Коментари - Рязък спад в броя на стачниците отчете БДЖ | Днес.dir.bg

Рязък спад в броя на стачниците отчете БДЖ

Рязък спад в броя на стачниците отчете БДЖ. От три дни броят на стачкуващите служители в системата на железниците е под двеста, съобщиха от пресцентъра на БДЖ. Днес са стачкували 166 служители.

Обратно в новината

Коментари - Рязък спад в броя на стачниците отчете БДЖ | Днес.dir.bg

Коментари

Накрая ще останат да стачкуват Бунев, Мунев и другите от ж.п. профкомитета. Докато им върнат служебните GSM - и ... и някои още други привилегийки.

Стачкуват реални хора, затова влаковете не се движат, това си е факт, който неможе да бъде отречен. Тези хора няма значение колко са щом без тях никаква техника неможе да помръдне от мястото си. А думи като "привилегия" в случая са неуместни, защото за "дупки" като тебе това са привилегии, а за нас - железничарите, те са нещо постигнато с общи усилия и добра организация. И накрая "профкомитет" е анахронизъм, но така или иначе няма да ти стане ясно, имаш големи проблеми със себе си !!!

тия реални хора след 12 ще получат предупреждение за уволнение. защото стачката ще е незаконна. нека тогава синдикатите ви защитят. Няма незаменими хора. Спокойно могат да се махнат всички стачкуващи.

Не сме народ, не сме народ, а мърша,/ хора, дето нищо не щат да вършат./ Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!/ "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас./ И не знаем, не можеме, не щеме/ да работим за себе си със време./ Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме.../ Помежду си лихи, буйни, топорни,/ пред други сме тихи, мирни, покорни.../ Все нас тъпчат кой отдето завърне,/ щот сме туткун, щото не сме кадърни.../Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -/ а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. П.Р. Славейков

Дедо слагай памперса, пий си простамола, и гинкобилобата и ходи да сануваш СерГЕЙ Нестаналшеев

Нещата си идват на мястото.Бате,по-нататък-кой беше...?

вместо да се храни от клиентите си, БДЖ виси като воденичен камък на бюджета, и затъва, мафията рекетира с 200 души на възлови постове, останалите 13000 получават заплати без да работят, сладко а, от нашите данъци, и как да сме солидарни като вместо 4000 души да работят, 13000 лежат

ДАЙ сега да уволним тия 200 - за да се ооПравят нещата така ли- това че 13000 земат пари не са виновни тия 200- за ТОВА ТЪРСЕТЕ СМЕТКА НА мОСКОВСКИ НА БОЙКО НА ШЕФОВЕТЕ НА БДЖ. ДА СИ ОПРАВЯТ БАТАКА ТИЯ ОТ БДЖ И ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО....

САМО ЖГЕНЕРАЛНА СТАЧКА ЩЕ РЕШИ ГЕНЕРАЛНО ВЪПРОСА С ИЗГОНВАНЕТО НА БОКО И ШАЙКАТА МУ.

И си неграмотен и си тъп. А ГЕРБ си е точно на мястото!

Това стачка на ГЕНЕРАЛИТЕ ли трябва да е?

В Австрия, голяма колкото БГ, в железниците работят 3500 души, у нас - 13600. Само 2006-2007 Станишев назначени 5000 души в БДЖ. Синдикатите благодариха, защото огромен членски внос им влиза в безотчетните мафиотски търбуси.

Скъпи ми драскачо, в Австрия (площ - 83 858 кв.км.) през 2008 са инвестирани 205 Евро на жител. За България публичните инвестиции за железопътна инфраструктура през 2008 са 6.96 Евро на жител (годината с най-големи национални публични жп инвестиции през последните 10 години). Освен това цитираната цифра от 3500 е невярна и манипулативна, защото не включва работещите в дъщерните компании на австрийската железница. Седни, прочети, запознай се с фактите и после пиши. Нищо лично.

ти прочети, в БДЖ с дъщерните компании са 22000 така че леко по завоите.

А.защо не се запитате кой издава разрешителните за автобусните превози, успоредни на ж.п.линии.Московски какво се прави на умряла мишка.Бойко какво обещаваше преди да го изберат,но няма време остава 1.5година до края на мандата давай да опоскаме каквото е останало,че не знае дали ще ни изберат отново.

