52% от българите: Заплахата за България е като в Париж

След атентатите в Париж 52% от българите смятат, че заплахата за България е същата, както и за другите европейски страни. Някои се отказват от екскурзии.

Обратно в новината

Коментари - 52% от българите: Заплахата за България е като в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси самовлюбените и важни галфони!

Дан' са луди да хабят ресурси за дръгливата ни лизедупеща страна - и без атентати сме за оплакване отвсякъде

Да. И МВР да си отваря очите.

Каква е тая параноя. Май на медиите им е кеф да всяват страх сред хората.

България има повече джамии отколкото черкви. Всички новопостроени джамии през последните 26 години са със същите пари, с които се финансира ИД. Бургаският атентат не беше организиран от ислямисти а от братовчедите им.

опасност няма за атентат при нас щото инструкторите на поне половината терористи са обучавани у нас по времето, когато кмунизЪмът щеше да побеждава по цялото и всички други земни кълбета .. Т.е. ние сме техни хора бе хора ... стига сте треперили и излезте изпд полите на жените си ... :)))

ние знаем, че вие, които се крихте зад жълтите плакати на женския пазар сте техни хора. знаем, че ви е смешно сега. знаем, че вие се гордеете с това.

Или яко лъжат по поръчка за да може тиквата да натяга гайките щото е голям демократ.

Анкетата показва, че 52% са абсолютни тъпанари!

е, то добре, че единият % от умните управляват. за това от ден на ден става все по-зле и по-зле. военни в центъра на брюксел. военно положение във франция. германия е пълна с джихадисти, които чакат само знак. а идва коледа и това не е джихадистки празник. младежка безработица от порядъка на 40%, пенсии под всякаква критика, ограбени банки и нови милиардни заеми. всичко е наистина адски умно, защото тези 52% са ограбените напълно.

да не са пускали съсела в европарламата и то като шев. ся ша има да шият униформи..

Абсолютно същото мислех да напиша!

това показва, че имате раздвоение на личността. но няма страшно де. има и по-тежки случаи от вашия.

Сами си правете изводите как и кой ще ни защитава от терористи като се има напредвид,че само преди седмица полицайте като стадо глигани потичваха след буса в който арестуваха Сидеров и Чуколов!За власта те са най големите терористи и всички налични сили на реда и спокойствието бяха пратени на място.

тук заплатата не е като в Париж!

и аз го прочетох като заплатата.

и други прочетоха така заглавието.. но се плашат.

Ами, следва да се отнасяме по-спокойно към тези неща. Терористични атаки у нас ще има. Въпросът не е "дали" ще има, а "кога, къде и какви" ще има. Няма политика, коят да спре терористите. Особено ако се правят отстъпки с цел "умиряване". Може да са 100, а може да са 10, дори 3-4 и пак да направят успешна атака. Така стана със Сарафово - 3-4 човека (може би и 1-2 на местна почва, като логистика и разузнаване) извършиха атаката. И пак - това бе "малкият дявол", щото ако бомбата беше гръмнала в движение, пораженията и жертвите щяха да са доста повече. Няма в света служба, която да предпазва всички и непрекъснато. Според един доклад на Сикрет сървис, те самите заявяват, че могат да опазят "основния си клиент" - президента САЩ при добре подготвен атентат с вероятност около 10%, при нападения на "откачалки", вероятноста е доста по-голяма - около 50%. Борбата с тероризма екато футболен мач - можеш да играеш супер добре и 90 минути да не даваш на другия отбор да мине центъра, но накрая пак да загубиш мача - в 91 минута, при една единствена атака, с един удар по вратата. Дори една единствена обучена откачалка-джихадист, връщаща се от Сирия или Ирак в Европа и минаваща през България може да направи големи поразии...

Няма страшно - тя родната полиция ни пази.

Браво бе! Тия са по-големи лъжци и от "ХеМ Би ХеМ неБи"!

