Камерън обяви нови планове за борба с нелегалната имиграция

Дейвид Камерън обяви нови планове за справяне с незаконната имиграция и за затягане на граничния контрол. 10 незаконни имигранти са открити в коли "Мазерати".

Обратно в новината

Коментари - Камерън обяви нови планове за борба с нелегалната имиграция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мигранти,вместо имигранти,кенче,вместо кутийка,торбичка,вместо пликче-ВСЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЧЕ СТЕ БЕСЕН СЕЛЯНИН!:-)

тия писнаха на света с тяхното хленчене

46 000 от 318 000 не са много. Като се има предвид, че повечето от тези българи и румънци са румънци. Ще е хубаво социалната система в целия ЕС да е сходна с еднакви правила. А това за обявите да се публикуват първо в Англия е голяма глупост от край време се наемат само хора, за работа, която англичаните или не могат или не искат да вършат. А и чужденците изобщо не утежняват системата им, просто има много британски служители, които не могат да си вършат работата достатъчно добре, това е проблемът.

''Мазерати'' удариха конкуренцията у земята с тази екстра - нелегален имигрант в багажника. Сега продажбите ще скочат многократно....

КОЙ РАЗВАЛИ ЛИБИЯ И ИРАК И Т.Н . КОГОТО НЕЩО СТАВА ТРЯБВА И ДА СЕ МИСЛИ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА

Тъпунгер, тея с мазератито са виетнамци.

,,Присъедини" Крим и избива хиляди мирни жители в Украйна?Кой а?Путин разбира се.

западното лицемерие е повече от ясно вече: на думи политиците са против емигрантите, а иначе не правят нищо защото са заинтересовани от евтина работна ръка в застаряващите си държави.

точно Западът удря военно държавите, от които после идват в Европа емигранти - пример: Либия беше ударено от Англия и Франция...

Западната откровеност е в противовес на Путиновите лъжи и демагогия.Кой опусошава Украйна и съсипва и Росия?Запада или Путин?

ми се припява оная песничка на НЛО...."Калашников"......

Докато българинът спи, англичанинът очевидно осъзнава кое е житото и кое плявата. Не се заяждайте с Камерън, а си отворете очите! Този човек говори това, което неговият избирател иска. Само не разбирам кога ние всички ще поискаме точно същото. Защо ги слушаме, че не можем!? И в допълнение - вместо да се радваме, че пазаруваме само чужди стоки, включително вече и храната, трябва да тъгуваме, че с лекота затрихме всичко, което сме произвеждали. По-важното е обаче да искаме същото: "...както и българи да придобият трудовите умения, необходими за работата, от която страната се нуждае". Мързеливи ли сме или глупави?

бляблябля Плява.

Добре, ти си от глупавите!

На тези години не му отива на Дейвид Камерън да се държи като баба и да се занимава с емигранти вместо да завоюва държавите, където тези хора не живеят при условията на върховенство на закона и установено спазване на правата на човека. Неговите предци нямаше да се държат равнодушно и егоистично и да оставят такива територии в ръцете на местни сатрапи.

Всеки мангал изскача не изскача отвсякъде а само от това от което си е откраднал .

той ънкъл Адолф щеше да им създаде трудови навици, но Иванушка глупака ги спаси

Британци и трудови навици ? Хайде стига. Там работят основно пакистанците , индийците и от някои други далекоизточни и африкански нации.Британец може да се приучи на труд само в трудов лагер в КНДР.А като приближи лятото ,на трудово незаетият островитянин му светват очичките в посока Съни Бийч.Тъй да знае господин Камерън.

Да бе, да. Само в Б-я работят а в Англия ядад доматите с колците. В Б-я останаха само многознайковци, които не можеш ги хвана за 2 лева работа да свършат а цял ден висят по форумите.

ти де висиш?

