Американка напада Тръмп по CNN, нарича го... ”българин”

"Българин" нарече Доналд Тръмп гостенка в предаване на живо по CNN, възмутена от изявленията на републиканския кандидат-президент спрямо жените.

Обратно в новината

Коментари - Американка напада Тръмп по CNN, нарича го... ”българин” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Негрото недоклатена, мъжете и виновни. Да си хване негър който няма да я остави сама бременна и да отгледа интелигентно поколение. Такива жени ги знаем ... правата на жените, правата и онова, а после муцуната и наклепана от първият по-заможен. Явно се е объркала, няма нищо. Ние такъв управник като Тръмп нямаме. ББ е блед и няма замах. Корупцията му сере на пагона на него.

ЗАЩО ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ЕДНА НЕГРАМОТНА НЕГЪРКА???

За сведение на незнаещите професори Българин произлиза от Баал Гуру, което означава "свещенниците на Баал" . Доказателство за това е че само ние празнуваме по коледа с Дядо Мраз и униформата му е червена мантия с висока червена шапка с топче. Баал е светещ бог идващ от Слънцето. Както е известно преди християнската колонизация, българите са вярвали в слънцето и слънчевия Бог БААЛ. Евреите го описват като Сатаната, но на тях не може да се вярва, защото древните паметници показват най-красивото лице със слънчеви лъчи.

А си мислех че само аз знам че Тръмп е Българин, то било публична тайна. Баща му или дядо му е родом от Трън, но на имиграционните им е било трудно да го запишат Трън и са го вписали Тръмп. И в България и по света е прието на пришълците да им дават фамилии от мястото от където идват.

Може би госпожата във връзка с насилието над жени е имала напредвид Иван Славков /Батето/, който още преди много години беше казал: "Най-напред на дивана - после на екрана!"

Не виждам нищо лошо в това да те нарекат българин. Това не е обида. Даже може да бъде повод за гордост. Аз бих цитирал в случая дядо вазов: "Българин да с енаричам, първа радост е за мене..." За жените-българки е известно че са едни от най-красивите. За мъжете-българи е известно че освен че са симпатяги, много гои бива и "по тънката част". Някои даже твърдят че сме били големи ебачи. Може и така да е, може и не толкова, но никой истински мъж, освен някой педал не сеобижда от такава квалификация. И като я гледам тази, малко ми прилича на мангасар. Във всички случаи в Столипиново като нищо ще мине за една от местните. За разлика от Тръмп.

че некадърните емигрираха от България, и те са тези които ни представят в Щатите.

Тези коварни и паразитни нищожества (слабият - и умствено и физически, пол) са алчни и ненаситни за всичко - и особено за власт. Но какво още може да им се даде, след като те вече са обсебили всички сфери на обществения живот. Това "кавалерство" на мъжете, ще струва много скъпо на обществото, а и на всеки индивид, тъй като развитието и напредъка във всички сфери, ще бъде по-бавен и по- неефективен. И всичко това защо? - за да бъдат наложени амбициите на феминистките (Меркели, Габриели и пр.) за изкривеното им представяне на "равнопоставеността", т.е. равно получаване, за неравни резултати. Най-много ще плаща, разбира се силният пол, който ще бъде окончателно заробен и съсипан.

Ако не с друго управлението на Тръмп ще се запомни че е забавно!

На мен ми прилича на депутата на групировката ТИМ - Марешки! Той така удря общински съветници и след това търси мафиози да му свършат и другата мръсна работа!!

Прав е Тръмпи, като говори за СиЕнЕн като за калпава телевизия, щом канят за интервюта хора с нечленоразделна реч и мизерни познания за света! А от това ние поне би трябвало да извличаме позитиви, защото лоша реклама няма! Не е ли време в тоя контекст да поканим Тръмп за и да му връчим титлата "почетен българин"? Пък може и Бащицата да го нацелува "уста в уста", както Бай Тошо навремето и да изкараме някой допълнителен бонус от САЩ? Колко му е?

Не знам каво е искала да каже, ама в крайна сметка е право в десетката.

