3 партии и рокери блокираха с протести София

Протести на ВМРО-БНД, "Атака", БНС и рокери се проведоха в центъра на София. Подписката, митингът и шествията минаха без инциденти, но бе блокирано движението и имаше засилено полицейското присъствие.

Обратно в новината

Коментари - 3 партии и рокери блокираха с протести София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срам ме от мн неща. Срам ме е... ... че позволяваме на наглеци като Сидеров и Доган да трупат акции от страха и недоволството ни. ... че позволихме на правителството покрай протестите да прокара два антиконституционни закона- за национализиране на земеделски земи и за задължителни медицински прегледи при кандидатстване за работа ... че позволихме над 100 българи да бъдат арестувани и само двама цигани Но не ме срам, че подкрепям протестиращите. И правителство, и църква, и медии се опитват да ни втълпят че етническата омраза не съществува и трябва да пренебрегнем страха си от циганите. Но това само ще влоши проблема. Вече 20 години игнорираме натрупания страх и омраза. Ако пак го игнорираме, просто при следващото убийство ще има гражданска война и нещата от тук на сетне само по-лоши могат да стават.

"Междувременно на моста на влюбените в София български и ромски младежи раздаваха на минувачите карамфили и детски есета, посветени на темата за толерантността" Свърши тя, всяко нещо си има край, търпението също! Тази толерантност ни доведе до тук - да ни газят и колят чернилки, стига толкова...

Да попродължим още малко: А демагогия никаква не е защото докато усвоявате едни пари там, всички останали се свиват, за да има за вас. Нали всичко идва от един бюджет. Ти кога участва във формирането му. Просто вземи и чети. Хубаво искате, ама трябва и да се ограмотявате. И аз имам към вас много въпроси, но ще се въздържа. Айде със здраве.

Няма нищо незаконно в това и нищо не е според както ни оттърва. Социалната помощ се отпуска по силата на "ЗАКОН за социално подпомагане", "ПРАВИЛНИК за прилагане на Закона за социално подпомагане". Това не е труд положен по силата на КТ. Прочети и виж за какво става въпрос. На Министерският съвет е вменено да приема закони, правилници и наредби, които да допълват основните такива. Ако не ти харесва - твоя воля. Намираш си една работа по КТ и получаваш всички задължения, отговорности и превилегии, които ти се полагат според вида на труд, който полагаш. Трябва да притежаваш съответната квалификация разбира се. Не да ми искаш трудов стаж за 14 дни х 4 часа работа, платена с пари, на които не може да се удържат данъци /по Закона за соц.помощ/. Като ти го признават за трудов стаж после ще искаш пенсия без да си внасял в пенсионния фонд, нали така!?.

Лудница... :

Само ок. 8 процента он цогоните работят нещо законно. Ок. 90 процента са непригодни да се занимават със съвременна трудова дейност, защото освен че са неграмотни, тях ги и мързи. Освен с кражби и измами не ми е известно какво друго може да работи средностатистическия циганин. А сега малко за турците: защо запазиха дипломатичекко мълчание, защо не дадоха поне вид, че съчустват на случилото се с момчето в Катуница. Вместо това лидерите им, отвориха уста за етническия мир. Защо не взеха правилната страна - на пострадалите, на заплашваните и мачкани с години българи в Катуница, на обраните, ограбени и пребити от върлуващи цигански банди. Толкова ли не разбират, че те са част от проблема да не ни искат в рамките на Шенген, че там катуни и джебчии не щат. Рабират, ама така им изнася. За сега...

Момчета, само с рев на моторите ви няма да стане нищо. Милицията от намеци не разбира. Вадете веригите...

Тигре, аз бях на протеста на 01.10. С мотора. Ти къде беше, та ме учиш аз да вадя веригата ? Отговори ! Гледаше "Листопад" може би ? Я елате всички на протеста, дръжте се разумно и без расизъм. По добре културен протест - отколкото огин и възстание...но само във форум. Между другото на протестите няма да направим нещо от което циганите да си извадят ползи !!! бъдете сигурни.

Ха изберете си го тоя да обяви воина на Турция, па като грабнеме лопатите..

Защо тези проблеми с циганите се раздухват точно пред избори? Та те не са вчерашни. Всичко е изкуствено роздуто а може би и предизвикано от сили, чиито оставане във властта е под въпрос. От години циганите ни яхат. От години ги издържаме. Защо точно сега се вдигна българинът да се защитава? Как търпяхме до сега? МАНИПУЛИРАТ НИ!

