Коментари - Фламандският лидер вбеси белгийския премиер заради Пучдемон | Днес.dir.bg

Фламандският лидер вбеси белгийския премиер заради Пучдемон

Белгийският премиер гневно реагира на намека на белгийския държавен секретар по убежището и миграцията, че Белгия може да приюти Карлес Пучдемон.

Обратно в новината

Коментари - Фламандският лидер вбеси белгийския премиер заради Пучдемон | Днес.dir.bg

Коментари

Белгийо, ти беззъбо-плешива, европейско-шизоидна Кончито, не те ли е срам да се гавриш с духовно-мъжкото достойнство на ден млад и прав каталунски Аполон с перчемясало-гъсти коси, смучещи като центрофуги космическо-астрални енергии от безкрайните Мултивселени, запращайки ги към жадно-повратливите нервни аксони на този гений!!! Едно неземно-прекрасно Евалла, дълбоко-безбрежно Ашколсун и гръмогласно-революционно Машалла за Спасителя на всички угнетено-намъчени малцинства, племена и народи Великия Пичдемон, който автоматично се проявлява и като строго-благ Бащица на прокудено-баялдисалите и безсрамно-наритани с психически текмета наши братчета и сестричета -бежанци и мигранти!!! Нека всички ние мислено зашибаме с тънките илюзорни шибалки на Демокрацията и Толерантността по аморално-изстрадалите и политическо-зацапани заднични части на испанския ихтиозавър Рахой, който с един коварно-брутален конституционен замах отряза из основи, барабар с демократичната кожица, огромното мъжко политическо достойнство на Пичдемон, което вдъхновяваше и даваше кураж и радост не само на екзалтирано-еректиралия каталунски народ, но и на цялото еврогейско семейство!!! Всички 123 малцинства в Булгаристан осъждаме този болезнен, нечувано жесток политически Сюнет на Омразата и Антималцинствената Свирепост спрямо този виден член на каталонския прогрес! Не на грубо-задъханата, антидемократично-политическа Чикия, която испанският сенат изби в разрез с желанията и нагоните на каталунските ни братовчеди. Нека ние, всички разярени Амазонки на Правдата, изправим мощно-набъбналата си гръд срещу гнусната етническа Кастрация, скопила надеждите на един народ. Нека всички ние грабнем имагинерните камънье и дървье и ги запокитим с всичка сила в обезобразено-изчанчения Сурат на гнусната Ксенофобия и развращаващия Психонационализъм!!! Не на новата Реконкиста на 21 век!!!! Но Пасаран!!

Руският президент заяви преди около седмица, че разрешаването на проблема с Каталония е вътрешна работа на кралство Испания. Нито един официален представител на страна от ЕС, на ЕК на ЕС, както и на САЩ, не е заел позиция, съществено различна от тази на Русия. За разлика от науката и изкуството, заимстването в такива случаи не изисква позоваване на оригинала.

Мечтата на всеки патрЕот и путлераст - разединена и слаба Европа, опасана с православни руски тръби. Всички образовани, интелигентни, демократични хора - в концлагер. Всяка събота манифестация с портретите на вождовете Путин, Ердоган, Асад, Ким Чен Ун.

говориш пълни щуротии - Първо Русия НЕ ПРИЗНА независима Каталония! Второ - Ако Европа е слаба и разединена, на кого руснаците ще продават цялата си менделеева таблица от Сибир плюс нефт, дърва, въглища и газ???

Ако Европа е слаба и разединена всяка една мощна корпорация ще има възможност да злоупотребява с монополно положение. Всяка една, не само руските енергийни компании. Особено в по-малките държави. Но дори и Германия и Франция няма да могат успешно да се противопоставят. Проблемът с държавата Русия е, че там има мощни корпорации с държавно участие и така проблемът с компаниите, които се стремят да наложат монополно положение става политически. Всяка една корпорация винаги ще се стреми да наложи монопол. Ако ес опиташ да се бориш самостоятелно няма как да принудиш голяма корпорация да се съобразява с българското правителство, обаче ако рискува да загуби целия европейски пазар нещата стават различни.

На тебе от анти-руска пропаганда главата ти е станала квадратна.

Все мои мурзилки на амбразуру! За Ердогану, за Путину, за Пучдемону!