Естествено ,че ще раздават, разрешителни. С автобус се пътува бързо , удобно , с климатик, чиста тоалетна, кафе , Интернет и други благинки. Като предложите същото качество се обадете да дойдем да се возим на влаци.

Това да си тъп, за самия тебе не е кой знае каква трагедия, но когато се съберат глупаци на едно място и трябва да управляват държава, става страшно. С полецейщината няма да стигнат далеч, никой не е спечелил войната срещу народа си. Всички трябва да подкрепим стачката, кой с каквото може. Дори умната идея може да значи много. Хайде да го направим !!!

не си познал. Аз и моите приятели НЕ ПОДКРЕПЯМЕ стачката. Малограмотни и ниско интелигентни хора да ми дават наклон на К.ра как да си подреждаме държавата и да ги хрантутим , не сте познали другари.

тия тутманици вместо да му мислят ка кще връщат сименсите взели да плашат гаргите...големи смехурани...ама герберасти кво да ги приаш...

Герб са си много в час, Що да мислят за Сименсите? да мислят синдикатите дето позволиха такава простотия да вземеш нещо дето не можеш да го платиш.

ДРЪЖТЕ СЕ ГОСПОДА !!! оТ ЕВРОПА ГЛЕДАТ САМО ВАС-и смятат колко са сериозните хора решили да променят СИСТЕМАТА.... а ФАКТА ЧЕ ВИ ИЗКАРВАТ ПОД 200 - А ПОЧТИ ТОЛКОВА ВЛАКА НЕ МОГЪТ БЕЗ ВАС- това гоВори за вас и значението ви- 200 души "хранят" 13 000.... Ето това се казва факт- а пред него и БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ... ощЕ СЪВСЕМ АМЛКО ИМ ТРЯБВА НА ИДИОТИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСВТВОТО И щЕ УСЕТЯТ ДЕБЕЛИЯТ КРАЙ НАКРАЯ... Картите са у вас- козовете - СЪщО... НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ- ТОВА ХОРО СЕ ИГРе докрай- и накрая ще добавя- нещо за което някога ще казвате"знаеше човека,разбира ГИ тия неща"...- накрая към вас ще искат да се присъедини сума ти НАРОД- ЗА ДА НАМАЖАТ ОТ ВАШИТЕ УСИЛИЯ- ЗАщОТО ВИЕ щЕ ПОБЕДИТЕ.... ВСИЧКИ С С ПОБЕДИТЕЛИТЕ...

ще победят на върба в петък , какви "подаръци " ви чакат за коледа ;-) жепейци смотани

Железничарите се борят сами за нещо национално - българските железници. Трябваше всички да ги подкрепим. А ние - напротив: пак ще гледаме без дума, вопъл и стон, как ще откраднат и ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ. Новите собственици на държавата ни - янки (които си я взеха за военна база) и "европейци" (които разшириха с нея задния си двор) имат нужда от стратегически важно за тях нещо, без което окончателно ще ни лишат от национална сигурност и държавност, а и ще бъде огромен икономически дюшеш за тях - железниците ни. Като гушнат ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ, хем вече нищо няма да имаме наше в бившата наша държава, хем те ще могат да щъкат из новозавладяния си пазар, новопридобит заден двор и новозаграбен терен за ресурс - със "собствените си", печеливши, бивши наши национални, ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ.

Именно, именно. И аз искам в националното богатство БДЖ да работят адекватен брой хора. Сега просто са прекалено много. Няма товари, няма пътници. Като има ще назначим още хора.

Как да няма товари, бре. Тия, дето искат да гушнат от сума време ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ, за какво са зинали? А? Да не мислиш, че им е само стратегическа и геополитическа цел унищожаването на държавата ни. И пари ще печелят от това - гарантирано, както е и сега, но вече няма да са за нас.

Кой плаща на стачници? Те семейства нямат ли?

А на всички останали безработни, произведени от властта, кой плаща? Знаеш ли колко безработни е произвела властта за 2 години?