Не приятелю, не ни манипулират. Просто прагът на търпимост е достигнат и няма накъде повече. Манипулация ли е циганин да те премаже бавно и злобно с автомобила си и след това да заяви, че не е имал усещането за убийство? Манипулация ли е, както стана в нашето село, цигани постоянно да плячкосват на трудовите бедни хора каквото е останало, включително да оберат железните огради и кръстове от гробищата, и после да ти заявят в очите да не надигаш, щото ще подпалят цялото село? Ти въобще в час ли си с нещата?

Един ИСТИНСКИ случай от 80-те години. Влиза циганин в кабинета за Трудово-правна консултация: - Та другарю инспектор, да ми позволите да си взема пета циганка за жена!? /По онова време се разрешаваха до 4 брака и разводи, за следващите се искаше разрешение./ - Извинете, но сте объркали канцеларията! И все пак, каква ти е ползата от това? - Еий, познахте другарю инспектор! Ами аз с първата имам 2 деца. С втората 2, с третата ... -Е, и къде ти е далаверата, нали майчинските ги вземат жените? - Не, не др. инспектор! Децата са И мои и аз вземам от майките им половината майчински! ------------------------------------------- При направената сметка, циганина си докарваше от порядъка на 250 лв по тошово време, когато минималните заплати бяха 120 лв. Не работеше никъде и само на кебабчета и бира!!!!!!!!!!

И тази млада циганка лежи в родилното отделение заедно с майка си, и двете са родилки! Едната ражда за първи път, а дъртата за ... пореден път!

Б.Н.С не е вече на Боян Расате

И 10 протеста на ден да има пак нищо няма да стане.Искам да попитам драгите ми съграждани защо нямаше повече хора на протеста от 19.00ч вечерта ?Бяхме преобладаващата група не възраст м/у 18-26г ,при положение че е съботна вечер и всички са свободни ,това е няма единен народ и заради това ще търпим тази наглост ,и после недейте да мрънкате че нищо не е станало ,защото хората на възраст над 35г се криха и този път в къщите си и после само реват че било зле ,еми няма как да е добре .Много съм възмутен от поредната българска незаинтересованост :Х

"В края на краищата никой не може да забрани на циганина да е циганин и на турчина да е турчин. " щом се самоопределя като циганин, защо притежава български паспорт и се представя официално за българин? сега циганин ли е или българин? нали един български паспорт удостоверява, че притежателят му има българска националност? доколкото знам, негрите в америка, се самоопределят като американци, а не като африканци, а в бг се получава една официална лъжа.

Не ставай жалък глупак, всички във форума са поразени от простотията ти, паспорта не определя националността, а само принадлежността към съответната страна. Погледни официалните резултати от преброяването, най малкото ще научиш колко многонационална е България.

А бе делта сладолед...май ти си простичкия в този случай. Няма такова нещо като български турчин, както няма българки-англичанин. Аз като живея в Лондон и имам двойно гражданство, не се самоопределям като българо-англичанин. Има една националност във всяка страна и толкова. Или си само българин или само турчин. Както или си само българин или англичанин. BG може да има мн етноси, но не и националности!

засчто не се види зиганизазята вав селата полохзението наистина е тревохзно.на мен ми изнесаха зялата покасчтина открадаха труда на две поколения,и полизията казва немохзем нисчто да направим не сте само вие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Държавата в която живеем... В момента поне 200 полицая пазят ромската махала в Красна Поляна от Провокации. В същия този момент, от махалата се разнася силна ромска музика и озвучава целия квартал! Аз трябва да си затворя прозорците за да намаля поне малко шума от веселбата на господата роми, който се веселят пиейки с помощите за който аз плащам, озвучавайки се с краден ток, който аз плащам и под закрилата на полицията на която пак аз плащам. Този тормоз продължава всяко лято в продължение на няколко години и когато се обадя в районното и помоля полицията да вземе мерки нищо не се случва. Покрай събитията в последните дни много хора бяха арестувани, в същото време други хора сипят заплахи пред камерата и нищо не им се случва link . Та въпроса ми е чий права са погазени? Кой е в неравностойно положение?

Спокоино Михаиле знам за какво говори6 ,живея както теб до една ромска махала и при мен е същото лятото .

Постъпи като тях - резни жиците! Хем ще млъкне музиката, хем и ти ще изкараш пари и ще платиш по-малко краден ток.

Аз даже не се и обаждам. Няма никакъв шанс. В България да си българин означава да си никой. Ако си циганин - величаят те РОМ.

