Коментари - 18-ти ден стачкуват железничарите | Днес.dir.bg

18-ти ден стачкуват железничарите

18-ти ден продължава стачката на работниците в БДЖ.

Обратно в новината

Коментари - 18-ти ден стачкуват железничарите | Днес.dir.bg

Коментари

КАКВИ ТИ БЕНТЛИТА , ДРУГО СИ Е С ВЛАКА !!!

Едни докато стачкуват, ръководството на БДЖ пирува на Паничище?!

И що не? Кои къде пирува си е негова работа. Това ,че неграмотниците и мързелите стачкуват си е тяхна работа. Тия които не се страхуваха си взеха заплатите и доста от тях вече работят другаде. Останаха да стачкуват мързелите и некадърните.

КНСБ - Клатикуровци Неработейки Съботират България!!!

не всички под общ показател,а по имена

Тази стачка показа на цяла България, че може чудесно да се справя както без железници, така и без синдикати. Липсата им се усеща само от техните служители - т.е., това са организации, които служат само на работещите в тях, а не на обществото.

Ми така де - Правителството не може да вземе подкуп от купуване на мотриси, тогава поне ще може да вземе подкупите си при предаването на вагони, мотриси и релси за скраб. Защо не забелязвам на някой край мен да му пречи липсата на БДЖ?

То бива "гладък мозък", но мозък с "тиквени шарки", вече не бива. "Защо не забелязвам на някой край мен да му пречи липсата на БДЖ?" След една година, АЗ искам да мога не да забелязвам такива като тебе КоЦе, но да мога и да не си спомням, че Ви е имало в света. АМИН!

Аз съм "Машиниста". Когато видя че се иска истинска реформа в БДЖ-то , приватизация, съкращаване на администрация и напълно отделяне от мащехата - Държава ела и тогавай ме попитай "Страхливец ли съм , имам ли чест и доблест"

Като толкова си знаещ,защо не скача когато му е било времето,или просто си един страхливец,даващ анонимни съвети на ХОРА КОИТО ИМ Е ОСТАНАЛА ПОНЕ ЕДНАТА ДОБЛЕСТ И ЧЕСТ!

Скачал съм когато трябваше. Не съм страхливец , но не съм и глупав

"По-добре късно, отколкото никога!" 200 годни Византийско робство. 500 години Турско робство. От 23 септември 1923 година имаме монархо - фашистко - комунистическо - "демократично" робство. Дойде МУ времето, робът да се надигне и да разкъса веригите на материалното и духовното робства ЕДНОВРЕМЕННО. И това време е последната година от трите години, наречени от маите БЕЗВРЕМИЕ. Който ОБВИНЯВА когото и да било в недалновидност е сътрудник / колаборационист/ на ретроградните сили в Света. Сили, които имат бъдеще само в миналото. Настоящето настъпва необратимо. Не всеки все още може да го ВИДИ, но когато МАСКИТЕ ПАДНАТ, тези като опониращият, ще бъдат най-изумени безкрайно. ИСТИНА Е! "Който търси, ще намери потвърждение на МИГА, в който е поискал конкретен отговор, на съкрален въпрос."

Махни си книгата "световната конспирация" от под възглавницата;)

А ти къде беше....? Защото отдалеч ми миришеш на синдикалист. А ти къде беше през цялото това време?

Не правете комунистически неща,да си эаривате главата в пясъка,и да съдите който протестира,това е беэсилие и страх некорекност,което още ще нагнети нещата,направете така да ги има желеэниците,не да ги няма,от теэи работниоци,има какво да се иэполэва.

Долу "стачкуващите" крадци и мошенници от БДЖ - да върнат над 815 милиона окрадени от нас пари, които сега ги водят дълг! А къде са 3 000 вагона и 8 000 км. релси за скраб...?!? И защо не питат най-дългия и прост транспортен министър Мутафчиев от Станишевия мафиотския кабинет на тройната мафия БСП, ДПС, НДСВ и кръга на Гоце ДС-то Станишев?!? Затвор на всики горни престъпници, в т.ч. и "стачниците" - какво чакаш Борисов?!? И ЕС и НАТО и Уорллик и народа ни чакаме...

