България - сред първите по ръст на безработните в ЕС

България е сред страните с най-голям ръст на безработицата на годишна база, показват данни на Евростат.

Обратно в новината

Коментари - България - сред първите по ръст на безработните в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що сега викаме бе? Да не би някой от Марс да ни довлече това крадливо и неграмотно мутренско правителство!?! На маймуни ни направиха, а ние единствено по форумите се ерчим, вместо дяа изметем тая бездарна милиционерска пасмина!

Голям успех за България и тая мутра дето ни управлява.Само един факт за политиката му - вчера почина мой близък, но ще го погребат утре,защото за днес няма свободно място и време - справка град Габрово.Щом в този град на процъфтяваща икономика по царско време и при соца сега починалите за един ден са толкова много, че не могат да ги погребат според правилата, направете си сметка какво става в страната, къде заминава народа.Нали това искаше ГЕРБ-да ни няма на тая територия, браво, постигна го.Пак гласувайте за тези убийци на есен и успех.

Що,бе!? Нали вчера Боцко разправяше, че всичко цъфти и вързва у БГ-то и ще върне всички емигранти да му работят до 2 години!!! Боцко, кажи кой съветник те лъже и те прави съвсем на луд, бе, тъпчо??!! Какво е тръгнало, бе, ти сляп ли си или луд???!!!

Държавата е управлявана така, както са управлявали Чернобилската централа на 25-26.04.1986. А Българите сме мечтата на всеки политик - имаме безкрайно разтеглив праг на търпимост. И безкрайно разтеглив сфинктер.

Айде сега на Б.Б. феновете да кажата, че всичко е наред и така трябва да се управлява държава. ДОЛУ ГЕРБ!!!

Кризата вече върви трета година. От къде резерви у фирмите да издържат толкова. Това трябваше да е основната антикризисна мярка - да се прецени колко могат да понесат малките фирми и да започне да им се помага за да няма масови фалити и уволнения. Дори с цената на дефицит. Да ама не - явно положението е оттървано. В началото на лятото да се отчита ръст в безработицата е крайно тревожно. Социалната система не може да компенсира , а и колко още да компенсира. Спасяване на българските фирми - спешно и бързо.

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА ???

И докога ще се толерира това-някои деца да не ходят на училище за да се учат а за да получават закуски...??? В същото време майките им да не работят Къде? -на полето

Като официални безработни се водят една малка част от наистина неработещите хора в трудоспособна възраст. Огромната част от тези 1 700 000 неработещи трудоспособни хора мизерстват и гладуват.

Ей, ето в нещо сме първи. Урааа!

не само по това сме първи ... по брои инфаркти, пушачи, ракови заболявание, продължителност на живот (отрицателна), доходи(отрицателна), раждаемост (отрицателна), смуртност и т.н.

Не забравяйте, че сме станали периферия на света, където всеки се интересува само от седана си на старо, а бедните и безработните ще бъдат изкарвани виновни, че не им се работи. И болните ще бъдат изкарвани виновни, понеже не са се погрижили за здравето си по-рано. Пенсионерите ще бъдат изкарвани като тежест на обществото, което те са създали, а богатите ще бъдат прави, защото могат да си го позволят.

Евростат, прави ви се сериозна забележка, че не слушате какво говори Сиятелството ни Боко. А то и единствено то е самата "истина". Да си вземете бележка и да е за последно да се изнасят такива данни.

Вчера министър Тотю Младенов каза при Бареков , че от началото на годината е разкрил 210 000 нови работни места и криза няма !

За да няма безработица, първо трябва да има икономика. Вместо това ние строим магистрали. Пътища заникъде, или за по-лесно бягство в чужбина...

Излиза че и това министерство лъже гражданите.

Само на Бат Бойко неизброимите чиновници и пълчищата полицайчета, дето им плащаме и осигуровките !!! И защо да му пазят г..а, да му гласуват.

Да излезе Пицата да ни обясни, че сме тъпи не разбираме от мародерства!

К'во ще кажеш?! Нали много хубаво управлявате държавата?!

Нямало работници, уж де!!! А то РАБОТА нямало у БГ-то!!! Бизнеса на Великите Бизнесмени неплащащи данъци да си го заврат отзад! А с пенсионната риформа, Тристранката узакони никога да плащат пенсии на 3-тата категория, здравоопазване само за такива като Румен....

Браво на Флик, Тотю, икономическия и всички други от екипа с капитан Боцко! Браво на Великият Бизнес, с ниските данъци.... Кризата ни застигна и изотзад!!!

Бизнесмени/дами, А ?! ... Не знам кои-точно ги изпоназначиха, но със сигурност техните по-горни ще им таковат ушенцата .