Коментари - Германски министър: По-малко европари за опърничавите страни | Днес.dir.bg

Германски министър: По-малко европари за опърничавите страни

Германският вътрешен министър заяви, че ЕС трябва да обсъди начини да се окаже финансов натиск на страните членки, които са против разпределянето на бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Германски министър: По-малко европари за опърничавите страни | Днес.dir.bg

Коментари

Ако искаш мир готви се за война.... сега никой не се готви за мир .... следователно войната е на дневен ред до няколко години (дано да позная и да не са няколко месеца че не съм готов за нея още!)

Няма проблеми. Кажете колко пари трябва да съдбере Българския народ за да няма нито един бежанец на Българска земя?

""Затова смятам, че трябва да обсъдим начини за оказване на натиск" - поредното доказателство, че това е политиката на германия, това е политиката на "свободния" съюз между съвременни държави. за това нео-болшевиките ореваха орталъка, че им трябвало "повече европа", което значи повече диктатура не на пролетариата, а на мръсниците. кой е де мизер. това е другарят, който настояваше за събиране на данни от всички жители без те да са дори заподозрени, т.е. антиконституционно. той се обърна за пореден път срещу всички онез милиони хора, които уж са го избрали с "избори" на този пост. това е същият, който плати на американците 1млрд за дрон, който "изненадващо" също е незаконен да лети. това е другарят, на когото никак не са му ясни и европейските закони, и правила и продължава да действа като престъпник облечен във власт, но не е единственият. оставка, де мизер! ОСТАВКА!!!!

на никого не му трябва този съюз. ако на източно-европейците им трябваше диктатура, щяха да си останат в сив и варш. договор. поне се знаеше къде се намират, а не като сега - уж демокрация, пък се управлява с всякакви извергски средства.

Да си взимат ЕВН и другите пиявици и да ги няма. И без това големите европейски проекти в България се печелят от големи европейски корпорации.

Отговорът е лесен : няма помощ- няма пари. Танту за Тунту.Без тарикати!

Литовския премиер вече нарече това изнудване. Само ние вместо "боли" викаме "още, още"!

Тези"пари" и без това не стигат до европейските граждани.

ще си я получите, ако наистина потрябва. Какво по-точно наистина добро сте направили за народите от "новите членки на ЕС", по-точно на нас и надругите страни от бившия соцлагер?! Въведохте ни "демократично" управление, което се оказа "демократично" разрушаване на суверинетета и икономиката ни във ваш интерес и "демократично" ограбване на нашия народ!

Честит ви Немско-Австрийски Халифат, честита ви Френско-Африканска Република и Индийско Кралство! Ние си искаме България такава, каквато е християнска и българска! Е малко ще трябва да попроменим управляващите ни, че сипят гаф след гаф, но и това ще стане!

Това ЕС , какво беше бе-съюз на суверенни държави или империя васална на една друга задокеанска империя?

А пък тия страни ще спрат да ви плащат вноски, с които правите безумия! Харчите нашите пари за извършване на престъпни деяния, като съсипване на Европа!

Смешник! Вие и сега ги прецаквахте тези страни! Единствената разлика е, че сега хем искате да ни прецаквате хем да ни натресете навлеците сътворени от вашето собствено безумие! Народа казал"Преоблякъл се Илия, все в тия"!

Значи , който не изпълнява малоумните ви заповеди ( с които усилено ислямизирате Европа ) ще бъде глобяван. Държавите в Европа (според вас) не трябва да се управляват от разумни хора а от идиоти.

По-добре е да нямаме нищо от фондовете на ЕС вместо да ги използват за извиване на ръце. Тези фондове са 4-5% от БВП, но са директно в ръцете на правителството. Нямаме нужда от тази работна ръка. Щом Германия има нужда да си ги взима, а не да ги разселва. Разселването само ще увеличи центробежните сили в четвъртия р....

ДА ЖИВЕЕ,СЪЮЗА НА"НЕЗАВИСИМИТЕ"ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ!!!

Скоро такива като тоя ще ни наложат девиза: Във всеки дом по един бежанец! Аз даже обмислям да дам децата си за осиновяване, за да мога да поема поне двама-трима бежанци допълнително и да преизпълня този завет

Направо ще вкарват в затвора българите нежелаещи да поемат издръжката на цигани и "бежанци" като расизъм. Случаят с казанлъшкото село Розово и сега с Гърмен е показателен. Само да минат изборите и "по-равните" членки на ЕС ще натиснат Бочко да "хармонизира" Законодателството ни.

