Банкерите настояха пред Борисов за нов подуправител на БНБ

Премиерът Бойко Борисов разговаря в Министерски съвет с членове на УС на Асоциацията на търговските банки за проблемите около ръководството на БНБ.

Обратно в новината

Коментари - Банкерите настояха пред Борисов за нов подуправител на БНБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че в България се води борба за дестабилизиране на всяка възможна институция.

Двустъпковата, Българ(к)и ! това Е А-то и Я-то ЗА Изправянето на България и Нас-Всичк.

"В момента временно изпълняващ длъжността е Нели Кордовска" - става въпрос за шеф на "Банков надзор"... Не беше ли това госпожата изтеглила 60 000 EUR в брой един ден преди да затворят КТБ? При това след работно време! Душица... Невинна... И отговорна...

На-място от-Упор. (Браво !)

с управителя на БНБ проблеми няма, я да видим сега да изберем и един "достоен" като него подуправител. Или забравихме бързо за Искров?

ББ2 Нали каза че ако не се изтегли заема ще подава Оставка,какво чака още,или отново си промени мнението???Айде бе Боко Изпълни си обещанието и си отиди,или колкото Цецо ще влезе във затвора,толкова и ти ще си отидеш доброволно.

Тия,когато и да гушнат босилека, все ще е късно.Но.... колкото и пари да имат не могат да избягат от онзи отгоре.Други ще им харчат парите и ще им лупат к...... те!

искров и мавродиев да се разследват и да се вкарат в затвора при циганите/кокошкари/

Аз също поддържам Пеевски- Кеф!- може да излезе по добър подуправител или направо управител на БНБ

Аз предлагам държавата да изтегли тези 16 милиарда лева и на всеки българин да се дадът по 25 000 лева- и без това това са наши пари и ние ще ги изплащаме.Така с тези пари всяко едно четиричленно семейство ще има 100 хил.лева и да развие собствен бизнес.Така икономиката на страната ще се развие-а управниците вън-за да не ги издържаме

ЗА ! тази Перфектна задача Първа на Работната-Ни Група по Финанси/Фиск.

Боце, съвмести- това с банките при тези овце за народ си е сладка работа! Ти поне ги разбираш финансите- тука има- тука нема!Такъв безнаказан Афганистан като тук и в Афганистан го няма- възползвай се на макс, само както ти го можеш!

"Искам ясно да кажа, че почва да ми омръзва популизма на гърба на моята партия." Типично изказване на племенен вожд, на шеф на мафиотска структура, на собственик,... на Боко!

пеевски титуляр на "Банков надзор"!!!