Не си умен а загубен,ами нали хората затова стачкуват,че им окрадоха железницата и сега я подаряват на "нашите" пък хората и държавата кучета ги яли.Аман от тъпънари!

В отговор на някои тъпанари! Защо не стачкуваха, когато двата кабинета на най-крадливата тройна мафия БСП, ДПС, НДСВ, ръководена от баш мафиота Гоце ДС-то се окрадоха и доведе до това състояние и БДЖ, а и НОИ, НЗОК, ОП на ЕС, които ЕС спря на кабинета Станишев...?!? Това е въпроса към всички български лумпени, в т.ч. и подкокородваните точно от същите мафиоти "стачкуващи"!?!

Той Борисов не е дошъл на власт да създава ред да следи за реда, да подава сигнали към прокуратурата и т.нат. ,за него дейността на министър-председателя се изразява само и единствено в две неща: 1)-по-важното е ДА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ ЗА ОТРКИВАНЕ Н А ОТСЕЧКИ ОТ РЕМоНТИРАНИ И НОВОПОСТРОЕНИ ШОСЕТА ,МАГИСТРАЛИ,А ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ АКО НЯМА ТАКИВА-НА РЕМОНТИРАНИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ..И 2)-ДА СЕ ЖАЛВА ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ КОИТО СА БИЛИ НА ВЛАСТ В България че са откраднАЛИ ТОВА ИЛИ ОНОВА ЧЕ СА НАПРАВИЛИ ТАКА ИЛИ НЕ СА НАПРАВИЛИ ИНАЧЕ.... Повтаря се като развалена грамофонна плоча вече 2.5 год... От него нищо конструктивно досега не се е видяло и не се очаква да се види.

абсолютен простак си . Тези неща дето Борисов ги открива кои ги строи агент Гоце или Гейчо?

Няма друго такова робско племе в света наречено -българи.Вие сами едни други се оплювате и изяждате,никога няма да просперирате защото сте роби и това ви харесва.Вие сте мазохисти и тапунгери.Цял живот ви крадат и си мълчите.Заслужавате си съдбата!А ние искаме да сме свободни,а не роби.Винаги сме били и ще бъдем по-добре от вас.Браво на железничарите,но една птичка пролет не прави.Останете си със здраве българи-роби.

А бе Гърция още ли я има на картата! :)

Гърците тепърва ще ядат дървото.Не останаха вече балъците да ви наливат пари,а вие само да плющите узита и да играете сиртаки.Има една система наречена световна банка и тя определя правилата в играта.Българите винаги са били мачкани и затова винаги сме принудени да избираме от по-малкото зло.Всяка една водеща сила ни използва и захвърля.Ако гърците имахте такава история отдавна да сте изтрити от лицето на Земята.Този момент идва,Турция отдавна си точи ножовете за вашите земи.

Чета някой от коментарите и се ядосвам защото явно не се проумява истината. Аз съм машинист, и съм малко навътре в нещата, ще ви кажа че всичко това е планирано ако не с години, то с месеци. Отдавна се говореше за покупката на товарни превози още преди да дойдат ГЕРБ на власт, просто ГЕРБ довърши планираното от преди това. Жал ми е за кондукторите , нач. влаковете ръководители движение и всички останали стачкуващи, който се подведоха по сладките думи на корумпирани хора от КНСБ и КТ "Подкрепа" всички те (от синдикатите) знаят какво ще последва , просто помагат това да се случи. И когато стачкуващия седне на гладен трапеза за нова година ще усети че пак е бил манипулиран и излъган.

