Коментари - Безредици в центрове за задържане на чужденци в Брюксел | Днес.dir.bg

Безредици в центрове за задържане на чужденци в Брюксел

В два центъра за задържане на чужденци в Брюксел започнаха вълнения, на покрива на единия център се е качил тунизиец, който заплашва да скочи.

Обратно в новината

Коментари - Безредици в центрове за задържане на чужденци в Брюксел | Днес.dir.bg

Коментари

Вие сте ксенофоп,комонис и савецки агент на путин!Вие не сте за ЕС,расизт!ходете си в савецкиа саюз с другите рубладжии!

Кво стана? Скочи ли онзи? Чакам го да излезе в liveleaks или kaotik, ама го няма още.

It's too late,sкъпи западни дрмократи.Усетихте ли как ще ви измъкнат благинките ,докато се натуткате да ги подгоните.Тази мюсюлманска паплач ще ви разкаже играта така,че нашите цигани ще ви се сторят "цветенца". "Късно е либе за китка":(((((

" започнаха вълнения, на покрива на единия център " медиен център: цирка започва! хахахахаааа, но ретроградната цензура остава на позицвия средновековие... хахахааа

кво се хилиш пък- като започнат да ни колят няма да е смешно, и да изнасилват жените и децата ни от всякакъв пол, че тея там в афганистан по малки мъжки дупета си падат, ако не знаеш

А ти от личен опит ли знаеш? :)))

Illegal Immigrants fight, hit by car in Germany-в тубата=---интересни неща стават в германия/прочетете и коментарите/

Апокалипсис!!!

Идва новият ХИТЛЕР, неразумни политици!!!!

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,ТОВА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЛИ Е ИЛИ АФРИКАНО-АЗИ-ЕВРОПЕЙСКА БУТАФОРИЯ? АКО ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПРОЧИСТИ ЕВРОПА ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ТО ЕС ТРЯБВА ДА СЕ РАЗТУРИ,КАТО НЕРЕНТАБИЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ И ДР.СОРОС ДА ГО ПРИВАТИЗИРА.-(бурни продължителни ръкопляскания) Другарки и другари, започва се Великата октомврийска революция в Зап.Европа. Който още не е забравил да чете да си припомни . Отново призиви към "пролетариата" .И този път разграбването ще се ръководи от "богоизбраните", а горките зап.европейски бургери даже и не подозират какво ги очаква.Пролетариатът е див,гладен,брадясъл и желае да е бял човек, той помита всичко по пътя си.Но този нео-пролетариат иска помощи,иска бели жени,иска социал-той не обича да работи. Евро-комисарите хапват черен хайвер и не им пука:"След нас и потоп" Сорос и Световният еврейски комитет финансират преселението на арабите в Европа и съответно разширението на израел. Елементарно Уотсън(( Да не се дават никъкви статути"бежанец" и постоянни пребивавания.А после тези араби изтеглят вече официално по 10 свои роднини.?? Да им дават временни удостоверения и след войната в съдействие с техните посолства всеки да си заминава по живо по здраво.Войната няма да е вечна. Всички араби ще бъдат натоварени на тирове и ще се отправят в Кувейт и СА. Там е раят на света -има злато ,корани,джамии какво още искат?? Ако ли не щат ,да се кръстят и да повярват в Библията,а там пише:"Всеки ще си искарва хлябът с труд и пот на лицето." Май не са по работата тези личности??? .

"Посъветвани от неправителствени организации, те НАСТОЯВАТ..." И аз имам две основни искания. Първото е към Меган Фокс. Мъжете могат да се сетят детайлно какво би могло да е, жените също до известна степен. Към арабските лидери искането ми е да ми плащат 10% от приходите от петрол. Също така искам електромобил бизнес-класа на Ролс Ройс и искам да не плащам данъци. Не мога да разбера как все още европейците търпят тази тълпа, която бодро прегазва всякакви правила и с крясъци и блъскане и изнудване, иска да се налага навсякъде!

Харесват ми твоите разсъждения приятел и бих те подкрепил, ако не е най-главното ни различие, а то е: ТИ САМО ДА СИ БАРНАЛ МЕГАН ФОКС КЪДЕТО И ДА Е, ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН И СЕ "БАРВАШ" "ЛЕКО БЕГАЛ" ! МОЯ Е, МОЯ Е САМО....:)

29 иракчани обявиха гладна стачка - добре, да умират от глад. на покрива на единия център се е качил тунизиец, който заплашва да скочи - добре, да скача

18хил. задържаха унгарците през този уикенд. Чета и не вярвам на очите. Сега пък приеха нов закон и ще пращат войски с несмъртоносно оръжие. Какво прави бг правителството, готви ли се, или няма нужда? вижда се, че тия извират отвсякъде и няма спиране.

