Коментари - И Белгия с антиреклама срещу имигранти | Днес.dir.bg

И Белгия с антиреклама срещу имигранти

Крайно националистическа партия в Белгия разпространи антирекламен клип на Брюксел. Той има за цел да обезкуражи бъдещите имигранти, като показва колко лошо се живеe в града. Посланието е едно: "Стойте си вкъщи, там е по-добре".

Обратно в новината

Коментари - И Белгия с антиреклама срещу имигранти | Днес.dir.bg

Коментари

здр.веселина,бих искал да те помоля ако ти е удобно да ми дадеш малко повече инфо за малта.решил сум да доида на острова но този пут да работя.писна ми тук работя в сверата на туризма и ми е уясно трудно да издурям жена и 2 малки деца само с една заплата като готвач макар и досега да сум работил само в 4 и 5.бил сум в малта но не сум работил а и никога преди небях си представял че и това време ще доиде да моля хора да ми помогнат с каквото могат вярвам че имаш добро сурце и би помогнала на човек в нужда.благодяря ти предварително!това е меила ми ако все пак си решила да помогнеш с инфо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

земи иди до там па се образоваш малко,личи си че никога не си я виждала белгия освен на карта и то в даскало сигурно.нека се затварят за бели като нас а продуляват да се пулнят с мароканци които са над 20% вече от населението им.не няма как да стане а вече е станало.евала им на хората асяилиева1

шибани прости белгиици ще им сера в устата на всички да доидат тука аз да им покая кво е расизам.ще ги шибам кат луд тия меките

Винаги съм писал по форумите, че тези права на МАЙМУНАТА ще доведът до края на бялата раса.....

В момента Западната цивилизация не може да продължи икономическото си развитие без имигранти. От друга страна, имигрантите от други цивилизации разрушават същността на Западната цивилизация. За Източна Европа е друго - време е да се осъзнае към коя цивилизация принадлежи тя.

До 1989 година, България беше като райска градина , подредена, спокойно се живееше, но сега всичко се превърна в разруха. Беше много по-уредено, отколкото на запад.

А така...сетихте ли се за Африка и арабухите ?! .....ама късно се сетихте - вече са навсякъде и са много !!!!!!!!!!

Сетиха се, сега всичко към Канада се изняся. Непрекъснато претендират за правата си и ни навират техните правила , а те не респектират другите. Не съм расист, ама като поживееш и поработиш в арабески и чернилки осъзнаваш, че само ти работиш, а те си драпат топките и се подмотват. Ако кажеш нещо, веднага расист те изкарват.

Fokker1 - ти извън село кога за последно излиза - на първия си рожден ден ли???

Ооо, мой човек! Забрави ли кога? Па нали заедно излизахме с тебе! Оня ден беше - да се поразшетаме из Филибету.

За Белгия е твърде късно. Напълнила се е с негра и араби, а те се размножават като нашите цигани. До 15-20 години в Белгия белите ще са 10-20 процента, а страната ще е по-зле от България. Да им е честито :)

вярно е брат,като човекл които работи за белгииска фирма мога да кая че има такова нашествие на мароканци че им е бедна фантазията.а кво ги чака не ми се мисли 15 милиона са сега в тая малка дурявичка а за след 50 год ялна им маика.аи да им е честито :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Докато българите не разберат, че западните държави не са нищо особено, ще им се кланят и чудят. Пълно е с мръсни и гадни чернилки, които са дошли от техните забутани държави и нахално са се настанили там. В Антверпен има квартали, където е опасно дори да се влезе и там има много празни квартири, защото никой не желае да живее в мизерията им и да чака да го убият по улиците. Отчужден и отвратителен живот между наркомани, престъпници и какви ли не. Свестните хора живеят в хубави квартали.

и истинската част от западна европа -с икономика и земеделие,основани на знанието -произвеждат се самолети,всички марки и модели коли, захар от цвекло-първо място в света ,мляко за износ,дори, достатъчно храни на субсидирани т.е достъпни храни ,техника от всички видове вкл тежката техника ,лекарства ,петрол и др -общо ПО ПРОИЗВОДСТВО ЕС Е НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА,ЗАЕДНО СЪС САЩ ,а местното европейско население са високо образовани ,трудолюбиви данъкоплатци,които внасят данъци за общите разходи на държавата ,като дори работниците са с висше образование в много от държавите ,И НЕ ПРИЛИЧАТ ПО ПОВЕДЕНИЕ НА ТЕЗИ ,КОИТО ОПИСВАШ С АНТИ-СОЦИАЛНАТА КУЛТУРА ДА ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С ДРУГИТЕ,ДА НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ,НО ДА КОНСУМИРАТ ЧУЖДИТЕ -НЕО-ЕКСПЛОАТАЦИЯ е това ,което е престъпление ,кумулира в нео-робство /има новоприети закони срещу такива тежки престъпления /

Естествено, това, което сте написал(а), е чиста проба пропаганда. Китай произвежда като единици произведени стоки и услуги повече, отколкото САЩ и Западна Европа, взети заедно.

Много сте интересни .. патриоти, националисти до момента в който някой ни наплюе и почваме да се плюем и ние - бедни сме, за нищо не ставаме и т.н. .. Колко от вас са били в Белгия и Англия? Колко от вас са виждали шериатските патрули в Лондон и циганията и циганските гета в Брюксел.. ?! Точно белгийците (с 42% не-белгийско население) надали могат да подемат такава кампания с аргумент различен от предизборен популизъм...

Не чакайте да ви оправят другите и да ви помогнат, защото и внуците ви няма да дочакат това! Докато народът сам не се оправи и не спре това доене отстрана на политиците-мошеници, няма нищо да се подобри в тази държава. Там наистина са пренаселени и е пълно със всякакви от цял свят, с които не е лесно да се съжителстава. Ще се убедите като отидете. Оправяйте си държавата, докато не е късно.