Това няма да е последен опит за независимост,защото не е първия-имало е много опити за отделяне от Испания!Разбира се Рахой беше хитър-изчака и нещата се спихнаха,а някои ходове след време ще излезнат наяве

Пучдемона си свърши работата, сега е време да иде на санаториум при Янукович.

То и белгийците ги е страх, да не би фламандците да обявят независимост. Затова така се изказват.

И Пучдемон може би ще трябва да бяга в Русия, ако се стигне до там да трябва да се крие. Това е най-сигурното място за него.

loyola

Интересно, когато ЕС подкрепи въоръжения преврат в Киев, нямаше проблем със законността, но сега имат!

На площада бяха все въоръжени, а миротворците по покривите им махаха с китки рози.

Вече няма смисъл и да се казва, На този етап каквото иска САЩ, сороската част, това става, евентуално отвреме на време дават да се чуе и недоразуменията в Брюксел. А това че каталунците ще изгорят, то е ясно. Хубаво е че в Европа има още такива хора, готови да изгорят за народа си.

Разбиха близкия изток, Югославия и т.н. ама като стане нещо при тях обръщат лопатата. Това не е демокрация а тоталитаризъм. Защо разбихте Югославия бе педали?

Чакай малко! Югославия беше изкуствено образувана държава-мечта на СССР за обединени славяни на Балканите, разбира се под контрола на Москва. Нито хървати, босненци и словенци искаха сръбско управление, нито македонци! Останалите - Косово, Черна гора са частен случай. Специално за Косово - ами така им се полага на сърбите, които отнеха българска Македония през Балканските войни, само защото не успяха да се разширят към Албания и Средиземноморието. Отнеха ни най-милото и насъскаха родните ни братя срещу нас. Дори гърците се възмущават към днешна дата как това е най-голямата грешка на Сърбия - да влезе и превземе българска Вардарска Македония.

Соросчо, задръж се та цяла ЕВРОПА е образувана насилствено, за Изпания въобще не е нужно да се коментира. Само идиот би твърдял обратното. Всички в Испания трябва да се разберат без разни кретени от други места да се месят!!!!

да разбият, ама не им се получава.

Даже е нещо повече - глобалитаризъм (глобален тоталитаризъм).

бяха привлечени като експонати в Хага.

Логичната етническа федерация на Балканите е България- Сърбия-Македония! Гърците са православни, но пък са исторически враг на славяните по принцип! Румънците са си чисти българи (на север - унгарци), но пък Франция успя да ги латинизира точно за да унищожи в зародиш бъдещо Балканско обединение.

че тъпите българпи са МАЛКО и ти пренадлежиш към тях. Кой е разбил Югославия? БАЛКАНДЖИИТЕ сами!

И това се нарича демократична общност! Да ви се..ра на демокрацията!

Защото стои на принципи, които имат все по-широка основа. А за голямата ви нужда има места извън ЕС.

Принципите ти са изгодни само за определени хора като теб, крали на гърба на хората и сега хората им работят а те на гърба им живеят.

Г-да борци за независимост на братска Каталуния, референдумът в Каталуния е незаконен и невалиден поради една елементарна причина - местните парламенти на автономните области нямат право да организират референдуми, отнасящи се до държавното устройство и териториялната цялост на Кралство Испания. Всяка област, град, селце и паланка, всяка махала имат право да си организират и провеждат референдуми, спор няма, но... само по въпроси, отнасящи се до техни вътрешни проблеми. И в България е така, както и във всяка друга страна по света! Престанете с лицемерните полюции.

Че е тъпо изказването ти то е очевадно. Присвояваш си правото на милиони да мислиш вместо тях. По същия начин "демократична"европа негрежира желанието на милиони и си правят "правилните за тях неща".

на испанската Конституция при вас.

важи за РФ. Не за други страни.

Каталонския народ не е испански! Има и френска Каталония! Каталония е включена в Испания насилствено, чрез стотици хиляди убийства и варварство, както между впрочем и всички останали съставни на Испания, Франция, Италия, Германия и др. Всичко това са изкуствени фалшиво образувани държави, не по етнически признак, както България, а чрез силата на меча! Просто за разлика от България, те са възприели принципа на Кубрат, а българите - не!