Под вола теленце, ама пък 680 коментарчета, брояча цъка, значи е имало смисъл

Под вола теленце, ама пък 680 коментарчета, брояча цъка, значи е имало смисъл

Не се косете! 50% от американците сигурно не могат да покажат България на картата, а 20% сигурно и не са чували за нея. Тази кифла, най-вероятно е от последните. Имайки предвид и, че членоразделната реч за тях е сравнително нова дейност някои думи са им трудни, особено ако не ги разбират, и не са свързани с храна, оцеляване или размножаване.

майчиният език със сигурност е испански. Латиносите не могат да произнасят буквата "В" в началото на думата, а казват "Б". Ние живеем в Щатите и жената, която идва да чисти у нас казва на дъщеря ми Бера, вместо Вера. Затова тази американка произнася vulgarian като Bulgarian. На мен ми става много смешно като чуя Бера и няколко пъти я поправях, ама не може жената и това е. Карай да е весело. Не го вземайте за обидно отношение към българите.

Ako българин не беше измислил компютъра,руснаците нямаше как да се намесят в изборите ;)

АМА ТО ТОГАВА АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЯХА ДА ГЛАСУВАТ С БЯЛ И Ч

И ЧЕРЕН БОБ !

Kenud

Когато искаш да обидиш някого в Македония, му казваш, че е българин. Това се признава в материал, публикуван в Нова Македония.

Ето, както се вижда хора-боклуци има не само в България. Но у нас ги "нацвъкаха" комунистите. А в Америка откъде се появиха, макар там да имаше нарочна Комисия след Втората война? Гостенката на CNN не упреквам - във възмущението си човек понякога прави грешки на езика. А тя го е пояснила с другите думи, придружаващи "българин". Трябва да се чете, а не да се спекулира с извадени от контекста думи.

Превежда се '' вулгарен '', а не българин, журналя тъпи. И субтитри има, ползвайте Гугъл транслейт като не можете сами, малоумни селски клюкарки.

А тя знае ли, че ако българин не беше измислил компютъра, още щеше да е в каменната ера.....и все пак ако бяхме нормална държава щяхме да поискаме обяснение от екипа на предаването, за да се изясни случая, а то нищо нито се обиждаме нито ни дреме, сигурен съм че жената щеше да се извини и така да си запазим достоинството и уважението към тях и те към нас, но...това ще стане в други времена, още е твърде рано, явно!

Българин е. Като Джон Атанасов. Защото само за имейли говори А Хилъри е тъпичка

Ако не беше измислил българин компютъра,руснаците нямаше как да се намесят в изборите :)

тва рошавото на снимката, ако му дадеш една карта на света и няма да ни намери. има още хора, които смятат, че Европа е държава.

една беше питала Кое е по голямо - Лондон или Англия! А колкото до картата, тази едва ли ще намери и Америка, на нея.

ако българин е обидна дума,синоним на прост човек ,първо трябва да видим трезво причините,и да отсрaним лошият имидж,комлексарството и егото не помагат в такива сулчаи!

И в Гърция, Италия и Франция, още от средните векове, това традиционно е най-обидната дума. Не го е измислила тя.

Нищо странно. И американките са като българките - тъпи, прости, неграмотни и необразовани, но с огромни претенции и самочувствие! Въртят очите и се чудят с кого да се чукат и за кого да се омъжат, а в главата - вакуум!

че и майка ти е българка! От тези, дето ги описваш!

ЖАЛКО, ЧЕ СТЕ ИМАЛИ КОНТАКТ САМО С НЕДОСТОЙНИ ЖЕНИ. БЪЛГАРКИТЕ СА УМНИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ, ОБРАЗОВАНИ И РАВНОПРАВНИ .

, че Тръмп изпусна всички срокове за да се кандидатира за български президент щом като е българин.

Жената казва Vulgarian, вулгарен, пфф пълно с дебили

на Английски дума Vulgarian няма. Думата е vulgar. Думата която завъшрва на ian е Bulgarian и се използва от време на време, даже във филма пътник 55.

