Редник Брадли Манинг: Аз съм Челси и съм жена

Осъденият информатор на Уикилийкс редник Брадли Манинг обяви, че се чувства жена и иска да живее като жена под името Челси. Той ще моли за помилване президента на САЩ Барак Обама.

Обратно в новината

Коментари - Редник Брадли Манинг: Аз съм Челси и съм жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на момчето, хитряга е той! Обърна толерастията и педерастията на УСА в тяхна вреда и своя полза! Сега ще трябва самостоятелна килия да му дадат, със самостоятелна баня и тоалетна, и редовно ще го извеждат до някоя клиника за терапия, пък там ще гледа младите медсестри с лошо око! Към края на терапията може вече да не са му интересни, ама дотогава може и УСА да не съществува...

Сериозно мисля, че ЦРУ са го натъпкали с женски хормони, за да го направят за осмешище пред хора, които биха го подкрепили в името на демокрацията.

Ах, сладуууур... Колегите в американския затвор ще му се радват често и по много. И хормонална терапия ще му провеждат...

Умник е той! Едно е да влезе в женския затвор, а друго в мъжкия.

Кой си ти да пращаш тоя или ония някъде??? Копираш Сталин, но си се облякъл в Сорсовия костюм. Аз съм живял и работил много години извън България и никой и никога не и е казал ходи си вкъщи или ако не ти изнася отивай някъде. А на теб нещастна сталинска отрепко, кой ти дава право да определяш кой какво да право. Може би баща ти и майка ти са точно от тези сталинисти които плюваш, но от които не можеш да отидеш по далеч, защото крушата не пада по далеко от дървото.

Бегай при Джи Пи-то за направление.

В 21 век държава, която до сега е считана за символ на свободата, да използва средновековни инквизиционни прийоми срещу човек, който е казал, че "царя е гол". Това е не само срам, това е огромна заплаха за човешките права и свободата. Защо ли медиите по света, включително и България, не отразиха това клипче, как военни от хеликоптер избиват петнайсетина мирни граждани в центъра на града , между които и двама журналисти от Ройтерс ?! Американската армия се управлява от болни мозъци ! това е проблема, те държат в ръцете си огромна мощ, която може да разруши Земята и никой не смее да гъкне срещу тях, не липсват примери, какво стана със Сърбия? , която отказа да им се подчини - обявиха я за терорист и започнаха масово изтребление на мирни граждани, включително и деца. Докога ще продължава това БЕЗУМИЕ г-н Барак Обама ? Докога ще произвеждате невинни жертви ?

очаква всекиго, който е повярвал на лицемерните приказки за човешки права и свобода. Всъщност всички ни чака онова на клипчето. То вече се случи на твърде много хора, за да продължаваме да се питаме дали ни засяга. "... камбаната бие за теб."

Хм, това е трик с който се опитва са отърве затвора. В какъв би излежал присъдата мъжки или женски (едва ли напредналата америка има травеститски затвори) - решението в клиника. Всичко зависи от адвокатите му.

Този е взимал уроци от Очите, Носа, Тулупа и тн "герои на прехода". Остава да следим случая и да видим дали на друго място, пред родната ни правосъдна система тия номера минават!

И на мене да ми друснат тридесет и пет календара и аз ще искам в Сливенския .

Те ти демокрация .Те ти свобода на словото. Русия ми се вижда перфектна вече на фона на Уса.В Русия педалите са закононарушители.А на запад вече при раждане няма да се пише пола .Като пораснело и го осъзнаят те да преценяват.

ТЯ ПОНЕ СИ ПРИЗНАВА , А БОЙКО И ЯНЕТО СЕ СТРАХУВАТ ДА СИ КАЖАТ ЧЕ ПАШАТА СИ ГИ ЯХА ТАЙНО :)

не е за подценяване възможността,това да е жалък компромат на службите,в опит да разбият популярността на Б.М.а и след 3.5 години следствен,може и да са му причинили насилствено това разстройство - човекът е най-коварното животно на Земята.

И аз това си помислих! Просто са го изнудили да каже това, за да му намалят присъдата четири пъти. Едно са 136 години, а друго 36 с възможност да излезе след 10 години.

Истината за Манинг е,че освен тези документи,той пуска едно видео в медиите/има го в ютюб/как войници от трупите в ирак,стрелят и убиват невъоръжени цивилни и деца...вместо да съдят тях обаче,те оправдават убийствата и слагат на съдебната скамейка Брадли...още Айзенхауер е предупреждавал политиците да се пазят от военното лоби,което ще зароби америка плюс света,като влезе в колаборация със банкерите,корпорациите и производителите на оръжие...за голямо съжаление на бивша свободна Америка,това се случи....

