Български банкер: Ципрас няма да счупи еврото

Еврото няма да се счупи. Това е розовият сън на Алексис Ципрас. Той и Янис Варуфакис са едни доста безотговорни хора, които се опитваха да изнудват ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Български банкер: Ципрас няма да счупи еврото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей с такива"специалисти",заели постовете си чрез политически назначения,го докарахме до тук.Меркел е обезпокоена,но Хампарцумян не.Ще следим събитията и ще разберем,кой е прав за последствията.Процесите се развиват динамично.

А ти Левон Хампарцумян си едно рядко, рядко, ама много рядко л...о.

Най- забавния, тв-събеседник, за расхлабване на червата, сутрина ? Докарва ме до бурно растройство. Имам запек, И, често го блЯнувам ! баба Тодорка

С голяма усмивка и съвсем добронамерено ти пожелавам да се очистиш напълно, до обезводняване! :) Ако Левон ти помага в това начинание - разпечатваш снимката от статията и я лепиш на стената на ВЦ-то, срещу себе си. Успех!

Ас търся потходящо СЛАБИТЕЛНО, за сабаале, преди да ида дадам на кокошките И на Гошко, щото квичи оглу- ши- тел- но, ти разбираш ли ?

Според д-р Емилова, това е полезно, бабче.

МНОГО ОСТРОУМНО И ЗАБАВНО. БРАВО!

КЪДЕ СТЕ БЕ ТРОЛОВЕ? ДА НЕ ПРОВЕРЯВАТЕ ПОРТФЕЙЛИТЕ СИ ЗА ДА ЧИСТИТЕ ОТ ТЯХ ГРЪЦКОТО ЕВРО И ГО СМЕНЯТЕ С НЕМСКО. БЪРЗАЙТЕ, БЪРЗАЙТЕ! Сменяйте евробанкноти с буквичка пред номера "Y" с такава с буквичка "Х" !! Ако сте го направили сте сменили ГРЪЦКИ с НЕМСКО евро ДНЕС Е РАНО УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО!!

след глупост бълват Българските политици и банкери

Това, че едно време като продаваха Булбанк, едни хора подбиха цената и станаха високоплатени чиновници за награда, не ги прави експерти. Още повече, да се изказват като последна инстанция. Да си гледат химята, до колкото я разбират и нея.

Атонските Старци: Идва краят на Европейската финансова кредитна система.

Не го сслушайте,този разбира от банкерство,колкото аз от химия!!!

ЦВ.ВАСИЛЕВ РАЗБИРА, ХАХАХА

Наш хай по- най- банкер гледа строго и поучава!Няма лошо!Но Гърция получи последната оферта от МВФ и ЕЦБ в която не се пипат пенсиите и заплатите ДДС на лекарствата и тока!Иска се прозрачност на данъците и богатите да си плащат плюс 30 млрд евра помощ !Победи ли Ципрас или не!Това устройва гърците!А нас ни чака скъп ток фалити на фирми безработица липса на пари високи цени на стоките загуби на ипотеки и ако има бедствие за 300млн евра ще ни дадат 2млн!

Ей нещастни народе, ако бях на власт, щях да взимам заеми и да ви вдигам заплатите на всички. Щях да ви дам повече пари и да си наемате румънски прислужнички. След 20 години като съм още на власт, защото всички ще живеете като западняци, ама по-имотни, тия същите кредитори ще ме попитат "Ще връщаш ли парите или ти спираме кредита", тогава аз ще ви попитам народе мой "Искате ли икономии или да кажем ОХИ" и да ги клатим тези мародери още 20 години да живеят и децата ви добре и с прислужници? Какво ще ми отговорите българофили? ДА живее народа и да пребъде България Во веки, всеки който е против благоденствието дори на кредит е българофоб! ЗА децата и майките да има, да има и за мъжети да се чувстват пълноценни...ако ще да работят, ще бъдат назначени! Да си поемете и вие дъх, стига с тия колани, които ги превърнаха в бесилки и за децата ни! Да си оправим демографията, корупцията сама ще се изпари при едни голими заплати. Самочувствие ще добием на кредит, но за какво са парите ако не да съхраним нацията и да просперираме? Безработица 0% като има и престъпността ще ни е чужда. Който е против, значи носи робска душа, който е против да отиде в сиропиталищата или да види пенсията на бабите и дядовците си! Стига вече сме си гледали в празните паници, стига всеки индивидуално да затъва в кредити бързи и бавни, които никога сам няма да върне! Държавата е народа, ние сме не по-малко достоен народ от гърците. Сега е момента, да тръгваме!!!