е как така под 200 стачкуващи спряха влаковете. къде са работещите хилядииииииииии

Номер е всичко. Като стачкува машиниста, влакът не тръгва. Н-к влак, кондуктори и т.н. не стачкуват, ама и не пътуват. На другия ден стачкува н-к млака и пак не пътуват. Така влакът си стои, синдикатите броят всички за стачкуващи, БДЖ-шефовете броят само тези, които са се записали. Плащат заплати на непътувалите, но и нестачкуващи жепейци и още повече се влошава състоянието на дружеството. Хитър синдикален номер.

Номерът е на мекеретата ни във властта. И не е "хитър", а циничен. Всяка кражба на националното е цинична. Унищожаването на железниците - съвсем. Това е поредно кощунство на властта, диктувано отвън. Но от толкова такива кощунства, вече губиш ориентация.

БДЖ намериха повод да спрат всички удобни влакове за морето. От утре няма да ги има, ха честито!

Пратениците на Св. банка и без това искат да видят сметката на железниците ни, за да им капне като зряла круша. Затова и директно инжектираха в правителството ни собствен чиновник - С.Д. - като изпълняващ длъжността "премиер". Ултиматумите им при унищожаването на образованието ни, здравеопазването ни и всичко останало у нас, наричано от тях "реформа", за 22 години мина толкова гладко, че вече са сигурни, че ще успеят и в това - да изядат и последното фундаментално, стратегическо за сигурността ни и въобще за държавността ни, нещо. Никоя друга държава не би допуснала такава цинична и нагла гавра, но ние - да. С овчето ни мълчание, с пълната липса на национално съзнание. Пореден позор за нас. Позор.

Кои луд ходи на нашето море ,че пък и с влак, вие мазохисти ли сте бе? 0 лева ви е билета до Солун , море бол,

Незабавен съд и затвор за стачнкуващите - национални предатели!

"Шегичката" ти е доста плоска.

Не е шега ще си говорим другата седмица ;-)

Липсата на единност на народа ни е пословична и затова и историята ни е пълна с робства, предателства, завладявания и подчинение пред чужди господари. ГОЛЯМАТА ЦЕЛ НА ТЕЗИ, ДЕТО СЕГА ИМАТ ВЛАСТТА ДА ИЗЯДАТ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ХАПКИ ОТ ДЪРЖАВАТА НИ, Е СХРУСКВАНЕТО НА "ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ". СТРАТЕГИЧЕСКА ЦЕЛ - ПОЛИТИЧЕСКА И ИКОНОМИЧЕСКА ДАЛАВЕРА! ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ СА ЕДИНСТВЕНИЯ ГАРАНТИРАН И ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС НА ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ, КОЙТО СЕ КАНЯТ ДА ПРОДАДАТ КАКТО ПРОДАДОХА БТК. ПОСЛЕ СИГУРНО НОВИЯТ СОБСТВЕНИК ЩЕ ГО ПРЕПРОДАДЕ, КАКТО ДРУГИТЕ ЗАГРАБЕНИ ПЕЧЕЛИВШИ ПРЕДПРИЯТИЯ ОТ БИВШАТА НИ ДЪРЖАВА. ИЛИ ПЪК ЩЕ СТАНЕ КАТО БГА "БАЛКАН"? ИЛИ КАТО "КРЕМИКОВЦИ"? НАЙ-ВЕРОЯТНО ПЪРВИЯТ ВАРИАНТ ЩЕ Е- ЩЕ ОСТАНЕ ДА СЪЩЕСТВУВА, ЗА ДА ПЕЧЕЛИ НЯКОЙ ДРУГ, ЧУЖД СОБСТВЕНИК - ЧУЖДА ДЪРЖАВА, ЧУЖД ИНДИВИД (МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ЧУЖДЕНЕЦ ЛИ Е? ДЯНКОВ? ДРУГИТЕ КАТО ТЯХ?). В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ ОТКРАДНАТ С УМОПОМРАЧИТЕЛНА НАГЛОСТ СТРАТЕГИЧЕСКИ ВАЖЕН СТЪЛБ НА ДЪРЖАВНАТА НИ СИГУРНОСТ И ИЗОБЩО - НА ДЪРЖАВНОСТТА. НАВРЕМЕТО, КОГАТО ЗАВОЕВАТЕЛ Е ЗАПОЧВАЛ ВОЙНА, ПЪРВО Е ЗАВЛАДЯВАЛ ПОЩИТЕ И ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ И ТАКА Е ПАДАЛА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.