Както винаги, чопли си носа и чака да падне таванът.

DIDA

Въпрос на МАЛКО ВРЕМЕ е да има жертви при конфликт от страна на т. нар. "мигранти" или от граничните власти. Тогава бежанския въпрос ще се реши за няколко дни, но жалко ще бъде за жертвите...

Най-после започнаха да изтрезняват тези "евроатлантици" особено в централна Европа,а наште още чакат указания и заповед ит Големият Брат. Брюксел- да отидат е Европарламента и офиса на Юнкер, а не по покривите на блоковете. В Брюксел си имат достатъчно африканци и без тези от новата вълна. А нашите уж избрани евродупетати се крият и си траят и папкат 10-12 хил.евро на месец.

тунизиеца още ли не е скочил? Няма и да скочи за съжаление... Пък и да скочи, зад него има рояк скакалци, прескачащи границите, които ще го заместят, що си мисли, че на някой трябва да му дреме точно за него, тоя инсект? Много, че и нагли...

дреме ми за скапаната европа,дали ще е исламизирана или не, по голям от терорист от европа няма,

е как ти дреме като западна европа вече 25 години храни 2 000 000 българи, ако се върна в циганската ти държава първо на путьоци като теб ще им пръсна главата

храни грънци. поне половината са в щатите и по света. а и тези дето са в Европа - кой кого храни не е много ясно. ако бяха отишли циганите - да кажеш, че ги храни. ама българите си заработват храната заслужено.

DIDA

Пич, полезно за здравето ти е да знаеш, че 80% от българите пребиваващи в Германия са на социални помощи!!

Тя тях или те нея? Те работят, боклук мръсен, не са отишли на цоц.

путьоци са такива като теб,където не се борят в собствена си страна и ако стане нещо ние трябва да носим пушки и да браним народа докато ти робуваш на някой в скапаната ти европа.

А най "приятното" е, че и ти и аз и цяла България ще изгорим заедно с Европа.

ето който обича араби може тука да им се наслади за последно - Griechenland: Blutiger Straßenkrieg zwischen Einheimischen und Asylsuchenden

+ Изгуби се репликата ми - та който питаше за смърните случаи нека гледа-не са те улучили - не са те ... и спирам за да не ме отново изтр. ПЪЛНО ЗАТЪМНЕНИЕ! С НЕСПОСОБНОСТТА СИ ДА МИСЛИТЕ ДВА ХОДА НАПРЕД ПОБЪРКАХТЕ И НАС И ТЯХ!

Да знаеш, много съм респектиран от тая никому неизвестна врачка. Вълнувай се!

На лумпени като теб не разбира се.

Това предсказание е сторено преди няколко десетилетия! От десетина години учениците в Турция изучават в училище, че От границите с Гърция до пловдивско, Стара планина, Емине е Нова Турска република. А ви пресметнете колко е това от България

Толкова ми е спокойно в София, че грам не усещам какво се случва по света.

Българите стояха в лагери с години, когато бягаха от соца. Никой не ги е питал кво искат и не са тропали с крак в 4ужда държава да настояват! Нагли боклуци! Ще замеря с железни пръти и камъни грани4арите на страна, през която искал да мине страдалеца дезертьор!Други да ммрат да му оправят държавата!Льольо!

Аз настоявам да се връщат по домовете да си възстановят държавата!

И аз, ама те не искат, искат да стоят на по 800 евро на месец помощи, да гледат живота и да оправят хубави европейки!

Е няма ли кой да гръмне маймуната на на покрива ? Какви тунизийци, какви иракчани? Нали уж щяхме да съчувстваме само на сирийците? Мамицата ви инфантилна, западняци непоръбени ! Какво и докъде ни докарахте..

Няма нужда. Има право да скочи. Ако не може - да му помогнат.

"На мястото са пристигнали десетки негови поддръжници, за да протестират пред оградата" -нещо не схващам- протестират че не скача ли?

Защо мигрантите бяха подведени след поканата на Меркел? - няма изградени молитвени домове в лагера; - къде са 33-те девици "Раят е за верните, на които ще им се слугува от красиви девици. (Сура 56: 1-38)"; - кога ще получат обещаните хиляди евра социални помощи? - кога ще готви новите им домове с джакузи и басейн и т.н.?

А Треблинка и Майданек си стоят маже да се настанят орките там.