Крайно време е ЕВРОГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ДА СЕ РАЗПАДНЕ И БАБА МЕРКЕЛ ДА СИ ВЗЕМЕ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ!

Вслушването в общественото мнение е неделима част от демокрацията. Крайно време е под натиска на общественото мнение политиците да преразгледат и сменят подхода си към "бежанците".

Так е, но те и на това си намериха "лек" - всичко което не е в унисон с "правата политика и вяра" се нарича популизъм, (нео)нацизъм, (нео)фашизъм, ксенофобия и расизъм. И моментално насъскват собствените си медии срещу такива искания - някой да чуе мнението на хората.

При съветският социализъм ииаше от равни по равни, при европейският социализъм на евро комисарите нещата са същите: "по-равните" решават кое е солидарно, кое е европейско, кое колко струва.

Бях се зарекъл да не пиша на темата, ама това ще е наистина последно. Моля за извинение, че ще е на два поста, но е твърде дълго. Ето, пък вие ме наплюйте ако искате: Не съм (по принцип) привърженик на теориите на конспирациите. Но някои неща ме карат убеждават, че е време да се махаме от ЕС. Питър Съдърланд (ирландец по гражданство), шеф на американската Goldman-Sachs (мисля, че не е необходимо да обяснявам, кои са тия) заяви в края ня юни, че неограниченото приемане на мигранти от Африка и Азия в Европа е Божия благословия от гледна точка на бизнеса. Освен шеф в Goldman-Sachs, този ненавиждащ хрстиянската ацивилзация в Европа мръсник е Специален представител на генералния секретар на ООН по международната миграция и развитието, бивш генерален директор на Световната търговска организация, бивш еврокомисар по конкурентноспособността и бивш главен прокурор на Ирландия. Пак по същото време (края на юни) Федерика Могерини вицепрезидент на ЕК и върховен представител на ЕС по външната политика и политиката за сигурност на ЕС заяви на конференция в Брюксел, че Ислямът е бъдещето на Европа. Могерини бивш член на Федерацията на италианската комунистическа младеж, на ИКП, социалдемократ, сега от партията на Ренци - представителят на ПЕС (сега с бос Сергей Станишев) в Италия. Как мислите защо я избраха за висш дипломат на ЕС след само 3-4 месеца работа в дипломацията (министър на Ренци)? Ами тя открито заявява, че поклонник на САЩ, борец за TTIP, доктор по политическа философия с дисертация на тема Отношения между политиката и религията в Исляма, завършила е няколоко курса на фондации на Сорос и е била негов стипендиант.

Преди дни Меркел официално покани всички мигранти мюсюлмани (в Европа и САЩ по принцип се отказва бежански статут на мнозинството язиди и християни от Близкия Изток и Северна Африка). Сега иска равномерното им разпределение в цяла Европа. Де Мезиер пък иска непокорните да бъдат накарани на сила Нещата следват естествения си ход и всичко се изпълнява по план. В нарушение ня всички основни принципи на ЕС, тези искат не да сме единни в разнообразието, а да ни претопят в единна управляема маса (спомнете си комунизма съветски народ, югославски народ). При това под шапката на Исляма. Ислям (буквално преведено) означава подчинение и е най-удобната религия за бизнеса. Или поне така си въобразяват тези. Само решителни национални лидери и действия на народите могат да спасян ЕС и Европа.

Просто, новият световен ред- в действие! Ей така, неусетно, докато евротиквите и техните васали си се почесват по празните кратуни!... А европейският матрял още завива шоколадче в станиол.....

Уви, така е. Почесват се и "подкрепят безусловно", както видяхме вчера.

А в ООН опитват да вкарат и психопатката Бокова. Виждаме какви събират там - лесно управляеми. Чрез задоволяване на лудости наненормалници. Психопатите са лесно управлявани отгоре надолу.

Свиквам спешен съвет на жените: Европа иска да ни сложи фереджета!!!

претенциите на германия за лидерство в европа се изпаряват много бързо -- германските политици вече оставят впечатлението за объркани посредствености, повтарящи задокеанските директиви, докато стане очевидно и за слепите в какво блато се влиза....

