ЦРУ: ИД зад атентата в Истанбул. Българи оцелели по чудо

Четирима българи са оцелели по чудо при атентата на истанбулското летище "Ататюрк" във вторник вечерта, съобщи Би Ти Ви. Те били на метри от терористите.

Обратно в новината

Коментари - ЦРУ: ИД зад атентата в Истанбул. Българи оцелели по чудо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Щом ЦРУ казва, че носи почерка на... ЗНАЧИ Е ИСТИНСКА ЛЪЖА !

ника ти е точен обаче.

Липсата на информация прави троловете много активни в простотията им.

"Сред жертвите там е военен лекар от Тунис, опитващ се да открие сина си, който се присъединил към "Ислямска държава"." Звучи почти като семейна драма. Нищо чудно синът да е участвал в организацията по терористичния акт в който е убит баща му.

За ИД военен лекар ще е като злато. Много добре знаят колко са им кът -точно тука издиша версията на ЦРУ

Членовете на ИДИЛ на по-високи постове се лекуват в Турция, това го признават и американските експерти.

те пък от ИД като са стреляли по случайни хора, са знаели - този е лекар, този не е! То сигурно си пише ! Доста ти издиша псевдо теорията.

Щом ЦРУ се е произнесло значи е лъжа.

Издишаш, брато, много си плосък.

Версията, че атентатът е работа на ИДИЛ, издиша от всякъде! Ердоги се взе много на сериозно, и тепърва ще му брулят ушите.

Психиатрията приема и утре. Може още да се влошиш.

Свестните ги считат за луди нали знаеш. Кланяй се на Плевнелиев, Митов, Инджев и останалите слуги.

Според мен това е последица от турската политика през последните години- с И.Д против кюрдите, с опозицията против Асад, провокации с руснаците, обтегнати отношения с Америка, явно Ердоган много се надцени като регионален играч...

последица от свободното движение на хора стоки и капитали, либерализация, радикализация и фаворизиране на религията, паралелни общества, измислена бежанска вълна, безразличие на държавите към техните граждани и откровена цензура, подмяна, забрани и страх

"Четиримата се връщали от състезание във Вилнюс и след разходка из Истанбул отишли на летището..." През турско за по-пряко...

Турските авиолинии имат много дестинации, за разлика от българските. От вилнюс до варна няма директен полет, но има полет от вилнюс до истанбул, а от истанбул до варна има полети май всеки ден. При това евтини!

Eвреите и американците осраха света тотално.Светът никога няма да бъде вече същият! Идеята на евреите и американците е точно тази-да се малтретират народите и да се правят богатства.Омраза между хората,войни,бомби, атентати и разруха .Това е вродрнов еврееите защото са прокълнати от Бога!

В природата и света има равновесие и както знаем всичко си има край.А аз като гледам на ФАЩ края наближава с бързи темпове...

Хайде сега евреите, че евреите имат калпава представителна върхушка, не значи че обикновените хора и те са злодеи. Не забравяй, че и Господ и апостолите са били евреи, все пак! Все едно заради Хитлер да заклеймим всички германци, заради Ленин - всички руснаци, заради Мао Дзедун - китайците, заради една шепа американски и английски управници - всички американци и англичани и т.н. и т.н.

Соросоидните предателски боклуци са ги били в Бургас, скоро и на други места.

Чудо голямо, ние тук през ден си имаме стрелби по улиците на София!!

А зад ИД стой САЩ.Жалко за жертвите.

това ли пишеше в руските медии ? Мдааам...няма как да не е истина. Просто невъзможно !!

Атентатът на летището в Истанбул несъмнено носи белезите на "Ислямска държава" обучавана от нашите инструктори, заяви вчера шефът на ЦРУ Джон Бренан, предадоха АП и Франс прес. Той е говорил пред експертна организация във Вашингтон.

Къде са интервютата на ПОНЕ 10 страници с "пострадалите българи"? Някой бил бил чул, че някой май стрелял, а друг повтаря като латерна, колко бил уплашен, защото се уплашил На някой хора им провървя и ще станат вече медийни звезди

Защо медиите не публикуват биографията на идентифицирания атентатор? Какво крият?

От къде е взето оръжието?