...10 незаконни имигранти са открити в коли "Мазерати".... --- Това е нищо! В скоро време "незакони емигранти" ще заизкачат от танкове, вертолети, самолети десантни кораби и т.н.... -----

Даже и от канализацията и тоалетни чиний :)

Новото Мазерати- сега и с безплатен имигрант в багажника!

3ависи: аз съм доволен от престоя си в Aнглия. Pаботя по специалността си, правя добри пари, чувствам се от висшата класа защото така се отнасят към мен и защото си позволявам живот какъвто повечето англичани не могат да си позволят. да, консултант (нещо като завеждащ отделение) съм по медицина, много отговорен пост, но има защо.

Що му слагате минус на доктора? Успял е, дай боже всеки му! Е, няма нужда чак толкова да ни го натрива в лицата, ама ние българите си обичаме така- ако не се похвалим, все едно не е станало!

Къде точно миеш чинии, да мина да те видя?

Работи на каса в Прет-а-Манже, продавал ли е сандвичи.

Не съм чувал в Прет да имат нужда от консултанти.

Слагате минуси на човека защото му завиждате. Какво лошо има че е успял и се хвали. Все тръбим че българите много знаем и можем а веднага "чинии миел". Само за миене на чинии ли ставаме?

Къде живееш докторе, в Южен Лондон ли , или в далечните северни шотландски острови ? А иначе щом си успял ,ОК - да си жив и здрав.Аз съм в БГ и също мисля ,че съм успял ,без да претендирам че съм от висшето общество и без непременно да свързвам понятията "Успех" и "Пари".Успехът е ефект от постигането на някакви цели.Висшето общество в БГ има неизяснен "генезис" и затова не бих казал че е особено престижно да се причислява човек към него сега.А българинът в чужбина ,който смята че е част от съответното висше общество, винаги рискува да хиперболизира самооценката си, тъй като понякога не долавя разликата между обикновената учтивост и признанието , които биха били регистрирани към него от местните хора.

За съжаление днес успехът върви ръка за ръка с парите. Колкото и да си успял и признат като влезеш в магазин или в кръчма ти искат пари. Местните няма да ти платят сметката. Друг е въпроса щастлив ли си от успеха, който си постигнал. Това ли е целта на твоя живот. Но това са сложни понятия.

Eeee, те тая цел на новия законопрект много ми хареса- " както и британци да придобият трудовите умения, необходими за работата, от която страната се нуждае. "

Емигрантите в развитите страни на ЕС не отиват там да работят като директори, а вършат дейности които местните не желаят да извършват. Няма нужда англичаните да се оплакват.

Славко, имигрантите идват за социални помощи, а не да работят. Обикновенно не знаят език, нямат образование и специалност и трудови навици. Само за социални.

Gal

Някои и като директори работят....кой за каквото учил....

Обиколил съм доста европейски страни и ще си призная, че всички те са ме впечатлявали най-силно с онова, от което нас трагичната съдба да попаднем под вековната власт на номади без културни постижения ни е лишила. Това са дворците, музеите, архитектурните шедьоври и всички останали постижения на културните епохи. В България се чувствам на мястото си, а българите имаме много хубави качества, които често пренебрегваме, изтъквайки само недостатъците си. Ако се намерят истински патриоти да управляват, поставяйки обществените интереси над личните, ще имаме държава, в която всички ще мечтаят да живеят, а ние ще бъдем горди, че сме се родили тук.

навсякъде патриотизма стои на първо място , което е съвсем естественно! интересно защо при нас е на последното, да не кажа , че изобщо го няма !

Тоя какво ще прави, като от ЕС се готвят да му поставят официална квота бежанци, които да приемат от 20х. бройки на година? Е тогава със сигурност ще иска Англия да излезе от ЕС.

Gal

Кире, бежанци и емигранти са различни понятия.....

Вече гонят и пристигащите с мазератита ... какво ли остава, ако пристигнат в обикновен опел или голф?

Няма да посегнат на перничанин.

