Българин заплашил ЕК: Ще ви избия като пилци

Българин, който живее в САЩ, е обвинен в отправяне на заплахи срещу служители на Европейската комисия, включително Кристалина Георгиева.

Обратно в новината

Коментари - Българин заплашил ЕК: Ще ви избия като пилци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не да дращи глупости.

Само българин може да е толкова тъп да заплашва и то на български държавни чиновници Дано му лепнат максимума

да знам какъв е отговора на ЕК на заканата. засилили ли са охраната, повишили ли са нивото на готовност. ако няма таквиз неща, да си го пуснат Душко бе. Ми те какво си мисля, че като излежи, няма пак да се закани ли? Ще се заканва всеки път и не само ЕК, на КНДР, ИДИЛ, Иран, Кувейт, Израел ще се заканва.

tapak,samo prikazva da beshe napravil neshto ,na dumi e lesno

Да се вдигне Най-високо ново на тревога - Всички улици в Брюксел да бъдат завардени а в небето да летят де що ма Дронове , самолети , въртолети , парашутисти а улиците да бъдат изпълнение бронемашини и де що има военни и полиция .Даже е хубаво да се повика и ЦРУ и ФБР ! Не е шега Тая работа ...

А, една жена, която каза "fuck the EU" защо и нея не я арестуваха и глобиха? Тя продължава да си работи, като зам. външен министър на САЩ?

въпрос отговор нема. дори Псаки немое да ти отговори, то щото я няма в държавния департамент, затова.

Страхотна новина - няма що!... Брътвежите на един луд, всяли панима в САЩ и Европа - е, гати цирка! ...друг е въпроса, дали е прав или не лудия...

"ПАНИКА" имах предвид...;-)

елементарна компютарна грамотност.. а щял да ги трепе.. или сваршил пиячката или пил ментета. най добри е да го предадат на българския сад и да саберем некой лев за адвокатин.

как може пък да заплашва селската пръчка стрина кристалина...тя е много ценна измекярка не знае ли тоа нашенец?

Отрочетата на шумкарите първи се настаниха в Америка. Добре, че макар и млада държава Америка има имунна система и тоя унук ще си плати за престоя там.

Бъркаш, няма нищо общо, замина, защото беше безработен дълго време, а е много умно и кадърно момче.

Тоя някога да не е танцувал леденото хоро в Калофер (с негативни последствия върху репродуктивните му органи), че е такова злобарче?

Ей на това му се вика балкански Юнак! "Ще ви избия като пилци!", и то към Европейската комисия - отвори люта рана в сърцето на европейския поробител! И какъв драматичен размах се крие в тая закана- направо отеква от урва на урва и от век на век!...

На мене повече ми изглежда като една деструктивна версия на "Булгар! Булгааар!"

Има разлика между това да се заканваш и да си в състояние да изпълниш заканата.Аз, ако се заканя, че ще взривя Луната, ще ме вземат за луд.Защото явно има разминаване между заканата и изпълнението й.Т. е. невъзможност от изпълнение.Този Душко дали има възможност да извърши заканата си?

Всяко търпение и толерантност си имат край . А нашите такива минаха отдавна критичната граница.... Хора като Душко се множат с дни. Просто са по-дискретни , за сметка на ефективноста. А управляващите дембели не усещат колко е тънък ледът , по който се движат. Скоро ще им стане болезнено ясно:))))

На 29.03.2015 в предаването на ДИКОВ излъчиха как малки циганета се заканват на българите с думите - българите на сапун и българите на кайма. Къде е българската прокуратура да се самосезира и имаме ли такава !!!? До кога циганите ще са под закрила на управляващите!?

докато ви даваме пари и ви казваме какво да правите - ША СЛУШАТЕ! Анадън му?

ТОЯ ПА ... ЩО ТРЯБВА ДА СЕ ХВАЛИ ЧЕ ЩЕ ГИ ТРЕПЕ ....? ТРЕПЕ ГИ И ТОГАВА СЕ ХВАЛИ :))) ....... А ЕТО ЕДИН ГОТИН НАЧИН ДЕТО ДЕВОЙКИТЕ ПРИ НАС В АМЕРИКА ИЗПОЛЗВАТ ДА РАЗКАРАТ БИВШЕ ГАДЖЕ ... ЖВЪНИ В ПОЛИЦИЯТА И КАЗВА ЧЕ НЕЙНИЯ Е ИЗЛЯЗЪЛ СУТРИНТА С ДУМИТЕ "ПИСНА МИ , ОТИВАМ ДА ОЧИСТЯ НЯКОЙ ПОЛИЦАЙ ":)))

Ох, тъкмо си бях отдъхнала, че ДЕТРОЙТА вече са го опандизили, а то се оказа, че имало и друг луд.

и аз се зарадвах, ама няма как да го хванат в Подуене :)

Както гледам, тези са по зле и от комунистите....и те не бяха слънце, ама тези се плашат и от сянката си!