Да можещи сме и това е доказано. Срещу българина се води медийна война, която цели да го убеди в обратното, засега успешно сред по-младите, които не са излизали в чужбина да видят колко некадърни са другите. А нс тоя хал сме , защото политиците ни не са българи или са масони , еничари и др.

Нищо не е доказано, докато България е на тоя хал! Много сме кадърни, ама в Родината си се проваляме!

Под голямо влияние на външни фактори! Да го д*т и в Белгия и в Холандия и в Англия и... Пет века грабили цял свят и сега са много отворени... Да живее колониализма!

Чудесно описание на мита за българското гостоприемство и колко важен е туризма за България!

хахаха, белгийски националисти. то няма такава нация белгийци, че даже и националисти имат :)

верно е брат,те една белгия са я разделили на две и не се понасят а камо ли нас,холандско говрящите мразят и ненавиждат френско говорящите и обратно а немогат да проумеят че цялата белгия са толкова прости че един език нямат национален техен,нема кво да говорим 15 милиона в тая малка дурявица и след някои ден кат почнат да се чифтосват помежду си ще се разждат само изроди с по 2 глави и 5 крака имат сериозна нужда от свея крув ма те ще го усетят скоро

Аз предлагам да започнем агресивна контраантиреклама към западните разпределителни дружества, банки, търговски вериги и минни грабители. И като се уплашат и си тръгнат, ние няма да има нужда да ходим при тях, защото ще си оправим държавата! Аман от нагли неоколониалисти!

Точно така, тези които не са съдгласни да хранят нашите цигани и други видове обитаващи България да се изнасят тъпия си бизнес от тука!

И как ще я оправиш - както преди да влезем в ЕС, както при бай Тошо или както преди 9 септември? И кой ще я оправи - къде са ти държавниците, индустрията, кадрите, технологиите!

А сега къде са? Да не би да като ни разграбват не само нашите, а и чуждите е по-добре? Пресен случай-бивша Югославия, която им си опъна! Те нека ни оставят на мира, пък ние ще му намерим колая!

...а преди 9.Х всеки лев е бил златен и е вървял в цял свят! А България е била водеща на Балканите!

Всички тия араби и африканци само принасят тяхната си култура и порядки, бавно превръщайки приемните страни в подобие на родните си места! Това не е интеграция, а асимилация - превръщане на Европа в нов трети свят! Като българи ние също нямаме никакъв интерес от това - все пак европейците са за предпочитане от араби и африканци!

Никой не иска лентяи да просят по улиците или да крадат навсякъде. До скоро хората в южна Холандия и северна Белгия не заключваха къщите си.

Тея па куче със салам ще плашат! Да слагат масата, салата, ракията и после може и грозните им жени да намажат!

На Гар дю миди в Брюксел до входа на метрото има писоари сложени на стената на открито! и едни типове се облекчават денонощно и си пият бира... Слизаш от TGV от Париж /това поне си заслужава/ и гледаш писоари точно срещу Park- inn Radisson...

така е всичко идва от зиганите. да зивее ''атака *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те мене ще ме плашат със свинско! Кои сте вие бе! Аз, който съм ял 30г. замразено телешко от Ирландия, 20г. замразено свинско от Испания, всички бракувани агнето от Нова Зеландия, конско от Румъния, щраусово от Австралия, дупета от Италия, кого плашат тия бе,а? Наред са брюкселските зелки, репи,марули шот е пролет и ракията връви с такия мезета. Готви, готви салатата оти се ядосах.

Не забравяй да благодариш на родните вносители, митничари и контролни органи за вкуснотиите!

В Брюксел е пълно с чернилки и мургавеляци, и то от години - безпростветни, мързеливи, престъпни! В същото време хора с по 2-3 езика и висше образование от България имат проблем с оставането и работата там.Западът е тотално изтолерастен - това е истината

Там да не е СИРОПИТАЛИЩЕ. Като сме толкова можещи защо сме на тоя хал.

Ами явно ти не си от "можещите"....

Ей бен малоумнико я си отговори на този въпрос защо умните хора ги няма в България А защото станишевци ,костовци ,надеждинги ,догановци и и още куп такива хубосници ги прогониха а нашите мургави съседи които цял живот са лансирани и мързеливи в кръвтаси така злепоставят България и затова страдат честните и работливи българи както е и в самата България

Tъй като западните държави са фрашкани с нелегални имигранти от истока и си ги търпят , а нас не могат , това доказва че има духовна непоносимост. И да не се чудите много го казвам в прав текст. Северозападните държави се управляват от сатаната, а България е държавата на Бог.

ГРЕШИШ ! България е държава на малоумници.

Ами стой си в божията държава - що търсиш по чужбина!

Те нямат вина.Белгия е 40 000 кв.км . По малка е от половината на България.Малоумието на българите прокудиха народа.Тук вече се умира от глад.Това трябва да го разберат европейците и да ни помогнат.Ние сме прости хора и няколко тарикати ни разиграват.Защо правителството допусна на никого не нужна зелена енергия да плаща осиротелия умиращ от глад народ.КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА.

Каква помощ чакате? Да ви поднесат всичко пред носовете ли? Знаете ли, че тази държава е била много бедна и с ужасен труд са постигнали всичко. Всички в България чакат някой да им свърши работата, защото така са свикнали. Ами оправете се сами! Защо ви доят вече 23 години хитреците, а вие сте се оставили и даже се и палите.

абе тъпако ти от къде си от кое затънтено село си БЕ теб не те ле мачкат или и ти се занимаваш или подкрепяш мършите които ни управляват уж 2з години

Явно е, че мултикултуризмът не сработва при човешката цивилизация, тогава що се мъчат всички? Да се разтурват всякакви измислени съюзи, да затварят границите и всяка държава да си въвежда визите и да пускат само който хареса. Това е положението. Така и така колкото по-напред върви цивилизацията, толкова по-големи егоисти, шовинисти и расисти ставаме, явно е, че няма да сработи химерата за един обединен свят

А, защо, римляните почти са успели да "обединят" света....Сега това се опитват да направят евреите и техните слуги от Европа...