МНОГО СТАНАХА ЛУДИТЕ, ХАХАХА

"гръцките банки са "собственост" на Европейската централна банка. Тя им е дала близо 90 милиарда евро срещу ценни книжа, които в случай на фалит на Гърция ще струват много по-малко". НЯМА ДА КОМЕНТИРАМЕ ФАКТА, ЧЕ КНИЖАТА ЗА КОИТО ГОВОРИШ СА АМЕРИКАНСКИ ТОКСИЧНИ ОБЛИГАЦИИ КОИТО НЕ СТУВАТ И ПУКНАТА ПАРА! Редно бе да обясниш с КАКВИ АКТИВИ националната банка на Гърция е обезпечила напечатаните от нея ГРЪЦКИ ЕВРА, които при въвеждане на ДРАХМАТА ще бъдат извадени от обръщение!! ОБЯСНИ, ЧЕ ПОНЯТИЕТО "ЕДИННА ЕВРОПЕЙСКА ВАЛУТА" Е ФИКЦИЯ, ЗАЩОТО ЕЦБ НЯМА АКТИВИ, НЕ ПЕЧАТА И НЕ ГАРАНТИРА С НИЩО НАПЕЧАТАНИТЕ ОТ ДРУГИТЕ НАЦИОНАЛНИ БАНКИ ЕВРА! АЗ съм си напълнил порфейла с НЕМСКО ЕВРО с буквичка пред номера на банкнотата "Х" и отдавна са изчистил ИТАЛИАНСКИ , ГРЪЦКИ , ИСПАНСКИ ЕВРОБАНКНОТИ!! А вие проверихте ли портфейлите си? Чистете незабавно гръцкото евро, ако не искате утре да се превърнете в собственици на ДРАХМИ!!

ЕВРАТА В ОБРЪЩЕНИЕ, ЗА КОИТО ТИ ГОВОРИШ СА 4% ОТ АКТИВИТЕ НА ЕС. ЕВРАТА В БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НЯМАТ БУКВИЧКИ. МИСЛИ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ.

КОЙ ТИ ГОВОРИ ЗА БАНКОВИ СМЕТКИ! ГОВОРЯ ТИ ЗА ЕВРОБАНКНОТИТЕ КОИТО СА В ОБРЪЩЕНИЕ! ТОВА КОЕТО ЩЕ ВИДИШ ПО ДОЛУ Е ЧАСТ ОТ СТАТИЯТА "Как да разпознавате коя евро банкнота от коя страна е издадена? ПОСОЧЕНО Е КАК ДА СЕ РАЗПОЗНАЕ КОЯ ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА Е ИЗДАЛА БАНКНОТАТА: Страна: Z Белгия Y Гърция X Германия V Испания U Франция T S Италия (R) P Холандия (O) N Австрия M Португалия L Финландия (K)(2) H Словения G Кипър F Малта E Словакия D Естония КАК ВИЖДАШ УТРЕ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ ОБРЪЩЕНИЕ ГРЪЦКИТЕ ЕВРОБАНКНОТИ И ЗАМЕНЯТ С ДРАХМИ БЕ ?! ЧЕ КОЙ ЩЕ ИСКА ДА ИМА В ПОРТФЕЙЛА СИ НЕ САМО ГРЪЦКИ ЕВРА, НО И ИТАЛИАНСКИ , ИСПАНСКИ , ПОРТУГАЛСКИ!! ВСЕКИ ЩЕ СЕ НАТИСКА ДА ИМА ЕВРАТА ГАРАНТИРАНИ ОТ БУНДЕСБАНК ПРЕД НОМЕРА НА КОИТО СТОИ БУКВИЧКАТА "Х"!! КОЛКО ТЪП И ПРОСТ НАРОД ИМА В ДЪРЖАВАТА НИ!! Вместо да благодари за това , че си го светнал той скача и те хапе!!

