Коментари - Австрийска държавна медия: България - "сляпо петно" по външните граници на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЕЧЕ НЯМА ДА ГИ ОТБЛЪСКВАМЕ, ЩЕ ВИ ГИ ИЗПРАЩАМЕ ДИРЕКТНО!

След България по пътя на мигрантите са Сърбия, Румъния, Унгария. Но затова пък въпросните австрийски кавали имат широка граница с Италия. Обаче за основния наплив на мигранти от там, мълчат кат путки.

""Не трябва да се разширява нещо което не функционира""!!!!! Което по нашему значи "Марийке пръскай панаира" Време е Европа да погледне в друга посока!!

"Време е Европа да погледне в друга посока!" - ДА, ВРЕМЕ Е ЗА ПРЕМИНАВАНЕ ОТ ЕС към СЕЩ / Съединени Европейски Щати/ , федерален вариант на сегашната демократична, но прекалено нестабилна конструкция, която е силно податлива на путинярската агресия ... При един бъдещ Федерален ЕС, трудно ще може да бъдат купени местните измекяри, без значение дали са австрийски гащници, или родни "русофили-патрЕоти", които да разиграват театър-"за благото на народа".

чухте ли ясно Марийке и Николайчо какво ви казват австрийците-едно голямо НАЙН.Не трябва да се разширява нещо което не функционира.По голям шамар от това здраве му кажи.ФЕРЩЕЕН.

Lyubomir

НПО в това число БХК срамежливо и нахално не казват че става дума за 100% НЕЛЕГАЛНИ и ОПАСНИ ислямисти, въоръжени с ножове други опасни предмети с които нападат охраната на границата на ЕС ! Нелегалните с по 5000 евро, уж бездокументи са често заразени с опасни болести, мръсни и с примитивна навици и сексуален нагон. Малко е да бъдат отпращани, това са диверсанти и само стрелба по тях може да ги откаже.

отблъсването е незаконно но пропускането също.... ха сега де

а защо тия лекри без граници не се погрижат за незаконните мигранти за своя сметка и не им осигурят храна и покрив докато се разглеждат молбите им за имиграция ако разбира се имат такива

Правете транзитен коридор през България, за да видим как се пазят западняците.

Добре де, да ги спираме или да ги пускаме ? Уважаеми БХК отидете там, на границата и приложете директивите на ЕС за миграцията. Там има място и за вашите хора, защото на тези които “вардят” външната граница на ЕС в крайна сметка не им е ясно, как точно “не я вардят “ тази граница и как всъщност да спират или да пропускат мигрантите навътре в ЕС. ДЕПМ на всички!

Тези идиоти от Австрия защо не отидат на испанската граница с Мароко , та да видят наистина как хората от Африка умират? Ама и нашите политици са едни путьовци.Мълчат си ,като риби.

Мнението на Австрия ще се промени, ако ЕС затвори границите си просташката кочина пРоссия, изключи я от международната финансова система, и спре Интернента към кочината на Путан. Когато секнат потоците от газови рубли към определени политици на Австрия, ще се промени и мнението относно Шенген ...

Идиот!

Кирчо и Кокорчо български граждани ли са или не са???

"Той апелира към австрийското федерално правителство да не забравя, че "от решаващо значение е не само защитата на границите", но и "защитата на хората", завършва материалът на Катя Ленер" Дебилни лицемери, защитата на границите Е ЗАЩИТА НА ХОРАТА!

Да те упреква руски пудел , дето не е в НАТО и внася яко руска газ, а немците мълчат гузно, че и те му държат каишката… само се чудя чичо Сам сляп ли е и не вижда ли, че нападат подло верния му клиент купил с последните си парици танкове и самолети и спрял самолета на Лавров?!

Спокойно, Чичо Сам ще им скрои шапка на австрийските Швейк палячовци ....

На чичото Сам му е през оная работа. Как може да има толкова прост народ в тази държава не мога да повярвам

на Чичо Сам е Европейския съюз да стане кочина и катун,превръщането на мислещия човек в дебил.