Пълни простотии какви държавни превози те гонят като се кара единствено скрап. Няма ги влаковете с консерви за СССР, рудата за Кремиковци и въглищата и слава богу. Аман от малоумщини. И защо за 5 години са назнаени близо 5000 човека допълнително в България, влаковете ли станаха повече или релсите. как австрия дето има в пъти повече товари се оправя с 3 пъти по-малко хора в ЖП компанията? Много ти е стара информацията от преди 50 години минимум. ЖП и Пощи вече не са фактор в една война, и за какви войни ми говориш болен комунистически мозък?

Аз пък иоскам да закрият компанията на Павел,дето се мисли за много умен.А синдикатите наистина са гола вода

Няма кои приятелю, сам съм си шеф и собственик , няма кой колкото и да те е яд.

след като постоянно се сабира членски внос синдикатите ще платят ли на тези хора които стачкуваха или да се оправят кои както може ,бдж каза че синдикатите са усвоили 700 000лв.членски вноски

Незаконна стачка-НЯМА!!!Това са силовите мерки на бивши от ДС,а после и от СИК!!!Това са ГЕРБ!!!Другите държави-заонът им значи не струва...Хората са единни-казват-стачка и цял народ сваля правителството!!!Докато не се изгонят мутрите,които ни управляват сега-всички,които могат ще избягат в чужбина!!!Младите вече изчезват-тук само роми.ли цигани ли,ромеи ли....и мутри де.....Народът-трябва да се вдигне и да спре разграбването на РОДИНАТА ни!!!!!!

стига с тоя народ бе има и нормални не само луди като теб дето само комунистически простотии в главите ви

Помръзнаха им задниците и се скатаха на топло по дупките. Смешници! Пълен майтап сте синдикати и стачници. Да закриват тъпата компания. Между другото съкращенията започнаха и дано продължат докато изчистят цялата тая сган и останат само добри професионалисти и честни хора.

Голям си специалист по обши приказки.И защо ли баща ти не те е сипал на рогозката че да те оближат котките.

Абе Митко,не разбра ли,че друг кара влака?

Коментари - Рязък спад в броя на стачниците отчете БДЖ | Днес.dir.bg

Рязък спад в броя на стачниците отчете БДЖ

Рязък спад в броя на стачниците отчете БДЖ. От три дни броят на стачкуващите служители в системата на железниците е под двеста, съобщиха от пресцентъра на БДЖ. Днес са стачкували 166 служители.

Обратно в новината

Коментари - Рязък спад в броя на стачниците отчете БДЖ | Днес.dir.bg

Коментари

Накрая ще останат да стачкуват Бунев, Мунев и другите от ж.п. профкомитета. Докато им върнат служебните GSM - и ... и някои още други привилегийки.

Стачкуват реални хора, затова влаковете не се движат, това си е факт, който неможе да бъде отречен. Тези хора няма значение колко са щом без тях никаква техника неможе да помръдне от мястото си. А думи като "привилегия" в случая са неуместни, защото за "дупки" като тебе това са привилегии, а за нас - железничарите, те са нещо постигнато с общи усилия и добра организация. И накрая "профкомитет" е анахронизъм, но така или иначе няма да ти стане ясно, имаш големи проблеми със себе си !!!

тия реални хора след 12 ще получат предупреждение за уволнение. защото стачката ще е незаконна. нека тогава синдикатите ви защитят. Няма незаменими хора. Спокойно могат да се махнат всички стачкуващи.

Не сме народ, не сме народ, а мърша,/ хора, дето нищо не щат да вършат./ Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!/ "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас./ И не знаем, не можеме, не щеме/ да работим за себе си със време./ Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме.../ Помежду си лихи, буйни, топорни,/ пред други сме тихи, мирни, покорни.../ Все нас тъпчат кой отдето завърне,/ щот сме туткун, щото не сме кадърни.../Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -/ а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. П.Р. Славейков

Дедо слагай памперса, пий си простамола, и гинкобилобата и ходи да сануваш СерГЕЙ Нестаналшеев

Нещата си идват на мястото.Бате,по-нататък-кой беше...?

