Борисов: Чакаме оставка, не търсим спокоен пристан за Искров

И премиерът Бойко Борисов отрече да се подготвя пост в чужбина на управителя на БНБ Иван Искров, за когото се очаква скоро да подаде оставка заради КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Чакаме оставка, не търсим спокоен пристан за Искров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не на нас тези, само гледайте какво ще е следващото амплоа на Искров. Няма начин след изпълнението на такава поръчка да не му намерят топло местенце. А трябваше да го затворят до живот!

Ако сам реши да се накаже.Егати държавата.Да гледаме мръсници всеки ден.

Георги Кадиев е доста деен по темата с КТБ в последно време. Да не би да са му секнали някой паричен поток от тази банка?

Днес говори едно, утре говори друго, до кога ще продължава така? Виновниците за фалита на банката трябва да са в затвора, а не да им се предлагат апетитни постове в други банки!

Ето нещо актуално" Хосе стой си там... щото тук на земята има голяма лошотия" До там я докарахме... много жалко

Абе и вие, и Кадиев сте все същата стока. Ама на него даже и партията не му се кефи.

Абе не се знае може да ти е някакъв от твойте Искров и да си имате идея да си помагате

Нещо Кадиев много изнервен ми се вижда по въпроса с КТБ. Нали лапа от там, бъркат му се сметките.

Другаря Искров е УДОБЕН за сега на доста богати тарикати,иначе да е очистен отдавна.

Тоя Искров още ли не е в раиран костюм?

По-добре ще му стои дъъървен.

Това е така, но не защото няма средства по линията на социалните осигуровки, а защото сумата от средствата по социалните осигуровки е преведена в задгранични банки в депозитарни влогове. Лихвите от тези депозити обаче не се връщат в салтото на НОЙ, а се използват за запълване на дупки по други пера!

Борисов се изплю в лицето на цялото общество като извършват престъпления чрез лица които си записват в тефтери.Прокуратурата кога ще го привика на разпит като поръчител на престъпленията и за КТБ.

Когато разберете,че не трябва да избирате цц,бб.иф да ви мачкат

Какво ли щеше да прави Българският народ,ако го нямаше на земята нашия велик Вожд и Цар Бойко Методиев Борисов да ни командва и управлява.

Каквото си правеше до скоро - да псува Орешарски, Станишев и останалите червени боклуци

ПОДАВАЙ оставката биби!

Борисов всяка седмица ходи на инструктаж в американското посолство, през 2-3 месеца е на инструктаж в САЩ, щото е тъпичък и много трябва да му се обяснява

Борисов няма право да иска оставката на шефа на БНБ. Той може да си чака, но дали от фамилията Ротшилд мислят така. Дори най- алчните фамилии по света са по- благосклонни към българския народ, отколкото българските власти. Борисов не е в състояние да пробута руските интереси и да изгони Искров, а дори и да го изгони статуквото ще остане, заради прекалено големия процент негодници с власт в България.

Кой стои над директора на БНБ и кой е този орган който може да го освободи ,що за държава е това , ами този човек може да разсипе цялата държава и всички му стоят "мирно" и не могат да го изхвърлят в затвора !

в задачката се пита:дека на коя извънредна хранилка бяха МВР,финансово разузнаване ,ДАНС БОРКОРи целата кохорта ГНИДИ-имперски чиновничета.БОКО от твоите хорица оставки се очакват.

Очевидно "Държавата" брани със зъби и нокти (чрез парламент, правителство, съд и МВР) Димитър-Общите си, дето ограбиха банките и й дадоха плячката... Долу мафиодържавата!

Какво са тези закони ? Искров не искал да подаде оставка!? И до тук ,...така ли?

Това ще е най скъпата оставка на тази Искров,която ще ни струва на Българският народ 4милиарда и 200милиона лева. и все пак от хорска срама няма ли да кажете КОЙ КОЙ открадна парите от КТБ.

