Шефът на енергийния регулатор няма да подава оставка

Трети ден продължават споровете за новата цена на тока за бизнеса. Синдикати и работодатели отново поискаха оставката на шефъта на КЕВР.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на енергийния регулатор няма да подава оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мутроолигарските вият обезумяло, а от продажните-по продажни "синдикати" пригласят, нещата направени от КЕВР са правилни!А, какво да се каже за камарата обезумели тролове, ближещи с вмирисаните си на леш уста, около олигарсите!?Гнусни кучкари!

Шефът на КЕВР е мръсен изрод. никога няма да подаде оставка - ще продължава да играе играта на сприране на източните на по-евтин ток и съсипване на българското производство и домакинствата!

За енерго - про увеличение с 1.09 . За бизнеса увеличенши. Ама цената на тока намалала. Питам как с увеличение се намалява цева.

Добавка към обществото --------равно на добавка за крадците. Затова не подавам оставка.Щото ако не са те днес щях да съм никой

"... защото в резултат на тежки управленски грешки, НЕК е доведена до финансова катастрофа с милиарди задължения. " Ами който е взимал тези решения, направо към затвора.

Слушам му глупостите на тоя и се чудя - вярва ли си сам, или се опитва да ни качи на джанката? Интересното е, че само най-голямата откачалка в НС, оня белокосия - даде някакво разумно предложение за решаване на проблема - прекратяване на кражбите с всички средства, ВЕИ - на свободния пазар, анулиране на договорите с американските ТЕЦ (ЕК е дала становище, че тези договори са нерегламентирана държавна помощ и трябва да се променят, но Тиквата се прави на утрепан), премахване на паразитната структура БЕХ - все хубави и практични неща, но пък няма далавера от тях - а само слушаме преливане от пусто в празно, само и само "нашите" хора да не пострадат!

Докато няма жертви поне сред "бизнесмените в енергетиката",а защо не и сред политиците, винаги ще е така. Протестирайте си,не им пречите. Надувайте им "вувузелите"- става им хубаво.

Предпочитам ги в някоя кариера да чукат камъни, а краденото - да върнат, колкото е останало от него.

Това безспорно е по-хуманното и справедливо решение,но за целта трябва да има държавност,разбирате.

"Възможностите, които държавата е създала, е за много силен, но скрит лобизъм, т.е. формиране на печалба чрез политическо лобиране, а не чрез бизнес практики."

Колко да е "скрит" този лобизъм? Всички ги виждаме как крадат.

Ние папакаме, вие плащате - нещо неясно да има?

"Вноските, които трябва да правят електропроизводствените дружества, налага рязка реорганизация и оптимално намаляване на кражбите."

Някога, в условията на плановата икономика имаше Комитет по цените. Сега в условията на пазарна икономика има КЕВР. Някой може ли да обясни разликата, освен че някога при 120лв. мин.РЗ цената на 1 квт./ч. бе 2ст. за дневна и 1ст. за нощна енергия при едноглавия монопол, а сега при 360лв. мин.РЗ и при триглавия монопол не ми се смята?

Сега трябва да е 7.2 сторинки, ама не е. 90% обедняват със скоростни темпове, а ако ги питаш тия крадливи боклуци, трябвали да оцелеят на "адаптираните" - т.е. тия, които са крали най-много, тях сметки не ги плашат. Някои от тях дори кризи сънуват - далавера има в това.

Нека и друго да стане - виновните за тази поредна, вредна за страната, рестрикция да понесат политическата отговорност още по време на местния вот.

Шефа на КЕВР още не се е НАЯЛ и няма да подава оставака.

Колкото и АА та с 100 +++ икономични класове ел. уреди да купувате у дома, колкото да твърдят, че намалили тока, па после дигнали само с 2% сметките за ток не намаляват, а се увеличават. Защо?!

Някой да научи тоя некадърен соросоид на български език,че мяучи като разгонена котка.

знае ли за какво става въпрос поне ? Защо е "Задължение на обществото" да плаща "невъзстановяемите разходи " на НЕК ? Що не вземете да се гръмнете бе глупаци с глупаци!!!!!!

"Невъзстановяеми разходи", преведено на български, означава просто КРАЖБА. А кражбите не трябва да се преследват, защото онзи електорат ще пострада. Сега ясно ли е?

Вдигнахте цените и платихте на дезинформатори да замажат картинката. Всичките ви действия са срещу хората, бизнеса и държавата и за лична ваша полза. Не съм го очаквал това от 70 годишен, поживял си и по времето на комунизма и след това човечец. За кога и за какво да се гушиш, бе образ?

Това е типичния ЦК и ДС отличник.

Винаги съм се чудил за какво да изтегля кредит и мисля да го направя с цел да си сложа слънчеви панели над кооперацията. Трябва да проверя само дали ще мога да продавам от тока на съседите и кооперациите в близост. Някой да сподели ако знае нещо по въпроса, но проблема с енергийната мафия трябва да започнем да си го решаваме сами.

Защо Орехчето, Пеевското мамино синче, заедно с Доганчо и останалите комуняги не са в затвора?

Защо същите управяват и днес, начело с Баце и в коалиция с "десни", "леви" и "патриоти"? Май щото са едно и също нещо, или не?

Е, да де, да.:)

В какво по-точно обвиняваш г-н Орешарски, бе гербе..аст?!?! Ама нали трябва да припяваш на дебилния вожд!

Опитва се да насочи възмущението в друга посока.

Ей, протестна лумпенизация. Това е въпрос от миналата година. Днес въпросът е: Защо всички са на власт? ААААААААА? Кой бе? Хой....

"Относно добавката "задължение към обществото", Иванов коментира, че тя наистина е висока, но това е така, защото в резултат на тежки управленски грешки, НЕК е доведена до финансова катастрофа с милиарди задължения. " Само едно питане имам: защо, след като "НЕК е доведена до финансова катастрофа" в "резултат на тежки управленски грешки", НЯМА НИТО ЕДИН УПРАВЛЕНЕЦ В ЗАТВОРА?!;о)) А сега пак целокупното "общество" ще вади НЕК от калта - за кой впрочем пореден път?!

Явно целта е кражбите да си текат, дупките да се запълват от нашия джоб. А какво да кажат варненци? Региона им е в дива икономическа криза, а ги треснаха с тройна тесла!

Е, то и питането ми имаше характер на отговор;о) Задавам си риторични отговори в жегата...Но пък ми писна всичките ни управленци да ми говорят за "кражбите в енергетиката" като за нещо, дето не се отнася за тях...

Да не се подиграваме на човека, че е пенсионер. Борисов да го маха или понижи в длъжност. На такива им викам, че отлично се справят като книжни плъхове и да не се напрягат да разсъждават.

Остана и сам да се откаже от 10 бона заплата и незнайно колко доход от лобиране за вдигане на цени разни и други подробности.

Шефът на КЕВР трябва немедленно да подаде оставка, защото действията му са нечувано посегателство върху приходите на Двигателите на нашата Икономика - Ковачки, Домусчиев и сие! Скандално е да намалиш техните скромни приходи, за да намалиш цената на тока за богатото население!!!

Увеличението е срещу дребния и среден бизнес, както отбеляза дори Ройтерс. Едри бизнес ще плаща по-малко. Гадини ненаяли се.

Кажи го и на малкото магазинче до вас за хранителни стоки дето едва прави 3 бона оборот в месеца.

При 3000 лева оборот това увеличение ще е..? 40 стотинки? Естествено, тези 40 стотинки са проблемът, а не милионите на Ковачки!

защо не отсъпи на по-млад и ерудуиран , дърта 70 год пенссия