На чичо ти Сам изобщо не му пука, неговите далавери с руснаците си вървят, само тъпите гои от Булгаристан продължават да вярват, че САЩ и Русия са врагове. Цяла Западна Европа си гледа интереса, а ние тъпунгелите вярваме на таласъми. Примери за далавери колкото щеш - Италия, Унгария, Испания, Франция, че и австрийците си играят игрите.

Затова ли най-много санкции на педерацията на Путкин са наложили САЩ, а след това са санкциите на ЕС, защото Запада "си гледат интереса" .... Ей това руската пропаганда яката издиша

Наложили са санкции на това, което не им трябва от Русия. Виж, на урана и космическата програма не са наложили никакви санкции. Европа е потърпевша, защото налага санкции на основни суровини от Русия. Не стига това, ами лицемерно руски суровини се преподават на Европа през съмнителни международни посредници.

И проблема с влизането в ЕС ще съществува, докато съществуват "законните НПО от типа на БХК, "крилатите мисирки пардон мисия" Явно и докторите ебез граници и те станаха политически ориентирани. Аз да питам Австрийците Вие пряка граница с България нямате, дали пък онези дето пристигат в Австрия не са минали през македонските владения, Сърбия, Хърватия, Албания, Италия -тя къде ги държи милионите проникнали на тяхна територия Сицилия, Лампедуза. Сега, че България от векове вади очите на прусаците, на Австро У!!!нгария -си е отделно, но нима смятат че точно 100 километровата граница с Турция ее причината "гостите на Меркел" да идват от там. Ето Финландия затваря граници заради азиатски преселници за ЕС, Поляците и те имат проблеми с мигранти -те всичките точно през България ли са минали. Докато не се забранят Незаконните НПОта плоблем с невидимата България щ си остане. Дали пък не трябва да почнем да пускаме по 1000 -2000 пътувяще към остаряваща Европа; прящат си транзитеен билет до сръпско, до Влашко и така да станем ВИДИМА ДЪРЖАВА а не невидимо петно

аВСТРИЯ - Сляпото петно на пране на мръсни рубли, откраднати комунистически пари и путинофилска антиевропейска политика

Абсолютно точно!!! Това е истинската причина за Австрийското НЕ на българското и румънско членство! Просташка пРоссия от години плаща за разединение и дестабилизация на ЕС!

Австрийско лицемерие, за мен това число 80000 хиляди върнати обратно в Турция говори за добре свършена работа! Да, незаконно е, но да си държава без външна гриница в шенген и само да критикуваш е лесно

Не е лицемерие, ами логично поведение, на купени политици с руzzки газови рубли .... Все едно да наричаш лицемерие поведението на Копейката, или на Волен Сидеров ...

Австрийците може и да си мислят, че са някакъв фактор, както по време на Австро-унгарската империя, ама не са. Държава, средно-европейски мушмурок, която само защото все още не е попаднала на мушка на някой истински световен фактор, затова все още не е изгоряла. Да си гледат временния рахатлък и да не си избиват комплексите върху нас. Щото и ние някога сме били Велика България, пък сега пещерни хора от него време, като австрийци и холандци се гъбаркат на дребно с нас.

Паметливите добре помним, "кой" настройваше англичаните и ги плашеше с българските и румънските работници. Най големият активист на Брекзит - "Найджъл Фараж го закъса, закриха сметките му в банките заради плащания от Русия" ... Ха сега, дали мотивите на Австрия няма да се окажат същите ....

Да заповядат на границата ни и да я охраняват. Ние 100г се борихме с османските нашественици и пазихма Европа , докато те си укрепваха градовете и накрая поляците ги спасиха.

Убеден съм, че ако 2022г. просташката педерация на престъпника путан, беше изпердашена с тактическо ядрено оръжие, днес Австрия нямаше да има нищо против от присъединяване на България към Шенген ... Просто днес нямаше да има кой да плаща за разединението на Европа!!!

Доказани наследници на хитлер и отявлени лицемерни расисти.

Хитлер е ЗА ОБЕДИНЕНА Европа, пРоссия е за РАЗЕДИНЕНА Европа .... Ха сега кажи, Хитлер ли е виновен за отказа на Австрия ....

Обединена Европа или Дойчланд Юбер Алес (Германия над всички) ?

Кремълският маймунарник и пропадналата путинярска педерация от години работи за: "Русия се опитва да раздели и да отслаби Европа." - думи на достойният български Президент Росен Плевнелиев.