БATKO

Като изключим споменаването на убийство (което явно е изхвърляне, а не намерение) човекът си е напълно прав. Тия мърди-българи в ЕК получават по 100 000 на месец от вноската на България, за да работят против България. Е, какво заслужават тия мекерета? Какво е казал Левски за подобни кръвопийци? Явно България трябва да излезе от ЕС, а на тия крадльовци да си им плащат от ЦРУ и Сорос-ките фондации, за които работят така или иначе.

Ако FBI и IRS ( Американските ДАНС и НАП ) започнат да действат в България, над 90% от юнаците- т.е. българите ще се озоват в затвора.

Е това няма как да стане, защото ако "юнаците" влязат в затвора, кой ще храни търтеите. Ще им се наложи да поработят, ама те не са свикнали а и не знаят как се работи.

Душко, Душкоооооооооо....... казах ти аз да НЕ гледаш телевизия наАКА! Казах ти да не си лъскаш бастунката на вожда ти - Сидеров! Ама ти НЕ слушаш..........

Жалко за момчето, трябвало е да потърси помощ навреме! Сега ще му променят сексуалната ориентация е затвора и ще го унищожат душевно! Имах на времето един съученик, който лежа в тамошен затвор. След като го репатрираха вече се беше превърнал в съвсем различен човек!

...Българин обвинен за заплахи срещу служители на ЕК.... --- В скоро време няма да можете не само да пишете по форумите, ами и да пиете и да псувате спокойно! Как ле ще се олабвате тогава, а? ... Всъщност то няма значение, защото скоро съвсем няма да ви има! ---

Е, ние като изчезнем, белким ти цъфнеш и вържеш. Ама такива като нас винаги ще има, ако ние изчезнем, ти ще ни заместиш, системата празно не държи. За да има богати, трябва да има бедни. Ако изчезнат бедните, как ще има богати, ще стену комунизъм ли, що ли. Та така да знаеш тъпчо, без нас нищо не става, ние сме неизтребими, каймака на всичко.

"използвал безжичния интернет на съседа си" - това ние го можем в цял свят, а също и да даваме акъл на всички.

Ми то само акъл ни е останало, всичко друго ни взеха, ама и акъл май нямаме, а само едни големи усти.

Фен на Путин?!

Все пак САЩ е правова демократична държава където има ред и законност където правилата важат за всички,а не като България която е най верният сателит на бившата СССР,сега- Русия!

Има ред и диктатура и фашизъм. Но този ред познай кого обслужва. В едно справедливо общество, работата на полицията е да опътва туристите и да помага на пострадалите при злополука, а не да се бори с протестиращи и изперкали.

САЩ правова държава!??! КОГАААА???

Хех, навремето този господин ми беше в Айсикюто, как мож забрави Душко от Портланд! Още тогава не беше в ред това момче, опитвах да работя по един проект с него но той постоянно плюеше всички и всичко и се отказах, иначе беше умно момче...среса му е дошъл в повече явно...пък и по спомен беше женен за няква с 5 деца, явно му е изпила мозъка на завалията

Ботев го е казал: Днес свестните считат за луди.

В САЩ всички са изперкали, за това има полицейски терор, но той нищо не може да направи. Лудия не му пука от нищо. Отчаяния не му пука от нищо. За това се гърмят по училища и обществени места, защото всички са изперкали. Ами то в такава шизофренична система няма друг начин.

Ако беше успщл да се върне в Българа Сидеров и Местан щяха да му направят паметник-чешма...

Как е посмял да заплашва "свещената крава" на световното жидмасонство Сталинка Георгиева?... :::))) Ако беше заплашвал който и да е друг от "лошия български мат'риал", все още щеше да е свободен и даже награден от тази същата Сталинка, чиято главна задача е "подобряването на българския генофонд" с афроарабески гени...!!! :::)))

Само да попитам , братя Ротенберг от "световното жидо-масонство" ли са, или се водят от "наште" ;)

Питайте последователите на Шикългрубер има ли наши или ваши жидове?...!!! :::)))

мякъкъв майтап - Душко ги заплашвал с убийство!?

"..свестните у нас смятат за луди" Явно не само у нас!

Ал

Това е ред! Може да е деспотичен, но е ред! Върви после заплашвай...

БATKO

Сталинизъм в действие - нали така, комуняга?

А бе , американски фашизоиди ! Този човек не е за затвора ,а има нужда от лечение и помощ бе идиоти . Тези хора там чували ли са за професионализъм и оценка на риска и заплахата , или действат като роботи-зомбита !?

Нали знаете, куче което лае , не хапе. Този ако е мислел да направи нещо, щеше да го направи без да ги предупреждава. А сега, ако го осъдят, наистина ще го направи , тихомълком.