Как от къде? Обикновенно от България и Румъния, а може и някоя друга източноевропейска страна колония на САЩ.

а между другото ПКК тяхната войска пешмерката активно работи точно срещу турската армия и терористите дето Ердоганя ги подкрепя! Та бомбите може да са подарък от кюрдите, щот Ердоганя врътна опашката пак към Путин!

Турция толкова кръв е проляла че за това си заслужава! Точно заради това и не стъпвам там въпреки че моя пра дядо има все още собственост в европейската част!

И все пак, каква е вината на обикновените турци, за безчинствата на уравниците си? Има някаква, безспорно, по същия начин, както ние в момента носим вина за политиката на България и споделяме отговорност с управляващите ни и все пак, мисля си относително малка вина ... Или греша. Масата трудно се самоогранизира. Освен ако не й "помогнат", обикновено с користна цел.

Единство и борба на противоположностите!

Партньорите на Ъ-доганя извършват атентати, той овинява и тормози кюрдите

къде са тръгнали в тая терористична държава, управлявана от терорист-тиранин!

Точно и добре казано. Всеки един трябва да е наясно че след като си поел риска да отидеш в циганска държава където се гърми на поразия и тероризма е поминък на местните трябва да си готов да живееш с последиците а не да се правиш на изненадан.

Олигофрени, летището в Истанбул е третото най-голямо и натоварено в Европа и е връзката на континента с Азия и океания, какво очаквате - за единия патриотизъм да спрем да летим и да ходим с каруци?

Dжиджи, хаиде де, поне 20 пbти пbтyвах и продалJaвам да пbтyвам и никога не минах през тyрско !!! Hе ходим и в кyрортите им ! Xодим си в нашите ! имаме красиви места, красиви планини, чиста вода, красива природа и много добри сbграждани тyк в Balgaria ! Zатова парите си харчим тyк в Bulgaria ! B тyрско ходих един пbт в командировка ! CbJaлявам, просто исляма не ми понася ! Xората наоколо винаги се вbзмyщават kaTo gi gledat как са вирнали задниците си и yдрят челата в земята !!! Dив фанатизbм плUс 7 века робство! Hо робите сме били винаги ние ! Xаиде баста ! B моето село има приказка: "Cамо yмрял тyрчин не мрази балгарин" !!! Kакво ли са правили тyрците в моето родно красиво село ???!!! A сега си имат и партии в булгаристан !!! Hо има време да им сbрбаме попарата na nashichkite mili rodni politici !!!

Какво е това международно летище в което можеш да влезеш с автомат ?

Във всяко едно летище можеш да влезеш с автомат. А където не може може с танк.

..Българи оцелели по чудо.. --- българите по чудо оцеляват след непрекъснатите атентати организирани от европата на територията на България! име вече 2 милиона убити, 2 милиона осакатени и 2 милиона отвлечени! докога ше удържим на евро-терора? ---

Не е логично атентатът да е извършен от "Ислямска държава", след като знаем, че режимът на Ердо я финансира, обучава, въоръжава и лекува ранените й главорези в турски болници. (виж в нета "Daesh Terrorists Secretly Treated at Turkish Hospital", By Ian Greenhalgh on May 19, 2016, Veterans Today /Military Veterans and Foreign Affairs Journal/). Това изявление на шефа на ЦРУ си е чиста пропаганда с цел да изкарат Ердо борец против тероризма, а не негов поддръжник. Освен това е учудващо как атентаторите са успели да се промъкнат в такъв силно охраняван обект.

Руснаците даже няколко пъти вадиха доказателства че точно синът на ердоган ръководи ИД.

Абе това не е много сигурно, но че купуваха евтин петролец от ИД с хиляди цистерни в редичка, това вече стана ясно на всички.

Това за сина му не съм го чел, но вероятно е истина, след като: "Дъщерята на Ердоган ръководи тайна болница в Турция, грижеща се за милиционерите на Ислямска държава" ("la fille d'Erdogan dirige un hôpital secret en Turquie soignant les miliciens de l'Etat islamique", 22 juillet 2015, AWD News). милиционери означава също и доброволци или наемници

Г-н Бренан дали знае защо се появи ИД и коя е следващата групировка. Алкайда вече излезе от обращение.