Трафикант: Българските власти знаят какво се случва

Репортерите на „Дойче веле” Амбра Монтанари и Джовани Пиацезе разкриват стряскащи детайли от делника на трафикантите и мигрантите в България.

Обратно в новината

Коментари - Трафикант: Българските власти знаят какво се случва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меркел знае какво се случва... ЕС знае какво се случва. Мигранте иска Германия, не искат ЕС, Унгария или България. "Асиф не иска да говори за босовете казва ни само, че са в Афганистан и Турция." "... докато мигрантите достигнат Германия, Италия, Австрия или Франция" Западняците да престанат да ни обвиняват за проблемите с мигрантите и циганите. Много добре занят какво се случва. Българи е една от държавите по пътя, източниците на проблемите са най-вече във Вашингтон и Брюксел

Дано повече българи да четат DW, за да разберат какво значи "обективна" журналистика и кой накрая ще опере пешкира на включването ни в "демократичния" западен свят.Ха,честито!

Няма начин властите да не са запознати - от това се печели повече, отколкото от контрабанда.

И НАГЛОСТ.

Като чета коментарите и статиите на дойче веле през последните години, не мога да проумея как това нещо някога минаваше за "свободно", "демократично" радио, което хората се криеха и слушаха, за да разберели "истината". Толкова помия по България от друга медия целенасочено май не се е ляла. Бог да им прости на българските журналисти там, защото идва Видовден и се съмнявам дали народът ще им прости.

Съмнявам се че някога ше дойде видов ден. Но няма нищо по-сигурно то това че Божият ден ще дойде като крадец и тежко на заспалите чиито светилници на истината и правдата са угаснали в богохуклната ситема на Вавилин. Какъв трябва да е човек в денят в който небето възпламенено ще се стопи, и стихиите нажежени ще се разложат! Няма световно известна независима масова медия. Всички са инструмент на вавилонската пропаганда. Живеем във века на лъжата. Последният век от човешката история на старата Земя. А новата е приготвена само за светиите, които са придобили богоугоден харакер и живеят според принципите на живота любовтта, истината и свободната воля в рамките на Божият порядък, който прави живота да пребъдва във вечността в радост и хармония.

Този талибан да си мълчи и да ги прекарва към Германия тихичко, по терлици, за да не му се прецака бизнеса в България!

Еййй, хораааа, дошло е време думата "ДЕМОКРАЦИЯ" да се обяви за мръсна дума, забранена. Какво разбрахте от демокрацията? Освен, че ви предоставиха дистанционно с над 100 тв канала, цензурно манипулирани? Разбрахте, че и в най-развития свят няма демокрация, има цензура и медийна манипулация, както и изземване на компютри и арести на обикновени граждани с мнение. И че може да въртите кючек, да играете рап, хип хоп или ръченица по ваше желание, без да дължите обяснение на комсомолското бюро или на ОФ-кварталния????? Човечеството НЕ Е достигнало до социално развитие като обществен индивид за демократично тълкуване на информацията, поради класови разлики, водещи до образователни, камо ли за взимане на демократични решения. Поради една основна причина - ресурса не е достатъчен за цялото човечество и не може да няма тайни - държавни, икономически, военни... Цензурата в информацията и владетелските амбиции на определени държави налагат манипулирането на информацията и удовлетворяването на лидерските им амбиции за владеене на един разделен на зони свят. Има история, непоправима - ограбване на природни богатства през колониализма, необходимост от владеенето на петрола и това налага развитието от заграбените богатства и последвалото вековно лидерство да се запази, а ограбените да се държат в подчинение, невидение и бедност, за което особено много спомага назадничавата им религия, необразованост и примитивност, но същите, получиха информираност за степента на развитие на света и световната култура, поради изнесената от алчност технология от развития свят, глобализирайки ги и приравнявайки ги в исканията им към света, без да са допринесли за тази научна и икономическа крачка. ТОВА Е ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА РАЗВИТИЯ СВЯТ!

Това дъблинско споразумение трябва да се прекрати, ако въобще функционира! Да се направи ново, според, което държавите да разпределят бежанците според размера на брутният си продукт и финансово състояние. България, като най-бедна трябва да има квота от 1000 орки, а другите директно да ги праща в Германия, Франция и тем подобни!

