Участници в гонки готови на тест за алкохол и да си плащат

Гонките нямат място на пътното платно под никаква форма. Колите с изменена конструкция и по-мощни двигатели трябва да са регистрирани и минали на преглед.

Обратно в новината

Коментари - Участници в гонки готови на тест за алкохол и да си плащат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"картинг писта за дрифт" Wtf. все едно да изградим игрище за малки вратички и да поканим световното по футбол да се проведе на него

Тези 100 идиота да се разкарват 6 пъти напред назад та да докарат 600 коли .... така е само се поти ....:) или журналята пак са се надрусали вчера и днес виждат шесторно

трябва кирки и лопати за тези лай.а,плюс строева подготовка по 2 часа на слънце и след това ще мислят само как да се наспят!

Само слушам идеи, идеи и никакви реални действия..... Толкова е просто, а толкова много се усложняват нещата както винаги в нашата държава управлявана от малоумници. Може много лесно да се санкционират всички откачалки, които реват с двигателите, които карат безумно по пътищата и след това да се дават директно в съда/ на некорумпирани съдии ако са останали....? / и не на последно място да се събират ефективно глобите- т.е. директно на съдия изпълнител, защото може и с милиони да те глобяват, но ако не си длъжен да я платиш, то тогава какво ти пука?

Според шума и рева на двигателите дирекно трябва да се спрат няколко марки автомобили. Смешно е.

ти си смешен!

Според комисар Рановски....."За миналата година на територията на София са постъпили сигнали за 235 гонки, като потвърдени са 18."... Ами това означава, че другаря комисар трябва да преразгледа действията и реакцията на своите служители. Явно вечер им е трудно да зарежат вечерята на топло в някое кръчме и да отидат на сигнал.

Цитирам..."Емил Панчев, председател на СБА, даде дефиниция за "гонка", според законодателството в Канада и Великобритания, където това означава превишаване на скоростта с 50 км."... Ами ако съм сам на пътя и карам с 50 км. отгоре тогава явно е самогонка!

Реално предстравляваш същата опасност. Така че е логично да влезеш в кюпа. Гониш, пич.

а в русия как е? има ли такива гонки?

гледай си собствената кочина!

То има ли друга кочина освен руската!?

А застрахователите на колите какво ще кажат?

Ко да кажат? Ще си вдигнат оборота. Ако 5 идиоти си купят майбах и ли ролс ройс и други двама ги нацепят с гражданската си има два варианта, застахователя на виновния да фалира щото оня излязъл на обществен път с наточена кола или следващата година застрахователите дружно да повишат цената на гражданската отговорност.

Нещо не ти схванах мисълта

Има файда!Необходими са ни донори!

Самокатастрофиралите BMW масово са с чиптунинг и задни гуми галоши. Не рядко всички гуми са с различен грайфер, цолаж, широчина и височина.

Не мога да разбера как са се събрали, независимо от мястото, 100 човека с 600 коли? Някои от тях са с няколко коли. И за какво са им 500 коли в повече, като един човек не може да кара повече от 1 кола? Обикновено е обратното - 600 човека и 100 коли. Обаче на авторът не му прави впечатление този интересен факт.

Грешса в нулите на джурналиста.

НИКЪДЕ по света няма такова нещо !!!(освен в русия, затова ли му викат руска ролетка) После ЕС ни унищожавал - НИЕ сами се унищожаваме като позволяваме такива неща!!!!!!!!!!! Колко хора са загинали за една година! !!! Какво е това безобразие? Пак някои печели! от това младите ни хора да умират ... играят на наддавания и ги залъгват........

А уж затваряхме едни глави по присъединяване към ЕС.

Това , че четеш само новини от България не означава, че само тук има гонки. Вземи се просвети и виж какво става в Западна Европа и тогава изказвай мнение.

защото навсякъде по света си има писти и места за тези неща а в българия има 2 регламентирани. а на запад и по паланките имат

тези като се имат за големи пилоти защо не се включат в някое рали и от там да започнат да се доказват като такива. Ако са достатъчно добри може някой ден да стигнат доФ1. Всъщност всички те са на ясно,че са лекета гъзарчета и нищо не става от тях.

Гробищата гостоприемно очакват малоумни вулгарчета! Без тестове и предварителна резервация--:)

На участниците в гонки - отнемане на книжките за 1 година,след което отново изпит, сто тояги на голо и 100 часа обществено полезен труд!

