Коментари - Осъдиха израелски шефове на фалиралата ”Балкан” | Днес.dir.bg

Осъдиха израелски шефове на фалиралата ”Балкан”

Софийският градски съд е признал за виновни двамата главни изпълнителни директори на бившата авиокомпания "Балкан" АД - Андрю Грей и Цви Франк, както и директора на компанията Йехим Мар-Хаим за нарушаване на Валутния закон.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха израелски шефове на фалиралата ”Балкан” | Днес.dir.bg

Коментари

Е голем съм Гад

за това има една дума - "ЕВРЕИ"

Това е благодарносттяа на евреите за това че ги спасихме от Холокоста...Нито един филм не направиха за това, ограбват държавата ни, сега и изкупуват земята ни...Не е добро това, не е...

Да ги осъдят да си върнат парите. Ако ги нямат да ги принудят да теглят заеми, за да си ги изплатят. Така може и до 20-то поколение да бачкат без пари да си платят заемите. Подобна тактика на тази, която финансовите олигарси прилагат срещу държавите- длъжници на МВФ.

Ама вие за сериозна ли вземате тази "новина"??? СГС "осъдил" пдир 10 години някого си който дори не му е известен този съд...Знаете ли колко съдилища има на СГС та не изчакате да свършат и тогава да пишете....

Костов е виновен!

Чакайте да осъдят евреи - в някоя друга вселена може би!

а каде са балгарските престапници които я продадиха и си гъчнаха в джоба ръчвета? иванчо костов, братовчеда на затворенят цар киро? и дрyги??

Добър баланс плащаш 150000 долара а получаваш близо 40милиона като приспаднеш обещетението от България чисто 30милиона . Е това е бизнес да източиш една компания и после да имаш нахалството да искаш обезщетение .

СЕ СЪДИ, КОГАТО СА ПЛАТЕНИ ПАРИ ПОД МАСАТА И СА ДЕЛЕНИ ДРУГИ!!! ПРОДАДОХА БГА БАЛКАН НА ЦЕНАТА НА ДВА ПАНЕЛНИ АПАРТАМЕНТА. А КАКВИ МИЛИОНИ СА СПЕЧЕЛЕНИ. В ЗАТВОРА ЗА НЕ ПО-МАЛКО ОТ 20 ГОДИНИ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ!!!! НО С ТЯХ И ТОЗИ, КОЙТО Е РАЗПИСАЛ СДЕЛКАТА, МИН. НА ФИНАНСИТЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ И МИН ПРЕДСЕДАТЕЛЯ!!!!!!!! ИНАЧЕ - САМО ЩЕ СЕ СИПЯТ ОБВИНЕНИЯ ПО ФОРУМИТЕ. НО ЗЕЕВИ СА СИ ПЛАТИЛИ КОЛКОТО И НА КОГОТО ТРЯБВА...

не е виновен онзи,дето яде зелника,а този,дето му го дава.какви са тези евреи в балгарска компаня и кои им я даде?сте има ли някои,които да отговаря за предателствата стесту балгария?

Станишев е виновен както и тройната коалиция

Ами къде беше съпругата на печално известния синдикалист Иван Нейков - юристконсулт на "Балкан". След приватизацията Нейков стана десен. Всичко си идва на мястото.

:) има и положителна страна - доста колеги се изнесоха и работят за нормални пари. иначе и до сега щяха да сърбат попарата на мениджърите във фирмата

кого заблуждавате сега простия бг народ безсрамници и крадци една елитна авиокампания мрасникат костов я продаде за ялти стотинки за да се нагуши с мангизи тоя и целия му екип заено с оня сас зловещата усмивка софиянски на стената и калашников ще ги оправи тези за гадове зинали за пари ха ха ха

"родолюбците" да си спомнят за дълговете на Балкан преди приватизацията. Историята е аналогична на Кремиковци. А защо инвеститорите излязоха калпави... ами ако се напънете, може и да си припомните, че никоя сериозна авиокомпания нямаше интерес към Балкан. Никоя.

Кой смее да каже че ЕВРЕИН е виновен!!! Кой етози луд?!! Ей сега ще ви пратим едни командоси...

А за Ванката Костов защо не се сеща съдът!!! За да продаде авиокомпанията на доказан международен мушенник за 150 000 долара, колко ли долара са били лично за него!???

Е, може ли такова нещо, той горкия тамън излезе от дупката и започна да цвърчи и ти дръж в затвора :D

продадени активи за : "общо 37.9 млн. долара от продажбата на самолети, акции и друго имущество на "Балкан". "

Бизнес с Израел все така завършва.