Пижо, народът на Каталуния е гласувал през 1978, наравно с останалите автономни области, за същата тази Конституция, която това мишле Пучи ги навива да нарушават! Или днес тако, а утре вако?

В крайна сметка, братска Русия ще отвори обятията си и като една истинска Матушка ще приюти охуления и преследван председател на Каталунската ССР (с главен град Барселонск).

Хахахаха!... ++++++++++++++++++

Безпокоя се защото многознайците станаха твърде много. На РФ вярно и дреме, но като всеки един съсед, иска съдът да му е добре, за разлика от шопския съсед. В ЕС станахме всички ШОПИ, и всички се бъркаме в работите на другите, защото сме се на.сра.ли, та евентуално ако може и съседът да го приведем в наш вид. Тъпаци!

От кога организирането на референдум се третира като "организиране на бунт"? Господа, стига с това лицемерие.

Референдум се организира съгласно определени правила и съответните закони. В случая не са спазени. Затова референдума е незаконен спрямо законите на държавата и конституцията и, а въпросния Пучдемон го знае, но продължава да подстрекава към сепаратизъм. Все едно Разград да си обави референдум за отделяне от България и.. да си обяви независимост.

Ба.си що пари наля сорос и ко+ европа за да заглуши искането на каталунците. Такава пропаганда от 2-та световна война не е имало.

ДрОгарьо, товаришч, не може у ваше село да си спретваш референдум, с който да искаш узаконяване на промяна в Конституцията или нейното нарушаване! За да стане това, трябва да организираш такъв референдум в цялата страна, а не само у Шекермаала!

противоречи на основните закони и цялостта на дадена страна.

И този е амбреаж!

Стига на България с тази солидарност с ЕС ! България трябва да признае Каталония като Независима самостоятелна Държава !

Не е работа на сибирските маймуняци да решават какво трябва и какво не трябва да признава България!

чедо на мама, иди там и признай Каталуния на място. Вярно, че някой от несъгласните може да ти спретне изненада, ама ти си курназ момче.

Белгийците отдавна не стават за нищо. Сал една бира им остана.

Фламандците са много готини за разлика от валонските кретени!

Коментари - Фламандският лидер вбеси белгийския премиер заради Пучдемон | Днес.dir.bg

Фламандският лидер вбеси белгийския премиер заради Пучдемон

Белгийският премиер гневно реагира на намека на белгийския държавен секретар по убежището и миграцията, че Белгия може да приюти Карлес Пучдемон.

Обратно в новината

Коментари - Фламандският лидер вбеси белгийския премиер заради Пучдемон | Днес.dir.bg

Коментари

Белгийо, ти беззъбо-плешива, европейско-шизоидна Кончито, не те ли е срам да се гавриш с духовно-мъжкото достойнство на ден млад и прав каталунски Аполон с перчемясало-гъсти коси, смучещи като центрофуги космическо-астрални енергии от безкрайните Мултивселени, запращайки ги към жадно-повратливите нервни аксони на този гений!!! Едно неземно-прекрасно Евалла, дълбоко-безбрежно Ашколсун и гръмогласно-революционно Машалла за Спасителя на всички угнетено-намъчени малцинства, племена и народи Великия Пичдемон, който автоматично се проявлява и като строго-благ Бащица на прокудено-баялдисалите и безсрамно-наритани с психически текмета наши братчета и сестричета -бежанци и мигранти!!! Нека всички ние мислено зашибаме с тънките илюзорни шибалки на Демокрацията и Толерантността по аморално-изстрадалите и политическо-зацапани заднични части на испанския ихтиозавър Рахой, който с един коварно-брутален конституционен замах отряза из основи, барабар с демократичната кожица, огромното мъжко политическо достойнство на Пичдемон, което вдъхновяваше и даваше кураж и радост не само на екзалтирано-еректиралия каталунски народ, но и на цялото еврогейско семейство!!! Всички 123 малцинства в Булгаристан осъждаме този болезнен, нечувано жесток политически Сюнет на Омразата и Антималцинствената Свирепост спрямо този виден член на каталонския прогрес! Не на грубо-задъханата, антидемократично-политическа Чикия, която испанският сенат изби в разрез с желанията и нагоните на каталунските ни братовчеди. Нека ние, всички разярени Амазонки на Правдата, изправим мощно-набъбналата си гръд срещу гнусната етническа Кастрация, скопила надеждите на един народ. Нека всички ние грабнем имагинерните камънье и дървье и ги запокитим с всичка сила в обезобразено-изчанчения Сурат на гнусната Ксенофобия и развращаващия Психонационализъм!!! Не на новата Реконкиста на 21 век!!!! Но Пасаран!!

