Полицията в Брюксел проведе операция срещу българи

Полицията в Брюксел е извършила тази седмица акция срещу българи и автомобили с българска регистрация, съобщават местните медии, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Полицията в Брюксел проведе операция срещу българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало, Цигани! Стига сте излагали България! Белгийците ще помислят, че всички българи са долни като вас!

Много хубаво нещо са направили , наистина беше крайно време.

Брюксел и ред и закони, не е вярно. Няколко пъти съм бил там, по-цигански град и от София. Улиците са без маркировка, правилата за движение не се спазват, изпреварват те от дясно и от ляво, свирят ти като се поспреш. Боклуци и торбички се разнасят от вятъра по улиците. Маса арабско-африканско население наднича от прозорци облепени с вестници, излющени дървени врати и витрини на магазините, тип български соц от 60-те години. Бензиностанции в партерите на жил. кооперации. И за всичко това да са им виновни българите.... Хайде стига с тая песен. Умрялата зап. Европа

Два пъти си било там... Че ти книга че им напишеш бе, на они самите тех, ега-а-а у глупаците... Евала на тебе, че иначе немаше да знаеме колко е циганско у Брасълс? (Това па на къв язик е?)

Маде ин Бг! Където и да отидем ,все ще се изложим!

Правата ми като гражданин на ЕС са записани в договорите-основни законови актове на ЕС - от Маастрихт и Лисабон. Те са еднакви за всички граждани на ЕС, независимо дали са българи или белгийци и още по-важно дали се намират в Белгия или България. Ако това, че си знам правата и си търся защитата им ме прави тарикат, то аз наистина съм тарикат. Въпросът е ти какъв си тогава, след като не знаеш какви права имаш, но си готов да подвиеш опашка всеки път когато някой те закачи без изобщо да има основание да го прави?

Много ясно какъв е - обикновен духльо :-)

Не се оплаквайте братя! Ще ги чакаме тези брюкселци да ни дойдат в България и тогава ще видят те кон боб яде ли и свиня в джамия пърди ли?

Те нема да дойдат, ама едни други дойдеха, затова парното ти е по-големо от една средна заплата и ти сам не знаеш кон боб яде ли, щото боба ти е по 3 лв. килото, а коне отдавна имат само циганите... А свини в най-големата джамия - Народното събрание - коолко искаш, и пърдат ли, пърдат... Та ти брюкселци нема да уплашиш, ама за себе си треба да се плашиш...

Ало, когато пишете за българи-цигани пишете българи от ЦИГАНСКИ ПРОИЗХОД!!! Като ги пишете българи те не стават българи, а си остават ЦИГАНИ!!!,които само консумират!!!Ей,стига вече демагогия!!!

Може да има цигани, но повечето работници на черно, които карат коли с номера от България без изобщо да зачитат правилата за движение, за паркиране и т.н, не изглеждат като цигани, поне на външен вид...

не приличат на цигани, понеже са турци или помаци ама карат коли с бг номера. точно те бачкат по строежи и в турските дюнери в брюксел. много пъти съм ги виждал

Глупендер, какво представлява България на фона на актуалния свят? Какво ще произведе? С какви стоки ще наложи по световните пазари, за да спечели пари за поддържане на съществуванието си? Със смартфони и таблети или с чалга и проститутки? ЕС ли ти е виновен, че родния мат'рял е примитивен, крадящ и некадарън да се организира в сносно за самия него общество. Можеш ли да дадеш смислен отговор на тези прости въпроси? Тъпанар!

Бившият сив ми изглежда като либерална и демократична организация в сравнение с еврейския съюз ; ))))

Какво ревете, бе Ганьовци? В Белгия се опитват да налагат ред и донякъде успяват. В България може да е нормално да се паркира на непозволени места, да не спазваш правилата за движение и т.н., но в белите страни не е така... за щастие.

Г-н Ганьо Балкански, на коя държава казвате "бяла"? :-)

50% от контингентите от нахлули от пост-комунистическите клоаки в Европа се занимат с най-различни видове престъпна дейност. Това е факт! Напълно нормално е Бяла Европа да подритва пасмината, да се завръща към родните си кенефи-:) И трябва пасмината да е благодарна на Европа, защото от нея довлекла стотици милиони евра (спечелени легално или престъпно), с част от които са нахранени и напиени стотици хиляди пресъхнали комуноидни гърла, останали в клоаките. Това също е факт!