Сега,червените кретени трябва да се извенят на Костов ,че е продал "ръждясалия и прогнил скраб балкан"с огромни милиони дългове, на тия еврейски чеурвени мафиоти.

Значи ей сега еврейчетата ще го преместят от единия крачол в други!!!!!хахахахахахах

Където има евреи, гърци , турци бизнесмени, има фалити, подкупи, лъжи,измами неефективност, арогантност..Посочете ми фирма в българия с еврейско, гръцко, турско участие. където да няма проблеми- нсикси заплати, лош мениджмънт, измами, пране на пари. Разликата между нас и другите бивши соц страни е, че те си нямаха гръцки, турски и еврейски инвеститори, а немски, шведски, френски, австрийски

А нима българските фирми не са пълни с измамници?Нима ние не сме измежду най-мръсните работодатели?Преди да видиш треската в чуждия двор-виж гредата в своя!

Костов, Лилов, Доган, Сакскобурготски, Първанов - национални предатели! Дано сто щастливи с откраднатото бъдеще на България.

мунчо изпусна главния виновник КОСТОВ.

Отишли още по тъмно "българските " Киркор и Гарабед в Събота ( преди Началото на Неделята ) пред не-техния Храм, зер -- някой лев да изкарат ; ... Въртяли се до заник-слънце -- и наностинка не им пуснали ; .....Здрачило се здраво ; ..... Излязъл Мъдрецът от Храма и съвсем като на равни им казал на перфектен български : -- " Ма вий още ли сте тук бре ?! Ми той вашият поп дойде-и-си-замина -- ха бягайте зер да го търсите ! "

ако в българия е имало истинска авиация професионална и на световно ниво това се дължи само и единствено на бившия СССР

Реклама: "Летете със самолетите на БГА "Балкан", те никога не остават в небето!"и :"Самолетите на БГА Балкан най-предпочитаните в света!"

И всякакви други антибългарски глупости. Извинявай, ти да не се казваш Моше?

А Костов бе? Що го няма,нали той им поднесе всичко на тепсия.

Сега трябва да хванат за гушата и ония от търговския отдел на "Балкан", които с Боинг-767 возеха своите туристи до Малта, откъдето 250-местният самолет продължаваше празен за крайната дестинация - Ню Йорк.. Както и ония еврейски наместници, които при действащ български учебен център возеха в Тел Авив стюардеси и пилоти на обучение.

Дали изобщо някой знае колко милиона е спечелил тоя на снимката от продажбата на материалните активи на БГАто?! И колко рушвет е плетил на Костофф и партийната му секретарка за тлъстия подарък? Само недвижимата собственост на "Балкан" в 65 столици възлизаше на десетки милиони, а слотовете по летищата, а полетите, а репутацията на тази организация, която беше основен превозвач в региона преди продажбата, имаха полети до Ню-Йорк два пъти седмично, до Торонто, до няколко дестинации вЮжна Америка, до няколко в Африка, в Азия ... След това вече транзитният поток се преразпредели през Истанбул, Будапеща, Букурещ дори, а ние и сърбите останахме да духаме супата и да си спомняме за минали работи ... Сърбите поне воюваха в напън да запазят нещо, а ние просто така си харизахме икономиката, поради алчността на Костофф и неговите любимци - престъпници и национални предатели!!!

вЪВ Франция!!!

Продажбата на фалирала компания може да стане и за 1$,например ако има дълг 100млн,но и без дълг пак струва толкова,колкото някой даде. Така,че затова Иван Костов може да не е виновен,това го има навсякъде.По света има групи от супер мениджъри,които ако ги наемат опитват да вдигнат компанията на крака и ако могат да я изкарат на пазара.Тогва могат да спечелят много,но може и да загубят нещо ако възстановяването не стане.

Да, бе как пък на него се падна да продаде, Кремиковци за 1 долар и Булбанк - да не говорим щерка му как се омъжи. Просто "света вода ненапита" - алчно бившо комунде по КGB.

Още по време на управлението на Костов е обявена в несъстоятелност. "Касиера" не четеш ли със замъглената си от червена злоба евтини червени манипулации глава полукуха?

"Касиера", ти си продавач на семки от павилион на "Позитано", а от металургия и банки разбираш колкото старата крава на дядо ми. Манипулаторче и лъжец на дребно си ти...Кви банки е дал Костов, кви ЕРП-та и разсипия на България, които направиха твоите червени олигарси за 22 години?!

