Баща и син, паднали в пропаст, съдят община Доспат за 220 000 лв.

Инцидентът, който едва не коствал живота на двамата мъже, станал на 24 ноември 2017 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не внимават къде ходят и къде се подпират, да го духат... Общината им е виновна...Наглеци и гладни адвокати - съветници! Спрели се да пушат и се подпрели на парапет над дупка... Тъпаци! Тц-ц-ц-ц-ц...

ейсва пияно гуде ката ден са изврата кано литровица!

превод ?

stankow

4 метра е много, много далеко от "пропаст", но все пак общината трябва да поддържа в изправност съоръженията, от които зависи безопасността на гражданите !

Така значи неосигурени тоест не плащат никакви данаци и каквото и да било на държавата съдат държавата за пари аз ако съм един съдия прекратявам делото и край !!!Този парапет може да е сгобен от туристи и най важното не е за да сядаш или да се подпираш ама като няма човек мозък някой друг му е винове!!!!

абе и аз викам да изградят около всяка пропаст двуметрова бетонна стена, за да не падат вътре идиотите

не случайно на мюсюлманите е забранено да употребяват алкохол! в село на гръцката граница, дето живеят няма и 1000 души, да не можеш да си стигнеш до своята къща , и да не знаеш кой плет как е подпрян си е постижение!

Сега, да ви кажа, защо ''на Запад'', бързат да оправят каквото трябва, погрешно на схващането ви - че грижата за човека е важна, не е точно така! Поправят повреденото, защото, хората съдят общините. И то за много хиляди, и не в левове. Изкривена джанта - в дупка, ами общината ще покрие разхода и по джантата и по дупката. Счупен парапет, общината - плаща. Излиза им, по-евтинко, да оправят каквото трябва, отколкото да минат през няколко дела и накрая пак да платят щетите на пострадалите - били те по автомобили или възстановяване. Съветвам, всички пострадали, при злополуки, свързани с неоправени пътища, недовършени строежи или каквато и да била ''мебелировка'', по улиците, да съдят общините. Дори и да не сте пострадали - снимайте и пращайте материалите на отговорните кадри. Общините от своя страна ще търсят отговорност от фирмите изпълнители, ще се внимава повече. Само така, ще се стигне до някаква прилична грижа, за населението. Съдете ги - до дупка. Защото администраторите се самозабравиха, съвсем! Снимайте всичко! Когато има веществени доказателства, няма как да се оправдаят ; )

"Искът на бащата срещу Община Доспат е за 70 000 лева, а на синЪТ за 150 000 лева." Срам и позор! Намерете един грамотен репортер, който се справя с членуването в българския език.

Члена е зад теб !

Абе, че трябва съд - трябва, ама 220 бона са много за местните пияници. Да дадат 1500 на бащата и 2000 на сина, да глобят кмета и още няколко общинари и всичко е точно. 220 000 ... тези двамата селяци за целия си безсмислен живот не могат да изработят толкова, да не говорим, че оттук насетне ги чака сладка инвалидна пенсийка, т.е. в моя джоб бъркат - от мойта инвалидна пенсийка ще резнат зарад тях.

Ако им дадат 200 бона, смятай какво пиене и пърдене на зеле и чесън ще пада. И той, и синчето, па и внучетата - дебили, цял живот няма да работят, само ще пият, плюскат и серат....

Да те търколим и теб в пропастта, а след това ползвай "благинките" които предлагаш.

А ракийка с цигарата имало ли е?

И да е имало ракийка с цигарката - какво? След като парапетът се е счупил, какво значение има дали си бил пил или не, когато си се подпрял на него?

а майка си ли търси да се катери на комшията по плета?

Точно така всеки потърпевш трябва да съди общината и държавата за да се научат ,че трябва да работят в полза на хората а не само за лични облаги.

Лошото в този а и в други случаи е че обикновеният данъкоплатец ще плати а не виновните. Друго си е да ги удържат от заплатата на кмета или да му продадат къщата ако няма пари.

Всичките ремонти в обшината са такива. Лошо изпълнение и много крадене от кмета и фирмата му, която е доставчик на материали по проектите.