Супердосаден и малоумен си , моше ; ))) Клоака можеш да наричаш собствената си страна , капиш ? Опссс , забравих ! Ти нямаш такава : )))))

Basta на скапания ЕС . От него само загуби, ограничения и данъци. Пускаме си евтините реактори и БГ - без данъци ! Аман от еврейска финикийска паплач да те управлява. България не е била колония и никога няма да бъде! Това сега е временно положение , подобно като турското робство!

Мхм, защото преди да влезем в ЕС, бяхме цъфнали и вързали :)

ХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!! Прословутите Европеиски демокрация и равенство..... айде сега прочетете правилата за движение и пребивавание в Европеиски държави(за европеиски гражадани)и ми кажете че са прави..... Продаваите им земеделската земя....добри момчета са ............

За какви мита става на въпрос при общ европейски пазар.

Мръсни престъпници са тия българите ходят да работят по строежи и нелегално се возят из Европа

Това е отговорът на Брюксел за приетото вчера удължаване на мораториума за земед. земя, което си е чиста репресия и фашизъм!

Нашите и други емигранти, бяха предупреждавани многократно да си сменят регистрацията. Номерът с този евтин тарикатлък се знае от преди 3 години и колкото и да си хитрец на дребно, все някога трябва да спреш.. Ето така се раждат ненужните предразсъдъци!

О, напротив! Дребния тарикатлък, както го наричаш не е присъщ само за балканските държави. Холандците и Белгийците са дори по-големи "цигани" когато става дума да спестят някое евро. Затова ви призовавам, уважаеми пишущи, отворете си очите, а не гъзовете към ЕС, за да разберете каква е истианта!

Така трябва.Българинът да се научи да спазва законите и правилата,независимо къде се намира.Като не харесва законите в дадената страна да си ходи-никой не го е поканил.След като отива по собствено желание е длъжен да се съобразява.

Живял съм 6 месеца в Белгия миналата година, дори в момента съм командировка там. За да те спре полицай в Белгия, трябва да си направил наистина голям золум. Така че, със сигурност има причина да ги тарашат и да правят такава акция.

Има още един вариант, който волно или неволно изтърваш. И той е: по заповед. Тези изгъзици с натиска, дезинформирането и прочие сме ги виждали мнооого по белия свят.

Да де по заповед - получили са сигнал, че нашенци мрълят нещо или се занимават с незаконни дейности и са издали заповед да ги проверят. Каво по нормално от това ?

Браво на белгийската полиция. Това е държав с ред и закони. Хитрите Ганьовци с просташките си номера, работят срещу българите. Повече такива операции на европейци, че и нашите полицаи да се понаучат малко на европейски практики.

Ати май си еврейка, а не европейка ?

Взимай си хапчетата редовно.

Нещо против евреите ли имаш.Че те са 100 пъти по за предпочитане от нас самите.Борят се за държавата си ,от пустиня и блата направиха чудо което ражда плодове и лозя.А ние големите бабаити от рай правиме пустош и едно свестно правителсво неможе ме да излъчиме.

А ти майче си миризлив фашист?

И еврейка да е, какво от това? Да си еврейка с Бяла Европапо- лошо ли от това чалгоидна тъпанарка от мизерния социалистически кенеф, безделничаща по цял ден из заведенията с малоумни мутроиди?

хубаво е ако имаш глава на раменете да я ползваш осве за ядене и фелацио, и за мислене.

Трябва да ни е ясно, че ние никога няма да се разберем с западните олигофрени. Тези народи не са от нашата черга. Те не са потоци на Ной. Народите, които са наши акрани, живяли сме с тях през хилядолетията и сме се разбирали са Китай, Персия, Армения и други. Сегашните западняци са някакви копелтии на историята и нямаме нищо общо с тях. С тях сомо едно сухо "добър ден" и толкова.

Ти си червен боклук и смърдиш на дс от километри.

Нямаш интуиция батка. Ръката ми би изсъхнала, ако съм се доближил до комунистически документ. През годините Господ ме е пазил. Благодаря Ти Господе. Аз съм патриот на степен N.

deant

Някой ще санкционира ли сега Белгия, че ограничава свободното движение на хора и собственост? Доколко знам е напълно законно да си с Българска регистрация и да караш в цял ЕС. Цели транспортни фирми с регистрират ТИРовете си в България. Ама Белгия никой няма да и каже гък нали, щото е малко по-равна от България в този кирлив съюз!

