Мудис изпълни заканата си към 15 банки

Рейтинговата агенция Мудис понижи средно с две степени оценките си за 15 от най-големите банки в света, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Мудис изпълни заканата си към 15 банки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малоумието на голяма част от евро ръководителите ще съсипе еврото, а оттам и целия Евросъюз. Дали няма да станем свидетели на война, водена от недоволните, на които са им спрели помощите? Това ме безпокои. А с тоя, френско-гръцко-испано-италиано-португало и прочие подходи, ЕС е обречен!

Защо си мислиш че има все още живи АБПФиК? Живи са техните синове и внуци. А за борбата с цокалата, ... на "Орлов мост" е "детската градина".

Световните финанси са си театър на абсурда. Човечеството кога ще го осъзнае. Всичко е лъжа и измама.

Хан Путку, защо не напишеш какво ти разбра от данданията с меренето на рейтингите? Кога например се очаква да започне патакламата? А Бойко Борисов, вече три години повтаря мантрата "НЯМА ПАРИ!" и само Барак Обама му обърна внимание. На 22 ноември 2010 година бяха отпечатани едни 600 милиарда долара, БЕЗ ПОКРИТИЕ. А пари без покритие, аз като "разбирач" казвам, че са ФАЛШИВИ, ИМАГИНЕРНИ, ИЛЮЗОРНИ. И само чрез инфлация в целия свят могат да се осребрят. С две думи: НАЧАЛОТО НА КРАЯ, на света на парите.

Икономистите са като миньори, които копаят тунел към другото полукълбо. Вече им е горещо, но още се надяват, че ще успеят.

Едно пояснение, такова животно "ИКОНОМИКА" Н Е М А! Това положение не пречи на милиони хора да се ГУШАТ под използването на една такава "шапка невидимка". Жалкото е, че малцина са все още тези, на които "шменди-капели" им действа ободряващо.

За теб и останалите неразбрали - нови 600млрд не са пари без покритие. Те са разредител на парите. Все едно в бъчва вино да налееш 1 кофа вода. 1-2-3 кофи ще минат "незабелязано" но в един момент вкуса на виното няма да го има. Същото и с доларите/парите.

Наливането на хартия в размяната разваля самият принцип за единно обменно средство. Това е все едно във футбола съдията лично да вкарва от време на време голове.

Но не виждат, че теориите им не чинат, а световната икономика вследствие на мащабни промени води и до нови очаквания за банките. Но болшевиките са още в епохата на романтичното мислене. Поради което ще си останат десетилетия и повече назад от реалностите. Затова не искат да делят властта с друг.

Спокойно Ротшилд и Рокфелер се обединяват. Това са си техни стандартни процедури. Така си пазят реномето на стиснати мошеници.

Другари антикомунета радвам се че гладът вече идва и на вашата улица. Мисля че някой ви беше казал че пазарна икономика се прави от богати държави с натрупани достатъчно златни резерви. Сега идете и си искайте златото от баба Меркел но и то май е изпапано. А други ви бяха казали за последния вариант секс,разврат и рокенрол примесено с наркотици.

Какъв PR са си направили банките, платили да им намалят рейтинга. Видите ли и ние сме зле. Фарисеи долни!

Лакоми капиталисти, кръв с...т

Скоти, Дай поне едно цяло левче и си вземи двечки банки бе ! Още няма опашка.

Супер! Много ми е кеф!

мн. добре. Като станат 2 за лев, аз си вземам шотландската

нико

Тази агенция що не вземат да я закрият ! Само смут всява!

Как ще я закрият, като затова са я създали, да всява смут. Дръж народите в неведение и смут, докарай ги до ярост и амок и после им продавай оръжие да се самоизбиват, докато продавачът богатее...