вместо да се храни от клиентите си, БДЖ виси като воденичен камък на бюджета, и затъва, мафията рекетира с 200 души на възлови постове, останалите 13000 получават заплати без да работят, сладко а, от нашите данъци, и как да сме солидарни като вместо 4000 души да работят, 13000 лежат

ДАЙ сега да уволним тия 200 - за да се ооПравят нещата така ли- това че 13000 земат пари не са виновни тия 200- за ТОВА ТЪРСЕТЕ СМЕТКА НА мОСКОВСКИ НА БОЙКО НА ШЕФОВЕТЕ НА БДЖ. ДА СИ ОПРАВЯТ БАТАКА ТИЯ ОТ БДЖ И ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО....

САМО ЖГЕНЕРАЛНА СТАЧКА ЩЕ РЕШИ ГЕНЕРАЛНО ВЪПРОСА С ИЗГОНВАНЕТО НА БОКО И ШАЙКАТА МУ.

И си неграмотен и си тъп. А ГЕРБ си е точно на мястото!

Това стачка на ГЕНЕРАЛИТЕ ли трябва да е?

В Австрия, голяма колкото БГ, в железниците работят 3500 души, у нас - 13600. Само 2006-2007 Станишев назначени 5000 души в БДЖ. Синдикатите благодариха, защото огромен членски внос им влиза в безотчетните мафиотски търбуси.

Скъпи ми драскачо, в Австрия (площ - 83 858 кв.км.) през 2008 са инвестирани 205 Евро на жител. За България публичните инвестиции за железопътна инфраструктура през 2008 са 6.96 Евро на жител (годината с най-големи национални публични жп инвестиции през последните 10 години). Освен това цитираната цифра от 3500 е невярна и манипулативна, защото не включва работещите в дъщерните компании на австрийската железница. Седни, прочети, запознай се с фактите и после пиши. Нищо лично.

ти прочети, в БДЖ с дъщерните компании са 22000 така че леко по завоите.

А.защо не се запитате кой издава разрешителните за автобусните превози, успоредни на ж.п.линии.Московски какво се прави на умряла мишка.Бойко какво обещаваше преди да го изберат,но няма време остава 1.5година до края на мандата давай да опоскаме каквото е останало,че не знае дали ще ни изберат отново.

Естествено ,че ще раздават, разрешителни. С автобус се пътува бързо , удобно , с климатик, чиста тоалетна, кафе , Интернет и други благинки. Като предложите същото качество се обадете да дойдем да се возим на влаци.

Това да си тъп, за самия тебе не е кой знае каква трагедия, но когато се съберат глупаци на едно място и трябва да управляват държава, става страшно. С полецейщината няма да стигнат далеч, никой не е спечелил войната срещу народа си. Всички трябва да подкрепим стачката, кой с каквото може. Дори умната идея може да значи много. Хайде да го направим !!!

не си познал. Аз и моите приятели НЕ ПОДКРЕПЯМЕ стачката. Малограмотни и ниско интелигентни хора да ми дават наклон на К.ра как да си подреждаме държавата и да ги хрантутим , не сте познали другари.

тия тутманици вместо да му мислят ка кще връщат сименсите взели да плашат гаргите...големи смехурани...ама герберасти кво да ги приаш...

Герб са си много в час, Що да мислят за Сименсите? да мислят синдикатите дето позволиха такава простотия да вземеш нещо дето не можеш да го платиш.

ДРЪЖТЕ СЕ ГОСПОДА !!! оТ ЕВРОПА ГЛЕДАТ САМО ВАС-и смятат колко са сериозните хора решили да променят СИСТЕМАТА.... а ФАКТА ЧЕ ВИ ИЗКАРВАТ ПОД 200 - А ПОЧТИ ТОЛКОВА ВЛАКА НЕ МОГЪТ БЕЗ ВАС- това гоВори за вас и значението ви- 200 души "хранят" 13 000.... Ето това се казва факт- а пред него и БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ... ощЕ СЪВСЕМ АМЛКО ИМ ТРЯБВА НА ИДИОТИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСВТВОТО И щЕ УСЕТЯТ ДЕБЕЛИЯТ КРАЙ НАКРАЯ... Картите са у вас- козовете - СЪщО... НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ- ТОВА ХОРО СЕ ИГРе докрай- и накрая ще добавя- нещо за което някога ще казвате"знаеше човека,разбира ГИ тия неща"...- накрая към вас ще искат да се присъедини сума ти НАРОД- ЗА ДА НАМАЖАТ ОТ ВАШИТЕ УСИЛИЯ- ЗАщОТО ВИЕ щЕ ПОБЕДИТЕ.... ВСИЧКИ С С ПОБЕДИТЕЛИТЕ...