Белгетата не знаят ли, че ние БГ-тата се тъпчем с какви ли не свински меса, мазнини, вътрешности и др.Ще ни плашат те със свинското! Айде де!

Не става въпрос за нашите хранителни навици - а за повсеместната ислямизация на западна Европа - мечката като играе у съседите ще заиграе и у нас. Пазарджишкия панаир с имамите е само ехото от мечката у съседите - всички пътуват по света вече и знаят за какво говоря. Това, че в блока съседите ти са все още само българи не значи, че ще остане така и за децата ти - затова яж си свинското и не се меси на съседите в Европа - те вече я ядат тая попара, опа халал.

предлагам след края на май и ние да започнем да се правим на интересни и да предложим благоприятни условия за почивка на старите европейци

Може и да не им харесва, но в Брюксел аз не съм имигрант - нито по закон, нито по усещане. Говоря езика по-добре от мнозина там, ям свинско с апетит ( както между другуто и кашер и халал), а и никой не може да ме убеди да се чувствам чужденец в столицата на собствената ми общност.

белгион ис а фоолс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕС е вече !!!!!!! по-гъсто населен от Индия и Китай ,а по големина -площ ЕВРОПИЙСКИЯТ суб- континент е втори НАЙ-МАЛЪК СЛЕД АВСТРАЛИЯ ! Много са нелегалните имигранти от мюсюлманските държави на Азия и северна Африка ,които са уж все на гости,и без ресурс,а и повечето нямат квалификации ,раждат много деца,и консумират много,което е довело до банкрут на социалните системи на места . ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА -всяка държава е длъжна да реализира -да интегрира ПЪРВО СВОИТЕ ГРАЖДАНИ И само ,ако има свободни работни места да назначава чужди -първо от региона -в случая ЕС, и чак на трето място -от извън ЕС , и това ВАЖИ ЗА ВСЯКА ДЪРЖАВА ,по човешките международни права .Освен това,пак по човешките права,всяка държава запазва правото да разселва вътрешно,или да изселва външно индивиди и групи,които не спазват законите и ги нарушават -припомнете си съдебните дела след 2009г .Ако са терористи ,които мразят и застрашават или реално ,или потенциално ,могат да бъдат изселени ЗА СЪД и в държавата ,която застрашават ПО ЗАКОНА СРЕЩУ ТЕРОРИЗМА ,КОЙТО В САЩ ПРЕДВИЖДА И СМЪРТНА ПРИСЪДА

Така е само в Кочината България е отворено за всичката циганска измет независимо дали е турска ,арабска ,или американска.Добре дошли в родния кенеф!Запада винаги ще са на ниво ,ние винаги ще сме в нужника,претъпкани с леки салфетки дето всеки се трие стях,цигани араби ,негриикаквато още сган си помислите!

в брюксел имало националисти.. хахахахаххаааахх.. !!!!! всъщност още по-добре, ще знаят тогава какво да правят, защото с вагоните идват.. и идват.. и това не за да робуват, а за да заробят ! глутницата предателски псета се изживяват като цивилизация но пък не могат без да стават инструмент на чужда пропаганда, нито да си решат проблемите с негърските права .. вкъщи - дано всички разбират в какво не си струва да се превръщат!

Депортирайте извън Европа всички араби-черни, цигани, индийци, пакистанци..и тн. подобни. Те да си седят в техните държави а Европейците в тяхните. Извинението е че повече не може Европа икономически да ги поеме, което е достатъчно. Затворете границите за тях. Забранете женидбата между европейци/бели и черни-араби-цигани-индийци-пакистанци и подобни. Забрана на даване на поданство. Никакви емигранти от страни извън европа. Под никакъв предлог. Не се притеснявайте икономиката на ЕС няма да отслабне от това. Точно обратно ще се стане по силна. И живота в Европа ще стане по-спокоен. Страха идва че ще обвинят хората от Европа във расизъм или антидемокрация и ще загубят икономически устои. Погледнете доста държави извън ЕС със феодално-капиталистически-монархически строй....но никой не ги упреква...щом има бизнес с тях ..всички политици и бизнесмени си мълчат.

Проблема е, че това "европейци" е малко измислено -някои европейци като някои британци предпочитат индийци и пакистанци пред други европейци като нас. Бе въобще расизма е нож с две остриета, нещо като робовладелството в зависимост от това дали си роб и или робовладелец.

Браво на Белгийците. Време и България да ги последва и да си затегне драстично режима за влизане в БГ и за взимане на гражданство. Даже и да забрани гражданство при женидба(както го правят в емирствата където никой няма право на поданство освен с доказани корени по бащина линия) Погледнете Централни Хали около минералната вода в центъра на София. Пълно със араби, турци и цигани....ужасна работа...смрад и постоянно притесняват минаващите жени. Само гледат да се закачат за някоя ..ако не българка то циганка и да направят една камара деца. Плодят се като хлебарките. След това взимат паспорти измускват социалните помощи(камък на шията на данъкоплатеца) и си докарват в БГ всички приятели и роднини и тн...верижна реакция...Не бях виждал негри и араби във малките градове на БГ..но и това видях преди 2 седмици...настаняват се тихомълком и разпостраняват. Вижте какво стана със Косово - прекрасен пример. Никога преди Югославия не е имало там Албанци...последните 30-40години постоянно емигрираха от Албания и се плодяха и стъпка по стъпка завзеха раьона и какво виждаме сега ...друга мусюлманска държава....Виждате че вече това става и в Македония....Така става и във всички големи държави. Те масово буквално са бомбандирани от емигранти от черно-арабските-индийските страни както и цигани от източна европа който ни развалят имиджа. Сега вече започнаха официално да протестират. Но те не протестират срещу Белите Български християни ами срещу цигани, турци, араби, негри, индийци, пакистанци и тн. подобни.......официално вече мусюлманите казват че не са могли да завладеят Европа чрез война, но вече го правят чрез демократична имиграция, религия, секс и правене на много деца, мафии, нелегални търговии, наркотици, убийства и тн.съчетано с геноцид. От 7милиарда бели са останали по-малко от 700мил. тоест само 1/10. или 90% вече не са бели. За сведение преди 100години са били 50/50.