Доколкото ми е известно, договорът на Балкан с Гад-Зееви е подписан по времето на Луканов, а не по времето на Костов... Не забравяйте, че Станишев договори и Бургас-Александруполис, и когато започне строежът ще обвинят Бойко...

аз съм бивш летец авиацията е най висшата технология и е критерий за честта и величието на една нация авиация в българия е имало само през комунизма след него няма да има а ще има само жалко подобие с това се изчерпва всичко....

Хайде сега - напъни се малко и се ограмоти. Авиация е имало от ПРЕДИ комунизма. Това че руините на комунизма не са оставили нищо свястно е друг въпрос.

С това ограмотяване ужасно ме дразниш. На всички е ясно, че самолети е имало доста по-отдавна, но едва през комунизма авиацията става това което трябва да бъде. А след комунизма за каква авиация говорим въобще, имам в предвид наша, а не чужда!

Точно така е. И в България са се правели самолети, в завод "Балкан" в Ловеч! А това, че възходът на гражданската авиация е съвпаднал с наличието на социализъм в България, не означава, че социализмът е допринесъл кой знае колко за авиацията тук.

Невинни са! Масларова, Овчаров, Костов, Виденов, Луканов, Праматарски, Доган, Свинаров, Сакскобурготски, Божков и хиляди и хиляди! В България всички са невинни!

Но най "НЕВИНЕН" е бати ни Боко! След него вече не знаем изобщо какво ще бъде!

ще се пържат всички в ада!

колежке...и аз мисля тъка! Там им е мястото...дано!!!!

Подобни присъди са подигравка със законите! Освен, че трябва да лежат десетки години редом с рецидивистите, съкилийници трябва да им бъдат и лицата от българска страна, отговорни за продажбата. Заради тази далавера, държавата ни е загубила стотици милиони евро. Освен загуба на инвентара, има загубени ползи, на голяма стойност, за около десетина години. България има МНОГО ГОЛЯМ проблем с правосъдието!

Не се разбира: те ще лежат ли тези години и къде са сега?

Заради прости, неграмотни, неограмотяващи се хора, като "Столюовъ" ми се налага да живея, като имигрант в собствената с държава. Сто пъти беше обяснено по всякакъв начин, каво щеше да се случи ако авиокомпания "Балкан" не беше продадена. Обаче и след последните избори абсолютно се затвърждава теорията "Прост народ -слаба държава".

Cтoлюбoвъ

Мистър Балушев, нали не е нужно да пояснявам защо сам сте се нарекли така? Кой успя да те убеди, че е необходимо "Балкан"да се продаде на чужда фирма на смешната цена от $150 000 колкото два тристайни апартамента("Монитор"). Договорът е имал вратички, с които Гад Зееви се е възползвал за собствена облага. Дали е имало комисионни за българската страна, оставам да мислиш ти и другите хора. Аз да ти кажа, че заради такива като теб, поплюнковци, които хулят наред държавата ни е слаба. Отговорност, мистър, отговорност прояви..!

Не се притеснявайте- ще се обжалва и след няколко години може и да не чуем за изхода- какви ефективни присъди, да сте чули еврейски граждани предадени на чуждо правосъдие, трябваше да ги глобят десетина мил.$ и край-това за евреите почти смъртна присъда!

Но за сметка на това не сме толерасти. А това означава да ОБИ-ЧА-МЕ и евреите - както трябва да обичаме циганите, хомосексуалните и обикновените... ъъъ... абе я млък че за такива реплики дават 3 години в Унгария.

Купил я е за 150,000 долара,но спечелил "едва"6 000,000 долара....сиреч спечелил 5 850,000.

Приватизация, приватизация...от всички банкерски слуги само това се чува. Замче, лихвички, приватизацийка, комисион. Всички са крадци. Един няма читав, който - нека да краде, но да помисли поне малко и за България. Гответе се - БДЖ е на ред

А др.Иванчо Костов-троянският кон на БСП в СДС, ни лук ял-ни лук мирисал......!Не е виновен тоз който яде баницата , а този който я дал.Костов направи най-големите злени на българската икономика.Затвор и за него!

Много жълта преса четеш,ТЕ ни казват че е продаден Балкан с десетки милиона задължения, източен яко ти пак като мУНЧО РЪГАШ И ПЛЮЕШ Е ТИ СИ БАШ ПОЖАРНИКАР. ВСЕ НЯКОЙ МУ ВИНОВЕН .