Някои от мигрантите обаче засядат в България - без шанс скоро да продължат нататък, понеже не разполагат с достатъчно пари, за да плащат на трафикантите. Но дори да успеят да преминат границата и да стигнат до Западна Европа, те пак рискуват да бъдат върнати в България. Защото това е първата страна от ЕС, където им взимат отпечатъци и според регламента от Дъблин процедурата за убежище трябва да бъде проведена именно в България. Ей това е проблема в цялата статия - че има такива,които засядат у нас превършили парите или тия които пък превършват парите в Германия и няма с какво да си платят да останат там и ни ги връщат

То всичко ясно като бял ден. Лошото е , че е срамно пак чужди независими хора да ни казват какво става в къщата ни, а тякои се правят на улави, уж че са изненадани и не знаят. Срам.

Ти сигурно си дарина павлова А ?

Цяла Европа е в колапс, в Германия е страшно да се разхождаш по улиците след 18 часа, във Франция полицията е въоръжена до зъби, Белгия е настръхнала.... И на фона на тежката ситуация, някой умник от ДВ ,решил да вменява вина на България. Защо????

DW са абсолютни продажници. За пари са готови да пишат какви ли не глупости. голяма част от материалите им са откровени лъжи. Стоят пред компютрите и си смучат от пръстите. Тръгнал трафикантът да им разказва, а те чинно си записвали информацията.А той говори ли... говори.., не спира да споделя, защото е видял хубави хора, на които да се изповяда.

Мафията е свикнала да се храни от трафика на хора, бензин, цигари и т.н. А правителството й е подчинено. Т.е. няма как да бъде иначе. Знае и съдейства. Ако не беше така, щеше да изкара 20000 от полицаите, които получават пари в БГ, и да охраняват границата. Погледнете какво прави Сърбия, след война и загуба на Косово.

А аз мислех че Динко АТВ-то ги пази то какво било.

Е пази де .. тоа мерц дето си го е взел да не е от земеделие?!

от 9 септември лично САЩ ще се погрижи всички главорези, определени да влязат и да се заселят на територия българия - да го направят. Небето е тяхно, а на българите ще им вземат отпечатъците за да не могат да оказват съпротива Така трафика ще е редовен

предлага - МВР на Р.България, да бъде обявено в НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ и България да бъде изнесена на ПУБЛИЧНА ПРОДАН!

НЯКОЛКО ПЪТИ ВИ ЦИТИРАМ ПОЛ РОБЪРТС,БИВШ СЪВЕТНИК КЪМ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НА ФАЩ : ЩАТИТЕ СИ НАПАЗАРУВАХА БЪЛГАРИЯ!!!

криви са му сметките на този. Може да стане пишман от пазара и друг от пазарлъка да му изяде главата . Ти какво слушаш лумпени. Ставаш зависим от това какво казал един дебил а друг му записал блудните приказки. Не се трвожи, България ще я бъде !

Колите на каналджиите превозват емигрантите от турската граница до София.Там преспиват с/у 20€в ромски къщи примерно в "Модерно предградие".,през следващите 24 часа се извозват до сръбската граница.Напрежението м/у Филиповци и Модерно предградие е за клиенти.Случаите на гурбетчийство и бизнес-сътрудничество между граничари, полицаи и каналджии вина носят преди всичко преките им началници и ръководството на Гранична полиция. Друга причина е бездействието на измислената Дирекция за вътрешна сигурност в МВР. Не се работи за решаването на проблемите нито в организацията на работата, нито в състоянието на охранителната инфраструктура или мотивацията на служителите. А усещането е за липса на контрол върху българските граници. За съжаление.Гражданите във вътрешността на страната все по-често стават жертви на уличната и битовата престъпност.Казва В Григоров -бивш началник на гранична полиция.Сърбите си заградиха границата,а сега на къде?