Расизъм ли е да не искаш квартала ти да е пълен със всякаква паплач повечето радикалисти?Расизъм ли е да искаш да живееш в чист и тих град?Расизъм ли е децата ти да учат и играят в безопасен район?Расизъм ли е да си европеец в собсвента си държава в Европа?Може ли Европа да настани и плати на всички,които искат да емигрират и да се възползват от изграденото от няколко поколения без да дават нищо в замяна и без дори да искат да живеят по законите на страната?Всички знаем отговора,но ако се опитаме да го кажем на глас устата ни се запушва с тази дума Расизъм.Какво тогава има в Изрел например?Приемат ли там бежанци от Сомалия,Афганистан,Ирак или Сирия?Как се отнасят и спазват ли се правата на сексуалните малцинства,живеят ли мюсулмани,християни и евреи в едни и същи квартали?Все повече ми се струва,че под думата Расизъм се разбира да си по произход европеец християнин.Трябва ли да се чувствам виновен поради това???

общо взето с географията на запад са много зле

Ами прав е човекът,да си стоим в България и стига сме позволявали на разни очилати съселчета и нискочели болни мутри да ни превръщат в емигранти и бедняци в собствената ни разкошна Родина

франция и белгия са задрьстено то измет/ араби и африканци/, бьлгарите са висша нация, бих прибавила и англя и германия кьм фр и белг, затова ще си спестя парички за да не работя до пенсия и обратно в бг, да си почивам, богацтвото е тежест, достатачно парички за живеене и толкоз

извинявам се за правописа, използвам транслитерация

Да оценим това което имаме тук и да не се прехласваме по европеиските кенефи Ние сме древна нация колкото и да им бърка в очите на европеиците При нас никога не е било лесно защото никога не сме били паразити на чужд гръб и затова трябва да разчитаме единственно на себе си и своите способности които многократно сме доказвали

Бравос...ужасно добре го каза...ако в БГ се работи за себе си или за семейството, в чужбина се работи за същите плюс 1-2 местни които взимат 3 пъти повече пари и буквално нищо не вършат. Вие си избирайте.

нали емигрантите им крепат икономиката ,кой ше работи за тънки кинти? кой ше плаща наеми и тн ...

Да,работи за тънки кинти но още 5-6 циганета са на сосиални.И не приема християнство а си прокарва мангалщината.

какво правят островитяните вав фр. спестяват си 1-2 заплатки по техен стандарт всеки месец и на 55 години си отиват да си живеят раиски на островите, да не сме луди да работиме до 70 години, ха, ха, ха, та и аз така още 10 годинки и почивка в бг докато сигна вазрастта за пенсия, маината им на капиталистите грижете се за здравето си!

евала, ето това е бьлгарски льв

львица

..планират ограничителни мерки СРЕЩУ намаляване на броя им " ?

Hahaha , tia sa mnogo zle , burkat ni s musulmani , tia i naideq si nqmat kak ciganite si hapvat svinsko , hahah, dano poveche cigani zaminat tova ni e spasenieto

Както е тръгнало, ще се окажем обградени от арабски и африкански държави! А ние ще сме първата циганска република!

Ходете си на море в Белгия.Там е най-добре.

тия тъпанари не разбират морето. Дай им да се тъпчат на бюфета в хотела и да се цамбуркат в басейна.

Прави са си хората ! От къде на къде някакви си навлеци ще идват да им досаждат в земите, които дедите им са бранели с кръвта си, а те самоите, кактои техните родители са направили приятни за живеене с потта си !

Белжците неслучайно са основни лица във франкофонските анекдоти (Извинения ;-) А ако отворите атласа за Профила на населението-им, или просто някоя от многото-им уебкамери - смехът ще стане горчив.

То не е лъжа че Брюксел е един доста мръсен град. Обширни райони са пренаселени с арабско-черно население. Мръсни боклуци в голяма част от центъра, много лошо осветление и маркировка на улиците, шофьорите карат като нашите, отляво от дясно, искачатт ти насреща. В центъра има само в един ограничен район някакви магазинчета, кафета и ресторанти. Всичко е натикано по моловете, или центровете за покупки. Скука и мръсотия, общо взето това е столицата на Европа. И други белгийски градове са в такова състояние. Иначе магистралите им хубави, даже осветени. В тая държава живеят две националности, които общо взето трудно се понасят. Въпрос на време е да се скарат като в Югославия.

Имате право, така Е ! (Грубо - 50:50 е съотношението 'воня:нормалност' .... За любителите на остро-впечатляващото - хвърлете поглед върху битака, дето е на метри от Центъра-им.)

Забравих да кажа, че много от наличните ресторанти и магазини са със стара дограма, като нашата от соц време, от 50-60- те години. Виждат се прозорци облепени с вестници, счупени прозорци запушени с картони и шперплат. Бензиностанции в жилищни сгради, на първия етаж. Не вярвам само циганското население да създава тоя облик на града.

С лозунги не става. Затваряйте си границите докато е време. Ще се напълните с цигани, после ще ревете като нас.

Това показва какви прости и егоистични човечета има в Белгия. И то точно срещу България и Румъния. Сякаш поляци и чехи не крадат по подобен начин!

