не вкараме 10 министъра в затвора за по 15-20 години, ще ни дерат кожите и ще ни казват "забравете".

Между другото загубите едва ли ще са толкова. Сигурно и в момента се плащат вноски по кредити в КТБ, но сега се плащат БНБ. Точно тези пари могат да се откраднат. Дори и лоши кредити, не са с нулева възвръщаемост. Имат и заложено имущество срещу тях.

Няма БСП, няма ГЕРБ - просто МАФИЯТА си има ДЪРЖАВА..................! А Боки е най-послушната мишка на родната и на международната мафии!!!

на този все другите са му виновни.сега се опитва да си измие ръцете заради провала му като финансов министър.

И к'ва стана тя? Наш Боко не бил бабаита, за който се представяше, а и той бил послушна мишка. И то Дянков, най-добрият му приятел, му лъсна задника! И е време най-заблудените гербаджийски фенове да си направят извода!

"Кризата с КТБ е грешка на Иван Искров. Той беше избран за шеф на БНБ под натиск. Една значима фигура извън правителството успя да го наложи в последния момент." Замислете се, хора! Когато ГЕРБ спечели изборите, Борисов първо искаше да смени Искров, но след един разговор с него на четири очи обяви, че ще го остави на поста. Думите на Дянков са доказателство, че някой командва Борисов от първия момент на така наричаното Негово управление. Борисов - независим? Да, защото от него явно нищо не зависи.

на твоя извод излиза,че Искров и "външния натиск" са обрали КТБ , а властимащите (правителство,институции,парламент ,медии) събраха и продължават да събират по стар нмароден обичай пари от всички ни и т.н. и т.н.

Случката с КТБ е отделен случай, който е следствие от начина, по който ЧЕТВЪРТ ВЕК ни управляват алчни негодници и техните слуги - лакомите некадърници. Изводът е, че трябва да прогоним по стар народен обичай тези, за които викаш, че ни събират парите.

какво значи "някой командва" (?!) - всеки самоуважаващ себе си човек не би допуснал да бъде "кукла на конци" в нечии ръце, освен ако все още действа "пленум"-а, който "взема главата на непослушните" (спомнете си Иван Башев) на принципа "Есть человек есть проблем - нет человек,нет проблем!", но надали ,живеем в 21 век все пак... ще ми се да е по-скоро въпрос за големи финансови интереси,за които има договорка от преди ГЕРБ да бъде създаден...

Заблудените обожатели на Борисов първо трябва да проумеят, че той съвсем не е това, за което се представя, че и него някой го командва. Това е главното.А кой е този "някой", това е подробност, но разбира се от голямо значение.

ГЕРБ спечелиха изборите 7 юни 2009,имаха 117 депутати и в началото бяха подкрепени от Атака ,а след това от нароилите се независими депутати.С други думи на пръв поглед държавата се управляваше от ГЕРБ (Бойко Борисов).Иван Искров е преизбран за управител на БНБ за втори 6 годишен мандат(считано от 10 октомври 2009г.) от същото това народно събрание.От думите на този излиза ,че някои друг е управлявал България.Нали за това са тези избори ,тази демокрация.А то какво се получава........псевдодемокрация.

Какво значи "под външен натиск" - когато едно правителство не може да "устои на външен натиск" то по правилата на демокрацията просто си подава оставката,но за нашата "система в преход" това не важи ,пардон, имаше едно изключение - Филип Димитров,но той се отказа (за съжаление) от политиката, а тогавашното СДС просто вече го няма...

Филип Димитров също не беше независим. Командореха го американците чрез съветниците му Косьо Мишев и Алекс Алексиев. Помним колко поразии станаха по негово време. Сега сравняваме това, което се правеше тук с това, което са предприели в Чехия, Словакия, Унгария, Полша и съжаляваме, че са ни подвели.

Тоя па хер флиг понеже много кадърен и много работа свърши... нахално джудже

Дянков, не дърпай дявола за опашката. Радвай се, че се отърва от прокуратурата, благодарние на това, че си каубой в краварника на говедарите.

Тук, някой чел ли е книгата на Дянков?

ако сините са еничари а от друга страна само те гласуваха против искров и скочиха и махнаха пеевски от данс май на България и трябват повече еничари?!?! явно според вас еничарите са противниците на "националната" комунистическа мафия :))))

Пълни глупости. В тази сбиршина до един са агенти от Израел и САЩ. Лустрация трябва да им направят и да изкарат имената и делата им като американски агенти.

така е, всичко, за което се е окъкало, никой не е виновен, най-малкото тиквата, то така си става някъде независимо в друга галактика, но виж, за резане на ленти по няколко пъти на обект, вече мутрата е построил, финансирал, дал, решил и т.н. селски номера за дебили.

ндсв не съществуваше реално като отделен субект ндсв беше коалиция на ДС, ДПС и БСП така че явно искров е бил кандидатура на доган

Искров е бил шеф на бюджетната комисия в парламента от НДСВ. А Милен Велчев бе този с доларовите облигации. А предния шеф на БНБ се бил противопоставил на това. Това с облигациите било гласувано от НДСВ и ДПС.