НЕ, НЯМА ДА РАЗБЕРЕМ ИСТИНАТА ЗА НИЩО.

Има два варианта. 1. Отмъкна ги КОЙ. 2. Отмъкнаха ги под носа на КОЙ. И в двата няма място за КОЙ във властта. В единия поради крадливост, а в другия поради експертност.

Да живее генерал лейт. д-р Борисов.Вожд и учител на народа ни.Обичаме те Боце.

Нема по крадливи лицемери от родните!!!

Искров още не е подал оставка. Хайде първо това да направи.........

Дотук бях с Герб! И те са част от десарокомунягите! Нищо добро от тях! Няма и да върнат депозитите, а на бас!

Боце хората отново започнаха да се самозапалват. Защо ли? Скоро и кръв може да има. Защо ли?

Спокойно можеш да си драснеш клечката - и ти и всичките комунета! Само че тоя път номера няма да мине! А тръгнахте да бутате правителството и да ни хвърлите пак в лапите на комунетата и турчалята, а излязох и ви строших тъпите тикви! Само на цени на ток, парно и пенЦии ще ми станете!

С това и Боко доказа, че е бъркал в кацата с мед...

ДОКАТО ИМА КОМУНОИДИОТИ, ЩЕ ИМА И ПРОВОКАЦИИ!! ЩЕ ИМА КОСТИНБРОДИ, ТЕФТЕРИ, ДИВЕРСИИ, И КАКВО ЛИ НЕ. ШКОЛА Е ТОВА ЕЕЕЕЕЙ, ШКОЛА, СЪЗДАДЕНА ОТ ФЕЛИКС ЕДМУНДОВИЧ ДЗЕРЖИНСКИЙ!!!

Слабите, страхливите и инертните все си търсят оправдание. Ние все пак сме повече от тях, нали?

Ченгил на ченгила око не вади! Колкото и да са престъпни ченгилите и ченгилоагентите, те се покриват като вълци в глутница. Затова досега няма дори 1 катаджия осъден за корупция... Затова и държавата ни е най обрулената по Европата, а и не само...

Спокойният пристан на тоя негодник вече трябваше да е в Софийски затвор.

Ако искров се изповяда трябва нови избори да се правят.А пари няма,затова го кроткат.

Борисов: Не търсим спокоен пристан за Искров Борисов, търсете му раирана фанелка за Врачанския затвор.

анблок!

Жена се запали в Перник заради бедност .......... но ГЕРБ е на власт ............

Бегай! Не вървиш! Тия опорни точки още колко пъти ще ги превъртите? При орешара тъпата овца беше богата, нали?

Все си мисля че спокойния пристан на Искров трябва да е затвора!

При бай Ставри не е спокойно, както няккои по-долу искаха да внушат.

А Г-Н ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ,КОЙТО ДЪЛБОКО УВАЖАВАМ НЯМА ЛИ ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ ПО ВЪПРОСА. ВСЕ ПАК ЕДНО УСТРОЙВАНЕ НА ДРУГАРЯ ИСКРОВ С ЮЖНА КИЛИЯ НЕ Е ЗА ПРЕНЕБРЕГВАНЕ.

"Не търсим спокоен пристан за Искров", просто гледаме да го нагласим някъде :D

Аз пък си мислех, че Искров и замеснтикът му по конрола вече са опандизени. Но след като не са, явно са си свършили добре "работата", сиреч БГ данакоплатец пак обеднява с около 1000лв.

Вие комунистически тролчета нещастни дето постоянно плюете Бойко за щяло и нещяло сте най тъпите и прости същества в България. Борисов не е идеален, но всички виждат до къде стигат комунистике, като Кадиев. Лъжат и манипулират обществото по медиите. Последната лъжа е че Бойко ще назначава този комунистически мерзавец Искров на хубаво местенце в Солун. Винаги на Бойко по може да се вярва отколкото на комунистическите лъжци и манипулатори.