Е така де, а в БГ циганите от Сливен заплашват по ТВ че ще правят кайма от българи и ще ги колят и нищо. Явно това не се счита за ксенофобия и насаждане на етническа омраза, щом е насочено срещу българи. Виж ако е срещу някои от другите етноси и ако е от българи ще има вой от всички НПО. СРАМ! СРАМ! Държавата е СРАМ. Защитава единствено малцинството, а тези, които плащат данъци и хранят същото малцинство, може и на кайма да ги направят, не само да ги изнбиват по улицата, когато им трябват пари за ракия на представителите на същото това малцинство. Местане, що не ревеш за ксенофобията на сегашните ти избитратели?

кът гледъм нивото на евроазиатските тролчета събрали съ тука да дрънкат тапизми за няква откачалка пунтин нещо сафсем е сдал икономически нема пари за нещо по качествено

Че си муньо е ясно! Не е нужно час по час да го изтъкваш... Не е за хвалба.

Класически Ганьо - краднал нета на съседа и се правил на бабаит. Защо няма добро има държавата ни по света - заради такива индивиди, но законите в щатите са сурови и освен другото се и прилагат ... га ще ги стигнем?

Само да спомена, че по време на посещението на Бербатов в ЕК и по специално при Кристалина Георгиева миналата седмица, журналистите споменаха цифрата 30000 за брой на служителите на комисията. Ако това е вярно то си е наистина един цял промишлен пилчарник, при това с доста свободни и скъпо платени птици...

По-вероятното е приятелчетата да са му хакнали имейла и да са си направили тази нелепа шега, сега има да се чуди какво става и от къде му е дошло, както не без основание в УСА са треперливи на тази тема, нищо чудно да му лепнат 5 годинки.

В щатите бяха застреляли един психичноболен негър защото беше беше излязъл чисто гол навън.

Бахти измислената демокрация е в Краваристан и Гейропа!!! Човека казал каквото мисли и тя отрепки ще го съдят!!! Ма и той си е виновен:) Да ги беше избил без да го казва и тогава никой и нямаше да го съди:) Особено в България:) За няколко чиновника в почвев или по млко....на никой не му дреме!:)

Прав си!!Колко несправедливо.На човека му криво,накипяло му,а то жестока глоба или затвор. Ако беше се заселил в село до град Улан-Уде(източен Сибир) ,дори и да му беше прекипяло,нямаше нищо да стане.Просто трябваше да пътува по макадановия път 250 км до първата градска поща,за да бие телеграма до Брюксел със заплахи.А да отиде по пощата-ми 2 дена.Ще се срещне по път с хора,ще седнат ,ще попият,ще попеят пляски,ще проронят сълзи за Матушка и ще му мине яда!!

ДААААА ДРУГО СИ Е СОБСТВЕНОТО ТИ ПРАВИТЕЛСТВО ДА ТЕ ПОДСЛУШВА....ДРУГО СИ Е АКО СИ НЕГЪР ДА ТЕ ОТСТРЕЛВАТ КАТО ДИВЕЧ А?:) КЪВ КЕФ!!ЛОВНИЯ СЕЗОН ЗА НЕГРИ В КРАВАРНИКА Е ОТКРИТ!!! СЕКИ ПОЛИЦАЙ МОЖЕ ДА СТРЕЛЯ НАВОЛЯ АААААААААААА?! И ДРУГО СИ Е ДА СИ ТЪП И ПРОСТ ПЛУЖЕК ТЪПЧЕШ СЕ С ХАМБУРГЕРИ С ГМО ОТ КОИТО СТАВАШ СВИНЯ А ПРЕПОДАВАТЕЛНАТА СИСТЕМА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНАТА ДА СА КАТО НЯКОЯ СТРАНА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ...ИЛИ АФРИКА А?:))) И ДА ИМА КЪМ 80 МИЛИОНА БЕЗРАБОТНИ НЕГРИ И АЛТИНОСИ А? НА СОЦЦИАЛНИ ПОМОЩИ!КОЛКО ЯКО!:)

Голем уплах имаш от сибир. Понякога най големите страхове се сбъдват!

При нас, в България е истинската демокрация господа! Вчера г-н Цацаров каза:"Всеки може да говори каквото си иска"!?! / за Цв. Василев ставаше дума...

"Това, което е позволено на лъва, не е позволено на овцата" Я се опитайте да говорите каквото искате и ще станете обект на интересни случки..

Глупави Американци

Трябвало е да обясни на Кристалинка че ше и оправи демографията. Това не е заплаха или обида.

Това е някой БГ форумен герой. Бас хващам.

"Съседът на Вълчев казал пред ФБР, че той не е добре, откакто се е развел със съпругата си. ......" ?!?! Не четете ли мръсни, бедни мижитурки!!! Дано и на вас гниди да ви се случи това в комбинация далеч от родината! Гаден бЪЛГАРСКИ народ!!!

дупето

Лудите, лудите - те да са живи!!!

КУКУ КУКУ

Луд не луд, хубаво би било да разчисти малко...

да му е честита американската мечта на момчето..