да ги пуснат да изорат някоя нива с колите си. или пък в някоя гора, между дърветата. който оцелее ще го бъде като данъкоплатец. на всяка писта да има по един поп. бая работа ще падне :-)

Е как са се събрали на протест 100 човека с 600 коли? Тия с автовози ли са протестирали? Малоумници

един човек има по 6-7 автомобила.

...всичко в тази държавица стана адски уродливо, вече не се търпи! Няма държавност, няма контрол. Тия дни гледам, биячите от околовръстното се "споразумяват"....Журналистите ухажват поредния "подземен примат" Ториното.Та това е абдикация и отстъпление на съд, прокуратура, на Правосъдието изобщо! Сега наблюдаваме подобно отношение и към тия бабаити на пътя.Най-нагло предлагат..какви са тия, че ще предлагат, на какво основание??? Когато бичиш с 200, дали се пиян или трезвен няма значение, ти си опасност за нещастника, "случайно" озовал се на трасето на гонката. едно съвсем демократично предложение - искат да им узаконят гонките, да са регламентирани??? Ок! Значи - събират се всички идиоти-джигити в тая държава, почват да събират средства помежду си, закупуват си терен и си построяват оградена писта, далеч от всякакви пътища, по които нормалните хора пътуват....със семействата си. Там да карат и с 500 ако искат, да се преобръщат, да се мачкат, да се трепят.може да си карат и дрогирани, пиени-залени....пълна свобода! А не, най-нахално и арогантно да искат - "ами осигурете ни безопасно място" !?! Баси тъпата власт в тая държава....

Най-големите боклуци са именно тези дрифтаджиите и гонкаджиите.Не ставате разберете го ако от вас ставаше състезател или нещо такова нямаше да сте никому неизвестни селски пръчки със изгнили фургони които да форсирате с риск за живота на невинни ваши жертви.Един състезател ще ви издуха а вие само мъчите 20 годишните БМВ-та и подобни дръгливи таралясници и се мислите за голямата работа.

Аа,за боклуци са боклуци,но не са най големите! Има и по големи,те са в парламента,съда и прокуратурата! А най големите боклуци са кукловодите на прехода! А гонкаджиите са неизживяно детство,синчета на мама и на татко...

Не трябва парламентът да е оправдание за простотията на всеки един галфон.Едва ли карайки със 100 във града или като върти гуми го прави като протест срещу парламента.Това си е просто свободна изява на простотия.

Оставете мераците на тези льольовци че онези будали в парламента ако решат да им играят по свирката има цяла година да обсъждат правиника им ,че ще създадат и комисии ,проектни проучвания,отгововорници,държавни дирекции по дрифтиране абе дълга работа само за депутатцки трътляци!!

за едно нещо е прав: и с москвич може да утрепеш хора, 90 км/ч стигат

се събрахме над 100 души със около 600 коли ...ъъъъъ...?

Кой бе?! Лешперите от гонките били готови да си плащат?! Точно тия, дето зареждат за 20лв на бензиностанцията?!

За толко има кинти шото дрегите ги давам за колата

когато се саберат на едно място и само една бомбичка на тези гадове за да yмрат задужно.

Ясно е,че сте идиоти щом искате специална писта да се затриете.То може и от някъде да се метнете.Ефекта е същия, ама като ми твърдите,че така е по-красиво, макар аз да не съм виждала нито една смърт да е красива. Смъртта е грозна и уродлива, ама пък всеки си има разбиране за красота. Ама да бяхте помислили за мъката на майките, жените си, сестрите си и това,че ще почерните сумати народ защото сте идиоти. Не ,че сега не почерняте други хора със собствените си малоумни гонки.

Те да се трепят като искат, но разходите по спасяването и лечението им, и разходите за инвалидните им до живот пенсии ще са за сметка на невинни хора.

Голям проблем - няма къде да си избиваме комплексите!

На тези асъл дрисъци дори трябва да им се забрани да шофират!!! Тов.а е издевателство спрямо техниката и екологиятаВ тяхното насиране няма никакво майсторство на шофиране .Високитескорости са възможност на техниката а не на умението на едни посеричи!!!!!!!!!!!!!

съгласен! Конгречулейшънс! И то глобите да бъдат солени!