Коментари - И Белгия с антиреклама срещу имигранти | Днес.dir.bg

И Белгия с антиреклама срещу имигранти

Крайно националистическа партия в Белгия разпространи антирекламен клип на Брюксел. Той има за цел да обезкуражи бъдещите имигранти, като показва колко лошо се живеe в града. Посланието е едно: "Стойте си вкъщи, там е по-добре".

Обратно в новината

Коментари - И Белгия с антиреклама срещу имигранти | Днес.dir.bg

Коментари

здр.веселина,бих искал да те помоля ако ти е удобно да ми дадеш малко повече инфо за малта.решил сум да доида на острова но този пут да работя.писна ми тук работя в сверата на туризма и ми е уясно трудно да издурям жена и 2 малки деца само с една заплата като готвач макар и досега да сум работил само в 4 и 5.бил сум в малта но не сум работил а и никога преди небях си представял че и това време ще доиде да моля хора да ми помогнат с каквото могат вярвам че имаш добро сурце и би помогнала на човек в нужда.благодяря ти предварително!това е меила ми ако все пак си решила да помогнеш с инфо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

земи иди до там па се образоваш малко,личи си че никога не си я виждала белгия освен на карта и то в даскало сигурно.нека се затварят за бели като нас а продуляват да се пулнят с мароканци които са над 20% вече от населението им.не няма как да стане а вече е станало.евала им на хората асяилиева1

шибани прости белгиици ще им сера в устата на всички да доидат тука аз да им покая кво е расизам.ще ги шибам кат луд тия меките

Винаги съм писал по форумите, че тези права на МАЙМУНАТА ще доведът до края на бялата раса.....

В момента Западната цивилизация не може да продължи икономическото си развитие без имигранти. От друга страна, имигрантите от други цивилизации разрушават същността на Западната цивилизация. За Източна Европа е друго - време е да се осъзнае към коя цивилизация принадлежи тя.

До 1989 година, България беше като райска градина , подредена, спокойно се живееше, но сега всичко се превърна в разруха. Беше много по-уредено, отколкото на запад.

А така...сетихте ли се за Африка и арабухите ?! .....ама късно се сетихте - вече са навсякъде и са много !!!!!!!!!!

Сетиха се, сега всичко към Канада се изняся. Непрекъснато претендират за правата си и ни навират техните правила , а те не респектират другите. Не съм расист, ама като поживееш и поработиш в арабески и чернилки осъзнаваш, че само ти работиш, а те си драпат топките и се подмотват. Ако кажеш нещо, веднага расист те изкарват.

Fokker1 - ти извън село кога за последно излиза - на първия си рожден ден ли???

Ооо, мой човек! Забрави ли кога? Па нали заедно излизахме с тебе! Оня ден беше - да се поразшетаме из Филибету.

За Белгия е твърде късно. Напълнила се е с негра и араби, а те се размножават като нашите цигани. До 15-20 години в Белгия белите ще са 10-20 процента, а страната ще е по-зле от България. Да им е честито :)

вярно е брат,като човекл които работи за белгииска фирма мога да кая че има такова нашествие на мароканци че им е бедна фантазията.а кво ги чака не ми се мисли 15 милиона са сега в тая малка дурявичка а за след 50 год ялна им маика.аи да им е честито :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Докато българите не разберат, че западните държави не са нищо особено, ще им се кланят и чудят. Пълно е с мръсни и гадни чернилки, които са дошли от техните забутани държави и нахално са се настанили там. В Антверпен има квартали, където е опасно дори да се влезе и там има много празни квартири, защото никой не желае да живее в мизерията им и да чака да го убият по улиците. Отчужден и отвратителен живот между наркомани, престъпници и какви ли не. Свестните хора живеят в хубави квартали.

и истинската част от западна европа -с икономика и земеделие,основани на знанието -произвеждат се самолети,всички марки и модели коли, захар от цвекло-първо място в света ,мляко за износ,дори, достатъчно храни на субсидирани т.е достъпни храни ,техника от всички видове вкл тежката техника ,лекарства ,петрол и др -общо ПО ПРОИЗВОДСТВО ЕС Е НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА,ЗАЕДНО СЪС САЩ ,а местното европейско население са високо образовани ,трудолюбиви данъкоплатци,които внасят данъци за общите разходи на държавата ,като дори работниците са с висше образование в много от държавите ,И НЕ ПРИЛИЧАТ ПО ПОВЕДЕНИЕ НА ТЕЗИ ,КОИТО ОПИСВАШ С АНТИ-СОЦИАЛНАТА КУЛТУРА ДА ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С ДРУГИТЕ,ДА НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ,НО ДА КОНСУМИРАТ ЧУЖДИТЕ -НЕО-ЕКСПЛОАТАЦИЯ е това ,което е престъпление ,кумулира в нео-робство /има новоприети закони срещу такива тежки престъпления /

Естествено, това, което сте написал(а), е чиста проба пропаганда. Китай произвежда като единици произведени стоки и услуги повече, отколкото САЩ и Западна Европа, взети заедно.

Много сте интересни .. патриоти, националисти до момента в който някой ни наплюе и почваме да се плюем и ние - бедни сме, за нищо не ставаме и т.н. .. Колко от вас са били в Белгия и Англия? Колко от вас са виждали шериатските патрули в Лондон и циганията и циганските гета в Брюксел.. ?! Точно белгийците (с 42% не-белгийско население) надали могат да подемат такава кампания с аргумент различен от предизборен популизъм...

Не чакайте да ви оправят другите и да ви помогнат, защото и внуците ви няма да дочакат това! Докато народът сам не се оправи и не спре това доене отстрана на политиците-мошеници, няма нищо да се подобри в тази държава. Там наистина са пренаселени и е пълно със всякакви от цял свят, с които не е лесно да се съжителстава. Ще се убедите като отидете. Оправяйте си държавата, докато не е късно.