Интересно е какво ще стане при първия терористичен акт? Но мисля, че терористите са хитри и ще изчакат да станат повече.

Много добре казано! Естествено че ИДИЛ няма да си одрежат клона. Ще изчакат 2 години да станат над два-три милиона и тогава ще атакуват. Реакцията на Европа няма да бъде война, а това което става в момента в Америка - тотално подслуване и контрол за да се "предотвраати" тероризъма. Живот в матрицата. Но много малко в БГ или в Европа подозират, какво представлява екстраполацията в годините на това "послушване". Хората се чувстват спокойни, защото знаят че е физически невъзможно да се "следи" човек. Физически не е възможно зад всеки човек, да има "някой" който да го наблюдава. За това именно най-сериозните инвестиции в ИТ са в т.нар. ДейтаМайнинг. В контекста на подслушването това ще рече софтуер, категоризиращ хората в категории, на базата на тяхното поведение в мрежата. Наблюдаване на огромните маси от хора и манипулирането му. Но каквото и да кажа ще звучи като констпирация. Така че нека времето дойде и всички постепенно ще се убедят.

Все на някой няма да му издържат нервите, а стана по-студено......

Скачай смело тунизиецо и всички ислямисти бегом след него! Вън от тук >

Ако на този тъпанар няма кой да обърне внимания, той няма да посмее да скочи.

тепърва ще разбирате какво си поканихте в задния двор. Що ме триете бе и вие ли сте солидарни с тези а?

Това е долна инсинуация! Никой не е канил нашите братя в "в задния двор", а им обещаха охолен живот, огромни социални помощи, нови домове и много, много девици - повече от Рая!

Известен е закона,че нищо не се губи в природата,а преминава от един вид в друг!! Кривата европейска демокрация ще доведе до преобразуването си в десен тоталитаризъм-национализъм,лошото е,че сроковете в преобразуването от един вид в друг се скъсяват!!

абе, тези журналисти, как научават и веднага пишат като новина, коя холивудска звезда имала любовник и коя се развеждала, а за тези хора бежанците, които организирано, като по сигнал тръгнаха за европа, нито дума не знаят и не пишат??? защо тръгнаха тези хора, кои ги организира, кои им развали държавите и защо???!! има нещо смахнато в работата им??? за едните знаят и наи малките подробности а за другите не??! интересна работа??!! ;))

амче да скача - кой го спира! МЕКИТЕ ЕВРОГЕЙСКИ КИТКИ ЕЙ СЕГА ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВИ СА ПЛОДОВЕТЕ НА ТОЛЕРАСТИЯТА!

Да се махатф

Многострадален дезертьор от армията дава интервю. На 3 ден от стъпването си на европейска територия налага шериат. Пита журналистката кого съблазнява, защо е обле4ена така? Нарежда мъшата Унгария да се изхвърли от ЕС!!! Мислете за кой ГРОБ БОБОСТАН гласувате! Не се закопавайте!

Човека законно се възползва от демокрацията и толерантността, ние като горди европейци сме длъжни да защитим неговите човешки права, да му дадем дом, работа и се съобразим с неговите религиозни права, да има джамия и му дадем 20 девственици да опложда и разширява исляма, също трябва да се съобразим с основният им закон Ширият.

Моля другарко, ако мога да попитам. Аз ако отида в неговата държава, ще получа ли същите права и свободи? Църква например ще мога ли да си построя?

sps_hrsf@abv.bg

ше требва да викаш аллах акбар, докът ти пежъат гръцмуня. и тва само, за да не то ебидат преди това. това е, което ше получиш

Чичо Шикългрубер беше намерил решението за орките.

А как ли ще и дойде на ЕС, ако спретнат някое малко Майданче в Берлин, точно в "моторът" на ЕС. Зер по Евростат, дават, че миналата година в Германия са приети около 800х, тази година до юли под 400х и дават, че %-та на бежанците е доста солиден, но......

Като прочетох заглавието само мога да кажа:Ооо,кеф,какъв кеф.Нека и немция ,като прибере туземците,да и направят една демонстрация ,ама със сила и искане за настаняване в 5 звезден хотел и претенции за добри помощи. А после Меркел ще се намери изхвърлена на улицата.

Към бавноразвиващите се западни политици: А, източноевропейци не щете, а?! Страх ви е, че българи, щели да ви влязат в държавите?! На ви сега - бедуини, цигани, примати и орки!!! Да са ви честити новите граждани! Интегрирайте ги, де?! Иначе, ще ви наложим санкции! : ) Има да трошат сгради и превозни средства, да грабят и мародерстват, да изнасилват и да си хвърлят децата през оградите, да се катерят по покриви и да ви облагородяват ... Човешки права - да, ама за хора! А, сега искате задължителни квоти, защо Източна Европа трябва да ви ''сърба попарата''?! Вие ги поканихте, вие си ги отглеждайте! Като гледам, на интелект, много си пасвате, и те тъпи и вие...