Знаем, че по тези земи се казва - преклонена глава , сабя не я сече. Това обаче не ни помага да разберем, какво ни казваш? Може би, че твоят начин да стигнеш до глад е правилният, защото не стачкуваш? Но да ли ще фалира със стачка и ли без стачка, все на глад мирише. Аз пък съм решил да мога да погледна децата си в очите, вместо да гледам началници и партийци в очите.

Ок! Погледни в гладните им очи , и им отговори на въпроса "Тате , защо нямаме хляб" . Питаш ме какво искам да кажа.Искам да кажа следното. Трябваше да скочим всички заедно да се съкрати администрацията , не влаковете , не експлоатационния персонал , а администрацията. Това е първо и второ Държавата като иска да возиме хората , пенсионерите учениците , да им плаща пълния билет , а не процент от него, ти си кондуктор и най-добре гои знаеш тези неща. На;и тая държава ни постави в изолация , тогава защо спомага за фалита от години насам. За това трябваше да се борим, а не за нечий интереси

И аз искам да погледна моето дете в очите ,не може и от неговите данъци да се наливат пари в губеща компания,само защото кондукторите не искали реформа.

Кондуктор,нали синдикатите обещаха да ви платят за всеки ден през,които сте стачкували?Сега да видим дали ще удържат на обещанието си или и тук ще излъжат.Според мен и вие стачкуващите пихте една студена вода.Фалита беше ясен,но със стачката ускорихте процеса.Поне машиниста си е бил на работното място,а Вас стачкуващите маи и призовки за съд започнаха да ви раздават.Стачката била законна според синдикатите,а дали е така кои знае?Сега като те питат децата ти,защо получаваш призовка за съд какво ще им кажеш?

Днес разговарях с един от машинистите на гара Пловдив.Още от 6 декември БДЖ е с нов собственик и поради тази причина се налага въвеждане на ново разписание на влаковете.Интересно,защо медийте мълчат по този въпрос.От 1 януари 2012г. ще се връщат мотрисите Сименс.Браво на синдикатите,доведоха точно преди коледа една национална фирма до фалит,а работниците няма да видят и стотинка за празниците.За пореден път се изигра цирк на гърба на обикновените хора.Със сигурност Милен Велчев и Ковачки са доволни от покупката.

Аз пък говорих с един кондуктор и той ми каза, че от 6 месеца БДЖ не се разплаща с кредиторите си, докато едни 60 милиона на БДЖ отлежават в банка. Това не е причинено от стачниците, а от ръководството и министерството.

да бе те кондукторите това им е работата да знаят кои къде си държи парите ;-)

БДЖ-взехме го вече-с помощта на синдикатите!!!ВИК-то за сега само 3 кубика на семейство ще оставим на старата цена-поне за тоалетната да не ви смърди!!!Надвишите ли-двойно ще плащате!!!Абе-Дянков ще измисли нещо-не е хубаво да остава държавно-много пари има и там!!!

Калки или са те излъгали , или колегата не е наясно , по скоро ти нещо не си разбрал . От няколко години се въведе по това време да се сменя графика на движение на влаковете по европейски стереотип, преди това се сменяше в края на месец Май. А колкото до новия собственик на БДЖ, аз не съм чул такова нещо

Комсомолците на Виденов, сега станали хора на Борисов, тикат БДЖ към фалит. Може би не си спомнят, какво стана, когато Костов закри корабостроителницата във Варна? Загуби завинаги Варна. Това стана. Днес обаче, когато са на върха на пяната, разни партизани като "павел" си мислят, че ще плуват вечно най-отгоре. Не. Хиляди семейства в които има работещи в БДЖ няма да гласуват за ГЕРБ. Те няма да забравят цинизма и безхаберието на това правителство.

18 ден стачка 18 дена цирк. Ами вярно не само на ГЕРб на никого не са нужни такива железници. затова уволнение и нова модерна компания

Павка - вчера те репликирах но ти от дума не вземаш. И пак не си си пил хапчетата. Ама наистина си мноо тъп Павка - просто не е истина.