пълна блокада на всички предложения направени от тези фашисти!

Тълпите на унгарско-сръбската граница може да се пренасочат към Хърватия, а това е голям проблем, защото в този район се намират многобройни минни полета и, разбира се, полицията няма да ги пропусне оттам. Няма струпване на бежанци засега. Минните полета в Хърватия, както и в съседна Босна и Херцеговина, са останали от времената на въоръжените конфликти през 90-те години, довели до разпада на Югославия. Тези как така не са разчистили минните полета ?! Ето как сега ще им влезнат в употреба :)

Хващаш се на хърватската партенка като сирийски емигрант :)

Този се е хванал за главата от белите от тридневния делириум на Мама Меркел. Ами то като слуша смахнати идеи че германците щели да приемат половин милион ясно че ще го боли главата.

този е за ядосване!!! все едно да каниш гости, а да искаш съседите ти да плащат вечерята.

Валутен борд и за ЕС! ЕЦБ печата неконтолируемо евро и раздава за щяло и нещяло! Наля в Гърция, въпреки, че те не искаха, сега ще раздава на калпак бежанец!!!! Естествено, че ще лапат сирийци (не чернилки) и там ще тече еврото! Щели да наказват! Кои са те? Да не би да са ме направили солидарен член с тях в ЕС? Наглеци!!!!!! Самозабравили се немски каски, които изкупват черното си минало на наш гръб! Преди да влезем в ЕС няколко години в условията на валутен борд, нашата страна изплащаше заемите си с 40% от БВП. Не умирахме от глад, не плачехме като гърците!!!! Някак преживявахме! После наляво и надясно тръбяха за чуждите капитали в икономиката, само дето им подарихме вкусните парчета от тортата България и сега им кусаме попарата. А ЕС трябваше да ни помогне да се изправим на крака след този грабеж, разбира се от тъпи политици, които ни вземаха за ООД, а не за Държава!!!!!! Сега някакъв трепери и се бута под полата на фрау Меркел, за да не му секнат еврофондовете, които са единственият източник на инвестиции! Да, хубаво е да има магистрали, ама кой ще пътува по тях и каква стока ще пренася???? Виждам само тирове транзит през България! Умряла работа ...

Европейският съюз го закъсва много яко! Любовта на Европа с ФАЩ май приключва! Бедата е, че прилъстената Европа е бременна и скоро ще роди / вече започна да ражда/ нефелните си плодове, заченати порочно! И ще си ги отглежда сама, без прелъстителя си, излъгана като младо, неопитно момиче!

Извиване на ръце, а? Хем равноправна Европа, хем нямаш право на мнение и заради това някой да те блъсне на земята. Пфу!

A защо не глобиха Англия? Или Англия глобява тях май...

Прословутата английска дипломация! Те, заедно с Дания и Ирландия, са си издействали клаузи в договора с ЕС, да не участват в миграционната политика на ЕС! От кумова срама не, а пак с тъмни помисли, Камерън каза, че ще пъсне за 5 години 20 хил. емигранти, защото преговаря с ЕС за разни други условия, иначе излиза от съюза! Лагери извън ЕС, далече от Острова и в страните в бизост до Сирия, това рече англичанчето Дейвид, вторият министър-председател след Маргарет Тачър, преизбран след пълен мандат ! Ама има ли тук някой да се учи на английска дипломация????

Какво им стана на немците. Явно са си сменили "матриала" Бяха за пример, но след обединението и особено след бежанската вълна изкукаха. Те че ще си провалят държавата и ЕС - много важно. Лошото е че и ние ще станем по-зле! УЖАС

Гу'син немски министър с елзаско именце, недей да лъжеш! Меркел лично покани мигрантите - елате, няма да ви върнем! А сега - ама дайте да ги разпределим! Е, няма да стане! Чуй какво каза вчера Орбан, щото се отнася за всички източноевропейци, а и за над половината немци (които вие просто игнорирате, пресирате и се правите че не ги виждате). Той каза (по смисъл) - Унгария е християнска държава, няма да допуснем това да се промени, няма да допуснем да се нарушават сигурността и традиционния начин на живот на унгарциге. Не става въпрос за европейска солидарност, а за опит за съзнателно проваляне на проекта на Меркел за ислямизация на Европа. Сега готвите промени в Конституцията, които с бясна скорост ще дадат избирателни права на мюсюлмански орки. И в това ли трябва да ви следваме? Искате Халифат - ваша работ, но без нас! От друга страна, "укротяването на опърничавите" може да излезе съвсем солено на ЕС - просто в голяма степен ще ускори процеса на разпадането му. И без това вече е тръгнал по нанадолнището, за където вие - европейските слуги на Вашингтон и Тел Авив го бутате.

