Нападателят от Берлин е рецидивист от Варна с 3 деца

Светослав Стойков е името на мъжа, брутално изритал жена по стълбите на берлинска метростанция.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят от Берлин е рецидивист от Варна с 3 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господ ги е създал грозни , раждиви със сини венци , за да ги отбягваш . Мамичката им циганска.

ЗА 1000 ГОДИНИ ЕЙ ТАКА СЕ ПРИОБЩИХА МАНГАЛИТЕ В ЦИВИЛИЗАЦИЯТА... МНОГО МОЛЯ ВСИЧКИ ЦИГАНЕТА ДА ПОЛУЧАТ РЕЗЕРВАТ. В АМЕРИКА НА ИНДИАНЦИТЕ ИМ Е ДОБРЕ И НИКОЙ НЕ СМЯТА РЕЗЕРВАТИТЕ ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ.

германците събират човешки боклуци от различни националности и им подаряват пари, без да работят, затова сами са си виновни. ПАРИ ДА СЕ ДАВАТ САМО ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА - ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ЗА СОЦИАЛИЗАЦИЯ . ВСИЧКО ДРУГО Е ЗА ЗАТВОР И ТАМ ОТНОВО РАБОТА, РАБОТА И ПАК РАБОТА.

Защо ли всички изроди, извършили престъпления в чужбина, бързат да се приберат в България???

26 годишен с 3 деца - най-голямото на 10 год. Многократно залавян и осъждан за кражби, хулигански прояви. И като е съден що не е в затвора. Явно наказанията са нямали възпитателен характер върху този боклук.

Този нечовек, явно и в производството на потребители на социални помощи е рецидивист! Кастрация, кариера, камъни! Ако не - куршум!

платен изрод е този от петоколконниците всеки минал през съд и затвор е такъв, а този малоумник на 15 е правил деца, скапана държава пълна с педофили

Светослав Стойков е чист българин

прочетох "към Елена - рускинята" - потърсих и я намерих - пише на руски - плюе ни качествено. А нашите безродници - като видяха руска реч - и плюсове.

живях седемдесетте години в ГДР - нямаше цигани дори и турци нямаше. Бяхме само от Източния блок - българи най-вече, унгарците си стояха в Буда-Пеща, която много се харесваше на неците. Казваха - като във Виена, като че ли бяха ходили там! Но все някои е пропснал Хитлер и както се размножават като хебарки - до тук се стига.

че съм софиянец на средна възраст от Конювица. Ние тук знаем да се бием, но сме и кавалери. Този ако го срещна - светът е малък така качествено ще го ритам, че няма нито зъби нито джигер да му останат.

Конювица ама от боята ли си, няма значение какъв си се родил, важното е в какво общество си израснал, жоревци са едни от най приятните хора които познавам

Вай, ам туй било от нащо ром бе.

Кажете му името на тоя, та му кажете името на тоя. Ми ето - казаха го. Щели сте да го ритате по стълби. Казаха ви от къде е, имена на близки и прочее. Намерете го и го ритайте. Айде бе, мишкиииииии!!!

Да не каже някой, че подстрекавам към насилие? Много "коментатори" се репчиха, но сега нищо няма да направят. Същата работа е и когато гласуваме на избори, когато заплашваме с протести или си твърдим, че търсим правата.

нашите цигани най-страшни, а разни ислямисти, които ги изнасилват и убиват - те прекрасни.Какъв пропаганден шум срещу България - нощем връщат мигрантите в София от Германия, сякаш ние сме ги канили.

Елено, а не е ли срамно, че Чехия, Австрия, Германия..... не уважават България и не ползват изводите от историята ни, след като 500 г сме живели с такива? И са ни спрели развитието на най-голямата държава тогава? Само Русия и Австрия не обичат османците, защото са се сблъсквали с тях във войни. Ти що не пишеш на оня художник от Чехия и да се възмутиш, че нарисува България като тоалетна? Същата България, която 500 г се гърчеше, но се запази като народ, нация, език, православие, а чехите при Австроунгарците по това време си строяха дворци и композираха музика. АЗ СЕ ГОРДЕЯ С БЪЛГАРИЯ и НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ ОСАКАТЕНА ЕВРОПА, КОЯТО ЩЕ ПЛАТИ ГОРЧИВО ЗА ГРЕШКИТЕ СИ. Жалки са чехите и всички европейци, които не учат нашата история, спасила ги като цивилизация. А пък ние учихме историята и на чехи, и на поляци, и на французи. НЕКА ТЕ СЕ СРАМУВАТ,А НЕ ТИ - С КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ.