Да можещи сме и това е доказано. Срещу българина се води медийна война, която цели да го убеди в обратното, засега успешно сред по-младите, които не са излизали в чужбина да видят колко некадърни са другите. А нс тоя хал сме , защото политиците ни не са българи или са масони , еничари и др.

Нищо не е доказано, докато България е на тоя хал! Много сме кадърни, ама в Родината си се проваляме!

Под голямо влияние на външни фактори! Да го д*т и в Белгия и в Холандия и в Англия и... Пет века грабили цял свят и сега са много отворени... Да живее колониализма!

Чудесно описание на мита за българското гостоприемство и колко важен е туризма за България!

хахаха, белгийски националисти. то няма такава нация белгийци, че даже и националисти имат :)

верно е брат,те една белгия са я разделили на две и не се понасят а камо ли нас,холандско говрящите мразят и ненавиждат френско говорящите и обратно а немогат да проумеят че цялата белгия са толкова прости че един език нямат национален техен,нема кво да говорим 15 милиона в тая малка дурявица и след някои ден кат почнат да се чифтосват помежду си ще се разждат само изроди с по 2 глави и 5 крака имат сериозна нужда от свея крув ма те ще го усетят скоро

Аз предлагам да започнем агресивна контраантиреклама към западните разпределителни дружества, банки, търговски вериги и минни грабители. И като се уплашат и си тръгнат, ние няма да има нужда да ходим при тях, защото ще си оправим държавата! Аман от нагли неоколониалисти!

Точно така, тези които не са съдгласни да хранят нашите цигани и други видове обитаващи България да се изнасят тъпия си бизнес от тука!

И как ще я оправиш - както преди да влезем в ЕС, както при бай Тошо или както преди 9 септември? И кой ще я оправи - къде са ти държавниците, индустрията, кадрите, технологиите!

А сега къде са? Да не би да като ни разграбват не само нашите, а и чуждите е по-добре? Пресен случай-бивша Югославия, която им си опъна! Те нека ни оставят на мира, пък ние ще му намерим колая!

...а преди 9.Х всеки лев е бил златен и е вървял в цял свят! А България е била водеща на Балканите!

Всички тия араби и африканци само принасят тяхната си култура и порядки, бавно превръщайки приемните страни в подобие на родните си места! Това не е интеграция, а асимилация - превръщане на Европа в нов трети свят! Като българи ние също нямаме никакъв интерес от това - все пак европейците са за предпочитане от араби и африканци!

Никой не иска лентяи да просят по улиците или да крадат навсякъде. До скоро хората в южна Холандия и северна Белгия не заключваха къщите си.

Тея па куче със салам ще плашат! Да слагат масата, салата, ракията и после може и грозните им жени да намажат!

На Гар дю миди в Брюксел до входа на метрото има писоари сложени на стената на открито! и едни типове се облекчават денонощно и си пият бира... Слизаш от TGV от Париж /това поне си заслужава/ и гледаш писоари точно срещу Park- inn Radisson...

така е всичко идва от зиганите. да зивее ''атака *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те мене ще ме плашат със свинско! Кои сте вие бе! Аз, който съм ял 30г. замразено телешко от Ирландия, 20г. замразено свинско от Испания, всички бракувани агнето от Нова Зеландия, конско от Румъния, щраусово от Австралия, дупета от Италия, кого плашат тия бе,а? Наред са брюкселските зелки, репи,марули шот е пролет и ракията връви с такия мезета. Готви, готви салатата оти се ядосах.

Не забравяй да благодариш на родните вносители, митничари и контролни органи за вкуснотиите!

В Брюксел е пълно с чернилки и мургавеляци, и то от години - безпростветни, мързеливи, престъпни! В същото време хора с по 2-3 езика и висше образование от България имат проблем с оставането и работата там.Западът е тотално изтолерастен - това е истината

Там да не е СИРОПИТАЛИЩЕ. Като сме толкова можещи защо сме на тоя хал.

Ами явно ти не си от "можещите"....

Ей бен малоумнико я си отговори на този въпрос защо умните хора ги няма в България А защото станишевци ,костовци ,надеждинги ,догановци и и още куп такива хубосници ги прогониха а нашите мургави съседи които цял живот са лансирани и мързеливи в кръвтаси така злепоставят България и затова страдат честните и работливи българи както е и в самата България

Tъй като западните държави са фрашкани с нелегални имигранти от истока и си ги търпят , а нас не могат , това доказва че има духовна непоносимост. И да не се чудите много го казвам в прав текст. Северозападните държави се управляват от сатаната, а България е държавата на Бог.

ГРЕШИШ ! България е държава на малоумници.

Ами стой си в божията държава - що търсиш по чужбина!

Те нямат вина.Белгия е 40 000 кв.км . По малка е от половината на България.Малоумието на българите прокудиха народа.Тук вече се умира от глад.Това трябва да го разберат европейците и да ни помогнат.Ние сме прости хора и няколко тарикати ни разиграват.Защо правителството допусна на никого не нужна зелена енергия да плаща осиротелия умиращ от глад народ.КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА.

Каква помощ чакате? Да ви поднесат всичко пред носовете ли? Знаете ли, че тази държава е била много бедна и с ужасен труд са постигнали всичко. Всички в България чакат някой да им свърши работата, защото така са свикнали. Ами оправете се сами! Защо ви доят вече 23 години хитреците, а вие сте се оставили и даже се и палите.

абе тъпако ти от къде си от кое затънтено село си БЕ теб не те ле мачкат или и ти се занимаваш или подкрепяш мършите които ни управляват уж 2з години

Явно е, че мултикултуризмът не сработва при човешката цивилизация, тогава що се мъчат всички? Да се разтурват всякакви измислени съюзи, да затварят границите и всяка държава да си въвежда визите и да пускат само който хареса. Това е положението. Така и така колкото по-напред върви цивилизацията, толкова по-големи егоисти, шовинисти и расисти ставаме, явно е, че няма да сработи химерата за един обединен свят

А, защо, римляните почти са успели да "обединят" света....Сега това се опитват да направят евреите и техните слуги от Европа...