Е, "Дойче веле" откри топлата вода! И все България им крива! Че, да не би, Меркел да не знае?! ООН за бежанците, хюмън уоч, хелзински комитет да не би да не знаят?! Би било новина, ако тези репортери бяха разкрили поименно, кой раздава на арабите евро, за да си плащат и кой ги организира по пътя им до България. Този афганистанец кой го нае в Италия? И да бяха питали Меркел, защо като покани арабите, после започна да ги разпределя по другите държави! Де, гиди лицемерни западняшки либерали! Разбира се, че България е негостоприемна за недобронамерени навлеци от изток и от запад! А властите в България са клонинг на властите в Германия.

аз не видях да пише нещо лошо за българия тук. не трябва да приемаме всяка потенциaлна критика от чужда статия толкова лично.

Аз пък не съм сигурен, доколко истина има в този разказ и доколко е журналистическо творчество, с цел вменяване вина на България за всички поразии в ЕС. Българските власти са виновни пред българското общество. Иначе са най-лоялният партньор на сулю и пулю.

Естествено, че знаят. И какво се очаква да направят нашите? Тези хубавци нали си отиват? Що да ги спират? Да си ходят в Германия при меркел.

на запад след атентатите започнаха да мислят и вече не ги искат , затова "помолиха "б.б да си ги прибере и да прибира следващите !!!

Блазя им на унгарците !

Няма нужда да си афганистанец в България. Ние българите сами се досещаме как стоят нещата.

Образно казано, България е на "пътя на бизонското стадо"! Стадото топурка през прерията, не седи на едно място, но откъдето мине изпотъпква всичко и трева не никне! До вчера Баце твърдеше, че са ни построили оградка, през която и пиле не може да прехвръкне, камо ли бизонско стадо да премине! От няколко дни твърди друго и е поверил съдбата ни в ръцете на Началника... Ако ще е така обаче - за чий са ни "посредниците" между Началника и нас?!

Боко, къде си ти в тази схема? Няма ли най-сетне да вземеш мерки, на първо място, да ни отървеш от тази лелка, която оглавява милицията. Леля Руми не става за нищо, и децата го разбраха. А трафикантите си правят майтап с нея и с милицията у нас. Това не те ли дразни? Разни мангали да си правят далаверата открито и безпардонно.

Оффффффффф, дойче велето да си пишат за тех си!

добре , че е дойче веле да те информира какви ги върши премиера ни за наша сметка , поне 1% !

Колко е зловещо интервюто с този Мюмюн , как нарисува това Управление на Държавата в два мандата ! Безнаказаност за пресичане на Българска Граница от лица с опасно поведение и агресивна религия ! Виждаме че до днес Българското Правителство не се справя с потока мигранти и не може да дори част от тях да спре ! Щом така най-добрия вариант за това Правителство е да си подаде оставката и нови честни избори !

Изгонили го от училище в Англия -за какво ли? Трябвало е още тогава да получи черен печат за ЕС, а не да се мандахерца с години напред-назад! Освен да е нечий политически проект този афганец? И прави ли ви впечатление, че сирийците в това преселение са малцинство? Афганистан няма ли да проговори поне пред ООН какво става, Магерини няма ли да скокне до там да се поразръчка малко? Е.а си тъпите политици, на тях цигани избиратели им трябват, това е истината. Дори не става въпрос за работна ръка или пък за раждаемостта, както се привиждаше на една наша Кристална топка.

d4

това четиво следва да е пред Премиер-министъра на заседание на МС. това четиво също следва да е на бюрата на шефовете на Гранична полиция, МВР, ДАНС, и всички онези безхаберни идиоти, които допуснаха България да се превърне в разграден двор.

Афганецът години наред минавал границите от Рим до Москва и от Лондон до Анкара. Обаче в ЕС има свободно придвижване на хора, стоки и капитали и туй то. Придвижва се човекът и си прекарва хора и капитали и никой нищо не може да му каже. Даже в Италия ще му дадат политическо убежище. Най-хубавото е, че България е негостоприемна страна (за неканени навляци), въпреки предателските правителства.