Шест пъти седмично трябва да се провеждат такива акции

И как така ще превоза на хора и стоки е незаконен????? Или нашите "журналисти" пак са превели статията, както трябва. Аз си карам на немска регестрация в Европа и повечето време в Полша. Е и? Никой не ми прави проблеми. Защо ли? А да забравих, понеже не е българска регистрация. Мръсни лицемери! А за нашата полиция, да не говорим. Толкова ли е трудно, да хванат поредният белгиец-турист с някоя проститутка. Не е трудно, но как да стане!!! Продажници!

случая е много по прост бре хора. чисто и просто тука в белгя данука за вредни емисии е около з000 евро на година, а като си в булгарска регистраця си ги спестяваш тези пари. масово имигрантите тука си карат колите с табелите на тяхната си дурява - полша,германя, испаня откуде ли не. това е наи скупото място да притеяваш автомобил

В тоя ЕС има много неясни и неизяснени моменти за т.нар. "свободно придвижване" на хора!

'незаконни строежи, където се работи "на черно"' Искате да ми кажете, че в Белгия има незаконни строежи като в България, Румъния и други подобни маймунски държави ли? Не мога да повярвам, шокиран съм! В такъв случай Белгия незабавно да бъде извадена от Шенген!

Тормозиш ли циганин -си е геноцид но ако си редовен българин с български паспорт ръцете на властите са отвързани защото зад нас не стои държавата ни.То за големи прегрешение са ги погнали -дето се събирали и дето ги наемали от там по строежите а това за номерата си е само претекст.Може и да спят в колите си хората защото наемите им са абурдни за хора дето са дошли там от зор и гледат нещо да препечелят ,че да изхранват семейства в България.Що не вземат да поразтърсят из тяхните гета с всякаква утайка от Африка и Азия да видят какво ще се получи?Само ,че ако дори се опитат ще пламне етническа война и за това властите отчитат дейност с нашите сънародници.Двоен европейски стандарт не променен от Ньойския договор до сега .Какво ти еврочленство ?

Така е защото избираме най-големите некадърници да ни управляват. И управляващите традиционно ни продават интересите и им харесва да се надупват на по-големите "братя". На тях им остава само да ни го нач....ат

При нас се мотат какви ли не печки и от брюксел и пращат помощи нито са регистрирани нито от ЕСССР.А това са европеици ало ако трябва ще пращаме на брюксел помощи и всички от столипиново .Омръзна ми този това брюкселско зеле аман.

Така значи да направя обзор, на ситуацията: Европейците много държат да купуват евтина Българска земя, но не искат да дават един комат ляб на сиромаха, не си отварят пазарите, не сме им достойни за Шенген. А сега и след гласуването на предложението на Атака (които никак не са ми приятно, не че останалите са) заплашиха да ни изгонят от Съюза.... е, да те и гърците щяха да гонят, ама..... И тъй като това няма как да се случи, започват да създават проблеми на дребните хорица!!! Мили мои европейци, няма да си сменя номерата на колата, защото не съм станала гурбетчийка, за да Ви плащам данъци, а за да ви взимам парите, ясно?!

Мнението ви показва колко далече са повечето българи от идеята за правова държава :))), но адмирирам честността ви и куража да напишете. От друга страна да се търси връзка между решение на Българския парламент и действията на полицията в Брюксел ми изглежда необосновано, по-скоро на белгийците им омръзна от БГ коли които са шофирани извън правилата, спират където им попадне и т.н. А от др. Страна идеята е безработните белгийци да отидат по строежите, а не българските черноработници. И естествено, всичко е пари - и аз смятам че не е честно някой си да си спести данък за колата злоупотребявайки с ргистрацията...

Stiga, che si plashtam smetkite, naema i osigurovkata. Dostatachno. Tova e ot men i sledvashtija pat, kogato me sprat pak shte kazha nz chist ingilijski "Az toku shto dojdoh"!!!!!!

Трябва да се гледа позитивно на проблемите. От случая те са:: 1. Белгийската полиция е научила къде се наемат строители за НЕЗАКОННИТЕ строежи в Белгия, и сега ще може да ги санкционира, 2. Също така - къде пристига бялата плът за публичните им домове. Защото е много трудно :-) да се проверяват витрините с голи мургавелки, 3. Като са повикали български полицай, той ще им разясни, че в България (както и в Белгия), живеят различни етноси, които имат не само различни нрави, но и външен вид. Сиреч, могат лесно да бдат отделени от останалите граждани на БГ. От тук нататък - белгийските власти са на ход - какви мерки ще предприемат !