Белгетата не знаят ли, че ние БГ-тата се тъпчем с какви ли не свински меса, мазнини, вътрешности и др.Ще ни плашат те със свинското! Айде де!

Не става въпрос за нашите хранителни навици - а за повсеместната ислямизация на западна Европа - мечката като играе у съседите ще заиграе и у нас. Пазарджишкия панаир с имамите е само ехото от мечката у съседите - всички пътуват по света вече и знаят за какво говоря. Това, че в блока съседите ти са все още само българи не значи, че ще остане така и за децата ти - затова яж си свинското и не се меси на съседите в Европа - те вече я ядат тая попара, опа халал.

предлагам след края на май и ние да започнем да се правим на интересни и да предложим благоприятни условия за почивка на старите европейци

Може и да не им харесва, но в Брюксел аз не съм имигрант - нито по закон, нито по усещане. Говоря езика по-добре от мнозина там, ям свинско с апетит ( както между другуто и кашер и халал), а и никой не може да ме убеди да се чувствам чужденец в столицата на собствената ми общност.

белгион ис а фоолс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕС е вече !!!!!!! по-гъсто населен от Индия и Китай ,а по големина -площ ЕВРОПИЙСКИЯТ суб- континент е втори НАЙ-МАЛЪК СЛЕД АВСТРАЛИЯ ! Много са нелегалните имигранти от мюсюлманските държави на Азия и северна Африка ,които са уж все на гости,и без ресурс,а и повечето нямат квалификации ,раждат много деца,и консумират много,което е довело до банкрут на социалните системи на места . ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА -всяка държава е длъжна да реализира -да интегрира ПЪРВО СВОИТЕ ГРАЖДАНИ И само ,ако има свободни работни места да назначава чужди -първо от региона -в случая ЕС, и чак на трето място -от извън ЕС , и това ВАЖИ ЗА ВСЯКА ДЪРЖАВА ,по човешките международни права .Освен това,пак по човешките права,всяка държава запазва правото да разселва вътрешно,или да изселва външно индивиди и групи,които не спазват законите и ги нарушават -припомнете си съдебните дела след 2009г .Ако са терористи ,които мразят и застрашават или реално ,или потенциално ,могат да бъдат изселени ЗА СЪД и в държавата ,която застрашават ПО ЗАКОНА СРЕЩУ ТЕРОРИЗМА ,КОЙТО В САЩ ПРЕДВИЖДА И СМЪРТНА ПРИСЪДА

Така е само в Кочината България е отворено за всичката циганска измет независимо дали е турска ,арабска ,или американска.Добре дошли в родния кенеф!Запада винаги ще са на ниво ,ние винаги ще сме в нужника,претъпкани с леки салфетки дето всеки се трие стях,цигани араби ,негриикаквато още сган си помислите!

в брюксел имало националисти.. хахахахаххаааахх.. !!!!! всъщност още по-добре, ще знаят тогава какво да правят, защото с вагоните идват.. и идват.. и това не за да робуват, а за да заробят ! глутницата предателски псета се изживяват като цивилизация но пък не могат без да стават инструмент на чужда пропаганда, нито да си решат проблемите с негърските права .. вкъщи - дано всички разбират в какво не си струва да се превръщат!

Депортирайте извън Европа всички араби-черни, цигани, индийци, пакистанци..и тн. подобни. Те да си седят в техните държави а Европейците в тяхните. Извинението е че повече не може Европа икономически да ги поеме, което е достатъчно. Затворете границите за тях. Забранете женидбата между европейци/бели и черни-араби-цигани-индийци-пакистанци и подобни. Забрана на даване на поданство. Никакви емигранти от страни извън европа. Под никакъв предлог. Не се притеснявайте икономиката на ЕС няма да отслабне от това. Точно обратно ще се стане по силна. И живота в Европа ще стане по-спокоен. Страха идва че ще обвинят хората от Европа във расизъм или антидемокрация и ще загубят икономически устои. Погледнете доста държави извън ЕС със феодално-капиталистически-монархически строй....но никой не ги упреква...щом има бизнес с тях ..всички политици и бизнесмени си мълчат.

Проблема е, че това "европейци" е малко измислено -някои европейци като някои британци предпочитат индийци и пакистанци пред други европейци като нас. Бе въобще расизма е нож с две остриета, нещо като робовладелството в зависимост от това дали си роб и или робовладелец.

Браво на Белгийците. Време и България да ги последва и да си затегне драстично режима за влизане в БГ и за взимане на гражданство. Даже и да забрани гражданство при женидба(както го правят в емирствата където никой няма право на поданство освен с доказани корени по бащина линия) Погледнете Централни Хали около минералната вода в центъра на София. Пълно със араби, турци и цигани....ужасна работа...смрад и постоянно притесняват минаващите жени. Само гледат да се закачат за някоя ..ако не българка то циганка и да направят една камара деца. Плодят се като хлебарките. След това взимат паспорти измускват социалните помощи(камък на шията на данъкоплатеца) и си докарват в БГ всички приятели и роднини и тн...верижна реакция...Не бях виждал негри и араби във малките градове на БГ..но и това видях преди 2 седмици...настаняват се тихомълком и разпостраняват. Вижте какво стана със Косово - прекрасен пример. Никога преди Югославия не е имало там Албанци...последните 30-40години постоянно емигрираха от Албания и се плодяха и стъпка по стъпка завзеха раьона и какво виждаме сега ...друга мусюлманска държава....Виждате че вече това става и в Македония....Така става и във всички големи държави. Те масово буквално са бомбандирани от емигранти от черно-арабските-индийските страни както и цигани от източна европа който ни развалят имиджа. Сега вече започнаха официално да протестират. Но те не протестират срещу Белите Български християни ами срещу цигани, турци, араби, негри, индийци, пакистанци и тн. подобни.......официално вече мусюлманите казват че не са могли да завладеят Европа чрез война, но вече го правят чрез демократична имиграция, религия, секс и правене на много деца, мафии, нелегални търговии, наркотици, убийства и тн.съчетано с геноцид. От 7милиарда бели са останали по-малко от 700мил. тоест само 1/10. или 90% вече не са бели. За сведение преди 100години са били 50/50.