Тия с големите усти от Германия докараха стада скакалци, които унищожават инфраструктурата и социалния и битов порядък в цяла Европа (не само в ЕС). Сега да плащат репарации 2-3 трилиона евро на всички пострадали от скакалците държави

с почесване по главата няма да се разреши проблема до като се почесват тук там и виж войната започнала и сме заминали към небитието

нащи есминджи нема получат нищу понеже разбираш ли веднага се съгласили

Абе, немски бастун! Вие забъркахте гюбрето, сега ние да ви го гребем, а?! Нъц!

Намирисва ми на скорошен разпад на ЕС. Нещастници жалки!

А така - да ги отшлякаме непокорните ! Бой, глад, стригане и сръбска музика !

FuckTheEU

Еврокочината пращи по шевовете, но европедерасите в европарламента се правят на евроглухари и продължават да пробиват и без това надупченото европейски корито.

разкрит? що? щото сега в скрит нали...

То за швабите вече няма пари тоя се загрижил пак за изнудване на др.държави.Германия тече стачка след стачка, соц.помощите намаляват, както каза един немски журналист напуснал централна медия-със всяка изминала година се превръщаме в бананова република.

Експеримента ЕС започва да се избистря все по-бързо и по-бързо. Въпроса не е дали ще издържи, а колко ще издържи. С тези си изказвания някой политици показаха, че са на равнището на нашата "мутра", на която на всички е ясно що не и спират подаянията.

Ами аз, кво е това "пари", не знам ...тъй,че ще си го преместя.

Това джудже Саркози, защо не си гледа франсетата и поредната жена за брак ???? Да не ни закача на Балканите, защото не напразно се славим като "барутния погреб" на Европа!!!! Звучните псувни на сръбски и български са най-мекото, което може да отнесе !!!! Може и в превод да му ги кажем :) :)

Сигурно ни мрази заради Парк дьо Пренс... 89-та минута...Емил Костадинов.... Господ е Българииин!!!

Пък и едни "диви селяни" от "периферията на Европа" натъркаляха позорно в кукуруза елитните му командоси;о)))

someone

правилно.

предпочитам гладна смърт,от това тук да гледам черни араби колячи и закачулени кадъни да се мотаят навсякъде

Вазилин за Саркузи!!!

А тоя Томас Де Мезиер - виж него без вазилин!!!

Дошло е време не всеки да смята колко ще спечели,а как да опази държавата си!Така,че аргумента "по малко пари" не е достатъчно тежък!Не всичко е пари!Утре като се даде "заден ход" на идеята ЕС?Колко ли ще спадне БВП-то на Германия?Лошото е,че ние българите влязохме в ЕС с някакви активи, които разрушихме или продадохме само и само за да влезам в ЕС, а ще излезем без тях - голи като пушки!

Швабите са много долно племе. Започнаха 2 световни войни. Финансираха ленин и неговата болшевишка революция. А в ерата на "демокрацията" направиха всичко възможно за да задушат и смачкат икономиките на източноевропейските страни. Сега изкуфялата фрау първо покани орките. Каза, че можела да приема по 800 000 годишно. И познайте къде в крайна сметка ще бъдат натресени. Изключително долно племе. От там никога нищо хубаво не е дошло.

освен, че некой ги е заблудил, че са арийци, на руснаците имперския двор не са ли само западна сган

Основния проблем на ЕС - не е една държава. Всеки дърпа чергата към себе си. А няма как да стане една држава, най-малкото докато в него има монархии. Не е възможно хем да си монарх, хем да имаш началници над себе си.

А може би тези страни не искат вече ни меда, ни жилото на ес ?

Заври си парите отзад. Те без това сте взели от нас като ни ограбвате с банки и търговски вериги. Повече цигани не искаме. Имаме си. И това ни дал Бог. Делете си ги с тия дето ги пропъждат. С нас, не !