платен изрод е този от петоколконниците всеки минал през съд и затвор е такъв, а този малоумник на 15 е правил деца, скапана държава пълна с педофили

Ново видео обикаля по нета - в Холандия - група са, един снима, друг рита - пак жена и пак в гърба.

значи са платили на повече цигани

Не е българин, а циганин, избягал в Германия с жена си. Надрусал се е с приятелите си келемета и е решил да се позабавлява

Че те Германците избиваха по къде по лош начин поляци и руснаци. Ама д асте чули да се извиняват? Определено е представител на Ромскаото общество, и определено германците ИЗБИЛИ ТОЛКОВА МНОГО РОМИ ИМА ОТ КАКВО ДАСЕ СРАМУВАТ НЕ ПО МАЛКО ОТ ТОЗИ

Оказва се че германците са избили МАЛКО цигани. Много малко. Трябвало е да избият цялата циганска пасмина. Но... нека не сме прекалено строги с тях. Колкото са могли, избили са. И Унгарците са избили доста мангасари. А ние не сме си свършили работата. В периода 1941-44 г, когато Хитлер е искал да избиваме цигани сме имали перфектната възможност да се отъррвем пот тази пасмина. Ама по стар български обичай не сме го направили. А сега - олеле. Така ни се пада! И като слушам глупотевините на разните там зашитници на не знам какво си, и на разни клатикурци от Хелзингските комитети, много ми се ще някой от тях да попадне в циганската махала. Да го хванат 10-ина мазни мръсни мангала и да се гаврят с него в някоя крайпътна канавка. И тогаева пак да ги защитава.

Значи Германия от край време симпатизира на циганите. Не е просто от сега. Това означава, че отново ще си изберат Меркел. Хитлер успял да избие милиони цивилизовани европейци и да скопи европейските нации от най-достойните, най смелите, не оставили поколение хора, а циганите са си живи и здрави.

Это урод, ужас, позор для Болгарии. В Болгарии есть такие дикие люди! Это позор всех славян!

платена руска сволоч е това Ленче

А криминално проявените в Западна Европа какви са? Много специални, много готини? Циганина да не би да е славянин? Не се чувствам засегната от циганина за репутацията си. Защо не коментираш, че западната преса нарича циганите българи! Даже си награбиха цигани като бежанци да ги възпитават. След 100 години адаптация на бежанците в Германия ще има същата държава нашите проблеми с циганите. Даже бежанците в Ггермания и всякакви арабели са много-по уважавани и толерирани от българи, руснаци, румънци.... ДА СА ИМ ЧЕСТИТИ!

як тоз българин бе, голем мъжкар е!

Oбщество, което е произвело във всички възможни чинове, бойко борисов и си го е избрало за премиер, заслужава да бъде идентифицирано с циганина светослав и неговата средновековна култура. Георги Дренчев

От заглавието разбрах само, че нападетял е рецидивист, щото има три деца. Направил едно, но после има рецидив - направил още две? Въх, и кво ще го праим сега?

Очевидно хора с "богато криминално минало" са и с богато криминално настояще и бъдеще! Нещо за евтаназия на подобни екземпляри не се ли говори.....

Изрод!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Виждаш го как убива - ами само смърт за такива. Рецидивист ли? Смъртно наказание ще спести разходи на държавата, а и няма да има следващо престъпление от криминален човек т.нар. "рецидивист" - престъпник до живот.

И вандалите са мразели РИМ, дори са го унищожили като са ровили гробовете, за да вземат от труповете жълтиците, но в историята остават само достиженията на РИМ. Какво означава един селски цигански идиот за някого, че даже да ни е срам от него?