Расизъм ли е да не искаш квартала ти да е пълен със всякаква паплач повечето радикалисти?Расизъм ли е да искаш да живееш в чист и тих град?Расизъм ли е децата ти да учат и играят в безопасен район?Расизъм ли е да си европеец в собсвента си държава в Европа?Може ли Европа да настани и плати на всички,които искат да емигрират и да се възползват от изграденото от няколко поколения без да дават нищо в замяна и без дори да искат да живеят по законите на страната?Всички знаем отговора,но ако се опитаме да го кажем на глас устата ни се запушва с тази дума Расизъм.Какво тогава има в Изрел например?Приемат ли там бежанци от Сомалия,Афганистан,Ирак или Сирия?Как се отнасят и спазват ли се правата на сексуалните малцинства,живеят ли мюсулмани,християни и евреи в едни и същи квартали?Все повече ми се струва,че под думата Расизъм се разбира да си по произход европеец християнин.Трябва ли да се чувствам виновен поради това???

общо взето с географията на запад са много зле

Ами прав е човекът,да си стоим в България и стига сме позволявали на разни очилати съселчета и нискочели болни мутри да ни превръщат в емигранти и бедняци в собствената ни разкошна Родина

франция и белгия са задрьстено то измет/ араби и африканци/, бьлгарите са висша нация, бих прибавила и англя и германия кьм фр и белг, затова ще си спестя парички за да не работя до пенсия и обратно в бг, да си почивам, богацтвото е тежест, достатачно парички за живеене и толкоз

извинявам се за правописа, използвам транслитерация

Да оценим това което имаме тук и да не се прехласваме по европеиските кенефи Ние сме древна нация колкото и да им бърка в очите на европеиците При нас никога не е било лесно защото никога не сме били паразити на чужд гръб и затова трябва да разчитаме единственно на себе си и своите способности които многократно сме доказвали

Бравос...ужасно добре го каза...ако в БГ се работи за себе си или за семейството, в чужбина се работи за същите плюс 1-2 местни които взимат 3 пъти повече пари и буквално нищо не вършат. Вие си избирайте.

нали емигрантите им крепат икономиката ,кой ше работи за тънки кинти? кой ше плаща наеми и тн ...

Да,работи за тънки кинти но още 5-6 циганета са на сосиални.И не приема християнство а си прокарва мангалщината.

какво правят островитяните вав фр. спестяват си 1-2 заплатки по техен стандарт всеки месец и на 55 години си отиват да си живеят раиски на островите, да не сме луди да работиме до 70 години, ха, ха, ха, та и аз така още 10 годинки и почивка в бг докато сигна вазрастта за пенсия, маината им на капиталистите грижете се за здравето си!

евала, ето това е бьлгарски льв

львица

..планират ограничителни мерки СРЕЩУ намаляване на броя им " ?

Hahaha , tia sa mnogo zle , burkat ni s musulmani , tia i naideq si nqmat kak ciganite si hapvat svinsko , hahah, dano poveche cigani zaminat tova ni e spasenieto

Както е тръгнало, ще се окажем обградени от арабски и африкански държави! А ние ще сме първата циганска република!

Ходете си на море в Белгия.Там е най-добре.

тия тъпанари не разбират морето. Дай им да се тъпчат на бюфета в хотела и да се цамбуркат в басейна.

Прави са си хората ! От къде на къде някакви си навлеци ще идват да им досаждат в земите, които дедите им са бранели с кръвта си, а те самоите, кактои техните родители са направили приятни за живеене с потта си !

Белжците неслучайно са основни лица във франкофонските анекдоти (Извинения ;-) А ако отворите атласа за Профила на населението-им, или просто някоя от многото-им уебкамери - смехът ще стане горчив.

То не е лъжа че Брюксел е един доста мръсен град. Обширни райони са пренаселени с арабско-черно население. Мръсни боклуци в голяма част от центъра, много лошо осветление и маркировка на улиците, шофьорите карат като нашите, отляво от дясно, искачатт ти насреща. В центъра има само в един ограничен район някакви магазинчета, кафета и ресторанти. Всичко е натикано по моловете, или центровете за покупки. Скука и мръсотия, общо взето това е столицата на Европа. И други белгийски градове са в такова състояние. Иначе магистралите им хубави, даже осветени. В тая държава живеят две националности, които общо взето трудно се понасят. Въпрос на време е да се скарат като в Югославия.

Имате право, така Е ! (Грубо - 50:50 е съотношението 'воня:нормалност' .... За любителите на остро-впечатляващото - хвърлете поглед върху битака, дето е на метри от Центъра-им.)

Забравих да кажа, че много от наличните ресторанти и магазини са със стара дограма, като нашата от соц време, от 50-60- те години. Виждат се прозорци облепени с вестници, счупени прозорци запушени с картони и шперплат. Бензиностанции в жилищни сгради, на първия етаж. Не вярвам само циганското население да създава тоя облик на града.

С лозунги не става. Затваряйте си границите докато е време. Ще се напълните с цигани, после ще ревете като нас.

Това показва какви прости и егоистични човечета има в Белгия. И то точно срещу България и Румъния. Сякаш поляци и чехи не крадат по подобен начин!