Арестуван е заподозрян за планиране на атентат

Седемнадесетгодишен чужденец бе арестуван от германската полиция за планиране на самоубийствен атентат в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Арестуван е заподозрян за планиране на атентат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

неточен: Седемнадесетгодишен чужденец! Това не е верно, защото е известно че арестуваният е сирииец!

Тъпотии по пресата. Абе кога ще разберете че мюзлитата са пълнолетни след сонета, след 14 години а не са тийнейджъри (звучна побългарена дума) до 18 години. Та това си са хора във наборна възраст и трябва да се третират като потенцални войници на ИД.

Браво бе българо-мъж! започна да учиш държави отглеждащи мюслита с векове. Сега няма да намериш разлика в ЕС на всякаде ги мразят но преди 10г ги носеха на ръце дори много европейки си смениха вярата защото им се промиваха мозъците от вътре в тяхните държави. Но сега след като дойдоха тези тълпи ЕС е радикален и започнаха промени на преструкториране защото народа го желае а народа го желае защото политиците го направиха това за да са на власт след като започнат да харчат пари за какво ли не уж за защита а целта е федерализирана ЕС

Ммм нем, всеки атентат в Европа е нагласен, с цел провокиране на 3та световна на основата на религията. Мюсюлманите и техниоте атентати са просто "лошите" пионки в ръцете на едни дядовци целящи провокиране на война. Това вече стана толкова ясно на всеки нормален човек в Европа. За съжаление, май нищо неможе да се направи освен да вземем пуканки, да се настаним удобно и да гледаме края на света.

Se taia

Колко трябва да са кухи, че да не могат да различат негър от сириец?

Крайно време е всички в ЕС да проумеят че това не са атентати а просто културни особенности на определен етнос чиято религия го позволява , крайно време е също да проумеят че всеки мисюлманин е готов на теракт и това при тях е просто генетично заложено. Щом си ги поканиха сега да им берат грижите, нека видят мисюлманина как разбира демокрацията.

Това е фалшива новина. Аз всъщност го поканих. Той е перспективен инженер-химик, който разработва портативно химикопреработвателно устройство, което разгражда токсични отпадъци и ги превръща в парфюми, а не бомба. Готвим го за нобелов лауреат. Вече сме приели над един милион такива перспективни хора, смятаме да поканим още няколко милиона. Аз съм доволна от свършеното.

хахахахаха

Хванаха един сега остава и да арестуват останалите 2-3 милиона ТЕРОРИСТИ в ЕВРОПА.

Ми ся? Нали уж за добро ги поканихме пък те ...

Ако бях спечелил войната, светът щеше да е много добро място за живот,нямаше да има цигани ,евреи, араби и комунисти

славяни?

СОРБИТЕ си живеят най спокойно и с уважение в Германия. ЧЕТЕТЕ, ЧЕТЕТЕ!

Взеха да ги хващат предизборно! Цирк!

Мдааа, расте бодра смяна...

Добре дошли бежанци!

Ами сега да го закачат за жиците и да го оставят да си натиска копчето в някое бомбоубежище, колкото си иска пъти. И ако си го прибере Господ ще му е хем демократично и либерално, хем според тяхното право.

Не беше ли по-лесно да не пускаме маймунарници в Европа, отколкото да си измислим проблем (подчовеците) и после да работим върху решаването не проблема, което струва човешкият живот на много хора, инвалидизирани млади хора, разбити съдби + МИЛИАРДИ за полиция, служби за сигурност, възстановяване на щетите след взривовете, страх в хората и т.н. ?? Да ви cepa на скапаната еврейска политика !!

Пуснаха ги нарочно за да вътворят диктатури в Европа. Меркел не напразно е стажувала толкоз в комсомола.