частните рейтинго-мерители на Боце!

Никой ги не бръсне за слива - те се плашат уж че ги забелязва някой. Навремето имаше един виц, че никой от полицията преди 44-та година не го е търсил, но бае ТодАр Живков пак се криел, та и ние така.

БЕЗОБРАЗИЕ ,ПИТАЛИ НЯКАКВИ СИ МАНГАЛИ И НЯКАКЪВ СИ ОБИКНОВЕН ДОБИТЪК?! АБЕ КАК МОЖЕ ДА НЕ ПИТАТЕ ВИСШИЯ ДОБИТЪК ,БЕ,ТОЙ Е ВАЖНИЯ И ЩЕ РЕЧЕ ИСТИНАТА-БОГАТИРИТЕ ВЪВ ВИДА НА ПОПЛЮВКО,ТИКВОЧ,РАМАДАНЧО,ВАЛЕРКО И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ,БЕ?! НИЙ НЕ СМЕЕМ ДА СЕ СЪМНЯВАМЕ ЧЕ НЯКОЙ ОТ ТЯХ ВИЖДА ОПАСНОСТ,ЧЕ Е УПЛАШЕН..ТА ТОВА СА НАШИТЕ БОГАТИРИ,БЕ! ВСЕКИ СЕ СТРАХУВА ОТ ТЯХ,ТА ЗАТУЙ И НИКОЙ НЕ ПРИПАРВА ДО ВУЛГАРИСТАН! ПЪК И КАКВО ДА НАПАДА В НЕГО-ЕДИН БОСТАН И НАРОДНАТА ИЗЖУЛЕНА ЦАЦА ЛИ?!ХАХАХА! СПОКО,БОКО РЕЧЕ ЧЕ ДЮНЕРИТЕ НИ ПАЗЯТ! АБЕ ТАЯ ТИКВА ЗНАЕ ЛИ ЧЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ ИМА 100 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ДЮНЕРДЖИЙНИЦИ,ПЪК....КАКВА СТАНА ТЯ,А ,ТИКВО ПРЕСТЪПНА???

Скоро ще пътуваме само с Google street view.

Няма лошо. Безплатно е, времето не е проблем, условията при пътуването са супер, аве....кеф!

наслушали сме се и сме се нагледали на тия платени от Бостана(сегашен,предишен или който и да е!) простотийки,имащи за цел едно_ да всяват разделение и страх в и без туй изперкалия и уплашен,замрял български народ! Който отдавна е подчинен и превзет,но и продал се,но и предал се!Целта е да се каже:ето,виждаш ли,народе,теб те държи страха! Умишлено това се набива от медии ежедневно,пряко или косвено! Всичко е впрегнато да трови народната глава,да я подкупва,да я превзема!И щом тоя народ го е страх от някакви външби терористи-то се налага мнението че ще го е страх и от вътрешните терористи,които избира и които са неговата висша любима мафия,завлякла го в гроба! И за съжаление...точно така стоят нещата! А тия "проучвания" са само гаргара и гавра на висшата мафия над народния труп,демек- виждаш ли колко си страхлив,колко си жалъл,как сме те наплашили и си ни роб,ЗАЩОТО НЕ СМЕЕШ ДА НИ ГЪКНЕШ,КАМО ЛИ ДА НИ ЗАВРЕШ В КУЧИ Г..З ,КЪДЕТО НИ СЕ ПОЛАГА !!!!

Българският народ е наистина подчинен, но против волята му и със сила, срещу която засега нищо не може да направи. Истина е обаче, че не се е продал! Продажници в България са само българските управници!

шега, шега която може да предезвика масова психоза. Това ли е целта?