Искров май е бил наложен от юпитата на НДСВ, защото предния не е одобрявал доларовите облигации на тогавашните. Но ГЕРБ си е гласувал за удължаване на мандата на Искров после. Между другото като доверие КТБ не бе срината само от Искров. Там виновни са още много хора - от прокуратурата, Престъпната Мрежа (дала банката като престъпна организация с Пеевски и Бареков), Пеевски и самия Василев. По-маловажни бяха изказвания на Борисов. То по принцип на него му трябва поне месец да загрее на къде отиват нещата. ;)

КОЙ? Пеевски!!! Пеевски - 46 регистрирани посещения в офиса на Борисов в МС за периода 2010-2013!! Има ли нужда от повече факти

ПЕЕВСКИ! Може и майка му да е била наоколо!

няма герб има борисов и връзките му ... със явно задкулисти фигури единствените които гласуваха против искров бяха синята коалиция това остава като фактология!

Синята коалиция са българските еничари. Това са антибългарите, спонсорирани от американски и еврейски соросови фондации. Те представляват и се опитват да прокарат техните интереси. Те не защитават българските ни национални интереси. Това са антибългари, продали дирника си за пари и работещи срещу интересите на България. Примери има много. Всичките им предложения се свеждат до една идея - винаги търсят начин за поставяне на България под тотален американски контрол.

Герб била измислена! 11 пъти ви дънят имай малко срама бе глупак.

гери, ти явно си фен/-ка на среднощното пречувалване и подмяна на вота, както и на дважди осъдения шеф на предизборния щаб, also known as цецо ухото

Вече повече от десет години се вихри измислената "партия" ГЕРБ партия на държавната мързелива администрация заедно с мафията. И никога нищо не знаят, всичко става извън тях..... Б.Б. като господ гледа отгоре, прибира парсата и раздава "умни акъли" и нищо не зависи от него. Съжалявам, че не се кандидатирах за някакъв шеф, и аз така ще управлявам без проблеми.

По-кротко , ченге такова или тролче, не се възпалявай толкова..... Никой мен не ме е "бил", ти си пребит в главата.

Репликата на антитрол беше към измисления "Гери".

Koя е тази фигура, някой чел ли е книгата, нека сподели.

Явно тогава се е намесила снаа ми Гюргя! Анадъм?

Кажи си Дянков, бъди смел и кажи кой остави Искров за шеф на БНБ, защото другото е позиция на ..., а в родната политика са основно и само такива. Премълчаването издава страх и превръща Дянков в същото безгръбначно, като Искров

Написал го е в книгата си.

Вдянков внимавай да не те напляскат руснаците! Все с това ги плашеше. А сега хляб ядеш от тях. Не знаят за тази закана!

Не му плащат руснаците, това е частен университет. Последният все още не закрит от фена на Сталин.

Кой? Кой извън ГЕРБ, царистките измекярчета,мафиотите и олигарсите, кой? Кажи, бе! А ти какво направи за четири години?

А някой спомня ли си, че именно този скапаняк най- безцеремонно наруши сума ти закони,остърга здравната каса и вместо да търка наровте в Централния Софийски ни дава акъл. Ей, келеме, Господ вижда,а и ние помним,ще дойде и за теб Видов ден...

Сутринта го обясни, парите са отишли, за пенсии. Не е взел заем на 7-8%, както са му предлагали. Дянков е пич.

Е да де !Правителството на мафията се управляваше , управлява се и сега от хора важни и влиятелни в политиката , но дълбоко вкопани в държавната мафия!Мараба Байко!

постната пица пак изпълзя отнякъде. Абе това недоразумение, дето направи единната сметка, набута касови апарати и на теляците, дето да са online/и всяка година да пълнят гушките на телекомите/ пак се обади. Силно ме интересува факта, като толкова много се държеше на online връзката с НАП големите вериги дали наистина имат реален ONLINE? Силно ме съмнява, щото като знам колко време отнема да се отрази транзакция в базата данни на сървъра на НАП ако имаше такава опашките в моловете щяха да са безкрайни - ама иначе сме принципни - за кокошка няма прошка, за милиони няма закони

Дано се намери и в Бюлгария някоя Маковей, чак тогава ще ни стане ясно всичко! А така всеки бръщолеви каквото си иска!

Кой предложи Искров?

То е пределно ясно за кого говори. Един убавец от едни сараи. А приказките на боко срещу неговата партия са само залъгалка за наивници.

А-а! Не така! Няма да говориш срещу БОСТАН-а!

И вдянков съвсем открито си призна, че и през 2009 г. е управлявал модела КОЙ!? Та в този ред на мисли - за какво въобще се харчат пари за провеждане на избори щом всичко зависело от "фигури извън правителството"?!

справи ли се бе измислено- финансова гнидо комплексирана, която недоразумението родно срещна "на ъгъла", след като Сталинка му посказа ? И сигурно никой не знае кой е женен за еврейка с влиятелен татко от ... САЩ ?

Ами къде са тези от протестна мрежа да отиват да скачат на площада и да скандират КОЙ.

ги търси сред управляващото мнозинство...:)

Манипулирате - не каза "извън ГЕРБ", а "не беше от политическИТЕ партии"...