И то убиваттези хора,без те да ги виждат,със снайпер от хеликоптер,който е надалеч... А Брадли,не е предател...защото свободата и истината нямат отечество и граници....

Аз също гледах това видео и благодаря, че има такива хора като Манинг. Когато предположенията не са само предположения, а са подплатени с факти хората знаят (са по-сигурни) срещу какво се борят. И това не на време и не на място направено "отровение" на Манинг само ме убеждава, че в днешно време дори да се бориш, ако се оставиш да те хванат няма да ти предоставят това удоволствие да умреш достойно. Мъчно ми е за това момче, че никой не може да му помогне (науката и техниката са доста развити, от друга страна - медиите също си вършат работата.).

Осъдиха го,но за съжаление подклепящите го са глас в пустиня...трудно имат достъп до медии...а закърнелия за критика мозък на средностатистическия американец не гледа такива неща в ютюб,а по-скоро примерно най-смешните домашни видеоклипчета...нещо подобно на бг,но там чалга и порно клипчетата са аналога...та,за това за каква свобода може да се говори?може би единствено калифорния е малко по-жив щат,и по свободен...а тук в ню йорк си е полицейщина...обиски от цивилни ченгета,арест заради неплатена глоба от пиене на бира на открито и други фашистки идиотии...въпроса е,че хората се примиряват бавно със всеки един нов новоприет фашистки закон,та дори и нехаят,забучени във собствената си черупка и правещи пари...но има надежда...а тоя пич,се надявам с времето да стане нещо...тъй като все още вярвам в загубената свобода на потомците на същите хора,които са давали животите си за нея...

Хубаво е, че ще стане жена. Дано си изпълнява съвестно женските задължения по секса с негрите

Ама патко,ходи си в курника и не драскай за великите с патешкия си мозък,ма....

Под това женско самосъзнание се крие един ГОЛЯМ ВЕЛИК ЧОВЕК...браво,Брадли...историята винаги ще помни достойните хора,като теб,които я променят...

Дано поне Сноудън не попадне в лапите на "демократичното правосъдие" - сигурно ще се окаже, че е педофил от малък. Излиза, че единствения начин да се бориш за истината е да не бъдеш "разпознат" като такъв. За сега капацитетът им е 5 милиарда подслушвания за една страна... Но появата на такива хора като Асанж, Сноудън, Манли доведе до някакъв резултат - хората разбраха, че неудобната истина вече се отъждествява с държавната тайна.

Swebus

Като го пратят в някой строг затвор за закоравели престъпници из Аляска със сигурност ще стане жена, без значелие дали иска или не :)

Не бил герой Манинг, най била героиня Мата Хари.

Не знам дали е за 35 години затвор, но за 35 години в лудница, може и да е.

А може и това да е целта, да го обявят за изперкал и присъдата да се излежи в психиатрията.

Янка вече е Челси, ха-ха-ха, хи-хи-хи, факин американс!!!

При тази присъда ще му се прииска и мравка да стане - не жена ... Добре работи американското правосъдие

на право сте си паднеш на хубава служба - впандела сте си секретарка в отпуска

з5- години сте си останес и дама в пандела

в пандела сте ти увjаят желанието

Сигурно в тази мирна, свободна и демократична държава сащ има закон, съгласно който ако се чувства жена ще лежи в ... женски затвор ! Вероятно затова е целият фарс ! Жалко за човека - тъпкали са го с какви ли не лекарства, накрая ще се признае и за Батман ...

Охлювите и един вид жаби като стоят в еднополова среда или останат сами си сменят пола. Могат и сами да се осеменят и да си създадат поколения. Ако тоя е искрен по добре да не го пипат може и да се самовъпроизведе.

Каква ли щеше да е присъдата в Китай? И вероятно щеше да е изпълнена още в момента на задържането.

Ми през '70 и '80 на миналия век ги събираха по повечко и на стадиона с изстрел в тила. През сегашния век не знам как е. Ми и там има демокрация вече щото давах как един си построил вила на покрива на блока. И никой никакви мерки на взимал докато оня си бачкал. В интерес на истината от далеч хващаше око.

Баси как са го натъпкали в медикаменти

абе разправях ви аз че е гей ама не бил

Не е гей ,а е транссексуален.Малката разлика -гейовете си ползват инструмянта ,а транссексуалните си го отразяват...

В повечето случай транс са си чисто и просто по-женствените гейове, които нищо не режат, но използват повече задния инструмент, защото другия е много завехнал и не върши никаква работа. Вероятно от липса на тестостерон. Ако не вярваш, отиди и ги питай на Христо Ботев.

В затвора предлагат друг тип терапия. Всички в затвора очакват с нетърпение Челси :) След дългогидишен престой в панделата, Челси няма да има нужда от каквато и да било терапия.