ВИНАГИ Е ТОВА! ВИНАГИ КОГАТО МАФИЯТА Е ГОРЕ И НАЧЕЛО! ПСИХОХА СРЕД РАЯТА,РАЗДЕЛЯЙ Я И Я ВЛАДЕЙ...ТОВА Е,ДРУГО НЯМА! А,ДА-И ОБИРА,И РЕКЕТА..ЗА ТИЯ,КОИТО НЕ СА СЕ ИЗНЕСЛИ ВЪН ОТ КОЧИНАТА!

АМА КАКВИ ЗАПЛАХИ ПОВЕЧЕ ,ОТ ТЕРОРИСТИ ИЛИ МАРСИАНЦИ ДА ИМА,КОГАТО НА ЛИНИЯ Е НЕ ПРОСТО ЗАПЛАХА,А ОСЪЩЕСТВЕНАТА ТАКАВА В ЛИЦЕТО НА ПОРЕДНАТА БАНДИТСКА МАФИЯ НАЧЕЛО С БОКО ТИКВАТА?! КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ,СПОКО,НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ДОКЧАИ И С ПРЪСТЕ ДАЖЕ,НИКОЙ НЕ БИ СИ ОМЪРСИЛ И ПРЪСТЧЕТО ДАЖЕ С ТАКИВА МИЗЕРНИЦИ,С ТАКАВА МИЗЕРНА ДЪРЖАВКА,БЕ!! НАНКАЙТЕ СПОКОЙНО! ТРАПЪТ ОТДАВНА Е ИЗКОПАН ОТ ВИСШАТА КОМУНЯШКА СГАН,ЧИЙТО ПРОСТО ПОРЕДЕН КЛОН СЕГА Е БОСТАНА НАЧЕЛО С ТИКВАТА,ЧАЛМИТЕ,РЪБЧЕТАТА,ПуТРИОТИТЕ И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ СВОЛОЧ ,БЕ! ТЕ СА ПОЛОЖИЛИ НАРОДНИТЕ ТЕЛЕСА В ГРОБА И ТОЛКОЗ! ФАКТИ? ЕТО: ВУЛГАРИСТАН Е НАЙ-БЪРЗО ИЗМИРАЩАТА Т.Е. ИЗЧЕЗВАЩА СТРАНА В СВЕТА,СТРАНАТА ШАМПИОН В ЕВРОПА ПО ОТРИЦ.ЕСТЕСТВЕН ПРИРАСТ И ПО СМЪРТНОСТ! А В СВЕТА Е НА 3 МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ СЛЕД ЛЕСОТО И УКРАЙНА,ТОВА Е СПОРЕД БРАТСКОТО НА БОКО ТИКВАТА ЦРУ ОТ АМЕРИКАТА! КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ,КАКВИ ЗАПЛАХИ?? НЯМА ,НЯМА ,ПЪК И....ТРЯБВА ЛИ ВИ?!:-)

България е като в Париж След атентатите в Париж 52%? Какво има в България да избухва? Мафията ли? От къде са тези 52% от Българската МАФИЯ?

в България всеки чужденец като влезе и ни види, трябва да се самовзриви!

стъкмистика в ход!!

слагайте гривни на краката на арабите да се знае къде ходят

Манипулацийка. 52% от хората се чувстват заплашени. Има си хас да не се чувстват, след токава интензивна пропаганда по СМИ-тата, собственост на заинтересуваните лица. На някои им се иска 52% да е вероятността за атентат в София. Да, ама не е толкова, 52% е усещането на хората, не вероятността за тероризъм. Много по-ниска е. Но да не пада много, защото за да го вдигнат и тук ще организират нещо, ей така, да се държи будно общественото мнение. Засега е добре, всеки 2-ри се чувства заплашен. Поздравления за манипулаторите !

Българското чувство за значимост е съизмеримо само с македонското! Не сме Париж. И няма да бъдем.

то там си е ясно кой е, просто няма кой да е друг!

Работата е сериозна, понеже в София има много по-малко дюнерджийници от Париж!

от Париж може и да са по-малко, но иначе хич не са малко! Даже са много!