Ние в Пресцентъра на Партията искаме учтиво да ви помолим да не обиждате нашите последователи. Те не са глупави и си заработват хляба и водата с честен труд.

Пич, аз не съм комунист, но съм достатъчно добре образован юридически, за да ти кажа, че ГЕРБ са юридически зле подготвени и почти толкова зле, колкото са от БСП. И двете групи са много зле и служат на частни интереси, а не на народа.Затова съм против тях.

всички коментари вонят назавист и омраза а те са заразни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой викаше,марабара аскер, кой искаше да се взима заем от МВФ, кой заповяда да се стреля срещу Чакъра и България беше осъдена, заради кого България е на държавен арбитраж за Белене за над 1 млрд лева, кой даде лицензии за ВЕИ и фотоволтаични централи над допустимата квота,кой имаше над 300 фалшиви подписа като кмет, кой пращаше студентите да гледат овце и да копаят картофи, кой имаше частичка от офшорна фирма щото бил див каратист,кой викаше ,дисис наш химн, кой обясняваше ,че щял да изпълнява какво му кажела Меркел, кой протежира Фидосиева, кой викаше ,ало Ваньо, кой обясняваше ,аз съм прост и вие сте прости, кой обяви пенсионерите за лош матриял който бил изял парите,кой обясняваше ,че плащал пенсии, кой искаше оставка за правителството,кой вдигна чената на тока и беше прогонен с ценатана тока, кой обясняваше че пидлите били интелигентни, кой риташе топка с митничарчетата, кой летя със самолетчета щото трябвало да тренират, кой изгони митничарите от фабриката на Мишо Бирата, кой произнасяше присъди от екрана на телевизора, кой излезе от тефтерчетата,кой подслушваше,при кой се случиха над 100 убийства не разкрити повечето, кой, кой има още много кой . Сега да видим кой иска да управлява съдбините на българите и кой обяснява какви варианти имало и защо. А може и без него,България може и без него ,със сигурност.

брато смени малко репертоара че го научихме този на изус. толкова ли рядко ви сменят опорните точки?

Не е луд тоя дето яде зелника, а тея дето гласуват за него ...........................

Какви са тези мижави назначения за такъв мъдър стратег на банковото дело като Г-н Искров. Трябва висок пост на Бахамите или на Аруба да му се намери. Тъй де, да му се плаща докато си пие коктейла с чадърче на плажа. Фалирането на банки е изморително начинание. Трябва да си почине човека.

Пенсионната система е във фалит. В момента около 60 % от парите за пенсии, не идват по линия на социалните осигуровки, а чрез бюджета се ВЗИМАТ от политическите ЛИДЕРИ чрез данъците. Заложената бомба в пенсионната система е ТАКАВА, че след около 8 год. представителните политици (ЛИДЕРИ) ще ТРЯБВА да взема кредити, за да МОГАТ да плащат пенсии. Засега над 6 млрд. на година е дефицитът. След 10 год. максимум ще останат да работят ОБЩО 800 хил., които трябва да изхранват 6.2 млн. Пенсионната система в България е КЛАСИЧЕСКА финансова пирамида, при която само ПЪРВИТЕ печелят. Има огромни групи от хора, които ПОЛЗВАТ "преференции". Има огромен брой служители на МО и МВР, които РЕАЛНО работят или са работели в УСЛОВИЯТА на трета категория труд, а се пенсионират или са се пенсионирали на възрастта на кадрови войник или патрулиращ полицай. Необходимо е ДРАСТИЧНО намаляване на групите, които имат ПРАВО на ранно пенсиониране. Огромен е проблема с работещите в бюджетната сфера, чиито пенсии се ФИНАНСИРАТ от данъците на ОСТАНАЛИТЕ работещи. В момента в България има над 769 хил. души, на които им се дава заплати от бюджета, от тях над 430 хиляди лица са наети в държавният бюджет (над 130 хиляди лица са наети само в изпълнителната власт) и не генерират БВП, за разлика от останалите засега само 1.32 млн. работещи. Общо работещите в България засега са 2,09 млн. но след 10 год. максимум ще останат да работят ОБЩО 800 хил., които трябва да изхранват 6.2 млн. Това е почти пълен икономически, социален и политически ФАЛИТ сега, а само след 10 год. този ФАЛИТ ще е ПЪЛЕН.