За филма сте прав, но че няма дума vulgarian не сте! Думата в превод на български означава прост човек, парвеню. А това че в САЩ има хора, които не знаят английски (визирам изказалата се) не е новина :)))

Дори и да е казала за Тръмп, че е недозрял и българин ще е права. Доналд Тръмп и Борис Джонсън имат визия на лудички отвсякъде и то не малко лудички! Такива хора, към които мога да причисля и нашия Жоржи/Жорж Ганчев/, не стоят сериозно и тежко в политиката, те са в някаква степен бутафорни, водевилни! Жалко ще е ако американците слязат до нашето, българско ниво и изберат президент като Тръмп. Ще направят страхотна услуга на таваришч Путин!

Първата, преведена БИБЛИЯ на латински се казва и днес, "ВУЛГАТА" от "вулгарен," НАРОДЕН, латински език, различен от езика на аристокрацията? Жорж и Тръмп използват народен език , език различен от аристократичния в случая клана Клинтън. Няма общо с България, едва ли знае къде се намираме на картата.

Разсъжденията и речникът, който употребяваш са достойни за вече одаскалена от много стаж учителка по литература.

Жожи до Бориов! Далеч назад и надолу е!

Dimitar

Вижте снимката! Тази има Български ген. За това така е казала на Тръмп.

Супер, сега само трябва да го изберат и за президент и ще имаме български президент на Америка :)

че не знае истинските наименования или отново се опитвате да замажете нещата, защото напоследък думата българин е често, с повод и без повод, употребявана като нарицателно във филми и изяви по електронните медии!?

Никой ли не разбра че тая простакеса просто бърка две думи на английски: bulgarian и vulgarian. Да, американците могат да бъдат толкова прости и много от тях са.

Абе, хора, думата е "vulgarian", а не "bulgarian". Много ни се иска, на нас българите. Но вероятно тази която произнася "vulgarian" не знае че съществува Bulgaria. А нашите полуграмотни журналист да си сверяват източника и да вземат да пишат нещо по съществено по форумите и новините.

е жената нападнала Тръмп

Призовавам ДИР.БГ да се извини веднага за думите си: "Така той действително заприлича на отделни българи в нашенската политика. "!!! В противен случай само застава зад думите на някаква краварка, която се е пръкнала в държава от новоизлюпения свят, 1120 г. след основаването на България!!! Потомка на някакви си отрепки, избягали от закона на Стария континент или чисти престъпници, ще дава определение за "българин"!!! Как да не ги обичаш краварите!?!? Такава любов напира в мен, че ми иде да им покажа "работното им място" - обора!!!

Вижте какъв златен( или позлатен) синджир е обесила на врата си тая мангуста, вижте й животинското изражение - дивачка. Никъде не се казва с какво се занимава - най-вероятно е танцьорка на кол или нещо подобно. Сигурно някой нашенец на две уискита я е шляпнал по задника, тикнал и е 10 долара в сутиенчето, посочил е с пръст към себе си и е казал: Булгар.

Щом е българин и ние ще гласуваме за него. УСА е имигрантска държава и всички ще гласуват за Тръмп.

Дано поне Малка Част от коментарите достигнат до тази "американка". Може би така ще научи, че Има примерно континет Европа и че там в една Страна също Официалният Език на Държавата е Английски. Може и да се ограмоти Допълнително.

Първата, преведена БИБЛИЯ на латински се казва и днес, "ВУЛГАТА" от "вулгарен," НАРОДЕН, латински език, различен от езика на аристокрацията?

Така е думата е латинска и означава "Народен".

Така е думата е латинска и означава "Народен".

Става въпрос за друга дума, но бе преведено автоматично като bulgarian: Дори youtube видеото youtube (.) com/watch?v=BGGekWeuFM4 беше озаглавено: Donald Trump Called a "Bulgarian"? Or "Vulgarian"? Очевидно става въпрос за "Vulgarian": vulgarian - an unrefined person, especially one with newly acquired power or wealth. "he is a jumped-up vulgarian"

чува - "бъулгериън"! Никакъв "вулгериън"! Тази тъпа крава обижда цялата ни народност.

Тази, не е ли по-близо до маймуните, а не до хората????За пореден път се вижда колко прости са , не само краварине ,но и робите им/афроамериканците де/!!!! САЩ са сбирщайн нация създадена от ОТРЕПКИТЕ на Стария Свят/Европа/с "история" на 243 год!?!?! А БЪЛГАРИЯ е основана МНОГО преди 681г/посочва се тази дата , защото началото на българщината е далеч назад в хилядолетията/НИЕ сме може би една от НАЙ-СТАРИТЕ раси на Планетата!!!!!