И кой определя тези лица като "бежанци"? Това са хора идващи предимно от държави като Афганистан, където в момента няма война. Нямаш виза, нямаш основания да искаш убежище - ами айде обратно откъдето си тръгнал. Какво нередно има? През деведесетте съм чакал часове в снега на километрична опашка пред западноевропейско посолство за виза, забравихте ли какво беше?

"Хората" напират да дойдат при вас за да ви заколят.Би трябвало да се стреля на месо за да не щъка тая чума повече в никоя посока.

Вън от кенефите ЕС и Нато

Точно това е идеята на кремълските примати, и финансираната с газови рубли акция срещу България.

Германия ги покани мигрите, Австрия ги прибира, а България им е виновна .

Не гледай това, което е на повърхността, а това което е отдолу .... "Кой" има потребност от слаба и разединена Европа, "кой" говори за многополюсен свят, "кой" търгуваше газ и петрол на различни цени, според клиента ...

Не мога да разбера-не ги каним, не ги искаме, не ги пускаме - виновни, и обратното - ако НЕ ги спрем - пак виновни! Австрия са неутрални лицемери, с парите на Путuн и №1 расисти на Европа!

Всъщност, статията е за това как се връщат емигрантите обратно!

едно от основните положения на член на Шенген: Всички мигранти се връщат в първата държава на ЕС през чиято граница са влезли. Дерзайте жълтопаветници........

че ние сме последната държава където от Шенген могат да ги върнат,ако са влезли през България.Всякакви НПО-та и Хензелски комитет да се оплакват на арменския поп,който ни осъди ще му платим,бежаците вън от България,здравето на българите е по важно.Бежанците разнасят болести,без обезпаразитяване и дезенфекция да не влизат,като плодовете,зеленчуците,тировете,колите и др.

Не забравяйте, че австрийските политици са на къс повод при Путин. След ВСВ Австрия се превръща в мекере на СССР и комунизма. Не случайно и българските комунисти си перяха парите в Австрия.

Козяшка 110%

Като изсветлят миризливите руски з@дници, веднага Козяк става виновен ....

Австрия иска да развъждаме арабите в България и да им осигурим добър живот.Така ли не разбрахте кво искат!

Първо човещината,после патроатарскатиа простотия на русофилите!.Бъдете хора и си помагайте!

Помага се на ХОРА и на животни. На някакви дето не мога да причисля към тези групи не мога да помагам.

Интересен е факта, че когато комунистическите престъпници десетилетия наред изнасяха огромни капитали от България там и всичките те имаха скъпи недвижимости по Виена и т.н. Австрия не се интересуваше от къде са тия пари, как са придобити и дали режимът спазва правата на хората в България и въпосната държава се беше превърнала в бастион на прането на пари от ДС придобити от търговия с оръжие, наркотици и кръв ( защото реките от кръв дето се взимаха от войниците в българските казарми се търгуваха на Запад). Та ни Запада ни Австрия ги интересуваше произхода на парите. А сега са загрижени за някакви "търсещи убежище" без да задават въпроси какви са те, защо са само мъже, а няма никакви жени и малки деца и т.н.

осигуриха 45 г мир на българите и оставиха 141 млрд.д. активи Монархофашизмът загуби 4 войни, 50% територии, половин млн.убити мъже ,бомбардира София и застреля от упор 12 г деца Остави 5 млрд д.активи Колко пари се изнесоха в Австрия бе говеждо вмирисано?

45 години окупация, робство и оскотяване. А после продължават уж било демокрация. С крадените от народа пари превърнаха затвора в зоологическа градина.

Никога не съм предполагал че ни спират за Шенген защото не пускаме нелегалните мигранти?! Че всъщност Фронтекс, Лекари без мозъци, Хелзинки педали, се оплакват че са връщани обратно в Турция?! Вероятно се страхуват че ще останат без съпрузи....

Че то повече от половин България вече е избягала именно във Австрия и Германия!Защо ли и българите също бягат от собствената си държва!

Пише се '' В Австрия'',.....с едно 'В'..някой се престарава...