Руският президент заяви преди около седмица, че разрешаването на проблема с Каталония е вътрешна работа на кралство Испания. Нито един официален представител на страна от ЕС, на ЕК на ЕС, както и на САЩ, не е заел позиция, съществено различна от тази на Русия. За разлика от науката и изкуството, заимстването в такива случаи не изисква позоваване на оригинала.

Мечтата на всеки патрЕот и путлераст - разединена и слаба Европа, опасана с православни руски тръби. Всички образовани, интелигентни, демократични хора - в концлагер. Всяка събота манифестация с портретите на вождовете Путин, Ердоган, Асад, Ким Чен Ун.

говориш пълни щуротии - Първо Русия НЕ ПРИЗНА независима Каталония! Второ - Ако Европа е слаба и разединена, на кого руснаците ще продават цялата си менделеева таблица от Сибир плюс нефт, дърва, въглища и газ???

Ако Европа е слаба и разединена всяка една мощна корпорация ще има възможност да злоупотребява с монополно положение. Всяка една, не само руските енергийни компании. Особено в по-малките държави. Но дори и Германия и Франция няма да могат успешно да се противопоставят. Проблемът с държавата Русия е, че там има мощни корпорации с държавно участие и така проблемът с компаниите, които се стремят да наложат монополно положение става политически. Всяка една корпорация винаги ще се стреми да наложи монопол. Ако ес опиташ да се бориш самостоятелно няма как да принудиш голяма корпорация да се съобразява с българското правителство, обаче ако рискува да загуби целия европейски пазар нещата стават различни.

На тебе от анти-руска пропаганда главата ти е станала квадратна.

Все мои мурзилки на амбразуру! За Ердогану, за Путину, за Пучдемону!

Това няма да е последен опит за независимост,защото не е първия-имало е много опити за отделяне от Испания!Разбира се Рахой беше хитър-изчака и нещата се спихнаха,а някои ходове след време ще излезнат наяве

Пучдемона си свърши работата, сега е време да иде на санаториум при Янукович.

То и белгийците ги е страх, да не би фламандците да обявят независимост. Затова така се изказват.

И Пучдемон може би ще трябва да бяга в Русия, ако се стигне до там да трябва да се крие. Това е най-сигурното място за него.

loyola

Интересно, когато ЕС подкрепи въоръжения преврат в Киев, нямаше проблем със законността, но сега имат!

На площада бяха все въоръжени, а миротворците по покривите им махаха с китки рози.

Вече няма смисъл и да се казва, На този етап каквото иска САЩ, сороската част, това става, евентуално отвреме на време дават да се чуе и недоразуменията в Брюксел. А това че каталунците ще изгорят, то е ясно. Хубаво е че в Европа има още такива хора, готови да изгорят за народа си.

Разбиха близкия изток, Югославия и т.н. ама като стане нещо при тях обръщат лопатата. Това не е демокрация а тоталитаризъм. Защо разбихте Югославия бе педали?

Чакай малко! Югославия беше изкуствено образувана държава-мечта на СССР за обединени славяни на Балканите, разбира се под контрола на Москва. Нито хървати, босненци и словенци искаха сръбско управление, нито македонци! Останалите - Косово, Черна гора са частен случай. Специално за Косово - ами така им се полага на сърбите, които отнеха българска Македония през Балканските войни, само защото не успяха да се разширят към Албания и Средиземноморието. Отнеха ни най-милото и насъскаха родните ни братя срещу нас. Дори гърците се възмущават към днешна дата как това е най-голямата грешка на Сърбия - да влезе и превземе българска Вардарска Македония.

Соросчо, задръж се та цяла ЕВРОПА е образувана насилствено, за Изпания въобще не е нужно да се коментира. Само идиот би твърдял обратното. Всички в Испания трябва да се разберат без разни кретени от други места да се месят!!!!