Ценни книжа на гръцките банки, точно тук американските не играят. Много простотии написа, спри, че се излагаш.

КАКВОТО И ДА ГЛАСУВАТ ГЪРЦИТЕ, ЕВРОТО ЩЕ СИ ОСТАНЕ, ЕС ЩЕ СИ ОСТАНЕ, РУСИЯ ЩЕ ЗАТЪВА, ПУТИНОИДИТЕ ЩЕ РЕВАТ ГОРЧИВО, ХАХАХА

На рефереддума гърците гласуват съдбана не само на ГЪРЦИЯ , но и на целия ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ с неговата "ЕДИННА" валута!! Вевеждането на ДРАХМАТА ще е съпроводено с изваждането от обръщение на ГРЪЦКОТО ЕВРО което е гарантирано с активите на Националната банка на Гърция. Притежателите на ГРЪЦКИ ЕВРА /с буква пред номера на купюра "Y"/ с ужас ще констатират, че са станали собственици на една национална валута /драхма/, която могат да похарчат само в Гърция! Представяте ли си как в цяла Европа ще започне процес на ИЗЧИСТВАНЕ ОТ ГРЪЦКОТО ЕВРО и замяната му с ДРАХМА!? ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАК ВСЕКИ ЩЕ ГЛЕДА ДА СЕ СДОБИЕ С НЕМСКО ЕВРО /с буквичка пред номра "Х"/ Е ДА ИЗЧИСТИ ИТАЛИАНСКОТО, ИСПАНСКОТО , И ФРЕНСКО ЕВРО! ОКОЗВА СЕ, ЧЕ ЕДНА ГРЪЦКА ЕВРОБАНКНОТА НЕ Е РАВНА НА СЪЩАТА ПО СТОЙНОСТ НЕМСКА ЕВРОБАНКНОТА. ПАНИКАТА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ВРЪЩАНЕ НА СТАРИТЕ НАЦИОНАЛНИ ВАЛУТИ !! Въпроса дали това ще се случи го решават ГЪРЦИТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА , а не дъртите кавали от ЕС!!

ПРОСТОТИИ ПУТИНОИДНИ, ХАХАХА

Ци-прасчо ще плаче горчиво след референдума.

Прочети какво пише този над теб. Това е истина!

И като си представиш само как работливите и бедни българи слугуват на мързеливите гърци, направо да ти се прииска и ти да си мързелив като гърците.

А защо на ОББ не работят банкоматите?

работят

вече бачкат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Умен човек е този, Хампар...(забравик как беше нататък) Щом получава над 100 000 евро на месец, значи не е глупав. Ама Гърците отдавна са известни със своето коварство. Защо пък трябва да се покланят на Евросъюза, и да стават някакъв потребителски придатък на Германия и Франция? Всички знаем за щастливите кокошки, за кривите краставици и за нещастните крави и прасета. Няма да споменавам за гейпарадите, интеграцията на циганите и МВФ заедно със ниско, средно и високолихвените заеми за магистралите. За откраднатите пари по разните Европрограми също. Гърците искат да се самоопределят, да се самоиздържат и да не плащат лихви на разни хайдути, сега наречени БАНКЕРИ. И аз съм на тяхна страна, независимо какво казват нашите дупедавци. Когато започна да получавам заплатата на Хампарцумян, тогава твърдо ще го подкрепя, него, и целия Евросъюз. Но досега не съм видял нищо добро от тях.....

Разбира се че е умен. От шев на Агенцията по приватизацията /нещо такова бе името/ оппа - шев на най-голямата банка в България /приватизирана/. От инж.химик - топ банкер. Още ли вярвате в хамериканската мечта?!

Tои, е продукт на Kостофффффф и затова е мазен като него;)

Хампарцумян е човек продал душата си на дявола, изобщо в милата родина ако си умен и продажен, даваш дупе за пари, "Успехът" ще те споходи. Та той си е умен, защитава неща и идеи, които са в негов интерес и на Банката която управлява, спор няма. Въпросът е дали нещата които говори са в наш, на обикновените хора интерес? Дълбоко се съмнявам :-).

Гледам, не се връзват на думите ти!