- Съгласни сме всеки, който влиза на терена, да бъде проверяван за алкохол и за наркотици. Освен това да се заплаща вход от 5 лв. за наема и покриване на разходите по поддръжка на пистите, предложиха още автомобилистите. - Бе пълни глупости, половината младежи да не кажа повечето са на амфетамини с минерална водичка, а 5 лева никога няма да дадът защото са скъсаняци от крайните квартали с разни коли 1980-1993-а година с надписи МОМО БРЕМБО СПАРКО МАРКО НО ФЕАР ПИТ БУЛ О'ЗЕТ и т.н. Това са комплексирани панелни таласъми, масово са бачкатори за по 500-1000 лева бедняци които искат да карат Нисан GTR и да возят манекенки до Кан. Вместо това са са си пробили гърнетата, сложили са диоди по пръскалките на чистачките , возят някакви квартални кви от Люлин до Обеля и обратно, защото последно са заредили газ за 6 лева..

Явно бъркаме понятията гъзар и тежкар.

Малоумниците да си купят земя и да си направят писта, а до тогава - пълна забрана на тези простотии и конфискация на возилата им!

Дрисъците ИСКАТ ДА СЕ НАПРАВИ! Ми направете си, бе дрифтъри ли сте, дрисъци ли сте! Защо държавата да ви прави с моите данъци, за да си дрискате с дрисливите кочинки? Че и пет лева вход! Това да не ти е градкси кенеф, та с пет лева искаш да минеш? Що не видиш какви са таксите из Европа, а? Дейба и наглите малоумници, дейба! Мола да ме извините за неприличните изрази!

ако имаше казарма нещата щяха да изглеждат далеч по-добре!

Аз искам в държави, където мъжете са толкова комплексирани и с агресивно его, да бъде забранено притежанието на леки коли с мощност повече от 60к.с.

ама ви тресе яко завист всичките лузъри тука, щото не ви стиска да го правите, ама много ви се иска, нали, смотаняци. първо спечелете пари, после си купете кола и после се изказвайта компетентно по неща, дето си нямате понятие.

ама овцо не-до-е-ба-на, я си ходи на село да садиш пиперо и не се мешай у градския живот, не е за тебе

Моето предложение всички дрифтаджии за по 2 години у казармите-да си отбият дълга ,па тогава да искат нещо си!

Абе, свирчо с таралясник, който щял да бъде пригоден за гонки - вместо да убиваш себе си, че и други невинни, по-добре се залови с нивата на дядо си на село. Я виж как си я изоставил и понеже няма какво да правиш, в главата ти само тъпотии. Аман от нищоправци у нас, в парламента 240, в измислената столица - хиляди, по заведенията - още повече, а никой не го е грижа, че нивите и градините пустеят. Домати от Турция, краставици от Македония, чушки от Гърция, мляко от Румъния. А ние - цъфтим в разкоша на гонките с таралясниците, с простотиите на депутатите, с некадърността на министрите и с падението на държавата ни. Айде, на дрифт...

Няма лошо деца. Съберете си парички, купете си летище, обезопасете си го по съответните стандарти па си правете гонки на поразия. А и да не забравя - като се пребиете, парите за лечение да не са от моите осигуровки. Щото иначе всеки може да поиска да си чеше крастата за сметка на данъкоплатците.

Аз пък искам на летището да си карам колело.......Който иска нещо първо да си го купи и тогава да го използва!!!!!

Не е зле като идея, обаче нека им прибират такса до 50 кинта на тези комплексирани момченца.

Дайте им някой старо летище, но при катастрофа - авто каско не важи, заплащат си лечението, няма инвалидна пенсия

Събрали ми се 100 души със 600 (?) коли??!!

Писачи...Ама и редакторката спи. Нищо, нека ни развеселяват малко.

"бензин" в кръвта и вЕтър У главите!

Едни искат летища за дрифтове, друг иска палатки на плажа, трети искат да гледат лалугери на ски пистите, ама и да им плащаме... абе нормалните и дето не крадем какво да поискаме аджеба?

Искай на жена си , може и да ти пусне без пари ако е на кеф

Всеки в Бг ,иска нещо . Надвили сме си , над масравЪ.

ФЪФ България , неграмотните растат с всеки изминал час, затова и държавата потъва , с всеки изминал час.