Още 11 депозитни милионера за 3 месеца

437 са българите, които в края на септември са имали депозити за над 1 милион лева в българските банки.

Обратно в новината

Коментари - Още 11 депозитни милионера за 3 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво означават тези запетаики между цифрите? да не става вупрос за десетична точка и да са я заменили с запетаика. какув стандарт се ползва в бг? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За да коментирам, първо трябва да знам имената на новите богаташи.

За нормалните хора е ясно, че тези които си държат парите в БГ банки не са ги крали и имат възможност да докажат произхода им. Другите мрънкала само се жалват и плюят, защото нито имат акъла да изкарат толкова пари, нито пък имат желание да го направят. Те просто си искат без да си мръднат пръста да са милионери. Мръсните пари не са в БГ. Гоце, Меди, Иване, Бойко, кажете си...

Ккакво чудно има в новите 11 милионера? Ами като вземем предвид последните три месеца, милионерите от тиражите на Българския спортен тотализатор, няколко продажби на недвижими имоти от физически лица и - ето Ви ги новите милионери! Все пак става дума само за 500 000 евро, не е кой знае какво!

Вчера `Форбс` го каза пределно-ясно (и на нас, и ... на цял свят ! ) Та това е, друго няма ; `Някоите` да мълчат, и оборите-им да си разорат !

Нека кажат и около партия гравитират, че да знаем кой най-добре се грижи за българският едър бизнес.

Би било добре да се види разпределение по професии, т.е. едиколко си са партийни деятели, едиколко си са депутати, едиколко си митничари, едиколко си бивши и настоящи министри и т.н.

Предварително се извинявам, но от коментарите Ви правя заключение, че сме много глупав народ. Мислите, че тези депозитни милионери са ги откраднали тези пари и решили да си направят депозит в български банки. ХА, ХА, ХА. Тези, които разрушиха и продължават да грабят от държавата си играят със стотици милиони, не се занимават с български банки и с мизерни лихви по депозитите в банки.

Интересно би било да се знае колко ;илионери от партиините велможи е имало преди 10 ноември 1989 г.Дали тогава щяха да са повече или обратно?Мисля,че щяха да са малко по малко,но поради партиина тайна,техните имена щяха да са световно неизвестни!Но при всички случаи начина им на придобиване яеше да е далеч понепочтенсамо от джоба на народа!

В Български банки, а в чужди? Има ли статистика?

Значи заради 437 крадливи българи останалите 7 милионо ще плащат по високи акцизи, данъци и др. измислени налози, ще мизерстват с ниски заплати и пенсии?! Дайте ги тия, да ги направим депутати и министри, че така или иначе са се ояли, та вече по-малко ще крадат от новите.

Селяните да си траят - и без това нямат дастатъчно мозък да правят кинти. От простолюдие никой не иска мозък.

На тебе баща ти барон ли беше,а пък дядо ти маркиз?Или единия беше обущар,пък другия милиционер,че ти се пръкна толкова голям мозък и аристократ?

eей , мръсно бизнесменче , що не си кажеш името , а се криеш , а ... анонимна мишка такава ... или те е страх от гнева и справедливото наказание , което ти е подготвил народа , а мутро крадлива ...знаеш ли , че ако те хванем и парче няма да остане и от тебе , и от охраната ти ...цървул комплексиран

такива бизнесмени като тебе знаеш ли как ги оправям;- шут в гъза и загубват девствеността си . мръсна крадлива и алчна сган , ще дойде ВИДОВДЕН и за вас .несъмнено , че ще има нов 9 септември , народен съд и гилотина за всички вас , мръсни , дебеловрати и дебелог... крадльовци.

Нали има тайна на сметките в банките или аз греша?...

Статистиката не е фрапираща. Върнахме се по времето на Борис 3-ти. 1% свръх богати, за сметка на народа разбира се парите не им падат от небето, и 5% горе долу добре но с едно на ум, и всички останали свързващи двата края или в пълна мизерия. Каквото поискахме си го получихме. Жалко, връщане назад няма:) Както се казва- каквото сам си направиш , никой друг не може да ти го направи. А да кажа също да не тровите и убивате бездомните кучета, идва зима, трябва да има какво да се яде :))))

нали питате къде изчезват парите ви от здравните вноски и защо получавате пенсии от 50 евро след 40 години трудов стаж и защо работите цял месец за 200 евро заплата? Ето как спокойно, тихичко и необезпокоявано няколко стотин хитри плъха от родната политическа и бизнес действителност си примъкват, примъкват вашите пари в банковите си тайни дупки, а после толкова уверено в двучасови лицемерни предавания по телевизии ви обяснят колко е голяма "световната" икономическа криза и как трябва да се удушите с пристегнатите си колани. Кризата в БГ не е икономическа, тя е морална и престъпническа. Горките родни милионери, да ги ожалиш тия мизерни душици, толкова лесно окрадоха милиони от държавата, толкова пари натрупаха, а какъв проблем неразрешим им се изпречи - могат да се ояждат от краденото само някакви си 50-60 мижави годинки (от които вече повече:)) ), а после трябва да оставят всичко дето толкова прилежно и лесничко са си трупкали по банките. Направо ще се съсипят от притеснение, не им се умира на тия, как да изоставят това огромно имане, не е справедливо, да изпаднеш в депресия направо....

Не са няколко стотин хиляди- дали имат и 5 хиляди свръхбогатите, под 1 % са от населението:)

Пише няколко стотин ХИТРИ плъха , а не няколко стотин хиляди , прочети го внимателно и след това коментирай

Имаше един хит на Васил Найденов, в който се пееше"А защо е така, няма кой да ми каже"- така е, защото всички правителства след 10 ноември без изключение, винаги са мислили за собственото си забогатяване и за богатите и никога за обикновенните хора....

" примъкват вашите пари в банковите си тайни дупки"- напротив, МОИ са си. И ако исках в тайна дупка да ги сложа нямаше да е в банка, та да ми викат "плъх" сега. А ако бяха откраднати или далаверосани, щяха да са на фирма (както е и с повечето имоти дето ги снимаха с хеликоптер), а не лично на мое име с платени данъци (от които съм нахранил толкова пенсионери, колкото ти и родата ти няма да храните цял живот). А ако бях прост като 90%+ от българите щях да ги "вложа" в апартаменти където цената им сега е двойно по-ниска и седят, щракат по форумите и обиждат по-далновидните от тях.

Я си напиши именцето и града,ако обичаш.Нищо не казваш за произхода на паричките?

Не си прави труда. 7 милиона андрешковци не вдяват и не вдяват...

Милион, милион альх роз.....

Ами 7 % лихва по депозитите - ръст;) Май ръстът не е чак толкова голям, ако се замислиш...;)

Това е само в българските банки...

Това са "джобните". Истинското богатство е навън, да не са луди да го държат тук.

А други 4 милиона с по 10 лева в джоба и други два милиона., роми безработни пенсионери живеещи на помощи от държавата

... а тия всички помощи и пенсии ги вземат от тези с милионите в банката и фирмите им (че "другите" не ги държат по банки...). А сега, мразете ни че ви храним.

Банките ако не знаеш са частни, тоест парите ви отиват в частници. Държавата и помощите идват предимно от данъци които Вие богатите не плащате. Криете лъжете и дори крадете. Пази боже да чакам някой да ме храни.