Бойко пък какво се обажда, че гърците били недисциплинирани? Доста нагло е да вземеш 16 млрд. заем, да имаш дифицит и да критикуваш другите като теб!!!

Другаря Левон Ха....мян, легна ТОЛТАК и се събуди БАНКЕР?!?!??Еврото "падна" на 1.097 спрямо долара????Този "разбира" от банкиране колкото циганин от класическа музика!!!!!Глупендър!!

Не е така, милионер е човекът, с млада булка, много магнолии, много пари и много медийни изяви.

Ципрас и Фак.ис получават инструкции от Москва как да сринат еврото. Но няма да им се получи.

... и приемете точно обратното за ИСТИНА !!! Който иска да е най-правилно информиран де !

Банкере, банкере, когато дойдат гърците да ти слугуват, ми се похвали, че разбираш от финанси.

Гърците и банкера-химик не ги мислете - те са си добре. Ама ние-простосмъртните, дето след всяко гласуване си избираме все по-алчни управляващи, ние да му мислим.

Но този път каза много верни неща! Гърците постепенно, но трайно се превръщат в един евроанахронизъм и започват да пречат и дразнят всички! То бива-бива, ама такава наглост, съчетана с мързел и безхаберие, отдавна не се е виждала и чувала!

Лесно му е на Хампарцумян, бивш шеф на Агенцията по Приватизация и заместник-министър на икономиката в правителството на Иван Лостов. За приватизацията на Българска външнотърговска банка (БВТБ) получава пожизнения пост като изпълнителен директор и около 50 000 заплата месец. "Хампарцумян е инженер по образование и е автор на шест патента. "Когато човек е млад, мозъкът му е доста по-креативен. В България имаше сериозна индустрия за производство на компютри и аз бях в една частичка от нея", разказва той. Тогава голяма част от работата се състои в това да копират основата на американските компютърни технологии. "Днес щеше да бъде интелектуална кражба, но тогава светът беше разделен от желязна завеса. Сантиментален съм по онова време от гледна точка на инженерната креативност - правехме неща, излизаха изпод ръцете ни. Бяхме втори в света", допълва още банкерът."

Какво може да очакваме в нашите медии, освен проевросъюзна политика и статии. Хибридна война е. Четете всичко и мислете, въпреки че е трудно да се мисли.

И този забрави кой е и от къде идва. Жалко. Едно време правеше добро впечатление, ама многото пари са страшно нещо. Хората почват да ти приличат на червеи. Що се отнася до прогнозите му ... Божа работа, не банкерска. Прави впечатление обаче, че алтернативата на съществуващата световна финансова система - bitcoin, бележи ръст от 15% за последните десетина дни, от както напрежението покрай Гърция нарасна. Същото се случи и покрай Кипърската криза. Още няколко такива удара и няма да е далече времето, когато fiat парите ще се търгуват само по нумизматичните аукциони. Интересно какво ще произвежда тогава Голямата печатница?

ЦИ-ПРАСЧО КЕ СИ СЧУПИ ГЛАВАТА.

Ке видим! В неделя да няма сълзи! Ама от Юнкер! Ципрасчо бил лош! Ами нашата мижитурка,дето с всичко е съгласна и не смее гък да каже;тя много ли е хубава?

химик-банкер

В заглавието пише "Български банкер", а то било Хампарцумян...

Достоверни източници съобщиха, че снимката над статията ще бъде поставена на новата българска банкнота от 200 000 лв.

Еврото вече е счупена, та няма къде повече! Курсът му спадна толкова, че от както се шушкат със Гърците се загубиха много пари в държавите на които икономиката е в Евро! Ако, Гърция бе респектирана бързо и без шикалкавене, нямаше да има последствия за еврото! А, сега то е почти пред разпад, особено ако продължи хрантутенето на Гърция!

А защо се мълчи за Украйна която фалира.Лунно затъмнение.И от фалита на Гърция и Украйна България ще страда много,да стискаме палци да не фалираме и ние,но с тези заеми вървим по техния път,заемите на България минават 100милиарда и ако някой ви разправя ,че са 27милр. това е държавния дълг а целия външен дълг с дългове на общини ,предприятия, заводи,фабрики е около110милиарда,а вътрешния продукт ние около 70милиарда и пада с това постоянно теглене на заеми далеч няма да стигнем.Бог да пази България

Всички банкери навсякъде работят единствено за собствените си огромни бонуси. Всичките каши, които забъркват с рисковите си инвестиции са следствие на безпределната им алчност и нищо друго. В случая няма добри.