Коментари - Германски министър: По-малко европари за опърничавите страни | Днес.dir.bg

Германски министър: По-малко европари за опърничавите страни

Германският вътрешен министър заяви, че ЕС трябва да обсъди начини да се окаже финансов натиск на страните членки, които са против разпределянето на бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Германски министър: По-малко европари за опърничавите страни | Днес.dir.bg

Коментари

Ако искаш мир готви се за война.... сега никой не се готви за мир .... следователно войната е на дневен ред до няколко години (дано да позная и да не са няколко месеца че не съм готов за нея още!)

Няма проблеми. Кажете колко пари трябва да съдбере Българския народ за да няма нито един бежанец на Българска земя?

""Затова смятам, че трябва да обсъдим начини за оказване на натиск" - поредното доказателство, че това е политиката на германия, това е политиката на "свободния" съюз между съвременни държави. за това нео-болшевиките ореваха орталъка, че им трябвало "повече европа", което значи повече диктатура не на пролетариата, а на мръсниците. кой е де мизер. това е другарят, който настояваше за събиране на данни от всички жители без те да са дори заподозрени, т.е. антиконституционно. той се обърна за пореден път срещу всички онез милиони хора, които уж са го избрали с "избори" на този пост. това е същият, който плати на американците 1млрд за дрон, който "изненадващо" също е незаконен да лети. това е другарят, на когото никак не са му ясни и европейските закони, и правила и продължава да действа като престъпник облечен във власт, но не е единственият. оставка, де мизер! ОСТАВКА!!!!

на никого не му трябва този съюз. ако на източно-европейците им трябваше диктатура, щяха да си останат в сив и варш. договор. поне се знаеше къде се намират, а не като сега - уж демокрация, пък се управлява с всякакви извергски средства.

Да си взимат ЕВН и другите пиявици и да ги няма. И без това големите европейски проекти в България се печелят от големи европейски корпорации.

Отговорът е лесен : няма помощ- няма пари. Танту за Тунту.Без тарикати!

Литовския премиер вече нарече това изнудване. Само ние вместо "боли" викаме "още, още"!

Тези"пари" и без това не стигат до европейските граждани.

ще си я получите, ако наистина потрябва. Какво по-точно наистина добро сте направили за народите от "новите членки на ЕС", по-точно на нас и надругите страни от бившия соцлагер?! Въведохте ни "демократично" управление, което се оказа "демократично" разрушаване на суверинетета и икономиката ни във ваш интерес и "демократично" ограбване на нашия народ!

Честит ви Немско-Австрийски Халифат, честита ви Френско-Африканска Република и Индийско Кралство! Ние си искаме България такава, каквато е християнска и българска! Е малко ще трябва да попроменим управляващите ни, че сипят гаф след гаф, но и това ще стане!

Това ЕС , какво беше бе-съюз на суверенни държави или империя васална на една друга задокеанска империя?

А пък тия страни ще спрат да ви плащат вноски, с които правите безумия! Харчите нашите пари за извършване на престъпни деяния, като съсипване на Европа!

Смешник! Вие и сега ги прецаквахте тези страни! Единствената разлика е, че сега хем искате да ни прецаквате хем да ни натресете навлеците сътворени от вашето собствено безумие! Народа казал"Преоблякъл се Илия, все в тия"!

Значи , който не изпълнява малоумните ви заповеди ( с които усилено ислямизирате Европа ) ще бъде глобяван. Държавите в Европа (според вас) не трябва да се управляват от разумни хора а от идиоти.

По-добре е да нямаме нищо от фондовете на ЕС вместо да ги използват за извиване на ръце. Тези фондове са 4-5% от БВП, но са директно в ръцете на правителството. Нямаме нужда от тази работна ръка. Щом Германия има нужда да си ги взима, а не да ги разселва. Разселването само ще увеличи центробежните сили в четвъртия р....

ДА ЖИВЕЕ,СЪЮЗА НА"НЕЗАВИСИМИТЕ"ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ!!!

Скоро такива като тоя ще ни наложат девиза: Във всеки дом по един бежанец! Аз даже обмислям да дам децата си за осиновяване, за да мога да поема поне двама-трима бежанци допълнително и да преизпълня този завет

Направо ще вкарват в затвора българите нежелаещи да поемат издръжката на цигани и "бежанци" като расизъм. Случаят с казанлъшкото село Розово и сега с Гърмен е показателен. Само да минат изборите и "по-равните" членки на ЕС ще натиснат Бочко да "хармонизира" Законодателството ни.

