17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно щото е разполагал с много пари човечеца.

тарикати е пълно в БГ!

Беднотията не води до нищо добро

Не са проблем парите, а акъла. Без него нищо хубаво не става. Но прост Ганя все си мисли, че като надхитри системата ще е по-добре. Ето резултата.

Виж ти,как на напълно изгоряла кола и изгорели гуми определиха Доста. На снимката се вижда , че гумите са напълно изгорели

ДОТа

Chefo77

То не може да се разбере каква е била колата, те DOT-а на гумите видяли ... Ееех, Хорейшио, виж какви кадри имаме в България ...

Деца се правят лесно. Ама гумите са с пари.

8 човека, 2 семейства, оставили детето, не сменили гумите, нямали пари, бедни били... айде стига... Работа за пари в България има! Защо тези "родители" са оставили детето да изгори - от бедност ли е това! Много е мургава историята от Сливен!

оставили детето вътре да изгори, а те - без драскотина

Да не кара тогава?!? В Германия дали щеше да мине ?!?

Неграмотността и безхаберието в малцинствата води логично до това. Все по зле ще стане в Циганиландия.

Не е само при малцинствата...

също е от 2007 г. Заради това - автобуси и влакове. Автомобилът не е право, а привилегия. Лека му пръст на детето.

Сиган бате! 4 възрастни и 4 деца. Бах тоя Икарус с гуми на 15 години.

Първо жалко за детенцето! Мир на душичката му! Не мога да се въздържа за тези "родители". Как може да рискуваш така живота на собственото си семейство? Интова го виждам всеки ден.. Деца се возят без предпазни столчета и колани, много често и на предната седалка. Родители масово пушат в колата, докато децата са там. Карат с безумна скорост. Много стари коли ги карат с несъобразена скорост, гумите стари... Безумно е! Те не пазят собствените си деца, чакай да пазят другите хора на пътя! Жалко за нас катп народ. Накъде отиваме..?!

Трагедия. Чудя се на простолюдието резко забогатело от далаверките и разрухата на прехода, как могат да бъдат щастливи в тази мизерия около тях….но както казах простолюдие, или както е казал Мишел дьо Монтен, много често разликата между човек и човек е по голяма от тази между човек и животно.

Не те разбрах пиши откровенно човек, зле съм честно!

Са мангали, а не родители. 8 човека в малка кола - как ти се струва ?

Четирима възрастни и четири деца!!!!! Къде в тази кола има 8 седящи места? Тези хора са тръгнали съвсем пряко всякакви правила за безопастност.

А къде са гумите, не виждам дори остатъци от тях...?

Хасан е забраил детето в колата.

Значи от 2007 до сега не е успял да събере пари за две гуми? Ами щом е така НЕ ТРЯБВА ДА ИМА КОЛА! Ще го съжаляваш ли следващият път когато заради беднотията и простотитят си сгази твоето дете?

А как при напълно изгоряла кола разбраха годината на гумите? Аз щото съм прост и за това питам!

8 човека, гуми на 15 години, без пожарогасител и на всичкото отгоре оставили детето вътре....

Повръща. ми се от индивидите, които живеят н атази територия!

ама колата и гуми ли е имала? как така мангалите не са ги изгорили барабар с дюшемето и дограмата..

С дали този баща не е искал да пътува с близките си с изправен автомобил и с нови гуми а да не загуби най ценното си, бедността и мизерията на народа са от продажността и некадърността на политиците, народните слуги, обгрижвани от нсо, нпо та, партийни субсидии и какъвто може гешефт

когато удари твоето дете!

264-ти километър.... Пътували ли сте скоро по участъка Нова Загора - Ямбол? Кошмар, следващия за основен ремонт след Чирпан-Стара Загора. Същите пропадания, дори с оризища и блата не могат да се оправдаят... Дали откраднатите пари от тези участъци няма да се намерят в Бояна и Драгалевци? Добро пожелание, но не вярвам...

Това е масово. На тъста колата беше с 4 различни гуми, всички галоши. Леко да е мокро и веднага занася. Викам му, тая кола е опасна и за теб и за околните, а на него не му пука - никога не бил сменял гуми при Бай Тошо. Типично поведение на отживелите си по време на комунизма говеда.

Може би е гръмнала и са намерили парчета преди мястото на катастрофата.

Мангалите докато се преброят колко са и детенцето е изгоряло

еврогумета ве, анайста ръка от некое евросметище.. ббаахаха евростандарт нема се пуашите. балък, балък- булгар, булгар

Няма пари за нови гуми бе батееее,от де ги вземем?

И нищо друго. Като няма пари, няма да кара автомобила. Стига сте оправдавали тарикатлъка и нехайството! Бих се обзаложил, че пуши...

закона на естествения потбор..

Как пътуват 8 човека в автомобил. В тази страна нищо няма да се оправи докато глобите не станат 10-торни и не се наслагат полицаи на всеки километър до пълно изчистване от пътищата на автомобили които са негодни за движение и намаляване на броя каращи автомобили наполовина посредством вземане на книжките им.

Айде сега,комунизма пак виновен.

Гумите возят возилото . Отиват където ги кара шофьора . Опитват се да оневинят шофьора виждам. Къде се бъркат гумите и на колко години са. Ако не са карани всичко е на 6 .

И как разбрахте , че са от 2007г. На изгорелите джанти ли пише???????

В най-бедната държава в Европа с какви гуми да карат хората ?

И аз съм с гуми от 2007-а Continental с които е излязла колата тогава, е й? Всеки който ми покаже 2 годишна гума в по-добро състояние ще му купя комплект нови гуми. Проблема е в задкормилното устройство.

А как при напълно изгоряла кола разбраха годината на гумите? Аз щото съм прост и за това питам! Или може би участъкът между Ямбол и Нова Загора е много зле в момента, няма дупки но има големи неравности и си измивате ръцете - тоест отново отговорните за поддръжката на магистралата не са виновни. Има едно място в този участък, където така е пропаднала магистралата, че направо подскача колата като удари в пропадането - знам защото пътувам всяка седмица!

Ми те в магазина са на 3-4 години бе капути

Колата е 7+1 е така

Абе как може да си такова тъпо парче. Може да не са карани изобщо ама каучука се втвърдява и не стават за нищо ...

В случая, проблемът е в състоянието на магистралата, което не отговаря на разрешената скорост в този участък.

4 чавета, по две на семейство, са 240 лева детски надбавки на месец. 2880 лева всяка година. Чифт нови гуми са 300-400 лева.

Нови гуми не се ли пукат? На 100% колата е била с газово.