Бившият преговарящ с ЕС: Дестабилизация преди Бюджет 2019 е вредна

В цяла Европа има корупция, но в другите държави има и осъдени за това, заяви Владимир Кисьов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бюджетът да се преработи и да се помисли зма най-бедните - пенсионери, майките, болните, инвалидите. Не сега е момънтът да се увеличават заплатите с 10, 20% на хората, които и без друго не произвеждат нищо, а са едни консуматори. Хайде стига с тези "наши" хора, че ни писна на всичко от некадърността и схемите на властта.

По тъпо могат да се изкажат само Боко и Цецко. И какво като не се приеме скапания бюджет за 2019 г. Ми ще се изпълнява стария. Ми и той е точно толкова некадърно направен и като предлагания за 2019 г. Разликата е само в увеличението на заплатите на държавната администрация и то защото се задават ИЗБОРИ. Те и сега си разпределят едни 2 млд. лв. незнайно от къде дошли. И шайката не иска да си отиде в небитието. Всъщност там и е мястото.

няма ли да питате и него, да удари на Боко 1 рамо

хахаха добре си го написал, нашия и министърките му скоро не са си правили селфи с папата междудругото.

живееш до Перловската река.Вземи една въдица и лови риба в нея и не давай акъл. Така лъжехте в СДС и убихте надеждите на народа.Хвърляй въдицата ,че иде обяд ,тигана чака.

Не мога да го разбера този рев за този смешем данък ! Ако може да си позволиш ще караш кола ако ли не няма да караш ! Никъде не пише , че всички трябва да карат коли без значение кога са произведени ! Има пари - плащаш и караш , няма пари - не плащаш и не караш !

Данъка никак не е смешен, със застраховките и винетките е около 400- 500 лв. за 20 годишни бракми. Хората масово взимат заплатки от по 500- 650 лв., а плащат смешни сметки от по 200- 300 лв. за ток и отопление зимата, заради ДКЕВР, дето щом бизнеса заповяда и вдигат цените. Никъде не е написано, че политици и депутати требва да се возят в служебни коли и народа да им плаща гориво, бензин, застраховки, винетки. Като народа взима заплатки от 500 лв. политиците и депутатите ще се придвижват с обществен транспорт и велосипеди, като в ЕС- датския и холандския премиери! А вие хранутници от трол фермите на ГЕРБ що толкова плюете срещу народа?

Написано е ! Вземи прочети правилника на НС ! Аман от неграмотен народ ! Спести си парите от винетки , данъци и бензин и ще си купиш нова кола ;)

Кой е написал правилника на НС за служебните коли, дето ги плаща народа? Депутатчетата са го написали! Що врещиш срещу народа? И той сега пише с протестите, че няма да плаща повече данъци, застраховки, винетки от 400- 500 лв. с заплатки масово по 500- 600 лв. Ако на теб не ти харесва, недей да плюеш срещу народа и хората, които искат да направят България нормална за живеене като член на ЕС, а ей ти я чужбина на ЕС, там взимат по 2- 3 000 евро заплатки, не като тук 500 лв. и не се оплакват.

ние сме бедни ,защото малко ни плащат/за същата работа на запад се плаща 10 пъти повече/.А за данъците, те са съвокупност от ,,смешни",които станаха НЕПОСИЛНИ ЗА БЪЛГАРИНА. Иииии.... не се мазни на началниците си,защото лавината от недоволство ги помита вече. А после?

Беден си защото викаш ДАНО ! Като почнеш да бачкаш здраво и спреш да викаш ДАНО може и да не си беден !

Илиян, вие в трол фермите на ГЕРБ и олигарсите ли бачкате здраво бре, та даваш акъл на работещите? Те знаят колко се плаща и как се плаща за 8- 10 часа здрава работа в България и в ЕС. Там бизнесмените плащат по 1 200- 2 000 евро на българите, българските бизнесмени плащат за същото здраво бачкане 500- 600 лв.! Айде недей да правиш измислени лозунги за " здравия труд за 500- 600лв. в България и 1200- 2000 евро и ЕС за едни и същи българи". Затова тия които са останали в България на ЕС, почват да пишат правилници с протестите за по високо ефективно заплащане като в ЕС, а не само вдигане на цени и данъци от политиците и бизнеса!

Смешнико що не питаш колко пари са нужни за нормален живот в ЕС ! Нормален , а не скот ! 1200 евро си за никъде !

Да остане, докато не бъде извършен катарзис в Правосъдната с-ма. Корумпирани следователи, прокурори и съдии да влязат в затвора и да им бъде отнето незаконно придобитото имущество по време на прехода. Идентификацията на собствеността ще осветли, че много от тях са фактически собственици на хотели по морето и не само!

че кой гледа серьозно на Кисьов?

Троловете от трол фермите на ГЕРБ и олигарсите им. По нагоре ще пишат и плюят срещу протестиращите: - били " лош матриал" българите дето взимат масово 500 лв. заплатки и плащат по 200- 300 лв. сметки за ток и отопление зимата и данъци, винетки, застраховки от по 400- 500 лв. за 20 годишни бракми на западняците - не знаели какво искат, протестирали срещу " трудовите хора, като троловете от трол фермите" - били платени щото били мускулести с анцузи, ма той Бойко е същия - жените били кифли, ма тя Захариева, Теменужка и Лилянка на дядо си партизанка също се обличат като кифлите от сутрешните блокове. Само гледай като се активизират трол фермите какво плюене ще падне срещу хората в България.

Тая иванчева да я осъдят, поне да има някой за корпупция вкаран в затвора!

Няма страшно Кисьов, не плаши хората. По Конституция се изпълнява бюджета от предишната година. Ама в него не са заложени увеличените лапачки за 2019 за такива, като теб, политиците и техните бизнес бушони и олигарси.

Значи и тоя Кисьов е участвал в вдигането на данъка и застраховките с 30- 80 % за 20 годишните бракми на западняците. А да е заложил Кисьов вдигането на заплатите с 30- 80 %, щото масово хората взимат по 500- 650 лв., ( въпреки измислиците на статистиката на Бойко за 1 200 лв. заплати в България). А бюджета на Кисьов не дестабилизира ли народа, дето плаща постоянно увеличения на данък, застраховки, винетки, толтакси, цени на храни, лекарства, ток и парно? И тоя хранутник са го извадили от нафталина като оня поткрепаджията вчера- " автентичния". Кисьов и той бръмчи, като подкрепаджията на служебна колица- не дават един лев за бензин, данък, застраховка, винетка- нали Кисьов ги е заложил в бюджета и народа ще го плаща.