За съжаление грешката е вярна. вече добре е обяснено от"Михал" Гърците казват на българина βουλγαροσ = вулгарен.В Атина има улица Ваσιλιοσ Вουλγαροκτονοσ /Българоубиец/ и не искат да променят името. Един достоен Кмет на София веднага би именувал ул Калоян или Крум Елиноубиец. за да се принудят гРЪците/ по речника на Стратега Пенев/ да променят името. Само с поклони не става, иска се и достойнство и СИЛА.

Те са данайци. Бих казал, че Момчил е казал всичко ясно по въпроса.

Да добавя, че в един шеговит речник поляците срещу "българин" пишат "наивник, човек, който лесно може да бъде излъган". На другите ли да се сърдим или на себе си, че даваме повод така да ни виждат отвън?

В медицината има един термин - "Плика Полоника" - Полска Яка на латински. Означава надути лимфни възли по шията при петнист тиф, който се пренася от въшки. Т.е. Полша е била синоним на въшливост( невежество, изостаналост...) Нека не копаем в тази насока.

А какво ще кажете за това( цитат от учебник по кожни болести): Норвежка краста развива се у лица с намалена кожна чувствителност или компрометиран имунитет (синдром на Даун, деменции, сирингомиелия, СПИН, имуносупресивно лечение). Характеризира се с обширни кожни поражения с образуване на крусти и десквамация.

Грешите, думата "вулгарис" не е гръцка, а латинска. Въпросът е, че гърците трудно произнасят "Б" и обикновено го заместват с "В". Нека да не се самобичуваме излишно по стар славянски обичай. Във всяка страна мнозинството от хората са прости, но нашите простаци не си знаят мястото заради 45 години социализъм, който ги учеше, че "пролетариатът" е хегемон на революцията", лекарите им бяха слуги, инженерите бяха по едни от работниците, шофьор значеше повече от професор и т.н. Сега постепенно всичко си идва на мястото.

Трябва ли да се принизяваме до нивото на разни олигофрени? Напротив - трябва да демонстрираме уважение, дори когато ни обиждат. Това е признак за зрялост и израстване. Знам, че на много хора им е трудно да го разберат, но щом медузата е оцеляла 700 млн. години без мозък, значи има надежда за всички :).

Разбира се , че не, но е добър повод да попълним липсата на знания. При нашата скопена историческа наука е наложително.

Ако българин не беше измислил компютъра, въпросната госпожа още щеше да е в каменната ера! Мислю че е искала да каже вулгарен, а не българен, грешка на езика е със сигурност!

абе ,я да им пратим ние българите нашите елитни български атакисти,таксиджии,бивши милиционери,патизани,ятаци,генерали,полковници,офицери от времената на диктаторската ни армия на бкп ми дс обучена и възпитана от кпссс на москва ,че да се цивилизоват и да разберат кон боб яде ли!

названието българи и България произлиза от историческите анали писани от гърци, защото те са имали писменост, а племената от които произлизаме и са се настанили по гръцките земи на Балканите с нямали писменост! Точно за това гърците са ни нарекли Вулгария, което някога по късно за да не коресспондира с истинското си наименование Вулгария, се е преименувала тихо мълком на България у нас! Мисля, че в Гърция, до ден днешен сме си Вулгария! В Скопие, това е една от причините да искат името Македония и да се дистанцират от името Вулгария, което само по-себе си носи безсмислено негативи!

Гърците нямат звук "Б", казват "В" , както руснаците нямат "Х", казват "Г" (Холандия, Голандия ). Такъв им е правоговора просто, но това не означава, че Ниската земя е Долна престъпна невъзпитана и т. н. ) земя . В желанието си да унищожат българите, гърците - в лицето на Йоан Кантакузин - докараха турските орди на Балканите. Това бат е вулгарното в цялата история. Сега Константинопол е Истанбул. Което по правопис означава Стан (град) Български (бул). Но всички знаем кой живее в него. Антихриста.