за съжление това е цялата преса в бг, щом и дир.бг си спествя тези "малки" подробности.

Никой не е искал да я изправя на крака. Щом има имущество за 37млн за разпродаване и я купиш за 150 хил е пределно ясно, че по-добре да разпродадеш. Ако я бяха купили за 40 млн тогава щяха да се мъчат да я изправят на крака. Същото важи за БТК, ще важи и за БДЖ.

150 000 + 30 000 000 дълг + 100 000 000 обещани инвестиции за следващите 5 (пет) години = 130 150 000!!!! все костов е виновен ама никои не си прави труда да разучи нещата и да помисли сам!

Абе умник, я като си разучил нещата кажи колко от дълговете са платили тия приватизатори? Обзалагам се че почти нищо. Нали затова ги съдят, защото набързо са продали каквото има за продаване, а останалото са загуби за държавата. Да търсят виновник, който не е запорирал всичкото имущество докато не се изпълнят задълженията.

дългове над 100 милиона $, и всяка година нова "печалба"

А на колко , хора разказаха играта , а същото не е ли сега и с България Ер ?

Хич не тъпанар.Познай колко е взел той, а тъпанарите сме ние.

А КОМУНЕТО ВАНЮЮ КОСТОФ НА СВОБОДА.БРАВО НА БГ-СЪДА. ДЕРЗАЙТЕ ДРУГАРИ СОЦ-СЪДИИ.

Добре де, Костов не е ли СДС, как сега пък е комунист!!

отиди в библиотеката и изнамери едни от последните броеве на комунистическия вестник ,,Работническо дело" - там по това какво е писал другаря Костов за комунизма,ще разбереш син ли е или червен.

СТИВ ТИ СИ ДОСТА ЕЛЕМЕНТАРЕН, МНОГО ЧЕТЕШ ЖЪЛТАТА ПРЕСА И СЛУШКАШ ББ, Е ВИЖ ТОЙ НЕ Е КОМУНИСТ ТОЙ Е ТОШОВИСТ, АМА СЕ НАПЕЧЕЛИ И СЕГА НИЕ СМЕ МУ ВИНОВНИ .ДА СТЕ ЧУЛИ КОСТОВ КОГАТО ВЗЕ ВЛАСТА В НАЙ -ТЕЖКАТА КРИЗА ДА СЕ ОПЛАКВА,НЕ РАБОТА И СЛЕД НЕГО РАХАТ СИ КАРАХА ОЩЕ 10 ГОДИНИ ,НО СВЪРШИ.

Паразитите паразитират. Това е толкоз просто и логично.

Къде е сега гнусният мавър костов да обясни как така цяла авиокомпания се продава за 150 хил. долара - колкото една лека кола ! Да обясни колко взе под масата и как заради алчността си съсипа живота на хилядите служители там ! Но сега дава акъл на бойко как се управлява ! Най-големият крадец, лъжец и лицемер е костов - в една нормална Европейска държава такива като него лежат доживот за престъпления срещу държавата !

бойко има много повече грехове костов е достоен човек.

НЯКОЛКО МИЛИОНА ЗАДЪЛЖЕНИЯ + 150 000 ДОЛАРА = НЯКОЛКО МИЛИОНА И 150 000 ДОЛАРА . ТАЗИ СМЕТКА ПРАВИШ ЛИ Я ,ИЛИ СИ СИ ЦЪРВУЛ С 3 -ТИ КЛАС ОБРАЗУВАНИЕ.

А кой натрупа задълженията и с каква цел? Приватизация ли е целта? Защо в деня на сделката имаше точни предсказания какво ще направят Гадовете, базирани ан педишни случки? И как така едвам успяха да ги навият дакупят губеща компания? Нали Костов е най-великият икономист и пращи от идеи за "оправяне" на какво ли не? Или е некадърен и с една авиокомпания не може да се оправи?

образувание ха ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само като му чуя гласа и ми се доповръща. Но какво от това, той не връща откраднатото, не е в затвора, а напротив, той е там - отпред, където са отличниците, избрани от народа!

Това да си "костовист" не е принадлежност, а е диагноза!! Колко избори ви трябват, за да ви изтребят, хлебарки такива?!