има за БГ и то реална! А тия които искаха 2 000 лева заплати и 20 заплати на пенсия- да ни защитават! Ама те не можели, видиш ли?

хич не харесвам България като за туризъм, под всякаква критика сме! Но по-добре и по-евтино тук, вместо 1000 евро повече за страни в които има реален риск да те убият, а и условията са като нашите! За една екзотика , живота не си струва!

моля някой с познания по темата да каже: колко представителна е извадката от 1100 човека?

дава пропорционално вярна представа за цялата популация

кой ги прави тези проучвания? бах мама му! я стига сте ни губили времето. за какво ми е да го знам това? а! искам утре, да има съобщение от рода: всеки БГ гражданин може да си вземе заведеното му оръжие при отбиване на редовна военна служба, и да го ползва при необходимост. да представи медицинско по образец за психични заболявания по чл.146, ал.1, т.1 и 2 от Закона за здравето. нали? това е .

Статийката е платен опит да се плашат маймуните, демек нас тъпия електорат. Соросоидално писание с привкус на Плевеноид. Само дето още не ни приканват да се запишем доброволци за сухопътната военна операция срещу ИД. Тия верно ни имат за "леви резби"?!?!

А добрутро-здрасти Пено-боб се вари... Сега остава да се сетим как ни липсват Гранични войски,кльоновете,минните полета и прочее "комунистически ограничения". Сега Роско комай няма и кого да мобилизира-меките дупетия които по цял ден висят на НДК дали знаят как се включва прожектор,как се опъва телена ограда, камо ли как се разглобява автомат! Ние сме държава с минало,но без бъдеще...

52%... Значи да вярваме на 52% средностатистическо население или на 0,1% експерти?

52% от българите: Заплахата за България е като в Париж, ако се намесим, под натиск отвън, с военни средства във войната срещу Ислямска държава.

Е, щом заплахата за България е същата, както и за другите, няма страшно. Днес някои публикации във френски алтернативни медии започват с дружеска снимка на държавните глави на Франция и Катар с надпис: "Тъй като емир Тамим бен Хамад Ал Тани и неговия приятел Франсоа Оланд ви казват, че се борят срещу Даеш, няма защо да се страхувате"! В края на септември Катар е купил "Печора 2Д" за Даеш. Сделката е точно преди руската интервенция срещу ИД и е била одобрена от посолството на САЩ в Доха. Техниката е била трансферирана през България и Турция, но иначе знаем, че Катар, Украйна, САЩ, България, Турция и пр. се борят срещу Даеш. Все пак, за да се запази уязвимата за въздушни удари инфраструктура, на Даеш са доставени системи за въздушна отбрана от лошата руска авиация, която само през последната седмица е бомбардирала 826 джихадистки обекта (тренировъчни лагери, складове за муниции, фабрики за експлозиви, петролни рафинерии и транспортни средства), подло причинявайки критични поражения на източниците на доходи за Ислямска държава.

...сега Европа бере "горчивите плодове" на това, което пося преди 20-30 години. Лошото е, че и нас ни сложиха в кюпа.Без никой да ни пита. " В една зверилница, толерантност означава смърт". Николай Хайтов. Всяка прилика със съвременни събития и организации е "случайна".

Принципно, терористите гледат на БГ не като на мишена, а като на второкласен и резервен транспортен коридор. Ако направят някой зулум в БГ, то ще е в тяхна вреда, защото ще доведе до засилване на граничния и вътрешния контрол. А това е последното, което те желаят. Такава е логиката. Обаче, в БГ логиката и здравият разум отдавна са наврени в задния двор на Президентството и МВнР.

Мда , логично звучи , но знае ли човек. Тия екстремисти действат против всякаква логика. и удрят не там и когото трябва ... Ако аз трябваше да ударя , щях да ударя по онизи който смятат за виновен . А тия идиоти убиват съвсем невинни и случайни хора . Поне за сега правят така , а това не му изглежда изобщо логично ?!