Кажи нещо по темата. Какъв съм си е лично моя работа. Важното е ,че се справям добре и не рева като вас дето все някой друг ви е крив. хапчетата си ги пих. Уволненията започнаха в БДЖ и така до края на тъпата компания. Много съм доволен. Ще им се наложи да поработят тия от БДЖ.

КНСБ и КТ ПОДКРЕПА не виждате ли,че никой не ви обръща внимание?Вместо стачката да парализира цялата страна оставят ви без внимание.Железниците не са от значение за ГЕРБ...Не са нужни на България. 18 дена стачка-резулат-нищо.Да живее ГЕРБ.Нека да досасипе България.Този народ друго не заслужава.

Интересно ако БДЖ сега фалира дали синдикатите ще си поемат отговорността?!

Синдикатите поемат само вина и то ако има дебели мезета

Не правете комунистически неща,да си эаривате главата в пясъка,и да съдите който протестира,това е беэсилие и страх некорекност,което още ще нагнети нещата,направете така да ги има желеэниците,не да ги няма,от теэи работниоци,има какво да се иэполэва.

има какво да се използва ако не искат да мързелуват, а протеста им е точно за това - сакън, ни мой си намерим друа раота!

Не България има нужда от железници, но с тия безобразия в него.А не виждате ли,че сами си Усложнявате проблема в БДЖ? Края на месеца идва, синдикатите ли ще ви платят заема?

Ако искате да подкрепите железничарите - возете се повече на влак! Забравете автобусите! След 10 години БДЖ ще има пари за заплати.

Ние сме нормални хора , не мазохисти ,че да се возим на тия влаци!

Павлюха,ти къдесе беше изгубил стар Герберски юнак,пак ли ти дадаха кинти на плямпаш простотии

не се ли усещат, че България няма нужда от железнии и стачката им е безсмислена

От железници няма нужда Мозамбик, Държава от ЕС не м оже да няма железници.... Ограмоти се малко, отиди в Европа, излез от село....

Да,трябва да има ЖП транспорт,но не като нашето псевдо-БДЖ!

Коментари - 18-ти ден стачкуват железничарите | Днес.dir.bg

18-ти ден стачкуват железничарите

18-ти ден продължава стачката на работниците в БДЖ.

Обратно в новината

Коментари - 18-ти ден стачкуват железничарите | Днес.dir.bg

Коментари

КАКВИ ТИ БЕНТЛИТА , ДРУГО СИ Е С ВЛАКА !!!

Едни докато стачкуват, ръководството на БДЖ пирува на Паничище?!

И що не? Кои къде пирува си е негова работа. Това ,че неграмотниците и мързелите стачкуват си е тяхна работа. Тия които не се страхуваха си взеха заплатите и доста от тях вече работят другаде. Останаха да стачкуват мързелите и некадърните.

КНСБ - Клатикуровци Неработейки Съботират България!!!

не всички под общ показател,а по имена

Тази стачка показа на цяла България, че може чудесно да се справя както без железници, така и без синдикати. Липсата им се усеща само от техните служители - т.е., това са организации, които служат само на работещите в тях, а не на обществото.

Ми така де - Правителството не може да вземе подкуп от купуване на мотриси, тогава поне ще може да вземе подкупите си при предаването на вагони, мотриси и релси за скраб. Защо не забелязвам на някой край мен да му пречи липсата на БДЖ?

То бива "гладък мозък", но мозък с "тиквени шарки", вече не бива. "Защо не забелязвам на някой край мен да му пречи липсата на БДЖ?" След една година, АЗ искам да мога не да забелязвам такива като тебе КоЦе, но да мога и да не си спомням, че Ви е имало в света. АМИН!

Аз съм "Машиниста". Когато видя че се иска истинска реформа в БДЖ-то , приватизация, съкращаване на администрация и напълно отделяне от мащехата - Държава ела и тогавай ме попитай "Страхливец ли съм , имам ли чест и доблест"

Като толкова си знаещ,защо не скача когато му е било времето,или просто си един страхливец,даващ анонимни съвети на ХОРА КОИТО ИМ Е ОСТАНАЛА ПОНЕ ЕДНАТА ДОБЛЕСТ И ЧЕСТ!