заради тия и ромите аман и такива нормални хора не могат да прогресират направо лудница а на тия и братята роми не трябва да им дават на никаде да излизат и то сас закон

един S Classic Semi Weight .30-06 в комплект с Leupold Mark 4 6.5-20x50 и RWS .30-06 KS 150gr.....решава проблема.

Като навсякъде, но няма да се заседяват там.

kogato uchih v srednoto uchilishte,v nashiat klas imahme biala hubava balgarka koiato se ozeni za ciganin.sled 25-30 godini ia sreshnah otnovo.beshe stanala absoliutno 100% ciganka.tova shte se slucihi i s evropeicite,bez daze da zabelezat.

Тунизиец, че то и в Тунис ли се води война?....верно че по тъпо животно от европейски политик нема, е па нема!!!

нали ревахте за човешките им права!Те бягат от диктаторите Кадафи и Асад,подкрепяни от сАвеЦкия режим на Путин.Нали затова победи араПската пролет,да живее мултикултурализЪмА!

Те първа колониална Европа ще им сърба попарата. Хак да им е, много тъпи и продажни излязоха западняците, начело с Меркел и ЕК.

Да са мислили кои шизофреници са пратили във властта да ги унищожат!

Ми оставете хората да скачат бе!!! Щом им се скача да скачат от балкони, тераси и централата на Брюксел. Може също така да си запалят огън в Лувъра. Там такива хубави дървета има по на 400 години.

И ще се стоплят използвайки картините на Лувъра.

Предлагам на навлеците без документи да се поставят ушни марки - по една на всяко ухо, съединени вътречерепно с канапче!

тъй като САЩ, не Америка - ама прости, кво да ги правиш им е основно в очите - сега като се отслаби Европа ще остане само САЩ единствен противник, та САЩ им е виновен за всичко. Каквото и да стане - САЩ виновен - а мен ме надува смях.Пишат си, но освен комунета и русофили има и други и са повече от продажниците.

Орбан НИКОГА не е бил комунист! За сметка на това е патриот и отговорен европейски политик! А тези като тебе с 1 -2 мозъчни клетки, изтощени от преследването си, за да сътворят поне някакава мисъл, да не възникват във форумите!

Аз

Типична герберска свиня - ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ не е успяла да започне и да завърши.

Провери ли под кревата, болник?

Внимателно прочети какво е написано : "Тази година заради активизирането на редица конфликти в Близкия изток, Азия и Африка броят на мигрантите, търсещи нов дом в Европа, се увеличи значително. От началото на годината в Европа са пристигнали 473 887 мигранти и бежанци. " Остава и да кажеш , че Русия и лично Путин е бомбардирал Ирак и Либия по лъжлив повод и без съгласието на Съвета за сигурност към ООН ... И в момента е в Афганистан...Подтикна вълненията в Египет, Тунис... КОЙ провокира тази вълна от бежанци и псевдобежанци?!

Ако живеех в Европа бих приел бежанец от Сирия в къщата си. Бих го приел ако е християнин, и ако ми доведе за ръка съседа си мюсюлманин и каже "Това е Ахмед, той ми е съсед и е добър човек" ще ги приема и двамата. Но да ми чукат на вратата мюсюлмани бягащи от една страна в която живеят три милиона христяни, да не виждам един християнин между тях, да ми осиратнета със снимки на отрязани глави?!? Докато всеки един от тези правоверни не ми дойде с по един християнин от Сирия за мен той е фанатик бягащ от справедливо възмездие и на такъв и коричка хляб няма да дам.

сега научих, че тези които били без документи не могло да бъдат връщани. А как така. Верно като няма документи не се знае откъде е , но ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩА ОТ ТАМ ОТКЪДЕТО Е ПРЕСЯЪ ГРАНИЦАТА НИ.

....Като няма документ ,значи е ....НИКОЙ....директно в пещите....."има човек -има...проблем....нямачовек...няма проблем".... Аз си имам напълно изправно ремарке за леката кола ,по всички норми направено от мен ,но .....няма документи.....Никъде не го признават за ....ремарке....Така и с тези клонирани "сирийци" ....като не могат да докажат с автентични документи самоличността си ....за ...СКРАП....т.е. в пещите .... КАЗАХ !!!!