...ако не си забелЕзал станата булгаристан има нема от дваесе години е неприветлива и за нас родените тук...само тва бих желал да отбележа...а кое е хубаво ,кое лошо времето ще покаже ...мир и любов за всички

Бе тия журналисти все едно в саксия са расли. Не мога вече да им чета тапотиите. Седнали с Асиф да си говорят в София. България им виновна, Унгария им виновна, Чехия им виновна, кои ли не. Обаче не смеят да отидат при Оланд, Меркел и Юнкер да пият с тях кафе и да им ги питат някои неудобни въпроси, като например: 1. Защо подкрепиха войните в Ирак и Либия и не направиха ли анализ какво ще последва. 2. Защо не помагат на държави като Афганистан, Сирия и Ирак да имат хората работа, да живеят добре и да си стоят там. 3. Защо в Африка в 21 век умират хора от глад и няма вода а в Европа и САЩ се изхвърля храна. 4. Защо Франция е на прицел на терористите и се води необявена война. 5. Защо години наред не могат да се разберат нито с Путин нито с Обама да се прекрати войната в Сирия. 6. Защо години наред никои не може да смаже Ислямската Държава и откъде тази Ислямска Държава намира финасиране, кой я подкрепя. 7. Защо не се регистрират мигрантите и защо Меркел ги покани в Европа без да има разбиране в ЕС, заради което и британците си трагнаха. 8. Защо Европа е на няколко скорости и защо се дават милиони Евро на бандити в Източна Европа - Гърция, България, Румъния. А също почнаха да дават и на Украйна и Турция. Знаят ли къде отиват парите и че обикновените хора живеят ве по зле! Ей тия въпроси да питат, че има и още а и да ги питат как така по всички граници на ЕС започнаха войни - от Украйна през Сирия и Либия до Магреба. Да питат а не да си приказват с Асиф в София!!!

Абе и аз съм ТОЧНО на това мнение. На мигрантите са отредили ролята на плашило и всички в тях са се вторачили!

Вторачили са се и проблемът е явен, но така се замаскират истинските проблеми дето са причината. А ако почнат да се задават въпроси може да стигнем наистина далеч. Защото мен лично ми омръзна да ни лъжат и да се подиграват с обикновените хора от цял свят. Някой замисля ли се въобще, че от войните се печели много. Въпросът е кой печели. Както се печели от контрабанда, проституция, наркотици и какво ли още не. Печели се и от диаманти и от петрол и тн. и човек ако иска да разбере какво става е добре да се опита да следи потока на парите.

всички сме прости криминални и за това се разбираме. това си е нормално.

Ma kak властите знаят и "организират" трафика не, не е Меркел тази, която глупаво ги покани.

При толкова мързел, завис и алчност, тия са най малката причина за обезлюдяването и заличаването на държавата.

jingiby

Естествено, че знаят. Властите ни печелят от трафика на мюсюлмани през България...

Чудя се дали 25 годишния Асиф още си пие спокойно кафенцето пред джамията в София, преди да преведа поредната група нелегални терор.., простете мигранти?! Данс-Манс, Боко-Моко, няма ли да се самосезират след това зловещо и тъжно интервю?!

А иначе откъде допълнително ще капе на партията на ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ-ГЕРБ+БУДА!!!

напълно съм съгласен, бсп и сергей това нямаше никога да го допуснат. да си върнем сергей в България..

Важното е да не ги регистрират и да не остават в България.

Много от тях остават тук защото нямат пари да плащат на алчните трафиканти на боко.

Всичко е ясно. Сега швабите ще ни тръснат всички мигранти които идват в Европа тук за да реализират идеята на Саркози по превръщането на България в голям бежански лагер. А Боко само ще рапортува и ще вика Йес. То е ясно защо.

Сега ясно ли е защо руснака беше в Афганистан?

Ние откога говорим, че Тиквата е трафикант НАМБЪР УАН. Но когато някой го напише му казват, че е ПУТЕНОЕИД. ДА АМА НЕ

На Боко специалистите само кражби и далавери са им в главите. Джагала допъл от Афганистан - няма документи, не плаща данъци, а Боко бил притеснен ???

Онази Пyткa Заспала вместо да коментира Нешка Робева може да си свърши работата.