На КараИван една от великите сделки! Не стига, че ограбиха компанията ами и 10 милиона бонус получили. Дали им баница - изяли я... Учудващ обаче е факта, че все още има 2% малоумници в България, дето да гласуват за тоя тъпанар

малоумници са тези, които гласуват за рзс, бсп, дпс, ндсв... по-скоро продажници

Коментари - Осъдиха израелски шефове на фалиралата ”Балкан” | Днес.dir.bg

Осъдиха израелски шефове на фалиралата ”Балкан”

Софийският градски съд е признал за виновни двамата главни изпълнителни директори на бившата авиокомпания "Балкан" АД - Андрю Грей и Цви Франк, както и директора на компанията Йехим Мар-Хаим за нарушаване на Валутния закон.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха израелски шефове на фалиралата ”Балкан” | Днес.dir.bg

Коментари

Е голем съм Гад

за това има една дума - "ЕВРЕИ"

Това е благодарносттяа на евреите за това че ги спасихме от Холокоста...Нито един филм не направиха за това, ограбват държавата ни, сега и изкупуват земята ни...Не е добро това, не е...

Да ги осъдят да си върнат парите. Ако ги нямат да ги принудят да теглят заеми, за да си ги изплатят. Така може и до 20-то поколение да бачкат без пари да си платят заемите. Подобна тактика на тази, която финансовите олигарси прилагат срещу държавите- длъжници на МВФ.

Ама вие за сериозна ли вземате тази "новина"??? СГС "осъдил" пдир 10 години някого си който дори не му е известен този съд...Знаете ли колко съдилища има на СГС та не изчакате да свършат и тогава да пишете....

Костов е виновен!

Чакайте да осъдят евреи - в някоя друга вселена може би!

а каде са балгарските престапници които я продадиха и си гъчнаха в джоба ръчвета? иванчо костов, братовчеда на затворенят цар киро? и дрyги??

Добър баланс плащаш 150000 долара а получаваш близо 40милиона като приспаднеш обещетението от България чисто 30милиона . Е това е бизнес да източиш една компания и после да имаш нахалството да искаш обезщетение .

СЕ СЪДИ, КОГАТО СА ПЛАТЕНИ ПАРИ ПОД МАСАТА И СА ДЕЛЕНИ ДРУГИ!!! ПРОДАДОХА БГА БАЛКАН НА ЦЕНАТА НА ДВА ПАНЕЛНИ АПАРТАМЕНТА. А КАКВИ МИЛИОНИ СА СПЕЧЕЛЕНИ. В ЗАТВОРА ЗА НЕ ПО-МАЛКО ОТ 20 ГОДИНИ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ!!!! НО С ТЯХ И ТОЗИ, КОЙТО Е РАЗПИСАЛ СДЕЛКАТА, МИН. НА ФИНАНСИТЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ И МИН ПРЕДСЕДАТЕЛЯ!!!!!!!! ИНАЧЕ - САМО ЩЕ СЕ СИПЯТ ОБВИНЕНИЯ ПО ФОРУМИТЕ. НО ЗЕЕВИ СА СИ ПЛАТИЛИ КОЛКОТО И НА КОГОТО ТРЯБВА...

не е виновен онзи,дето яде зелника,а този,дето му го дава.какви са тези евреи в балгарска компаня и кои им я даде?сте има ли някои,които да отговаря за предателствата стесту балгария?

Станишев е виновен както и тройната коалиция

Ами къде беше съпругата на печално известния синдикалист Иван Нейков - юристконсулт на "Балкан". След приватизацията Нейков стана десен. Всичко си идва на мястото.

:) има и положителна страна - доста колеги се изнесоха и работят за нормални пари. иначе и до сега щяха да сърбат попарата на мениджърите във фирмата

кого заблуждавате сега простия бг народ безсрамници и крадци една елитна авиокампания мрасникат костов я продаде за ялти стотинки за да се нагуши с мангизи тоя и целия му екип заено с оня сас зловещата усмивка софиянски на стената и калашников ще ги оправи тези за гадове зинали за пари ха ха ха

"родолюбците" да си спомнят за дълговете на Балкан преди приватизацията. Историята е аналогична на Кремиковци. А защо инвеститорите излязоха калпави... ами ако се напънете, може и да си припомните, че никоя сериозна авиокомпания нямаше интерес към Балкан. Никоя.

Кой смее да каже че ЕВРЕИН е виновен!!! Кой етози луд?!! Ей сега ще ви пратим едни командоси...

А за Ванката Костов защо не се сеща съдът!!! За да продаде авиокомпанията на доказан международен мушенник за 150 000 долара, колко ли долара са били лично за него!???

Е, може ли такова нещо, той горкия тамън излезе от дупката и започна да цвърчи и ти дръж в затвора :D

продадени активи за : "общо 37.9 млн. долара от продажбата на самолети, акции и друго имущество на "Балкан". "

Бизнес с Израел все така завършва.