Коментари - Безредици в центрове за задържане на чужденци в Брюксел | Днес.dir.bg

Безредици в центрове за задържане на чужденци в Брюксел

В два центъра за задържане на чужденци в Брюксел започнаха вълнения, на покрива на единия център се е качил тунизиец, който заплашва да скочи.

Обратно в новината

Коментари - Безредици в центрове за задържане на чужденци в Брюксел | Днес.dir.bg

Коментари

Вие сте ксенофоп,комонис и савецки агент на путин!Вие не сте за ЕС,расизт!ходете си в савецкиа саюз с другите рубладжии!

Кво стана? Скочи ли онзи? Чакам го да излезе в liveleaks или kaotik, ама го няма още.

It's too late,sкъпи западни дрмократи.Усетихте ли как ще ви измъкнат благинките ,докато се натуткате да ги подгоните.Тази мюсюлманска паплач ще ви разкаже играта така,че нашите цигани ще ви се сторят "цветенца". "Късно е либе за китка":(((((

" започнаха вълнения, на покрива на единия център " медиен център: цирка започва! хахахахаааа, но ретроградната цензура остава на позицвия средновековие... хахахааа

кво се хилиш пък- като започнат да ни колят няма да е смешно, и да изнасилват жените и децата ни от всякакъв пол, че тея там в афганистан по малки мъжки дупета си падат, ако не знаеш

А ти от личен опит ли знаеш? :)))

Illegal Immigrants fight, hit by car in Germany-в тубата=---интересни неща стават в германия/прочетете и коментарите/

Апокалипсис!!!

Идва новият ХИТЛЕР, неразумни политици!!!!

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,ТОВА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЛИ Е ИЛИ АФРИКАНО-АЗИ-ЕВРОПЕЙСКА БУТАФОРИЯ? АКО ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПРОЧИСТИ ЕВРОПА ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ТО ЕС ТРЯБВА ДА СЕ РАЗТУРИ,КАТО НЕРЕНТАБИЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ И ДР.СОРОС ДА ГО ПРИВАТИЗИРА.-(бурни продължителни ръкопляскания) Другарки и другари, започва се Великата октомврийска революция в Зап.Европа. Който още не е забравил да чете да си припомни . Отново призиви към "пролетариата" .И този път разграбването ще се ръководи от "богоизбраните", а горките зап.европейски бургери даже и не подозират какво ги очаква.Пролетариатът е див,гладен,брадясъл и желае да е бял човек, той помита всичко по пътя си.Но този нео-пролетариат иска помощи,иска бели жени,иска социал-той не обича да работи. Евро-комисарите хапват черен хайвер и не им пука:"След нас и потоп" Сорос и Световният еврейски комитет финансират преселението на арабите в Европа и съответно разширението на израел. Елементарно Уотсън(( Да не се дават никъкви статути"бежанец" и постоянни пребивавания.А после тези араби изтеглят вече официално по 10 свои роднини.?? Да им дават временни удостоверения и след войната в съдействие с техните посолства всеки да си заминава по живо по здраво.Войната няма да е вечна. Всички араби ще бъдат натоварени на тирове и ще се отправят в Кувейт и СА. Там е раят на света -има злато ,корани,джамии какво още искат?? Ако ли не щат ,да се кръстят и да повярват в Библията,а там пише:"Всеки ще си искарва хлябът с труд и пот на лицето." Май не са по работата тези личности??? .

"Посъветвани от неправителствени организации, те НАСТОЯВАТ..." И аз имам две основни искания. Първото е към Меган Фокс. Мъжете могат да се сетят детайлно какво би могло да е, жените също до известна степен. Към арабските лидери искането ми е да ми плащат 10% от приходите от петрол. Също така искам електромобил бизнес-класа на Ролс Ройс и искам да не плащам данъци. Не мога да разбера как все още европейците търпят тази тълпа, която бодро прегазва всякакви правила и с крясъци и блъскане и изнудване, иска да се налага навсякъде!

Харесват ми твоите разсъждения приятел и бих те подкрепил, ако не е най-главното ни различие, а то е: ТИ САМО ДА СИ БАРНАЛ МЕГАН ФОКС КЪДЕТО И ДА Е, ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН И СЕ "БАРВАШ" "ЛЕКО БЕГАЛ" ! МОЯ Е, МОЯ Е САМО....:)

29 иракчани обявиха гладна стачка - добре, да умират от глад. на покрива на единия център се е качил тунизиец, който заплашва да скочи - добре, да скача

18хил. задържаха унгарците през този уикенд. Чета и не вярвам на очите. Сега пък приеха нов закон и ще пращат войски с несмъртоносно оръжие. Какво прави бг правителството, готви ли се, или няма нужда? вижда се, че тия извират отвсякъде и няма спиране.