това момче болен сидеров как не го е срам да си прави пр кампания от смрта на двама човека? егати нагля тип. на мен не ми трябва психично болен мозук да ми казва кое е правилно и кое не е. не мога да схвана и идеята на протеста. не може да се слагат всички под една шапка. сега като има булгари които крадут коли в испания, всички ли булгарли сме автокрадци по тази логика? егати пурвосигналното мислене има у някои хорa

Млъкни, бе! Човекът поне има доблестта да казва истината публично и да настоява да реши проблема!

Преди да поставяш епитети на хората си оправи българския. От неграмотни никой няма нужда. Сидеров колкото и да го плюят казва истината.

Нямат давност и никога не са опрощавани...

дс агентитъе и камуняките разбират само от ритане по дебелите задници. те не разбират от мирни протести защото са парвични, дебили и престапници

Сега ако можеш и да обясниш логиката на този абсурд и тази дивотия и в крайна с/ка истинската причина (щото тези , които допускат това да се случи си дават с/ка какво правят), ще те предложим за Нобелова награда. (Аз знам отговора на въпроса , който ти задавам, но понеже съм в комисията по награждаването, не върви сам да се предлагам.)

Не мога да разбера тези политически партии защо си присвояват протеста, защо се опитват да трупат точки от смърта на двама души ......

никой не се опитва да трупа точки просто на народа му писна .ТОВА Е! ако не си разбрал

ти имаш ли деца умнико?

В голяма грешка сте , драги! Нищо от това, което виждате като ставащо през последните 20 год. не е случайно. А е плод на много фина и умела манипулация с цел унищожаваното на бълг. държава и народа й. Дайте си с/ка какви хора са били във властта през това време и какви са ги вършили. Какви са последиците от техните действия и защо никой на никого не търси отговорност, а сме само свидетели на грубо и открито (т.е. безнаказано) ограбване на държава и народ. Какво трябва да се случи, за да прогледнете. Позата на щрауса никога не е носила дивиденти...

Нямам нищо против ромите, но имам много против хора, които нарушават закона. Независимо от какъв етнос, религия, сексуалност или каквото и да било си ти трябва да спазваш закона. Нарушителите от Катуница трябва да бъдат наказани. На всяко престъпление трябва да съответства наказание, но тъй като това нещо липсва в България (за което не е виновен комунизма, както много хора тук смятат, а самите ние!)- ето защо хората започват саморазправа, то и на най-търпеливити и толератни хора им писва.

Самия факт е, че през 80-те години сред българите раждаемостта спадна, докато в същото време при циганите си остана висока. Тези, сега са активните млади циганета, са в същтност родени през 80-те, през комунизма! Още през комунизма бяха "подхранени" и се развъдиха. За съжаление само малка част от тях /вероятно 1-2%/ са наистина интегрирани. Това ще рече, че те живеят заедно с нас и поемат всички граждански отговорности като нас. С тези проблем няма, но те са само 1-2 % !

Явно нямаш хабер за какво става дума в провинцията. Ако бълг. прегази НЕУМИШЛЕНО дори (да не говорим за умишлено) някое цигане, той ще бъде убит преди още да стигне до съдебната зала. Оставяш впечатлението, че не си българин/ ка. Можеш ли да кажеш какво стана с цеганина , който уби един професр в кв. Захарна фабрика - Сф?

Отговори ми на въпроса ?

Сега да бъдем точни , ако нещата бяха на обратно ... един български престъпник дапрегази с кола едно циганче ,дали щяха да ги има тези протести??

Щеше да има линч над извършителя и цигански протести.

Г-да, знаете ли кога турците (селджукските) идват в Мала Азия (най-общо казано - Анадола) и преди тях какво е било населението там? Не измисляйте манипулативни исторически факти, които са удобни на някои сили. А иначе, най-лесният начин да се установи кой от кои е, е всеки да се погледне в огледалото и там ще види каква кръв (или смес) тече в жилите му. Никакви научни ткеории, и пр. не могат да се сравнят с този тест. Няма "истински" турчин, който да прилича на европеец, та както и да се мъчи да го направи. Както и характерни белези като: религия, обрязване, облекло и пр. не определят етническата принадлежност.

С тези лафове не казваш нищо, което да има отношение към съвремието. Погледни го това малцинство (турско) и ми кажи как вижда бъдещето си, катоотказва да се интегрира и да стане нормално човешко същество. Ами, виж какво става в Германия. Трето поколение турци (които не знаят къдеу е Турция на картата) не иската да се интегрпират и се държат (умишлено ) агресивно и провокативно към германската държава и нейните институции. За каква империя говориш, аркадаш! Светът се движи и развива по закони, които не зависят от човешката воля. Един турски премиер Тургут Юзал имаше безумието да твърди, че от Китай до английския канал всички били наследници на турския етнически елемент! Не разбрахте ли най-сетне, че турците са подстрекавани и използвани (досущ както циганите), за да се унищожава европейската/ християнска цивилизация. Този път обаче сме в други времена и номерът няма да мине.