Сега,червените кретени трябва да се извенят на Костов ,че е продал "ръждясалия и прогнил скраб балкан"с огромни милиони дългове, на тия еврейски чеурвени мафиоти.

Значи ей сега еврейчетата ще го преместят от единия крачол в други!!!!!хахахахахахах

Където има евреи, гърци , турци бизнесмени, има фалити, подкупи, лъжи,измами неефективност, арогантност..Посочете ми фирма в българия с еврейско, гръцко, турско участие. където да няма проблеми- нсикси заплати, лош мениджмънт, измами, пране на пари. Разликата между нас и другите бивши соц страни е, че те си нямаха гръцки, турски и еврейски инвеститори, а немски, шведски, френски, австрийски

А нима българските фирми не са пълни с измамници?Нима ние не сме измежду най-мръсните работодатели?Преди да видиш треската в чуждия двор-виж гредата в своя!

Костов, Лилов, Доган, Сакскобурготски, Първанов - национални предатели! Дано сто щастливи с откраднатото бъдеще на България.

мунчо изпусна главния виновник КОСТОВ.

Отишли още по тъмно "българските " Киркор и Гарабед в Събота ( преди Началото на Неделята ) пред не-техния Храм, зер -- някой лев да изкарат ; ... Въртяли се до заник-слънце -- и наностинка не им пуснали ; .....Здрачило се здраво ; ..... Излязъл Мъдрецът от Храма и съвсем като на равни им казал на перфектен български : -- " Ма вий още ли сте тук бре ?! Ми той вашият поп дойде-и-си-замина -- ха бягайте зер да го търсите ! "

ако в българия е имало истинска авиация професионална и на световно ниво това се дължи само и единствено на бившия СССР

Реклама: "Летете със самолетите на БГА "Балкан", те никога не остават в небето!"и :"Самолетите на БГА Балкан най-предпочитаните в света!"

И всякакви други антибългарски глупости. Извинявай, ти да не се казваш Моше?

А Костов бе? Що го няма,нали той им поднесе всичко на тепсия.

Сега трябва да хванат за гушата и ония от търговския отдел на "Балкан", които с Боинг-767 возеха своите туристи до Малта, откъдето 250-местният самолет продължаваше празен за крайната дестинация - Ню Йорк.. Както и ония еврейски наместници, които при действащ български учебен център возеха в Тел Авив стюардеси и пилоти на обучение.

Дали изобщо някой знае колко милиона е спечелил тоя на снимката от продажбата на материалните активи на БГАто?! И колко рушвет е плетил на Костофф и партийната му секретарка за тлъстия подарък? Само недвижимата собственост на "Балкан" в 65 столици възлизаше на десетки милиони, а слотовете по летищата, а полетите, а репутацията на тази организация, която беше основен превозвач в региона преди продажбата, имаха полети до Ню-Йорк два пъти седмично, до Торонто, до няколко дестинации вЮжна Америка, до няколко в Африка, в Азия ... След това вече транзитният поток се преразпредели през Истанбул, Будапеща, Букурещ дори, а ние и сърбите останахме да духаме супата и да си спомняме за минали работи ... Сърбите поне воюваха в напън да запазят нещо, а ние просто така си харизахме икономиката, поради алчността на Костофф и неговите любимци - престъпници и национални предатели!!!

вЪВ Франция!!!

Продажбата на фалирала компания може да стане и за 1$,например ако има дълг 100млн,но и без дълг пак струва толкова,колкото някой даде. Така,че затова Иван Костов може да не е виновен,това го има навсякъде.По света има групи от супер мениджъри,които ако ги наемат опитват да вдигнат компанията на крака и ако могат да я изкарат на пазара.Тогва могат да спечелят много,но може и да загубят нещо ако възстановяването не стане.

Да, бе как пък на него се падна да продаде, Кремиковци за 1 долар и Булбанк - да не говорим щерка му как се омъжи. Просто "света вода ненапита" - алчно бившо комунде по КGB.

Още по време на управлението на Костов е обявена в несъстоятелност. "Касиера" не четеш ли със замъглената си от червена злоба евтини червени манипулации глава полукуха?

"Касиера", ти си продавач на семки от павилион на "Позитано", а от металургия и банки разбираш колкото старата крава на дядо ми. Манипулаторче и лъжец на дребно си ти...Кви банки е дал Костов, кви ЕРП-та и разсипия на България, които направиха твоите червени олигарси за 22 години?!