Както винаги, чопли си носа и чака да падне таванът.

DIDA

Въпрос на МАЛКО ВРЕМЕ е да има жертви при конфликт от страна на т. нар. "мигранти" или от граничните власти. Тогава бежанския въпрос ще се реши за няколко дни, но жалко ще бъде за жертвите...

Най-после започнаха да изтрезняват тези "евроатлантици" особено в централна Европа,а наште още чакат указания и заповед ит Големият Брат. Брюксел- да отидат е Европарламента и офиса на Юнкер, а не по покривите на блоковете. В Брюксел си имат достатъчно африканци и без тези от новата вълна. А нашите уж избрани евродупетати се крият и си траят и папкат 10-12 хил.евро на месец.

тунизиеца още ли не е скочил? Няма и да скочи за съжаление... Пък и да скочи, зад него има рояк скакалци, прескачащи границите, които ще го заместят, що си мисли, че на някой трябва да му дреме точно за него, тоя инсект? Много, че и нагли...

дреме ми за скапаната европа,дали ще е исламизирана или не, по голям от терорист от европа няма,

е как ти дреме като западна европа вече 25 години храни 2 000 000 българи, ако се върна в циганската ти държава първо на путьоци като теб ще им пръсна главата

храни грънци. поне половината са в щатите и по света. а и тези дето са в Европа - кой кого храни не е много ясно. ако бяха отишли циганите - да кажеш, че ги храни. ама българите си заработват храната заслужено.

DIDA

Пич, полезно за здравето ти е да знаеш, че 80% от българите пребиваващи в Германия са на социални помощи!!

Тя тях или те нея? Те работят, боклук мръсен, не са отишли на цоц.

путьоци са такива като теб,където не се борят в собствена си страна и ако стане нещо ние трябва да носим пушки и да браним народа докато ти робуваш на някой в скапаната ти европа.

А най "приятното" е, че и ти и аз и цяла България ще изгорим заедно с Европа.

ето който обича араби може тука да им се наслади за последно - Griechenland: Blutiger Straßenkrieg zwischen Einheimischen und Asylsuchenden

+ Изгуби се репликата ми - та който питаше за смърните случаи нека гледа-не са те улучили - не са те ... и спирам за да не ме отново изтр. ПЪЛНО ЗАТЪМНЕНИЕ! С НЕСПОСОБНОСТТА СИ ДА МИСЛИТЕ ДВА ХОДА НАПРЕД ПОБЪРКАХТЕ И НАС И ТЯХ!

Да знаеш, много съм респектиран от тая никому неизвестна врачка. Вълнувай се!

На лумпени като теб не разбира се.

Това предсказание е сторено преди няколко десетилетия! От десетина години учениците в Турция изучават в училище, че От границите с Гърция до пловдивско, Стара планина, Емине е Нова Турска република. А ви пресметнете колко е това от България

Толкова ми е спокойно в София, че грам не усещам какво се случва по света.

Българите стояха в лагери с години, когато бягаха от соца. Никой не ги е питал кво искат и не са тропали с крак в 4ужда държава да настояват! Нагли боклуци! Ще замеря с железни пръти и камъни грани4арите на страна, през която искал да мине страдалеца дезертьор!Други да ммрат да му оправят държавата!Льольо!

Аз настоявам да се връщат по домовете да си възстановят държавата!

И аз, ама те не искат, искат да стоят на по 800 евро на месец помощи, да гледат живота и да оправят хубави европейки!

Е няма ли кой да гръмне маймуната на на покрива ? Какви тунизийци, какви иракчани? Нали уж щяхме да съчувстваме само на сирийците? Мамицата ви инфантилна, западняци непоръбени ! Какво и докъде ни докарахте..

Няма нужда. Има право да скочи. Ако не може - да му помогнат.

"На мястото са пристигнали десетки негови поддръжници, за да протестират пред оградата" -нещо не схващам- протестират че не скача ли?

Защо мигрантите бяха подведени след поканата на Меркел? - няма изградени молитвени домове в лагера; - къде са 33-те девици "Раят е за верните, на които ще им се слугува от красиви девици. (Сура 56: 1-38)"; - кога ще получат обещаните хиляди евра социални помощи? - кога ще готви новите им домове с джакузи и басейн и т.н.?

А Треблинка и Майданек си стоят маже да се настанят орките там.

