Безплатни билети за пътниците от горящия влак

"БДЖ - Пътнически превози" ЕООД ще компенсира всички свои клиенти, които са пътували с бързия влак номер 8613 от София за Бургас на 30 март.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е дебилен-цинизъм. Евала на автора на промоцията!

ама моля ви. Ние живеем във време на студена война, на важни международни изяви на нашия вожд, а вас ви интересуват такива национални проблеми. Сега вниманието на целия български народ е международната обстановка. Смятам по цял ден да мисля за нея и дори да не ям.

По голяма простотия не е възможно да се сътвори. нищо не ме очудва на тази територия. Това не е Държава,това е кочината на мутрите с палатите и милионити окрадени за нищо пари не останаха.Какво трябва да се случи още, та московски и владимиров да се правят на слепи и глухи? Махайте се некъдърници. А машинистите, вашите подчинени как ще компенсирате за прижевяното?Как? Кога ли сте мислили за тях?Никога.

толква ли не можем един вагон да направим сам - локомотива е по - сложно несто! то и игли и ножчет за браснене не правим! ако секне вноса голи и брадясали сте ходим!

БДЖ е единствената фирма в която са направени "Реформи" В какво се състоят те: 29г.кражби от властимащите Съкращения на хора с образование ,за да се освободят места за "калинки" Премахване на привелегията "втора категория" за някой наистина отговорни постове"много повече от отговорностити но милиционерити и пожарникарите на боко/ ( Ниско заплащане. Липса на нормални условия на труд ,там те са още в първобитно общиния строй. Това вече е достатъчно БДЖ да се обяви във фалит. Задачата е постигната. Хубавото е ,че сме се разминали без жертви. московски,къде си се скрил? ти и владимиров сте най вредните за БДЖ.

Абе кога БДЖ пали пътници не е противообществена проява, ама когато говорим за това вече е. Педерастщина.

"... Би не случиш първи път-опитай се пак!..." Мисля ,че беше от Иван Вазов.

Това обезщетение е гавра! Оставка на министъра! Оставка! То вече има ли кой да се качва на влаковете?!

Да не се окаже, че БДЖ няма застраховки. Или може би, не са приоритет на застрахователя им.

Важното е че ще копуваме изтребители и нацията от 80% дебили ще е горда с държавата си...

Аз ако съм, повече на бедежейски влак няма да се кача, ако ще пари да ми дават, не билет.

Е да, ама на БДЖ логиката е "компенсация = още от същото".

В Белите държави, независимо от цвета на кожата на жителите, в такива случаи адвокатите на пътниците събират Железниците от обещетения. И това е нормална практика записана в Закона.

В нормалните държави това не е проблем, защото пътниците са надлежно застраховани. При нас тъй като или няма направена застраховка или "наш" застраховател е прибрал парите, но си подсигурил договор, в който да не плаща нищо пътниците трябва да се съберат и да съдят превозвача.

Не им стига на хората едно приключение което са преживяли ,та БДЖ им предлага ново какво ли ще бъде то ????

Пътувайте с влаковете на БДЖ,че не останаха !!!

Па запишете го със златни букви това - БДЖ осигури превоз с автобуси - веднъж на 25 години става това. Нека се разгласи по целия свят !!

След управлението на ГЕРБ, Народният съд е задължителен.

Запали влак - пътувай безплатно.

Безплатни билети за пътниците от горящия влак. Да припомня в съобщението на БДЖ. "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД ще предостави билет за избран маршрут на пътуване с влак в страната на всички потърпевши от престоя на композицията. Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат своята компенсация на билетните каси във всяка една гара от утре - 2 април, като предоставят билета си от пътуването с бързия влак от София за Бургас. Тези са за Народен съд.

А ако билетът е бил в багажа който е изгорял....какво ще представи пътника??? А компенсация за изгорелия багаж??? Това е гавра с пътниците!! Къде е застраховката на пътника??? Ето заради такива действия БДЖ ще остане без пътници скоро!!! БДЖ явно живее още в 20 век!! Оставка за директора на БДЖ и на транспортния министър!

Фашизма не можа да боядиса това,което комунизма построи. Къде са новите евроатлантически влакове вагони?

Нека пътниците първо да погледнат коя дата сме днес!

Горките компенсирани, първият път са оцелели, но за втория не се знае ...

Следва : Всички изпочупили колите си по европейските пътища у нас, ще получат безплатна седмична винетка...

компенсацийки?

И по една найлонова торбичка за компенсация за изгорелия багаж!

Не разбирам- номера на влака 8613 ли е важен да се спомене? Що за новина е това- оставаше и да ги накарат да си плащат отново билетите след като станалото не е тяхна вина. Идиотщини.

Ебати подигравката. На бас, че никой от потърпевшите по стара българска традиция на преклонената главица няма и да помисли да осъди наглите БДЖ.

УАУ, каква коммпенсация, да си рискуваш живота пак по тия 50 годишни влакове-факли...