Лельо Цецкее, Мари, ти въопще не си са променила ма ??

Явно това е цената за по-малката присъда. Трябва да се превърне в посмешище, а не в герой на демокрацията иначе в панделата доживот. Досега никой не говореше, че е гей. Сега всеки ще се гаври с него, както и в този форум.

Манинг не прави добра реклама за гейовете в армията!

той е трансексуален а не гей. едното е към кого си привлечен а другото, е кой си.

Сашо, успешна ли беше твоята терапия? Болеше ли?

Казах ви аз вчера, че ще му хареса в панделата... :))) Я гледай как се е гримирал на снимката

там където те пращат със сигурност ще станеш. Нямаш избор, така, че правилно си се преориентирал и съвсем навреме.

Ще си е булка в затвора няма да има проблеми. Все някой ще го приеме...

уважете копелето по на далбоко

Що ма, гот ли е?

Ето човека получава 30г. заразкриване на секретна информация ,а реално е просто войник нашите политици продадаха държавна секретна информация и ги глобиха 1000лв. правете си сметката

Вчера военен съд даде 35 години затвор на Манинг за разкриване на секретни документи на Уикилийкс Тоя направо да черпи съдиите,които от 300 год.,са намалили присъдата на 35 г. Все пак като излезе от затвора ще бъде само на 55 г.

Нашата планета се ръководи от МАСОНИ и ИЛЮМИНАТИ, идеята е да затрият човечеството и то в най-скоро време, затова ако се бориш срещу тях е невъзможно да сполучиш!! За жалост ВСЕКИ ДРЪЗНАЛ ДА РАЗКРИЕ ДОРИ МАЛКА ЧАСТ ОТ ИСТИНАТА БИВА ЖЕСТОКО НАКАЗВАН!!! НО ВИНОВНИТЕ СМЕ НИЕ КОИТО МЪЛЧИМ ИЛИ СМЕ ДОСТАТЪЧНО ЗАСЛЕПЕНИ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАМЕ!!!!

Не е ли странно, че целият свят коментира постъпките на Манинг и Сноудън, вместо ООН да свика Международен трибунал за престъпления срещу човечеството?

lu4ka

Странно е, но ООН се издържа с вноски и със сигурност тази на САЩ не е малка. Казвам го със съжаление, защото си абсолютно прав.

Бюджетът на ООН за 2012-2013 г. е 2.575 млрд. долара, като вноската на САЩ е 22% от тази сума. А това прави 565.5 млн. долара.

С това се занимава трибуналът в Хага ,а не ООН...

Международният наказателен трибунал за бивша Югославия, понякога наричан накратко Хагският трибунал, е структура на ООН, създадена с Резолюция 827 на Съвета за сигурност на ООН на 25.05.1993 г., за да подведе под съдебна отговорност сериозни престъпления срещу човечеството, извършени по време на войните в бивша Република Югославия.

Явно така ще се казва книгата му: "Краят на страданията или как най-бързо да станем богати".

Всяка страна ще осъди военен издал държавни и военни тайни. Ако е цивилен може да се мисли за смекчаващи вината обстоятелства, но когато си положил клетва нещата са по-сериозни. И тези които ще ми сложат минусите искам да ги запитам как в Русия ще постъпят с такъв младеж? Дали изобщо щяхме да чуем за него?

В Русия ще го убият, а в САЩ ще го докарат до самоубийство. Крайният резултат е един и същ. И в двете държави (всъщност така е на повечето места по света, може би дори на всякъде), ако някой почне да вади кирливите ризи на показ, бива смачкван.

Тоя няма да са самоубие - ще напише книга, ще изнася лекции, че даже от затвора. Ще завърши право примерно от затвора и ще стане някой активист с дълбока каса ала Асандж. Не го жали, анализирал си е много добре ситуацията.

Наистина и в Русия щяха да го убият, и във всяка друга страна също, всъщност и в САЩ ще го убият, както са писали вече. Въпросът, обаче, е защо? Отдавна държавните и военни тайни не са тайни за управляващите, а само за обикновените хора като нас. Какво стана, след като Уикилийкс публикуваха грамите? Ответни военни удари над САЩ от страна на Ирак и Афганистан? Загинаха стотици хиляди цивилни американци? Милиони са без дом? Къде беше опасността? Да разберат американците, че от тяхно име и за тяхна сметка, господарите на света избиват невинни мирни хора. Това е била и целта на Манинг, тъй като не е продал информацията на враговете, както би постъпил един добър търговец, а рискува живота си, за да отвори очите на всички "слепци с очи", но както виждаме не я постигна.

Не преди удвояване на диаметъра. :)

Ако искаш твоя мога да го утроя и без да ходиш там!!!