Доколкото ми е известно, договорът на Балкан с Гад-Зееви е подписан по времето на Луканов, а не по времето на Костов... Не забравяйте, че Станишев договори и Бургас-Александруполис, и когато започне строежът ще обвинят Бойко...

аз съм бивш летец авиацията е най висшата технология и е критерий за честта и величието на една нация авиация в българия е имало само през комунизма след него няма да има а ще има само жалко подобие с това се изчерпва всичко....

Хайде сега - напъни се малко и се ограмоти. Авиация е имало от ПРЕДИ комунизма. Това че руините на комунизма не са оставили нищо свястно е друг въпрос.

С това ограмотяване ужасно ме дразниш. На всички е ясно, че самолети е имало доста по-отдавна, но едва през комунизма авиацията става това което трябва да бъде. А след комунизма за каква авиация говорим въобще, имам в предвид наша, а не чужда!

Точно така е. И в България са се правели самолети, в завод "Балкан" в Ловеч! А това, че възходът на гражданската авиация е съвпаднал с наличието на социализъм в България, не означава, че социализмът е допринесъл кой знае колко за авиацията тук.

Невинни са! Масларова, Овчаров, Костов, Виденов, Луканов, Праматарски, Доган, Свинаров, Сакскобурготски, Божков и хиляди и хиляди! В България всички са невинни!

Но най "НЕВИНЕН" е бати ни Боко! След него вече не знаем изобщо какво ще бъде!

ще се пържат всички в ада!

колежке...и аз мисля тъка! Там им е мястото...дано!!!!

Подобни присъди са подигравка със законите! Освен, че трябва да лежат десетки години редом с рецидивистите, съкилийници трябва да им бъдат и лицата от българска страна, отговорни за продажбата. Заради тази далавера, държавата ни е загубила стотици милиони евро. Освен загуба на инвентара, има загубени ползи, на голяма стойност, за около десетина години. България има МНОГО ГОЛЯМ проблем с правосъдието!

Не се разбира: те ще лежат ли тези години и къде са сега?

Заради прости, неграмотни, неограмотяващи се хора, като "Столюовъ" ми се налага да живея, като имигрант в собствената с държава. Сто пъти беше обяснено по всякакъв начин, каво щеше да се случи ако авиокомпания "Балкан" не беше продадена. Обаче и след последните избори абсолютно се затвърждава теорията "Прост народ -слаба държава".

Cтoлюбoвъ

Мистър Балушев, нали не е нужно да пояснявам защо сам сте се нарекли така? Кой успя да те убеди, че е необходимо "Балкан"да се продаде на чужда фирма на смешната цена от $150 000 колкото два тристайни апартамента("Монитор"). Договорът е имал вратички, с които Гад Зееви се е възползвал за собствена облага. Дали е имало комисионни за българската страна, оставам да мислиш ти и другите хора. Аз да ти кажа, че заради такива като теб, поплюнковци, които хулят наред държавата ни е слаба. Отговорност, мистър, отговорност прояви..!

Не се притеснявайте- ще се обжалва и след няколко години може и да не чуем за изхода- какви ефективни присъди, да сте чули еврейски граждани предадени на чуждо правосъдие, трябваше да ги глобят десетина мил.$ и край-това за евреите почти смъртна присъда!

Но за сметка на това не сме толерасти. А това означава да ОБИ-ЧА-МЕ и евреите - както трябва да обичаме циганите, хомосексуалните и обикновените... ъъъ... абе я млък че за такива реплики дават 3 години в Унгария.

Купил я е за 150,000 долара,но спечелил "едва"6 000,000 долара....сиреч спечелил 5 850,000.

Приватизация, приватизация...от всички банкерски слуги само това се чува. Замче, лихвички, приватизацийка, комисион. Всички са крадци. Един няма читав, който - нека да краде, но да помисли поне малко и за България. Гответе се - БДЖ е на ред

А др.Иванчо Костов-троянският кон на БСП в СДС, ни лук ял-ни лук мирисал......!Не е виновен тоз който яде баницата , а този който я дал.Костов направи най-големите злени на българската икономика.Затвор и за него!

Много жълта преса четеш,ТЕ ни казват че е продаден Балкан с десетки милиона задължения, източен яко ти пак като мУНЧО РЪГАШ И ПЛЮЕШ Е ТИ СИ БАШ ПОЖАРНИКАР. ВСЕ НЯКОЙ МУ ВИНОВЕН .