Никога не забравяйте какво ни струва това правителство и този президент. И никога не забравяйте, че на летище бургас работят българи!

Добре казано на тези тука......

То и руснаците няма да забравят Путин и самолета, който им взривиха ислямистите преди броени седмици. Разликата има - в Бургас загинаха 25 евреи, а над Египет - 224 руснака.

Горките терористи ако дойдат в България живи ще ги изядем :)

Каква заплаха за България като в Париж, бе? Заплахата за РБ е в самата РБ! Замислете се какво върши правителството, особено след т. нар. "избори". Първо бяха 16 млрд. BGL заем , после 5,6 млрд. BGL, а след това - по 50-100 млн. евро през ден, а? Но това явно е недостатъчно, защото се опитаха да въведат нови, по-високи такси и данъци - ГО, "Градина" и др. малоумни неща. Хазната е празна, дами и господа. Защо така се получи? Защото баскетбола в Хасково не върви!

Не сме мишена, ама засега. Не за друго, а защото нелегалната паплач лесно влиза през България по пътя си към целия континент. Направят ли атентат, веднага ще се затегне режима по граничната бразда. Не мисля, че са толкова глупави, че сами да си затварят враттата. Обаче в момента, в който Европа спре да ги пуска, и нас ни чака същата съдба!

Даа ,ама май не си разбрал , че Европа и по-точно Шенген им затвори вратата. Там не се влиза както е тука на Балканите. Ходи и опитай сам да видиш какъв строг граничен контрол има . И какво следва след това , по твоята логика ?

Ако стане атентат в БГ ,излизаме от ЕС и започваме да се пазим от западните терористи и от източните такива,охраняваме се с доброволчески отряди,всички орки вън, виновните на съд или линч при липса на съдебна система работеща за народа. БГ народ не е народ от камикадзета да стои и да гледа как го колят терористите пуснати от големите началници. Западните народи ми прилича на агне,което чака джихадиста Джон да го заколи в името на Алах.

Добре де , пазим се от ляво , пазим се от дясно , пазим се от запада , пазим се от изтока ... абе , питам се , кой спечели студената война ?

хората спечелиха защото се отърваха от тиранията на Москва

Зарежи я студената война,стига сте тънали в миналото. Войната с исляма вече е подготвена. Готови ли сме за нея?

симо

ТЕ.....

Страшното на терориста е --войната без лице.Това може да е всеки навсякъде.Проблеми имат най-богатите и силни страни.той се запенил тук.Правилната политика на България е да подчертаем дебело,че половината,ако не 75 от прабългарите в останалите Българии-Волжка,Стара Велика ,и други останалите са приели исляма.Да запазим неутралитет .А не да показваме мускули дет ги нямаме.

Винаги готов ! :-) А кой подготви войната с фанатизираните ислямисти ?

фанатизираните ислямисти

Началници на света.

Лошото е ,че тези които уж се борят с ислямският тероризъм са тези които го създадоха.

Имаш предвид сигурно рушнаците

българския народ е търпелив но ако арабите прекалят ще изхвъкнат набързо, както едно време виетнамците

За България няма заплаха.Войната е с Русия,Франция.

абе заплаха, докато накрая стане обратното както е вече в щатите, на тарамбуките ми пари под краката

ВНИМАНИЕ, Ядрено нападение на Иран над Израел, Израел е отвърнал с ядрен залп от 18 ракети. Майтап бе, ще стане, ама още не е.

Брей, когато стане дума за заплахи, участие в мисии и други еничарски дейности слагат Б-я в Европа. Във всички оснанали случаи ни третират като заден двор, буферна зона и бунище на Европа. Егати равноправното членство, само търсят причини да ни отрежат за нещо Ползи от това имат единствено продажните ни политици

това са глупости и простотии дребни много дребни и маловажни сме не си струва с нас да се занимават

Че ви скрием картите