Вандалите са били днесшните германци, след като унищожават Рим прекъсват развитието на цивилизацията за 100-ци години. Но инстинсктите им за пълно унищожение си остават и до 40-те на двайсети век

защо такова заглавие на статията - да бяхте написали - светослав стойков, български ром с българско гражданство е нападателят на жената в метрото в берлин - да се разбере, че този рецидивист Hе е българин, лежи на гърба на българите, не работи, има богато криминално минало и мястото му е в затвора

Българин е, българин. Каква е дефиницията за българин, и с какво ТИ се имаш за различен? Някой роден на територията, от родители родени на същата територия е гражданин на територията. Във всяка държава е така. КОЕ му е не-българското?

Българин се пише, като излезе из Европа. Като е в България се пише ром, а по избори става турчин. С една дума - циганин.

Идьотъ е на мамка ти синчето, дето пише простотии. Питай бат си Боко как ще ни засели с едни никакви такива "граждани на света". Дава им лична карта/паспорт, а гледаш вътре - няма гражданство??? Схемата може да се приложи и при отрепките, като този изрод.

има белезите на етноса - големи уши, дебели джуки, 2 пръста чело, и мирише на г*о от далеч . я се помириши и ти за всеки случаи

Значи в България - "роми" (за които именно западните "велики сили" - германци, французи, "американци" и т.н. са ни наредили да разглеждаме не като български граждани, а като "малцинство" за специално отглеждане и със специални права), а в Германия - бил "българин". И ПОСЛЕ РАЗНИ ЧИНОВНИЦИ ОТ "ЕВРОПЕЙСКИТЕ АПАРАТНИ" СЕ НАПЪВАТ ДА НИ ОБЯСНЯВАТ ДА СМЕ ВИДЕЛИ КАК "НЕПРАВИЛНО" ХОРАТА (ВКЛ. В БЪЛГАРИЯ) СЕ ВЪЗМУЩАВАТ НА ИМИГРАНТИТЕ И КОЛКО БИЛО РАСИСТКО, ЩОТО ЕЙ ГО ТОЗ БИЛ "БЪЛГАРИН". АМА КАТО Е У НАС ВЕЧЕ НЕ Е "БЪЛГАРИН", АМИ "РОМ" ЗА КОЙТО ТРЯБВАЛИ СПЕЦИАЛНИ ГРИЖИ И ПАРИ ЗА "ИНТЕГРИРАНЕ" - Т.Е. ЗА ОБОСОБЯВАНЕ И ОТДЕЛЯНЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ГО ПРОТИВОПОСТАВЯТ ПОСЛЕ, КАКТО ИМ Е УДОБНО НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НИ ВЪНШНИ НАДЗИРАТЕЛИ.

Какъв българин! Май трябва държявятя да вземе мерки, че се окъкахме тотално пред цевелезования свят, или държавата не й пука за цвета и мириса на гащите й!

Я веднага да отнемете това хубаво българско име от келявия мангуст, да не го мърси и да му се даде подобаващо - Шакир Яшаров, например!

Вместо да се чака европейска заповед за арест, на извършителя да му се повдигне обвинение за хулигснско поведение и нанасяне на средна телсна повреда на лицето, като преди това се поиска писменно оплакване от пострадалата срещу него. По цивилизовано ще бъде да го съди български съд вместо германски.

Привидно сме ЕСС държава, но с талибански нрави и подходи спрямо подобни геройски постъпки! Вероятно човекът е бил доста пиян, неадекватен и депресиран. Не бива да се притеснява

За да бъдеш ЕСС-Културен трябва да си РЕЦИДИВИСТ, ТАЛИБАН, ТЕРОРИСТ, ГРУПОВ ИЗНАСИЛВАЧ, ТРАФИКАНТ, ЖЕНОТРЕПАЧ; КЪРЛЕЖ; МЪРЗЕЛИВЕЦ, ИЗМАМНИК; ПИЯНИЦА-ЧАЛГАРИН И какви ли още не БЕЗЦЕННИ БИСЕРИ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА СЪКРОВИЩНИЦА. САМИЯТ ЕСС ОФИЦИАЛНО ЛЪЖЕ ЧЕ ТОЗИ ЦИГАНИН Е БЪЛГАРИН.