"Истанбул" на гръцки означавам "Отивам в града", това са чули турците от местните гърци и затова са "прекръстили" Константинопол на Истанбул... всеки грък ще ти го каже... Не е необходимо да се търси противопоставяне с Гърция и гърците, говорил съм с гърци - като ти кажат доверително старата казармена поговорка "най-добрият турчин е мъртвият, и ние и вие знаем защо" изведнъж лицата им светват и стават такива едни първи приятели... Колкото до разрушаването на Константинопол, припомни си за Великата Схизма (разкола между източната и западната църква), за Кръстоносните походи и Уикипедиа: "Четвъртият кръстоносен поход е военна кампания от 1202-1204 година, един от кръстоносните походи, в който участват главно войски от Венеция, Свещената Римска империя и Франция."

ами неговите поклонници нямат срам и морал!колко хора са избили и човешки съдби са унищожили и ограбили!да им е честито сегашното статукво и мутренско богатство!

ами то,баи ганио и днес си е честит и здрав,може да се види по движението по улиците.паркираните автомобили по тротоарите,застроените със кражби имоти,завистливи,стахливи,мразещи и груби хора!

Неграмотник, Бай Ганьо е бил член на Либералната партия (ДПС се правят на такива). Бил е за свободна търговия, вярно за Иречек е бил доста груб и недодялан, но 480 г. " съжителство" с османлии са си 480г. съжителство с османлии.

абе,то сега сме 2016 год,англичани,германци и французи отдавна са загърбили ,омраза , и завист,какви турци все са ни виновни! причината да сме такива сме самите ние българите,я да си решаваме проблемът със истинската българска мафия и престъпност!

ами то на престъпникът комунист на бкп-георги димитров гермаците също са казали ,че българите са варвари и диваци,26 год истината за нрава ни от съветските времена под диктатурата на православните нам братушки все повече почервенява ,а и си личи ,че и руснаците ни имат за глупав и прост ,беден народ,те си правят изгоден бизнес със турците,те имат интерсес ние да сме прости,продажни,зависими,стахливи и нерешителини,такива работници предпочитат обаче и българските работодатели,за това ние необходим истински човек,които не е обременен от статувото на миналотo,тоест истински български реформатор!

Изпита ли оргазъм да обиждаш Г. Димитров?

ами неговите поклонници нямат срам и морал!

не само в уса ни ползват за обидно сравнение, ами и в европата е същото - слагат ни по-ниско от негрите

Тръмп да се гордее,че са го нарекли българин.Това е голяма чест за него.Бог е сложил бълългарина при най лоши условия ,той има да върши най трудната задача.Истинският българин е съставен от три сплави-храброст ,добита от Аспаруховата чета,пожертвование,придобито от славяните и мистичност от траките.-от книгата Българите

Славяни, траки- това са наименование на Българите в различно време. Българите са наречени от данайците (днес наречени гърци) като траки, влагат негативен смисъл, защото са крадци на митологията и историята на тези български племена били са около 220 на брой. Най известните са Мизи, Гети/Готи, Одриси, Беси, Меди, много са. Заочва да се говори, за Българите, като, за славони, от слово славещо бог, по руски славяни, когато част от българите започват да приемат Християнството. Забележителното в случая е че славяни наричат и Волжските българи. Това означава човек славещ Бог. Арабските автори често смятат българи за равнозначно на славяни (сакалиба/саклаби): - Ал Табари, живял към края на IX в., съобщава, че през 897 г. славяните нападнали ромеите в голямо количество и избили много от тях. Става дума за поражението, нанесено от войските на Симеон на византийците в битката при Българофигон. - Ибн Фадлан през 922 г. посещава Волжка България - той е един от пратениците на Багдад по искане на българския владетел Алмус, за да укрепят неотдавна приетия ислям. За Фадлан славяни и българи са взаимозаменяеми понятия. Понякога нарича владетеля Алмус цар на българите, а друг път - цар на славяните. - Прочутият арабски историк и географ Шейх ад-Дин Абу ал-Багдади (ок. 1179 1229) казва за столицата на Волжка България следното: Булгар град на славяните, разположен на север.