Крайно време е ЕВРОГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ДА СЕ РАЗПАДНЕ И БАБА МЕРКЕЛ ДА СИ ВЗЕМЕ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ!

Вслушването в общественото мнение е неделима част от демокрацията. Крайно време е под натиска на общественото мнение политиците да преразгледат и сменят подхода си към "бежанците".

Так е, но те и на това си намериха "лек" - всичко което не е в унисон с "правата политика и вяра" се нарича популизъм, (нео)нацизъм, (нео)фашизъм, ксенофобия и расизъм. И моментално насъскват собствените си медии срещу такива искания - някой да чуе мнението на хората.

При съветският социализъм ииаше от равни по равни, при европейският социализъм на евро комисарите нещата са същите: "по-равните" решават кое е солидарно, кое е европейско, кое колко струва.

Бях се зарекъл да не пиша на темата, ама това ще е наистина последно. Моля за извинение, че ще е на два поста, но е твърде дълго. Ето, пък вие ме наплюйте ако искате: Не съм (по принцип) привърженик на теориите на конспирациите. Но някои неща ме карат убеждават, че е време да се махаме от ЕС. Питър Съдърланд (ирландец по гражданство), шеф на американската Goldman-Sachs (мисля, че не е необходимо да обяснявам, кои са тия) заяви в края ня юни, че неограниченото приемане на мигранти от Африка и Азия в Европа е Божия благословия от гледна точка на бизнеса. Освен шеф в Goldman-Sachs, този ненавиждащ хрстиянската ацивилзация в Европа мръсник е Специален представител на генералния секретар на ООН по международната миграция и развитието, бивш генерален директор на Световната търговска организация, бивш еврокомисар по конкурентноспособността и бивш главен прокурор на Ирландия. Пак по същото време (края на юни) Федерика Могерини вицепрезидент на ЕК и върховен представител на ЕС по външната политика и политиката за сигурност на ЕС заяви на конференция в Брюксел, че Ислямът е бъдещето на Европа. Могерини бивш член на Федерацията на италианската комунистическа младеж, на ИКП, социалдемократ, сега от партията на Ренци - представителят на ПЕС (сега с бос Сергей Станишев) в Италия. Как мислите защо я избраха за висш дипломат на ЕС след само 3-4 месеца работа в дипломацията (министър на Ренци)? Ами тя открито заявява, че поклонник на САЩ, борец за TTIP, доктор по политическа философия с дисертация на тема Отношения между политиката и религията в Исляма, завършила е няколоко курса на фондации на Сорос и е била негов стипендиант.

Преди дни Меркел официално покани всички мигранти мюсюлмани (в Европа и САЩ по принцип се отказва бежански статут на мнозинството язиди и християни от Близкия Изток и Северна Африка). Сега иска равномерното им разпределение в цяла Европа. Де Мезиер пък иска непокорните да бъдат накарани на сила Нещата следват естествения си ход и всичко се изпълнява по план. В нарушение ня всички основни принципи на ЕС, тези искат не да сме единни в разнообразието, а да ни претопят в единна управляема маса (спомнете си комунизма съветски народ, югославски народ). При това под шапката на Исляма. Ислям (буквално преведено) означава подчинение и е най-удобната религия за бизнеса. Или поне така си въобразяват тези. Само решителни национални лидери и действия на народите могат да спасян ЕС и Европа.

Просто, новият световен ред- в действие! Ей така, неусетно, докато евротиквите и техните васали си се почесват по празните кратуни!... А европейският матрял още завива шоколадче в станиол.....

Уви, така е. Почесват се и "подкрепят безусловно", както видяхме вчера.

А в ООН опитват да вкарат и психопатката Бокова. Виждаме какви събират там - лесно управляеми. Чрез задоволяване на лудости наненормалници. Психопатите са лесно управлявани отгоре надолу.

Свиквам спешен съвет на жените: Европа иска да ни сложи фереджета!!!

претенциите на германия за лидерство в европа се изпаряват много бързо -- германските политици вече оставят впечатлението за объркани посредствености, повтарящи задокеанските директиви, докато стане очевидно и за слепите в какво блато се влиза....