Най умното което може да направи е да се предаде, защото ще се отърве леко. Иначе едва ли ще изкара дълго. За негово нещастие не е ритнал германка.

ха, хиляди "бежанци" посягат на германки и ...... няма адекватна реакция - в този случай не ги касае властите в германия, че този изрод е циганин с български паспорт - българия трябва да бъде за пореден път очернена, защото е бивша комунистическа държава

Според мен България ще направи МНОГО за ДОБРОТО СИ ИМЕ, ако България предложи официално 10/ 15 000 евро ОБЕЗЩЕТЕНИЕ на момичето! Примерно от името на Българския Парламент и от всички парламентарно представени партии! (може да спрете помощите на м.гала и да ги дарите на момичето)

Много бездарно предложение. По цигански- друг да плаща вместо тях. Задължителен труд, каквото изкара да се даде на пострадалата. Също да плати и обезщетение на България за накърняване на достойнството на България пред света.

Германците негодуват за това, че хора с подобно поведение - многократни появи - НЕ СА НА ПОПРАВКА В ЗАТВОРА ,А СА НА СВОБОДА ДА ТОРМОЗЯТ ЧЕСТНИТЕ И РАБОТЛИВИ ХОРА В България и Европа . Българската държава не се грижи достатъчно за прочистването на обществото от лошите.

S KAKYVTO I DA E PASPORT MANGALA SI E MANGAL.

ДЕЕЕЕ.ааааа И Ц.НИНА НАГЪЛ ДА Е...! ДАЙТЕ МУ АДРЕСА ДА ГО .... И В МИЗЕРНИКА НИЩОЖЕН! ДАЙ ДА ОТИДЕМ ДО ТЯХ И ДА МУ НАТ.ШИМ МУСУРА.ТА Ц.АНСКА

Крайно време е да се "лицензира" тази "марка" cigan-мангал,ром-циганин.Дали е испански,български,френски или руски-да няма значение от издадения документ за самоличност,просто там някъде е бил "изсран"!:)

И от тази височина си е опит за убииство..

Аз зпитвам ,голям срамКазх си тези са араби..и ги обявих на 100 %..срама срам..ако се докаже , че е той, българин ,най-сурово наказание Това е абсурадът на живота..

Този е имал деца на 16 години и живее в циганска махала, това не ми звучи като български обичай или начин на живот.

ИМАЛИ ПИТАНЕ ?ОТГОВОР - БЪЛГАРСКИ ЦИГАНИН,ИНТЕГРИРАН В ЕВРОПА. НАБУЧЕТЕ МУ КОЛ В ГЪЗА И ГО ПУСНЕТЕ ПО СТЪЛБИТЕ НА МЕТРОТО. КЪДЕ Е ДЪРТАТА БЕЗДЕТНА КРАВА МЕРКЕЛ ,ДА ВИДИ НА КАКВО ПОДЛАГА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД. ДЕМОКРАЦИЯТА Е ЗА ОТГОВОРНИ И ВЪЗПИТАНИ ХИРА,ТАЯ ПАПЛАЧ НЕ СЕ ПОДДАВА НА ТОВА. ПИТАМ,КЪДЕ СИ БАЙ ТОШОООО? ДА ДОЙДЕШ И ДА УКРОТИШ ТАЯ ГНУСНА ПАОЛАЧ.

Толбухински мангал с адресна регистрация в Максуда, вилнеещ в Германия! Тоя глобализъм е рай за престъпници, изроди и паразити! И за безмозъчни номади-подчовеци!

симо

Ти видя ли цялата компания???????Същия дол дренки са.Не само него и тях трябва.......

Трийте , дирници , трийте ! Истината не може да изопачите ! Изродът НЕ Е БЪЛГАРИН ! Долни продажни нпо-фекалки .....

Мангал гнусен! Хитлер е необходим на света повече от всякога.

Единственото правилно решение в случая е ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ. Тези които познават историята знаят за какво става въпрос. Днешните проблеми на Европа са в резултат на неизпълнението на това решение.

Само че същите тия са взели ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ за белите хора!