ще победят на върба в петък , какви "подаръци " ви чакат за коледа ;-) жепейци смотани

Железничарите се борят сами за нещо национално - българските железници. Трябваше всички да ги подкрепим. А ние - напротив: пак ще гледаме без дума, вопъл и стон, как ще откраднат и ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ. Новите собственици на държавата ни - янки (които си я взеха за военна база) и "европейци" (които разшириха с нея задния си двор) имат нужда от стратегически важно за тях нещо, без което окончателно ще ни лишат от национална сигурност и държавност, а и ще бъде огромен икономически дюшеш за тях - железниците ни. Като гушнат ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ, хем вече нищо няма да имаме наше в бившата наша държава, хем те ще могат да щъкат из новозавладяния си пазар, новопридобит заден двор и новозаграбен терен за ресурс - със "собствените си", печеливши, бивши наши национални, ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ.

Именно, именно. И аз искам в националното богатство БДЖ да работят адекватен брой хора. Сега просто са прекалено много. Няма товари, няма пътници. Като има ще назначим още хора.

Как да няма товари, бре. Тия, дето искат да гушнат от сума време ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ, за какво са зинали? А? Да не мислиш, че им е само стратегическа и геополитическа цел унищожаването на държавата ни. И пари ще печелят от това - гарантирано, както е и сега, но вече няма да са за нас.

Кой плаща на стачници? Те семейства нямат ли?

А на всички останали безработни, произведени от властта, кой плаща? Знаеш ли колко безработни е произвела властта за 2 години?

е как така под 200 стачкуващи спряха влаковете. къде са работещите хилядииииииииии

Номер е всичко. Като стачкува машиниста, влакът не тръгва. Н-к влак, кондуктори и т.н. не стачкуват, ама и не пътуват. На другия ден стачкува н-к млака и пак не пътуват. Така влакът си стои, синдикатите броят всички за стачкуващи, БДЖ-шефовете броят само тези, които са се записали. Плащат заплати на непътувалите, но и нестачкуващи жепейци и още повече се влошава състоянието на дружеството. Хитър синдикален номер.

Номерът е на мекеретата ни във властта. И не е "хитър", а циничен. Всяка кражба на националното е цинична. Унищожаването на железниците - съвсем. Това е поредно кощунство на властта, диктувано отвън. Но от толкова такива кощунства, вече губиш ориентация.

БДЖ намериха повод да спрат всички удобни влакове за морето. От утре няма да ги има, ха честито!

Пратениците на Св. банка и без това искат да видят сметката на железниците ни, за да им капне като зряла круша. Затова и директно инжектираха в правителството ни собствен чиновник - С.Д. - като изпълняващ длъжността "премиер". Ултиматумите им при унищожаването на образованието ни, здравеопазването ни и всичко останало у нас, наричано от тях "реформа", за 22 години мина толкова гладко, че вече са сигурни, че ще успеят и в това - да изядат и последното фундаментално, стратегическо за сигурността ни и въобще за държавността ни, нещо. Никоя друга държава не би допуснала такава цинична и нагла гавра, но ние - да. С овчето ни мълчание, с пълната липса на национално съзнание. Пореден позор за нас. Позор.

Кои луд ходи на нашето море ,че пък и с влак, вие мазохисти ли сте бе? 0 лева ви е билета до Солун , море бол,

Незабавен съд и затвор за стачнкуващите - национални предатели!

"Шегичката" ти е доста плоска.