Скачал съм когато трябваше. Не съм страхливец , но не съм и глупав

"По-добре късно, отколкото никога!" 200 годни Византийско робство. 500 години Турско робство. От 23 септември 1923 година имаме монархо - фашистко - комунистическо - "демократично" робство. Дойде МУ времето, робът да се надигне и да разкъса веригите на материалното и духовното робства ЕДНОВРЕМЕННО. И това време е последната година от трите години, наречени от маите БЕЗВРЕМИЕ. Който ОБВИНЯВА когото и да било в недалновидност е сътрудник / колаборационист/ на ретроградните сили в Света. Сили, които имат бъдеще само в миналото. Настоящето настъпва необратимо. Не всеки все още може да го ВИДИ, но когато МАСКИТЕ ПАДНАТ, тези като опониращият, ще бъдат най-изумени безкрайно. ИСТИНА Е! "Който търси, ще намери потвърждение на МИГА, в който е поискал конкретен отговор, на съкрален въпрос."

Махни си книгата "световната конспирация" от под възглавницата;)

А ти къде беше....? Защото отдалеч ми миришеш на синдикалист. А ти къде беше през цялото това време?

Не правете комунистически неща,да си эаривате главата в пясъка,и да съдите който протестира,това е беэсилие и страх некорекност,което още ще нагнети нещата,направете така да ги има желеэниците,не да ги няма,от теэи работниоци,има какво да се иэполэва.

Долу "стачкуващите" крадци и мошенници от БДЖ - да върнат над 815 милиона окрадени от нас пари, които сега ги водят дълг! А къде са 3 000 вагона и 8 000 км. релси за скраб...?!? И защо не питат най-дългия и прост транспортен министър Мутафчиев от Станишевия мафиотския кабинет на тройната мафия БСП, ДПС, НДСВ и кръга на Гоце ДС-то Станишев?!? Затвор на всики горни престъпници, в т.ч. и "стачниците" - какво чакаш Борисов?!? И ЕС и НАТО и Уорллик и народа ни чакаме...

Не си умен а загубен,ами нали хората затова стачкуват,че им окрадоха железницата и сега я подаряват на "нашите" пък хората и държавата кучета ги яли.Аман от тъпънари!

В отговор на някои тъпанари! Защо не стачкуваха, когато двата кабинета на най-крадливата тройна мафия БСП, ДПС, НДСВ, ръководена от баш мафиота Гоце ДС-то се окрадоха и доведе до това състояние и БДЖ, а и НОИ, НЗОК, ОП на ЕС, които ЕС спря на кабинета Станишев...?!? Това е въпроса към всички български лумпени, в т.ч. и подкокородваните точно от същите мафиоти "стачкуващи"!?!

Той Борисов не е дошъл на власт да създава ред да следи за реда, да подава сигнали към прокуратурата и т.нат. ,за него дейността на министър-председателя се изразява само и единствено в две неща: 1)-по-важното е ДА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ ЗА ОТРКИВАНЕ Н А ОТСЕЧКИ ОТ РЕМоНТИРАНИ И НОВОПОСТРОЕНИ ШОСЕТА ,МАГИСТРАЛИ,А ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ АКО НЯМА ТАКИВА-НА РЕМОНТИРАНИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ..И 2)-ДА СЕ ЖАЛВА ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ КОИТО СА БИЛИ НА ВЛАСТ В България че са откраднАЛИ ТОВА ИЛИ ОНОВА ЧЕ СА НАПРАВИЛИ ТАКА ИЛИ НЕ СА НАПРАВИЛИ ИНАЧЕ.... Повтаря се като развалена грамофонна плоча вече 2.5 год... От него нищо конструктивно досега не се е видяло и не се очаква да се види.

абсолютен простак си . Тези неща дето Борисов ги открива кои ги строи агент Гоце или Гейчо?