Всеки човек роден на планетата Земя има право на щастлив живот,не само тези ,които са привелигировани и допуснати последни като България да живеят и работят във по. развитите,икономически,и културни,народи!Нека да бъдеме хора,и да не се поддаваме на омразта към другите раси и култури,примитивните простотии!

Обясни го това на религиозния последовател, който днес би до смърт с чук трима души в Париж.

Да ги пущаме ли, или да ги връщаме?

По времето на бай Тошо България искаше да става 16-та република на СССР. Руснаците ни отказаха, занаят що за стока сме. Сега искаме да сме в Шенген и Еврозоната. И европейците ни отказват. И те знаят що за стока сме. Ставаме единствено за пълнеж на ЕС , за членове на НАТО и да купуваме Ф16 и БТР от САЩ, които може да не получим..

Прави се официален вход на границата постлан с червено килимче където всеки "търсещ закрила" може свободно да влезе и да бъде посрещнат с хляб и сол, след което натоварен в автобус с индивидуален пакет за изхранване за един ден да бъде извозен до Виена, където ще получи истинско европейско настаняване и отношение.

Четейки коментарите оставам с впечатлението, че едва днес сме разбрали какви отвратителни лицемери и дамагози са нашите Еврогейски "партньори". Те винаги са ни презирали и смятали за хора "втора ръка" и в миналото и сега.

Какво иска Австрия всъщност, да пускаме незаконни мигранти, които не бягат от война и които нямат документи? Които късат оградата и искат да влязат незаконно? Те впрочем неискат да останат в България, а се стремят към Германия и Австрия.

Искат ем туй в онуй, ем душата в рая!

Сега едно разследване откъде се финансира въпросното НПО, САЩ и Израел вероятно. Да ни се набутва отговорност за бежанци, които само минават през нашата държава на път за Западна Европа е долно и цинично.

Академикът е сразен - Премиер на сляпо петно. Поредното будалкане ... България щяла да влиза в Шенген и Еврозоната. Лично Урсула щяла да се застъпи, имало големи надежди и вероятности. Да, ама не. Няма Шенген, няма Еврозона, няма визи за САЩ, няма Ф16, няма американски БТР ... но има сглобка на Шиши, Боко, Киро ... и другите

Това е хибридна война от вражеска държава! Платено, организирано и мръсно! Трябват мерки от правителството и бюджет за подобен тип поръчки за неутрализиране и противодействие! Като начало ясно да се каже, че това е враждебно и антибългарско нарочно действие!

Износител на газ - Русия и голям клиент - Австрия в съвместна хибридна атака към нас! Тагарев и генерал Наско с Кики да коментират!

Кур за България!

Да ви го начукам. Майната ви.

Кой ли пък ще се занимава с теб заврян селянин от Начуков дол ! Заради такива като теб през крив макарон Шенген ще видиме.,т.е. никога.

България е сляпо място, а Австрия е глухо място за България.

Не се ли разбра, че не всяко НПО трябва да е в България. Нека на избори хората да одобряват кое да остане и кое не. Това е демокрация.

Не сляпо петно, а рашистко-фашизоидно, антисемирско и хомофобско петно ! Малката Русия сме !

Ха ха, абе аланкоолу кога ще стигнем Австрия по русофилия?! Кога наша министърка ще танцува валс с Путин, а кога ще изперем и 1% от това, което австрийците перат като руски пари всеки месец? А кой разчита на руската газ все още?

Малка Турция сме, за всичките турци.

Австрия, НЕ Е ...в НАТО , НО Е ..в Шенген ??? А ние ...ПЪРВО трябваше да бъдем в НАТО и тогава да бъдем приети в ЕС -то ,...след като ни "Приеха"..през 2007 в ЕС ...трябваше още 7 години да чакаме ...за да бъде разрешено на българи ..Официално да работят в Европа (през 2014 бе разрешено )....ЗАЩО ??? НО,....на ОМВ и на ЕВН бяха ШИРОКО отворени вратите за да продават горива и Ел.енергия ...още през 90-те години ..тоест да работят и печелят ПАРИ у нас ....ЗАЩО ?? НЕ е ли това Двойни Стандарти ?? и ...ЗАЩО ??;(

Бойкот! Не купувай от илата и от трите букви горива!!! Имай достойнство!

EU is a fuckin’ JOKE