Интересно е какво ще стане при първия терористичен акт? Но мисля, че терористите са хитри и ще изчакат да станат повече.

Много добре казано! Естествено че ИДИЛ няма да си одрежат клона. Ще изчакат 2 години да станат над два-три милиона и тогава ще атакуват. Реакцията на Европа няма да бъде война, а това което става в момента в Америка - тотално подслуване и контрол за да се "предотвраати" тероризъма. Живот в матрицата. Но много малко в БГ или в Европа подозират, какво представлява екстраполацията в годините на това "послушване". Хората се чувстват спокойни, защото знаят че е физически невъзможно да се "следи" човек. Физически не е възможно зад всеки човек, да има "някой" който да го наблюдава. За това именно най-сериозните инвестиции в ИТ са в т.нар. ДейтаМайнинг. В контекста на подслушването това ще рече софтуер, категоризиращ хората в категории, на базата на тяхното поведение в мрежата. Наблюдаване на огромните маси от хора и манипулирането му. Но каквото и да кажа ще звучи като констпирация. Така че нека времето дойде и всички постепенно ще се убедят.

Все на някой няма да му издържат нервите, а стана по-студено......

Скачай смело тунизиецо и всички ислямисти бегом след него! Вън от тук >

Ако на този тъпанар няма кой да обърне внимания, той няма да посмее да скочи.

тепърва ще разбирате какво си поканихте в задния двор. Що ме триете бе и вие ли сте солидарни с тези а?

Това е долна инсинуация! Никой не е канил нашите братя в "в задния двор", а им обещаха охолен живот, огромни социални помощи, нови домове и много, много девици - повече от Рая!

Известен е закона,че нищо не се губи в природата,а преминава от един вид в друг!! Кривата европейска демокрация ще доведе до преобразуването си в десен тоталитаризъм-национализъм,лошото е,че сроковете в преобразуването от един вид в друг се скъсяват!!

абе, тези журналисти, как научават и веднага пишат като новина, коя холивудска звезда имала любовник и коя се развеждала, а за тези хора бежанците, които организирано, като по сигнал тръгнаха за европа, нито дума не знаят и не пишат??? защо тръгнаха тези хора, кои ги организира, кои им развали държавите и защо???!! има нещо смахнато в работата им??? за едните знаят и наи малките подробности а за другите не??! интересна работа??!! ;))

амче да скача - кой го спира! МЕКИТЕ ЕВРОГЕЙСКИ КИТКИ ЕЙ СЕГА ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВИ СА ПЛОДОВЕТЕ НА ТОЛЕРАСТИЯТА!

Да се махатф

Многострадален дезертьор от армията дава интервю. На 3 ден от стъпването си на европейска територия налага шериат. Пита журналистката кого съблазнява, защо е обле4ена така? Нарежда мъшата Унгария да се изхвърли от ЕС!!! Мислете за кой ГРОБ БОБОСТАН гласувате! Не се закопавайте!

Човека законно се възползва от демокрацията и толерантността, ние като горди европейци сме длъжни да защитим неговите човешки права, да му дадем дом, работа и се съобразим с неговите религиозни права, да има джамия и му дадем 20 девственици да опложда и разширява исляма, също трябва да се съобразим с основният им закон Ширият.

Моля другарко, ако мога да попитам. Аз ако отида в неговата държава, ще получа ли същите права и свободи? Църква например ще мога ли да си построя?

sps_hrsf@abv.bg

ше требва да викаш аллах акбар, докът ти пежъат гръцмуня. и тва само, за да не то ебидат преди това. това е, което ше получиш

Чичо Шикългрубер беше намерил решението за орките.

А как ли ще и дойде на ЕС, ако спретнат някое малко Майданче в Берлин, точно в "моторът" на ЕС. Зер по Евростат, дават, че миналата година в Германия са приети около 800х, тази година до юли под 400х и дават, че %-та на бежанците е доста солиден, но......

Като прочетох заглавието само мога да кажа:Ооо,кеф,какъв кеф.Нека и немция ,като прибере туземците,да и направят една демонстрация ,ама със сила и искане за настаняване в 5 звезден хотел и претенции за добри помощи. А после Меркел ще се намери изхвърлена на улицата.

Към бавноразвиващите се западни политици: А, източноевропейци не щете, а?! Страх ви е, че българи, щели да ви влязат в държавите?! На ви сега - бедуини, цигани, примати и орки!!! Да са ви честити новите граждани! Интегрирайте ги, де?! Иначе, ще ви наложим санкции! : ) Има да трошат сгради и превозни средства, да грабят и мародерстват, да изнасилват и да си хвърлят децата през оградите, да се катерят по покриви и да ви облагородяват ... Човешки права - да, ама за хора! А, сега искате задължителни квоти, защо Източна Европа трябва да ви ''сърба попарата''?! Вие ги поканихте, вие си ги отглеждайте! Като гледам, на интелект, много си пасвате, и те тъпи и вие...