Няма друго такова робско племе в света наречено -българи.Вие сами едни други се оплювате и изяждате,никога няма да просперирате защото сте роби и това ви харесва.Вие сте мазохисти и тапунгери.Цял живот ви крадат и си мълчите.Заслужавате си съдбата!А ние искаме да сме свободни,а не роби.Винаги сме били и ще бъдем по-добре от вас.Браво на железничарите,но една птичка пролет не прави.Останете си със здраве българи-роби.

А бе Гърция още ли я има на картата! :)

Гърците тепърва ще ядат дървото.Не останаха вече балъците да ви наливат пари,а вие само да плющите узита и да играете сиртаки.Има една система наречена световна банка и тя определя правилата в играта.Българите винаги са били мачкани и затова винаги сме принудени да избираме от по-малкото зло.Всяка една водеща сила ни използва и захвърля.Ако гърците имахте такава история отдавна да сте изтрити от лицето на Земята.Този момент идва,Турция отдавна си точи ножовете за вашите земи.

Чета някой от коментарите и се ядосвам защото явно не се проумява истината. Аз съм машинист, и съм малко навътре в нещата, ще ви кажа че всичко това е планирано ако не с години, то с месеци. Отдавна се говореше за покупката на товарни превози още преди да дойдат ГЕРБ на власт, просто ГЕРБ довърши планираното от преди това. Жал ми е за кондукторите , нач. влаковете ръководители движение и всички останали стачкуващи, който се подведоха по сладките думи на корумпирани хора от КНСБ и КТ "Подкрепа" всички те (от синдикатите) знаят какво ще последва , просто помагат това да се случи. И когато стачкуващия седне на гладен трапеза за нова година ще усети че пак е бил манипулиран и излъган.

Знаем, че по тези земи се казва - преклонена глава , сабя не я сече. Това обаче не ни помага да разберем, какво ни казваш? Може би, че твоят начин да стигнеш до глад е правилният, защото не стачкуваш? Но да ли ще фалира със стачка и ли без стачка, все на глад мирише. Аз пък съм решил да мога да погледна децата си в очите, вместо да гледам началници и партийци в очите.

Ок! Погледни в гладните им очи , и им отговори на въпроса "Тате , защо нямаме хляб" . Питаш ме какво искам да кажа.Искам да кажа следното. Трябваше да скочим всички заедно да се съкрати администрацията , не влаковете , не експлоатационния персонал , а администрацията. Това е първо и второ Държавата като иска да возиме хората , пенсионерите учениците , да им плаща пълния билет , а не процент от него, ти си кондуктор и най-добре гои знаеш тези неща. На;и тая държава ни постави в изолация , тогава защо спомага за фалита от години насам. За това трябваше да се борим, а не за нечий интереси

И аз искам да погледна моето дете в очите ,не може и от неговите данъци да се наливат пари в губеща компания,само защото кондукторите не искали реформа.

Кондуктор,нали синдикатите обещаха да ви платят за всеки ден през,които сте стачкували?Сега да видим дали ще удържат на обещанието си или и тук ще излъжат.Според мен и вие стачкуващите пихте една студена вода.Фалита беше ясен,но със стачката ускорихте процеса.Поне машиниста си е бил на работното място,а Вас стачкуващите маи и призовки за съд започнаха да ви раздават.Стачката била законна според синдикатите,а дали е така кои знае?Сега като те питат децата ти,защо получаваш призовка за съд какво ще им кажеш?

Днес разговарях с един от машинистите на гара Пловдив.Още от 6 декември БДЖ е с нов собственик и поради тази причина се налага въвеждане на ново разписание на влаковете.Интересно,защо медийте мълчат по този въпрос.От 1 януари 2012г. ще се връщат мотрисите Сименс.Браво на синдикатите,доведоха точно преди коледа една национална фирма до фалит,а работниците няма да видят и стотинка за празниците.За пореден път се изигра цирк на гърба на обикновените хора.Със сигурност Милен Велчев и Ковачки са доволни от покупката.