След първата чаша скоросмъртница осъзнах абсурда на заглавието Български банкер = арменец! После се сетих, че сме в Арсурдистан

ех дираджии, ех модераторе, един пост в полза на самозвания "банкер" няма и вие скрихте новината с надежда да сложите край на дискусията...... Не се прави така обективна журналистика! Не! А сега, ако искате можете и бан да ми сложите!

Г-н Левон, г-н бивш инженер, настоящ банкер, дори и да сте прав в анаЛиза си, когато той излиза от устата на човек, участвал активно в престъпната приватизация на държавните предприятия и е лице на алчното и заробващо българите банкерско лоби, някак си .............!А, иначе вие как сте, свързвате ли двата края с 200 000 лв., месечна заплата, без бонусите?

не е необходимо да съм банкер за да прозрея, че гърците изнудват Европа и по-точно Меркел. А европто ще се разклати доста, ама ще оцелее и без Гърция. Яли, пили и се веселили, ама келнера донесе сметката и сега трябва да си плащат.

А ти пък чак "прозрея"..... :) И "европто" ти се клати нещо. Я пак се замисли кой кого изнудва!

бързото писане. Я си виж клавиатурата къде са тези съседни букви. прозра. еврото. Щастлив ли си вече?

Да се пръсне човек от смях като чете такива "експерти" банкови псевдо-собственици как се и*тръцват в публичното пространство. Този нарцис да вземе да си ходи (на козметик) и да не всява дезинформация. БанкеР, банкеР, фотограФ, да се пръсне човек от смях...

Левон Хампарцумян се ожени на 47 години за 24 годишната Мариана, която беше негова служителка. Заплатата на банкера е над 200 000 лева месечно, без другите бонуси от банката, както споделиха някои медии преди време. Той се радва на втората по размер заплата след тази на личния приятел на Бойко Борисов Валентин Златев.

който яде баницата, луд е който му я дава ! До кога трябва да търпим такива, че да ги слушаме, че да ги четем ????

Големо постижение имам днес! Според Великите Дирници-Неподкупени Цензори Наруших и закона за банките! Наздраве за мен и за читателите ми! Време за обедната ракия е!

Наздраве! :)

Плачете сега, защото ако настъпи едно утре, ще трябва да обяснявате откъде са ви милионите!

Нас червеното знаме ни води, нас не ще ни уплаши смърта! От "На всеки километър". Искате ли "Марша на Будьони"?

Според специалистите по въпроса изискването за най-компетентен банкер е следното -да бъде българин от арменски произход,да е завършил за инженер-химик и да се казва Хампарцумян!Един мой познат арменец,много симпатичен и добър човек/за разлика от този банкер ва снимката /казва-"Във всяка бъркотия трябва да има по един арменец!".Така ,че е задължително и Хампарцумян да се намеси!

Когато и да ги набутат в дранголника, все ще е късно!Тези мръсници мислят,че ще живеят по 300 години и грабят,като невидяли.

Тази статия е голЕм смех. банкер- Хампарцуням? стабилна банкова система- КТБ?? "Това преди всичко са български банки с гръцки капитал. Те се регулират по нашите правила....."??? Смях Смях и пак Смях!!!!

Той каза е други нещо, защо дирчето пропуска това. Че онези 16 милиарда са най-изгодната сделка която България правила в последните години.

Веееееееееееерно ли?!!!!!!

Левоне, трай си, че на твойта Италия хала не е по-различен. Не дай си боже да се наложи тогава да се обясняваш, какви били капиталите от къде се регулирало. Кой регулира нещо тука бе, кап.т смачкан?

Българските банки не били гръцки, но всъщност парите им са от ЕЦБ, а не собствени. Това го заявява българският икономист, който всъщност не е икономист по образование и се казва Левон..

Шубе го е, защото в Гърция вече посегнаха на такива,като него.Затова ломоти глупости.Ама така е сред овце.

Той Левчо толкова много се харесва, че ще си посегне сам...