Този екземпляр май започва постепенно, но трайно да изперква. От жегата ще да е. Защо не изкрещи направо по майкрофоуна, че ни мрази и не ни ще, ами с такива евфимизми и недомлъвки, демек да се сещаме и да не ходим там? Много се изкефих преди половин месец, когато прочетох една статия, че вече ингилизите започват да идват у нас да ни берат ягодите. Поизкупиха ни порутените бараки, а скоро очаквам да започнем да си продаваме там и трошките трета и пета употреба, че т.нар. тяхна икономика хич не е цъфнала и вързала напоследък. А са излезли от ЕС, а са се разпаднали на четири парчета и край на конните паради пред каменния "Партиен дом" в бавно потъващия край Темза римски лагер Лондонум. Нерде Германия, Дания и Швеция по стандарт днес, нерде тия сакси, англи, брити и бог знае още какви!

И каква е разликата между Камерън и Найджъл Фараж?

Дано това решение да доведе до верижна реакция - англичаните не искат работници от ЕС, ние не искаме имигранти от Третия свят. Така у нас вместо да се дават пари за издръжка на чужди хора, средствата ще отиват за образование и квалификация на младите българи, както и да се развива икономиката, за да не са принудени хората да търсят късмета си навън. У дома човек се чувства най-сигурен, стига да има работа и достатъчно средства за добър живот.

Не съм съгласен да бъда третиран като нелегален емигрант, когато отивам да работя в друга страна от т.нар. Европейски съюз. Това е двоен стандарт, защото когато искате да купувате земя в България и да развивате някаква дейност, тръбите, че сме една общност и трябва да живеем според еднакви правила ( Вашите ), НО КОГАТО АЗ ИСКАМ ДА ДОЙДА ДА РАБОТЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩНОСТТА КОЯТО СЕ ПАДА ВАШАТА ДЪРЖАВА МЕ ТРЕТИРАТЕ КАТО НЕЛЕГАЛЕН И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ.

Не става въпрос за теб, Александър, а за маймуните от Африка, които пристигат всеки ден в Лондон.

Тия маймуни пристигат на талази, но фокусът винаги е върху румънци и българи. Ние сме им трън в очите. А маймуните и чалмите си ги тачат и обичат и после откъде им е дошло... Лицемери.

Бе хора, вие сами си се третирате, никой няма предвид вас. Нито сме имигранти, нито пък нелегални. Отнася се за мигранти от извън ЕС. Айде правете малко разлика. А срещу нас си мрънкат, щото все срещу някой трябва да се мрънка. Както има англичани в България и Испания, така има и българи и испанци във Великобритания. Ако ние сме имигранти, то и англичаните са имигранти. Но по смисъла на думата EMIGRANT ( чете се и е правилно ИМИГРАНТ) е икономически мигрант - economic migrant, демек такъв който го е подюрчил глада да мигрира, като щъркела през есента. Не че нас не ни е, но преди глада има и политическа възможност. Аз например съм в Англия, не щото съм бил гладен в България. И не съм никакъв имигрант, просто законен европейски гражданин. Най-много европейски мигрант... ама има голяма разлика!!! Пък ако вие дето сте се запритеснявали сте влезнали в Англия в багажника на кола - е това е друга бира!

на тази ксенофобия и национализъм. А нас ни притиска, натиска, унижава и обижда когато се опитваме да псрем на границата имигрантите.

Държавата ще си позволява да присвоява чуждо или как да го разбирам това? То вярно, че векове наред това да се присвоява от по-слабите е било английски национален спорт, но сега уж са по-цивилизовани.

връща се времето на фашизма .

А когато цицахте от от другите държави ви беше хубаво нали.

толкова ли го е закъсало кралството за пари?

Не го е закъсало за пари, а по този начин прави живота на нелегалните по-труден. Всеки нелегален, който работи незаконно, като знае, че може да му конфискуват изкараното, ще се замисли дали да ходи там. И тук така трябва да стане, на всеки заловен нелегален трябва да му се отнемат мангизите, ако носи такива у себе си. Така ще знаят, че е рисковано да идват тук.