дай тогава да теглим 100 милиардите и после ако искат да ни спасяват по гръцки, шотландски или как дойде

1) Преференции ли са, че напр. не можеш да си политически анагажиран; че не можеш да работиш втора работа; че трябва да си на разположение 24/7 и др.? 2) Защо не станеш кадрови войник - има почити 2 000 свободни места? Ще се пенсионираш рано и ще получиш и др. благини, които си мислиш, че знаеш. 3) Има свободни позизции в държавната и местна власт - защо не се подготвиш и не кандидатстваш вместо да пишеш по форумите.

Цитат: През пролетта на 2009 г. Борисов посещава Вашингтон и се среща със зам. директора на Европейския департамент на МВФ. Мой познат от този департамент, присъствал на срещата, ми разказа тогава за поведението на г-н Борисов. Той започнал с познатите ни тиради за лошото наследство, което ще получи като бъдещ министър председател на България, от престъпната Тройна коалиция, за корупцията и престъпността в досегашното правителство, за намеренията му да вкара всички сегашни министри в затвора и т.н. Домакинът го послушал няколко минути, но го прекъснал деликатно, като казал, че в МВФ не се занимават с политика и че това, което Борисов разказва не го интересува. Казал му, че се интересува много повече каква финансова политика ще провежда бъдещото правителство на Борисов. Без да се замисля Бойко отговорил: Каквато ни кажете вие. Това изненадало домакина, който до тогава не бил чувал подобен отговор, макар че се бил срещал със стотици важни личности от страните членки на МВФ. Той направил необходимото да се излезе от конфузното положение и от своя страна разказал на Борисов с какво се занимава неговият департамент. Борисов мълчал и кимал одобрително. Не е трудно да си представим какво е помислил домакинът за Борисов и за България, какво е разказвал на своите началници и колеги в департамента за нашия бъдещ министър председател, какви съвети е давал на своите колеги, посещаващи България с официална мисия през следващите месеци и години. Беше ме срам като българин, като слушах този разказ на моя познат. Не зная как бихте се чувствали вие, читателю, слушайки такъв разказ!

смотан платен робот

Боце е мъдър тактик. Първо назначава такива като Искров и Цацаров с дълги мандати. После иска от народа доверие за да се бори с назначенията си.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал

ние от Пресцентъра на Партията за пореден път учтиво ви молим да платите патентна такса на Народния Съд. Не може лидерът на Атака безнаказано да заработва пари по чужда технология!

на съдържанието ти.

А Яне Янев написал книга "Всичко за коруцията от А до Ю".

Ivan

Ние сме единствената държава в света с наркотрафикант министър-председател Боко Тиквата!

Първа е смешната държава Косово с министър мафиот, търговец на органи ,плът и каквото Ви трябва !!

Ти пък,какво се правиш на ощипана мома,та нали половината уж българи ,които при всеки повод се дървят на турците,носят турски фамилии:Солаковци,Мутафчийски,Дюлгеровци,Гяуровци,Явашевци,Дертлиевци,Кардашевци,Сомунджииеви,Гюлмезовци,Сербезовци,Калфинци,Даловци,Тюфекчшиевци и още много много,но ми писна,оставям на теб да продължиш...

А трябва! Трябва му един спокоен пристан на Искров - при бай Ставри, може без южно изложение;о)

Просто изтече отнякъде информация и замириса, но ББ самоотвержено погаси огъня бързо и успешно!

И Искров се размина със солунската митница, пардон - с ЧБ в Солун, което е почти същото;о)

Не е лод тоя дето яде зелника, а тея дето гласуват за него ...........................