пълна блокада на всички предложения направени от тези фашисти!

Тълпите на унгарско-сръбската граница може да се пренасочат към Хърватия, а това е голям проблем, защото в този район се намират многобройни минни полета и, разбира се, полицията няма да ги пропусне оттам. Няма струпване на бежанци засега. Минните полета в Хърватия, както и в съседна Босна и Херцеговина, са останали от времената на въоръжените конфликти през 90-те години, довели до разпада на Югославия. Тези как така не са разчистили минните полета ?! Ето как сега ще им влезнат в употреба :)

Хващаш се на хърватската партенка като сирийски емигрант :)

Този се е хванал за главата от белите от тридневния делириум на Мама Меркел. Ами то като слуша смахнати идеи че германците щели да приемат половин милион ясно че ще го боли главата.

този е за ядосване!!! все едно да каниш гости, а да искаш съседите ти да плащат вечерята.

Валутен борд и за ЕС! ЕЦБ печата неконтолируемо евро и раздава за щяло и нещяло! Наля в Гърция, въпреки, че те не искаха, сега ще раздава на калпак бежанец!!!! Естествено, че ще лапат сирийци (не чернилки) и там ще тече еврото! Щели да наказват! Кои са те? Да не би да са ме направили солидарен член с тях в ЕС? Наглеци!!!!!! Самозабравили се немски каски, които изкупват черното си минало на наш гръб! Преди да влезем в ЕС няколко години в условията на валутен борд, нашата страна изплащаше заемите си с 40% от БВП. Не умирахме от глад, не плачехме като гърците!!!! Някак преживявахме! После наляво и надясно тръбяха за чуждите капитали в икономиката, само дето им подарихме вкусните парчета от тортата България и сега им кусаме попарата. А ЕС трябваше да ни помогне да се изправим на крака след този грабеж, разбира се от тъпи политици, които ни вземаха за ООД, а не за Държава!!!!!! Сега някакъв трепери и се бута под полата на фрау Меркел, за да не му секнат еврофондовете, които са единственият източник на инвестиции! Да, хубаво е да има магистрали, ама кой ще пътува по тях и каква стока ще пренася???? Виждам само тирове транзит през България! Умряла работа ...

Европейският съюз го закъсва много яко! Любовта на Европа с ФАЩ май приключва! Бедата е, че прилъстената Европа е бременна и скоро ще роди / вече започна да ражда/ нефелните си плодове, заченати порочно! И ще си ги отглежда сама, без прелъстителя си, излъгана като младо, неопитно момиче!

Извиване на ръце, а? Хем равноправна Европа, хем нямаш право на мнение и заради това някой да те блъсне на земята. Пфу!

A защо не глобиха Англия? Или Англия глобява тях май...

Прословутата английска дипломация! Те, заедно с Дания и Ирландия, са си издействали клаузи в договора с ЕС, да не участват в миграционната политика на ЕС! От кумова срама не, а пак с тъмни помисли, Камерън каза, че ще пъсне за 5 години 20 хил. емигранти, защото преговаря с ЕС за разни други условия, иначе излиза от съюза! Лагери извън ЕС, далече от Острова и в страните в бизост до Сирия, това рече англичанчето Дейвид, вторият министър-председател след Маргарет Тачър, преизбран след пълен мандат ! Ама има ли тук някой да се учи на английска дипломация????

Какво им стана на немците. Явно са си сменили "матриала" Бяха за пример, но след обединението и особено след бежанската вълна изкукаха. Те че ще си провалят държавата и ЕС - много важно. Лошото е че и ние ще станем по-зле! УЖАС

Гу'син немски министър с елзаско именце, недей да лъжеш! Меркел лично покани мигрантите - елате, няма да ви върнем! А сега - ама дайте да ги разпределим! Е, няма да стане! Чуй какво каза вчера Орбан, щото се отнася за всички източноевропейци, а и за над половината немци (които вие просто игнорирате, пресирате и се правите че не ги виждате). Той каза (по смисъл) - Унгария е християнска държава, няма да допуснем това да се промени, няма да допуснем да се нарушават сигурността и традиционния начин на живот на унгарциге. Не става въпрос за европейска солидарност, а за опит за съзнателно проваляне на проекта на Меркел за ислямизация на Европа. Сега готвите промени в Конституцията, които с бясна скорост ще дадат избирателни права на мюсюлмански орки. И в това ли трябва да ви следваме? Искате Халифат - ваша работ, но без нас! От друга страна, "укротяването на опърничавите" може да излезе съвсем солено на ЕС - просто в голяма степен ще ускори процеса на разпадането му. И без това вече е тръгнал по нанадолнището, за където вие - европейските слуги на Вашингтон и Тел Авив го бутате.