за съжление това е цялата преса в бг, щом и дир.бг си спествя тези "малки" подробности.

Никой не е искал да я изправя на крака. Щом има имущество за 37млн за разпродаване и я купиш за 150 хил е пределно ясно, че по-добре да разпродадеш. Ако я бяха купили за 40 млн тогава щяха да се мъчат да я изправят на крака. Същото важи за БТК, ще важи и за БДЖ.

150 000 + 30 000 000 дълг + 100 000 000 обещани инвестиции за следващите 5 (пет) години = 130 150 000!!!! все костов е виновен ама никои не си прави труда да разучи нещата и да помисли сам!

Абе умник, я като си разучил нещата кажи колко от дълговете са платили тия приватизатори? Обзалагам се че почти нищо. Нали затова ги съдят, защото набързо са продали каквото има за продаване, а останалото са загуби за държавата. Да търсят виновник, който не е запорирал всичкото имущество докато не се изпълнят задълженията.

дългове над 100 милиона $, и всяка година нова "печалба"

А на колко , хора разказаха играта , а същото не е ли сега и с България Ер ?

Хич не тъпанар.Познай колко е взел той, а тъпанарите сме ние.

А КОМУНЕТО ВАНЮЮ КОСТОФ НА СВОБОДА.БРАВО НА БГ-СЪДА. ДЕРЗАЙТЕ ДРУГАРИ СОЦ-СЪДИИ.

Добре де, Костов не е ли СДС, как сега пък е комунист!!

отиди в библиотеката и изнамери едни от последните броеве на комунистическия вестник ,,Работническо дело" - там по това какво е писал другаря Костов за комунизма,ще разбереш син ли е или червен.

СТИВ ТИ СИ ДОСТА ЕЛЕМЕНТАРЕН, МНОГО ЧЕТЕШ ЖЪЛТАТА ПРЕСА И СЛУШКАШ ББ, Е ВИЖ ТОЙ НЕ Е КОМУНИСТ ТОЙ Е ТОШОВИСТ, АМА СЕ НАПЕЧЕЛИ И СЕГА НИЕ СМЕ МУ ВИНОВНИ .ДА СТЕ ЧУЛИ КОСТОВ КОГАТО ВЗЕ ВЛАСТА В НАЙ -ТЕЖКАТА КРИЗА ДА СЕ ОПЛАКВА,НЕ РАБОТА И СЛЕД НЕГО РАХАТ СИ КАРАХА ОЩЕ 10 ГОДИНИ ,НО СВЪРШИ.

Паразитите паразитират. Това е толкоз просто и логично.

Къде е сега гнусният мавър костов да обясни как така цяла авиокомпания се продава за 150 хил. долара - колкото една лека кола ! Да обясни колко взе под масата и как заради алчността си съсипа живота на хилядите служители там ! Но сега дава акъл на бойко как се управлява ! Най-големият крадец, лъжец и лицемер е костов - в една нормална Европейска държава такива като него лежат доживот за престъпления срещу държавата !

бойко има много повече грехове костов е достоен човек.

НЯКОЛКО МИЛИОНА ЗАДЪЛЖЕНИЯ + 150 000 ДОЛАРА = НЯКОЛКО МИЛИОНА И 150 000 ДОЛАРА . ТАЗИ СМЕТКА ПРАВИШ ЛИ Я ,ИЛИ СИ СИ ЦЪРВУЛ С 3 -ТИ КЛАС ОБРАЗУВАНИЕ.

А кой натрупа задълженията и с каква цел? Приватизация ли е целта? Защо в деня на сделката имаше точни предсказания какво ще направят Гадовете, базирани ан педишни случки? И как така едвам успяха да ги навият дакупят губеща компания? Нали Костов е най-великият икономист и пращи от идеи за "оправяне" на какво ли не? Или е некадърен и с една авиокомпания не може да се оправи?

образувание ха ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само като му чуя гласа и ми се доповръща. Но какво от това, той не връща откраднатото, не е в затвора, а напротив, той е там - отпред, където са отличниците, избрани от народа!

Това да си "костовист" не е принадлежност, а е диагноза!! Колко избори ви трябват, за да ви изтребят, хлебарки такива?!

На КараИван една от великите сделки! Не стига, че ограбиха компанията ами и 10 милиона бонус получили. Дали им баница - изяли я... Учудващ обаче е факта, че все още има 2% малоумници в България, дето да гласуват за тоя тъпанар

малоумници са тези, които гласуват за рзс, бсп, дпс, ндсв... по-скоро продажници