Не е шега ще си говорим другата седмица ;-)

Липсата на единност на народа ни е пословична и затова и историята ни е пълна с робства, предателства, завладявания и подчинение пред чужди господари. ГОЛЯМАТА ЦЕЛ НА ТЕЗИ, ДЕТО СЕГА ИМАТ ВЛАСТТА ДА ИЗЯДАТ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ХАПКИ ОТ ДЪРЖАВАТА НИ, Е СХРУСКВАНЕТО НА "ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ". СТРАТЕГИЧЕСКА ЦЕЛ - ПОЛИТИЧЕСКА И ИКОНОМИЧЕСКА ДАЛАВЕРА! ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ СА ЕДИНСТВЕНИЯ ГАРАНТИРАН И ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС НА ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ, КОЙТО СЕ КАНЯТ ДА ПРОДАДАТ КАКТО ПРОДАДОХА БТК. ПОСЛЕ СИГУРНО НОВИЯТ СОБСТВЕНИК ЩЕ ГО ПРЕПРОДАДЕ, КАКТО ДРУГИТЕ ЗАГРАБЕНИ ПЕЧЕЛИВШИ ПРЕДПРИЯТИЯ ОТ БИВШАТА НИ ДЪРЖАВА. ИЛИ ПЪК ЩЕ СТАНЕ КАТО БГА "БАЛКАН"? ИЛИ КАТО "КРЕМИКОВЦИ"? НАЙ-ВЕРОЯТНО ПЪРВИЯТ ВАРИАНТ ЩЕ Е- ЩЕ ОСТАНЕ ДА СЪЩЕСТВУВА, ЗА ДА ПЕЧЕЛИ НЯКОЙ ДРУГ, ЧУЖД СОБСТВЕНИК - ЧУЖДА ДЪРЖАВА, ЧУЖД ИНДИВИД (МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ЧУЖДЕНЕЦ ЛИ Е? ДЯНКОВ? ДРУГИТЕ КАТО ТЯХ?). В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ ОТКРАДНАТ С УМОПОМРАЧИТЕЛНА НАГЛОСТ СТРАТЕГИЧЕСКИ ВАЖЕН СТЪЛБ НА ДЪРЖАВНАТА НИ СИГУРНОСТ И ИЗОБЩО - НА ДЪРЖАВНОСТТА. НАВРЕМЕТО, КОГАТО ЗАВОЕВАТЕЛ Е ЗАПОЧВАЛ ВОЙНА, ПЪРВО Е ЗАВЛАДЯВАЛ ПОЩИТЕ И ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ И ТАКА Е ПАДАЛА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.

Пълни простотии какви държавни превози те гонят като се кара единствено скрап. Няма ги влаковете с консерви за СССР, рудата за Кремиковци и въглищата и слава богу. Аман от малоумщини. И защо за 5 години са назнаени близо 5000 човека допълнително в България, влаковете ли станаха повече или релсите. как австрия дето има в пъти повече товари се оправя с 3 пъти по-малко хора в ЖП компанията? Много ти е стара информацията от преди 50 години минимум. ЖП и Пощи вече не са фактор в една война, и за какви войни ми говориш болен комунистически мозък?

Аз пък иоскам да закрият компанията на Павел,дето се мисли за много умен.А синдикатите наистина са гола вода

Няма кои приятелю, сам съм си шеф и собственик , няма кой колкото и да те е яд.

след като постоянно се сабира членски внос синдикатите ще платят ли на тези хора които стачкуваха или да се оправят кои както може ,бдж каза че синдикатите са усвоили 700 000лв.членски вноски

Незаконна стачка-НЯМА!!!Това са силовите мерки на бивши от ДС,а после и от СИК!!!Това са ГЕРБ!!!Другите държави-заонът им значи не струва...Хората са единни-казват-стачка и цял народ сваля правителството!!!Докато не се изгонят мутрите,които ни управляват сега-всички,които могат ще избягат в чужбина!!!Младите вече изчезват-тук само роми.ли цигани ли,ромеи ли....и мутри де.....Народът-трябва да се вдигне и да спре разграбването на РОДИНАТА ни!!!!!!

стига с тоя народ бе има и нормални не само луди като теб дето само комунистически простотии в главите ви

Помръзнаха им задниците и се скатаха на топло по дупките. Смешници! Пълен майтап сте синдикати и стачници. Да закриват тъпата компания. Между другото съкращенията започнаха и дано продължат докато изчистят цялата тая сган и останат само добри професионалисти и честни хора.

Голям си специалист по обши приказки.И защо ли баща ти не те е сипал на рогозката че да те оближат котките.

Абе Митко,не разбра ли,че друг кара влака?