Тия с големите усти от Германия докараха стада скакалци, които унищожават инфраструктурата и социалния и битов порядък в цяла Европа (не само в ЕС). Сега да плащат репарации 2-3 трилиона евро на всички пострадали от скакалците държави

с почесване по главата няма да се разреши проблема до като се почесват тук там и виж войната започнала и сме заминали към небитието

нащи есминджи нема получат нищу понеже разбираш ли веднага се съгласили

Абе, немски бастун! Вие забъркахте гюбрето, сега ние да ви го гребем, а?! Нъц!

Намирисва ми на скорошен разпад на ЕС. Нещастници жалки!

А така - да ги отшлякаме непокорните ! Бой, глад, стригане и сръбска музика !

FuckTheEU

Еврокочината пращи по шевовете, но европедерасите в европарламента се правят на евроглухари и продължават да пробиват и без това надупченото европейски корито.

разкрит? що? щото сега в скрит нали...

То за швабите вече няма пари тоя се загрижил пак за изнудване на др.държави.Германия тече стачка след стачка, соц.помощите намаляват, както каза един немски журналист напуснал централна медия-със всяка изминала година се превръщаме в бананова република.

Експеримента ЕС започва да се избистря все по-бързо и по-бързо. Въпроса не е дали ще издържи, а колко ще издържи. С тези си изказвания някой политици показаха, че са на равнището на нашата "мутра", на която на всички е ясно що не и спират подаянията.

Ами аз, кво е това "пари", не знам ...тъй,че ще си го преместя.

Това джудже Саркози, защо не си гледа франсетата и поредната жена за брак ???? Да не ни закача на Балканите, защото не напразно се славим като "барутния погреб" на Европа!!!! Звучните псувни на сръбски и български са най-мекото, което може да отнесе !!!! Може и в превод да му ги кажем :) :)

Сигурно ни мрази заради Парк дьо Пренс... 89-та минута...Емил Костадинов.... Господ е Българииин!!!

Пък и едни "диви селяни" от "периферията на Европа" натъркаляха позорно в кукуруза елитните му командоси;о)))

someone

правилно.

предпочитам гладна смърт,от това тук да гледам черни араби колячи и закачулени кадъни да се мотаят навсякъде

Вазилин за Саркузи!!!

А тоя Томас Де Мезиер - виж него без вазилин!!!

Дошло е време не всеки да смята колко ще спечели,а как да опази държавата си!Така,че аргумента "по малко пари" не е достатъчно тежък!Не всичко е пари!Утре като се даде "заден ход" на идеята ЕС?Колко ли ще спадне БВП-то на Германия?Лошото е,че ние българите влязохме в ЕС с някакви активи, които разрушихме или продадохме само и само за да влезам в ЕС, а ще излезем без тях - голи като пушки!

Швабите са много долно племе. Започнаха 2 световни войни. Финансираха ленин и неговата болшевишка революция. А в ерата на "демокрацията" направиха всичко възможно за да задушат и смачкат икономиките на източноевропейските страни. Сега изкуфялата фрау първо покани орките. Каза, че можела да приема по 800 000 годишно. И познайте къде в крайна сметка ще бъдат натресени. Изключително долно племе. От там никога нищо хубаво не е дошло.

освен, че некой ги е заблудил, че са арийци, на руснаците имперския двор не са ли само западна сган

Основния проблем на ЕС - не е една държава. Всеки дърпа чергата към себе си. А няма как да стане една држава, най-малкото докато в него има монархии. Не е възможно хем да си монарх, хем да имаш началници над себе си.

А може би тези страни не искат вече ни меда, ни жилото на ес ?

Заври си парите отзад. Те без това сте взели от нас като ни ограбвате с банки и търговски вериги. Повече цигани не искаме. Имаме си. И това ни дал Бог. Делете си ги с тия дето ги пропъждат. С нас, не !