Аз пък говорих с един кондуктор и той ми каза, че от 6 месеца БДЖ не се разплаща с кредиторите си, докато едни 60 милиона на БДЖ отлежават в банка. Това не е причинено от стачниците, а от ръководството и министерството.

да бе те кондукторите това им е работата да знаят кои къде си държи парите ;-)

БДЖ-взехме го вече-с помощта на синдикатите!!!ВИК-то за сега само 3 кубика на семейство ще оставим на старата цена-поне за тоалетната да не ви смърди!!!Надвишите ли-двойно ще плащате!!!Абе-Дянков ще измисли нещо-не е хубаво да остава държавно-много пари има и там!!!

Калки или са те излъгали , или колегата не е наясно , по скоро ти нещо не си разбрал . От няколко години се въведе по това време да се сменя графика на движение на влаковете по европейски стереотип, преди това се сменяше в края на месец Май. А колкото до новия собственик на БДЖ, аз не съм чул такова нещо

Комсомолците на Виденов, сега станали хора на Борисов, тикат БДЖ към фалит. Може би не си спомнят, какво стана, когато Костов закри корабостроителницата във Варна? Загуби завинаги Варна. Това стана. Днес обаче, когато са на върха на пяната, разни партизани като "павел" си мислят, че ще плуват вечно най-отгоре. Не. Хиляди семейства в които има работещи в БДЖ няма да гласуват за ГЕРБ. Те няма да забравят цинизма и безхаберието на това правителство.

18 ден стачка 18 дена цирк. Ами вярно не само на ГЕРб на никого не са нужни такива железници. затова уволнение и нова модерна компания

Павка - вчера те репликирах но ти от дума не вземаш. И пак не си си пил хапчетата. Ама наистина си мноо тъп Павка - просто не е истина.

Кажи нещо по темата. Какъв съм си е лично моя работа. Важното е ,че се справям добре и не рева като вас дето все някой друг ви е крив. хапчетата си ги пих. Уволненията започнаха в БДЖ и така до края на тъпата компания. Много съм доволен. Ще им се наложи да поработят тия от БДЖ.

КНСБ и КТ ПОДКРЕПА не виждате ли,че никой не ви обръща внимание?Вместо стачката да парализира цялата страна оставят ви без внимание.Железниците не са от значение за ГЕРБ...Не са нужни на България. 18 дена стачка-резулат-нищо.Да живее ГЕРБ.Нека да досасипе България.Този народ друго не заслужава.

Интересно ако БДЖ сега фалира дали синдикатите ще си поемат отговорността?!

Синдикатите поемат само вина и то ако има дебели мезета

Не правете комунистически неща,да си эаривате главата в пясъка,и да съдите който протестира,това е беэсилие и страх некорекност,което още ще нагнети нещата,направете така да ги има желеэниците,не да ги няма,от теэи работниоци,има какво да се иэполэва.

има какво да се използва ако не искат да мързелуват, а протеста им е точно за това - сакън, ни мой си намерим друа раота!

Не България има нужда от железници, но с тия безобразия в него.А не виждате ли,че сами си Усложнявате проблема в БДЖ? Края на месеца идва, синдикатите ли ще ви платят заема?

Ако искате да подкрепите железничарите - возете се повече на влак! Забравете автобусите! След 10 години БДЖ ще има пари за заплати.

Ние сме нормални хора , не мазохисти ,че да се возим на тия влаци!

Павлюха,ти къдесе беше изгубил стар Герберски юнак,пак ли ти дадаха кинти на плямпаш простотии

не се ли усещат, че България няма нужда от железнии и стачката им е безсмислена

От железници няма нужда Мозамбик, Държава от ЕС не м оже да няма железници.... Ограмоти се малко, отиди в Европа, излез от село....

Да,трябва да има ЖП транспорт,но не като нашето псевдо-БДЖ!