Жалката истина е, че никой не се интересува нито от състоянието, нито от мнението на българския народ /за който Славейков е дал много точно определение/. И управляващи и опозиция са се оплели до такава степен в боричкания около почти оглозгания кокал, че въобще не им пука за избирателите им. Не ми се иска да мисля, че не осъзнават каква опасност е надвиснала над България. Ако не осъзнават - зле, ако осъзнават и не вземат адекватни мерки - още по-зле. И в двата случая трябва да си ходят, за да не стане положението необратимо. България в момента е като един организъм, нападнат от вирус и ако е здрав - ще се пребори, но той не е здрав, което означава, че трябва да има лек срещу вируса - в случая да не се допуска да преминава границата. Ако управляващите не приложат адекватно лечение, България умира.

И са кво - тези, които ги хванат на границата, че минават безплатно ги връщат в Турция. От там някой им дава пари, тия си плащат на трафиканти и пак минават.

От една седмица нещо се случва ... вечер в градинката в центъра на Враждебна седят цели тумби такива ... преди бяха единици снощи бяха стотина. Седят на тревата на големи групи , пият бира и ядат там ... основно са млади мъже , жени почти не се виждат. Като че ли нещо недобро се задава ...

Голям резил ! Защо плащаме на МВР и мин. на правосъдието , слабия работник ,некадърния и шикалкавещия работодателят го уволнява за 24часа ,е идват избори и заповедите за освобождаване са на бюрото на българите ,не сме овце ....!

Ами тия мигрантите имат голем стандарт на живот в страните от където идват щом могат да си позволят по 1000 евра на трафикант.

То е очевадно ,само нашите управляващи глупаци крият нещо и правят далавери ,като ни будалкат и къпят с хладка вода ,боклуци !!!!!!!!!!

Като сложат по едно кило хероин в чалмите и започват да имат голем стандарт. Иначе Афганистан е 10ина пъти по-беден от България.

брато на мен т'ва ми прилича на спонсорирано нелегално преселение на народите и предстоящо ново пренареждане на картата деазнам ама къщите им съборени голи и боси уж а на граница само им вземат по 1-2хил. евро на калпак ами откъде взима нови 2хил. евро за следващата граница нали е гол и бос и бяга от война ...ами на кой си продаде къщата в Сирия за да има пари да дойде в Европа кой купува къща която бомбардират от банката в Сирия кредит ли е теглил ...абе туй щъкане назад напред си е некакъф еврейско масонски проект и се осъществява и спонсорира от тайните им служби - натирват ги като стадо и ги пускат в Европа даже пари за из път им дават а каква е целта ...ем незнам слаба объркана Европа ли?

небрат, тук идват най-вече тези които имат или са намерили по-някакъв начин пари. Ако тръгнат и тези, които нямат сещаш ли се какво значи това ...

Уличи.Тези жертви наречени бежанци си залагат имотите за да могат да предприемат голямото преселване, подлъгвайки ги че в Европа всичко е наред и ги чакат. Взимат пари срещу имотите си, защото там ги гонят САЩ, Турция, ИД, умерини и недотам умерени въоръжени бандити. И знаят че да изплатят борча трябва да плащат по 500€ на месец. Затова се пънат да стигнат в Германия. Там получават по 1200, но 700 плащат за наема, 300 за храната и 150 за текущи разходи, та им остават не 500 ами 50 евро на месец. И като усетят че лихварите са ги изработили и са загубили бащинията си, изпадат в ярост, хващат някой нож и излизат да колят, ама тези дето искат лихвите на са на улицата и съзаклятниците им не ходят по улиците, където има бежанци. Е това е номера с бежанците. Сега се очакват прокудените кюрди от Мосул. Ако Ердоган не им види сметката преди това. Процеса е пълно подобие на палестинския процес, когато през 1937--1945 г. бяха изкупени земите им в сегашния Израел и колониите в Палестина. Единствената пречка е Асад, но ще му видят сметката. Изобщо с печатане на пари се правят чудеса

какво точно искат от нас и в какво ни упрекват- де не пазим границите, да станем гостоприемни, какво точно, че не става ясно.

Че то е ясно - ако пазехме границите както трябва как точно ордите стигат от Резово до София, че мангала трафикант да си врътка мръсния бизнес на пъпа на столицата ни?!