заради тия и ромите аман и такива нормални хора не могат да прогресират направо лудница а на тия и братята роми не трябва да им дават на никаде да излизат и то сас закон

един S Classic Semi Weight .30-06 в комплект с Leupold Mark 4 6.5-20x50 и RWS .30-06 KS 150gr.....решава проблема.

Като навсякъде, но няма да се заседяват там.

kogato uchih v srednoto uchilishte,v nashiat klas imahme biala hubava balgarka koiato se ozeni za ciganin.sled 25-30 godini ia sreshnah otnovo.beshe stanala absoliutno 100% ciganka.tova shte se slucihi i s evropeicite,bez daze da zabelezat.

Тунизиец, че то и в Тунис ли се води война?....верно че по тъпо животно от европейски политик нема, е па нема!!!

нали ревахте за човешките им права!Те бягат от диктаторите Кадафи и Асад,подкрепяни от сАвеЦкия режим на Путин.Нали затова победи араПската пролет,да живее мултикултурализЪмА!

Те първа колониална Европа ще им сърба попарата. Хак да им е, много тъпи и продажни излязоха западняците, начело с Меркел и ЕК.

Да са мислили кои шизофреници са пратили във властта да ги унищожат!

Ми оставете хората да скачат бе!!! Щом им се скача да скачат от балкони, тераси и централата на Брюксел. Може също така да си запалят огън в Лувъра. Там такива хубави дървета има по на 400 години.

И ще се стоплят използвайки картините на Лувъра.

Предлагам на навлеците без документи да се поставят ушни марки - по една на всяко ухо, съединени вътречерепно с канапче!

тъй като САЩ, не Америка - ама прости, кво да ги правиш им е основно в очите - сега като се отслаби Европа ще остане само САЩ единствен противник, та САЩ им е виновен за всичко. Каквото и да стане - САЩ виновен - а мен ме надува смях.Пишат си, но освен комунета и русофили има и други и са повече от продажниците.

Орбан НИКОГА не е бил комунист! За сметка на това е патриот и отговорен европейски политик! А тези като тебе с 1 -2 мозъчни клетки, изтощени от преследването си, за да сътворят поне някакава мисъл, да не възникват във форумите!

Аз

Типична герберска свиня - ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ не е успяла да започне и да завърши.

Провери ли под кревата, болник?

Внимателно прочети какво е написано : "Тази година заради активизирането на редица конфликти в Близкия изток, Азия и Африка броят на мигрантите, търсещи нов дом в Европа, се увеличи значително. От началото на годината в Европа са пристигнали 473 887 мигранти и бежанци. " Остава и да кажеш , че Русия и лично Путин е бомбардирал Ирак и Либия по лъжлив повод и без съгласието на Съвета за сигурност към ООН ... И в момента е в Афганистан...Подтикна вълненията в Египет, Тунис... КОЙ провокира тази вълна от бежанци и псевдобежанци?!

Ако живеех в Европа бих приел бежанец от Сирия в къщата си. Бих го приел ако е християнин, и ако ми доведе за ръка съседа си мюсюлманин и каже "Това е Ахмед, той ми е съсед и е добър човек" ще ги приема и двамата. Но да ми чукат на вратата мюсюлмани бягащи от една страна в която живеят три милиона христяни, да не виждам един християнин между тях, да ми осиратнета със снимки на отрязани глави?!? Докато всеки един от тези правоверни не ми дойде с по един християнин от Сирия за мен той е фанатик бягащ от справедливо възмездие и на такъв и коричка хляб няма да дам.

сега научих, че тези които били без документи не могло да бъдат връщани. А как така. Верно като няма документи не се знае откъде е , но ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩА ОТ ТАМ ОТКЪДЕТО Е ПРЕСЯЪ ГРАНИЦАТА НИ.

....Като няма документ ,значи е ....НИКОЙ....директно в пещите....."има човек -има...проблем....нямачовек...няма проблем".... Аз си имам напълно изправно ремарке за леката кола ,по всички норми направено от мен ,но .....няма документи.....Никъде не го признават за ....ремарке....Така и с тези клонирани "сирийци" ....като не могат да докажат с автентични документи самоличността си ....за ...СКРАП....т.е. в пещите .... КАЗАХ !!!!