да разбият, ама не им се получава.

Даже е нещо повече - глобалитаризъм (глобален тоталитаризъм).

бяха привлечени като експонати в Хага.

Логичната етническа федерация на Балканите е България- Сърбия-Македония! Гърците са православни, но пък са исторически враг на славяните по принцип! Румънците са си чисти българи (на север - унгарци), но пък Франция успя да ги латинизира точно за да унищожи в зародиш бъдещо Балканско обединение.

че тъпите българпи са МАЛКО и ти пренадлежиш към тях. Кой е разбил Югославия? БАЛКАНДЖИИТЕ сами!

И това се нарича демократична общност! Да ви се..ра на демокрацията!

Защото стои на принципи, които имат все по-широка основа. А за голямата ви нужда има места извън ЕС.

Принципите ти са изгодни само за определени хора като теб, крали на гърба на хората и сега хората им работят а те на гърба им живеят.

Г-да борци за независимост на братска Каталуния, референдумът в Каталуния е незаконен и невалиден поради една елементарна причина - местните парламенти на автономните области нямат право да организират референдуми, отнасящи се до държавното устройство и териториялната цялост на Кралство Испания. Всяка област, град, селце и паланка, всяка махала имат право да си организират и провеждат референдуми, спор няма, но... само по въпроси, отнасящи се до техни вътрешни проблеми. И в България е така, както и във всяка друга страна по света! Престанете с лицемерните полюции.

Че е тъпо изказването ти то е очевадно. Присвояваш си правото на милиони да мислиш вместо тях. По същия начин "демократична"европа негрежира желанието на милиони и си правят "правилните за тях неща".

на испанската Конституция при вас.

важи за РФ. Не за други страни.

Каталонския народ не е испански! Има и френска Каталония! Каталония е включена в Испания насилствено, чрез стотици хиляди убийства и варварство, както между впрочем и всички останали съставни на Испания, Франция, Италия, Германия и др. Всичко това са изкуствени фалшиво образувани държави, не по етнически признак, както България, а чрез силата на меча! Просто за разлика от България, те са възприели принципа на Кубрат, а българите - не!

Пижо, народът на Каталуния е гласувал през 1978, наравно с останалите автономни области, за същата тази Конституция, която това мишле Пучи ги навива да нарушават! Или днес тако, а утре вако?

В крайна сметка, братска Русия ще отвори обятията си и като една истинска Матушка ще приюти охуления и преследван председател на Каталунската ССР (с главен град Барселонск).

Хахахаха!... ++++++++++++++++++

Безпокоя се защото многознайците станаха твърде много. На РФ вярно и дреме, но като всеки един съсед, иска съдът да му е добре, за разлика от шопския съсед. В ЕС станахме всички ШОПИ, и всички се бъркаме в работите на другите, защото сме се на.сра.ли, та евентуално ако може и съседът да го приведем в наш вид. Тъпаци!

От кога организирането на референдум се третира като "организиране на бунт"? Господа, стига с това лицемерие.

Референдум се организира съгласно определени правила и съответните закони. В случая не са спазени. Затова референдума е незаконен спрямо законите на държавата и конституцията и, а въпросния Пучдемон го знае, но продължава да подстрекава към сепаратизъм. Все едно Разград да си обави референдум за отделяне от България и.. да си обяви независимост.

Ба.си що пари наля сорос и ко+ европа за да заглуши искането на каталунците. Такава пропаганда от 2-та световна война не е имало.

ДрОгарьо, товаришч, не може у ваше село да си спретваш референдум, с който да искаш узаконяване на промяна в Конституцията или нейното нарушаване! За да стане това, трябва да организираш такъв референдум в цялата страна, а не само у Шекермаала!

противоречи на основните закони и цялостта на дадена страна.

И този е амбреаж!

Стига на България с тази солидарност с ЕС ! България трябва да признае Каталония като Независима самостоятелна Държава !

Не е работа на сибирските маймуняци да решават какво трябва и какво не трябва да признава България!

чедо на мама, иди там и признай Каталуния на място. Вярно, че някой от несъгласните може да ти спретне изненада, ама ти си курназ момче.

Белгийците отдавна не стават за нищо. Сал една бира им остана.

Фламандците са много готини за разлика от валонските кретени!