Британските авиокомпании се регистрират в ЕС заради Брекзит

Повечето от базираните във Великобритания авиокомпании ще поискат регистрация и в страна от Европейския съюз след Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Британските авиокомпании се регистрират в ЕС заради Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе те и да се регистрират ако доведат безумния си брекзит до реалност кого ще превозват, визи и глупости, потокът им ще намалее поне наполовина. Още малко и масово ще почнат да разбират, и че няма да я бъде с брекзит.

НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН И НЯМА ДА ГИ РЕГИСТРИРАМ, ЩОМ ИСКАТ САМО ОСТРОВА СИ, ДА СЕ СИ СЕ ОПРАВЯТ САМИ

със седалище Брезник.

Ето ви момент да се регистрират английските компании в България. Елон Мъск също ще строи Гигазавод в Европа... Въобще много HiTech неща има, които могат да се направят в България и да носят чисти приходи... ама... ...в Парламента са само Чичо Владимирови грантаджии от 2017-тя!

компанята която се е регистрирала в Eвропа и е изи джет-на първо време 100 самолета от флота и във Bиена

Заглавието е подвеждащо. Става въпрос за компании, базирани в ЮК, по-специално нискобюджетните. Това си е съвсем нормален, предвидим ход.

И така, спокойно вече може да се въведе нов термин- "фаражиране" на икономиката. На печелившите- честито.

В момента терминът точно дефинира политическият хаос. Най- интересното предстои.

Ами да. Ама ще трябва да плащат данъци в Европа, да наемат европейски персонал, да са на пряко подчинение на европейските закони. Освен това, ще бъдат гледани под лупа от европейските власти и при най-малкото съмнение за шмекеруване, лицензите им ще бъдат отнети. Подобна "миграция" се очаква и в банковата сфера, както и в областта на консултантските услуги. Остава отворен въпроса, какво ще правят милионите съкратени британци? А, да. Мей и торите ще им осигурят "достоен доход". Като наберат малко пари от "вълшебното дърво".

Е, тъжно ми е да го кажа, но Кралството е на път да стане музеен експонат. Разбира се, хората там ще намерят /нов/ начин за съществуване, но важното в този процес е да не се изгубят положителните неща. Например, традиционното качество на британското производство.

А, искат да оперират в Европа ? Че защо не си фъркат само над острова? Нали са голямата работа?

Голямото местене започна, да се спасява всеки поединично. Гърците предпочитат у нас да се регистрират, че им е евтино. А на бритишците предлагаме няколко ливади край Курило да си спретнат там място за кацане. Ако им харесва. Ако не - прав им път у Зимбабуе!

Ами те от Зимбабве ги прогониха - другарят Мугабе. Не че сега Зимбабве е цъфнала и вързала, но поне могат да си мързелуват сами.