и в Брюксел не харесват ганьовски номера.

Какъв туризъм, какви три месеца??? Това беше преди да станем член на ЕС.

какво значи НЕЗАКОНЕН ПРЕВОЗ НА СТОКИ в ЕС??? НЕЗАКОНЕН Е ЕС, А???

Нали имаше в ЕС едно такова нещо като свобода на придвижване? Какво искат да ми кажат белгийците - че не мога да карам колата си с български номера в Белгия?

Искат да ти кажат, че не можеш да живееш в Белгия, а да си правиш техническите прегледи в България по пощата.

Техническият ми преглед и гражданската ми отговорност важат на територията на целия ЕС. Технически прегледи по пощата не могат да се правят, защото се изисква от всеки преглед да има видеозапис. На практика белгийците казват "ако живееш в Белгия ще плащаш застраховка тук и ще правиш прегледа тук", което обаче противоречи на основните ми права като гражданин на ЕС. По същата логика от утре ние можем да си въведем задължителен технически преглед за всяка кола с чужда регистрация, която влиза на територията на България, но това по същество ще бъде индиректно налагане на такси и ограничаване правото на свободно придвижване. Действията на белгийците си плачат за дело в съда на ЕС отвсякъде.

Надали единствено коли с българска регистрация не се пререгистрират. Но да командироват половината КАТ, те ще ги оправят.

...но от КАТ - Враца и КАТ - Монтана. При тях празно нЕма!

Ето това е чиста проява на геноцид спрямо българите в чужбина, двойни стандарти по отношение на всичко! Откъде накъде ще ги проверяват, след като не са извършители на нарушение ? По тая логика можем да подложим всеки белгийски турист в БГ на кръвен тест за дрога и 100% ще облекат пижамите. А за това, че ползват проститутки и нарушават обществения ред по курортите да не говорим ! И в заключение - В София няма голи проститутки в стъклени клетки , както в Брюксел близо до парламента.

да,но проститутките в тези клетки в Брюксел са български от Сливен,Ямбол и други български градове.

ДА, НО В СОФИЯ НЯМА

ГЕНОЦИД ВЕ...ДЕ ИДЕ БЪЛГАРИН СЕ ГЕНОЦИД ОТКРИВА...АРМЕНЦИТЕ КАТО ГО ПОСРЕЩНАХА С ВИКОВЕ ЦИГАНИ...РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ...АМАН ОТ ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ...БЪЛГАРИНА СИ Е ЦИГАНИН

цаката на нашенските "туристи".

Българина се развали по време на "Комунистическата Диктатура" - тогава също имаше закони, но на практика те бяха доста либерални и никой изобщо не се замисляше за тях .... Затова ни е трудно да се научим да скачаме като Европейците - в Демократичния Запад кучетата ги държат изкъсо на верижката и който не слушка яде боя ..... има наредби, наредбички, закони, правилници към законите и още много бумаги , чиято единствена цел е да накара хората да скачат по свирката ..... .... В америка Чаената партия (които са анти-комунисти! ) също иска по-малко Държава в живота на хората !

Горе-долу е така. Въпреки това ми се иска законите днес да се спазват поне така, както през времето на "Комунистическата Диктатура". А не да са само на книга, "отворена врата в полето"...

Аз що не си спомням това добро старо време? Аз си спомням как трябваше да се радвам по команда и тежко ми, ако не ми е весело или имам различно мнение по въпроса...

горките белгийци - нямат си дпс да изока,че ги чакат солени глоби от ЕС ,защото пречат на свободното придвижване на хора и дейности като покупко-продажба на земя.

Щом са в нарушение, няма значение каква националност са. Контрол трябва да има.

Бай Ганьо все е в нарушение и все поради тънките сметки ганьовски.

Що? Британския пенсионер като дойде в България продължава да получава британската си пенсия, нали? Не минава на българска. А сега белгийците недоволни, че колите са регистрирани в България, а не в Белгия.

Това с пенсиите, нещо не го разбрах.

черната овца на евреискят сауз.митко знаеш ли защо не обичат черната овца чобаните???защото не мисли като овцете!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И как така си спестяват прегледите и застраховките ?????????? . Колкото пъти съм проверяван от полицията в чужбина на всякъде са ми проверявали и стикера за преглед . Ако няма какво да пишете по-добре не се излагайте бе хора .

Спестяват си плащането им в Белгия. Така е пък тяхната сметка.

Само така!