В Германия саси виновни преди всичко германците. Защото доскоро не приемаха никой, който не е от редители германци за германски гражданин. Освен това те се държат съвсем различно помежду си и с турците в Германия. Дори с децата на турците, дето са родени в Германия и са много повече германци, отколкоро турци. В БГ няма такова нещо. Никой не се отнася така с турците, те сами се изолират подкукуросвани от турските политици, мекеретата им в БГ и ислямисти. И именно това трябва да се оправи. Само че на политиците не им оттърва. И изобщо сега става дума за циганите и криминалното им поведение. Наистина не виждам защо трябва да се намесват турците. Турците не учат децата си да крадат, за разлика от циганите. Това е голямата разлика.

В Украйна българите в бесарабските села също живеят като през 18-ти век, не са се приспособили всички. По голямата част от турците в Германия са се прспособили, погледни с какви коли и безкрайни колони пътуват за и от Капитан Андреево, колите са нови, не са 14-15 годишни като у българите. В края на краищата никой не може да забрани на циганина да е циганин и на турчина да е турчин. Не може катастрофалния демографски срив унищожителен за етноса наивно да се прикрива със смешни понятия като български турци, турски цигани или цигански българи, това са си чисти българи, чисти турци, чисти цигани.

Въбще не са се приспособили (интегрирали )турците в Германия. Голяма част от второ поколение продължават да не знаят немски език. За това говори официално Меркел преди няколко месеца. Докато бесарабските българи са напълно интегрирани, понеже културата( цивилизацията) на украинци и българи е еднаква- православието.

На ВАС друговерците това ВИ харесва очевидно, затова сте и тук. Като си толкова съвестен мюсюлманин отиди в Афганистан, Пакистан или друг "Майнистан", и си живей по ВАШИТЕ закони.

Ако успелите са успели в една наистина конкурентна среда - добре. Но успелите с нахалство, заплахи и бандитизъм не го приемаме. Що се отнася до интеграцията, тя не е свързана с заличаване на културни традиции. Но ако "културната традиция" е да се краде и да не се зачитат никакви граждански задължения - тогава какво???

Ако се направи едно генетично иследване сигурен съм че турците в българия ще се окажат с еднавки резултати като на българите,а тези турци от западна турция ще се окажат че имат европейски корени! Зашото още когато турското племе така наречени селждуцки турци са се заселили на малоазийския полуостров започват да налагат своята вяра върху месните християни които по-късно се потурчват и приемат да са васали на султаните.А и да не забравяме че на голяма част от султаните майките им са християнки! Така че тези турци езикът им е само турски,но генетично са месно население - българи, славяни ,гърци и други!

Една от основните задачи на Османската империя е била да преселва в новоокупираните земи турци от Анадола, много от тях знаят до ден днешен от кой район на Анадола са преселени, има и много потвърждаващи това исторически документи. Както има българи в Македония, Украйна, Сърбия, че и в Турция, така има турци в България, които ще стават все повече и повече- жизнен народ, а не остаряващ и замиращ.

Знаем и колко много българи са изселвани към Диарбекир и други места в Анадола да не говорим за еничерите. Не усещаш ли колко много 'чисти' турци носят и българска кръв?!?!

Има направени вече няколко такива генетични изследвания от колектив турски и френски учени. Резултатите са, че само всеки 5-ти турчин в Турция е в с корени от селджукските турци, всички останали са претопени от местните етноси на Балканите. Резултатите са официално изнесени в много сайтове.

България е оцеляла след 200 години ромейска власт, 500 години турско робство, но 50 години комунизъм няма да може. Просто ще остане едно географско понятие.

Така е, прогнозите ти са верни. Просто по време на турското и ромейското България е имала духовност и чувство за цивилизация. Това е нейното православие. Комунистическото време уби религията и остави обществото без духовност и цивилизационно съзнание. Религията е основа на цивилизацията.

По-голяма простотия не бях чувал.

Религията е основа на цивилизацията ли? И инквизицията ли? Я стига с тези глупости? Рота попове пеят "Многая лета" и възхволяват Бойко при откриване на КАНАЛИЗАЦИОНЕН колектор. Да религията е основа на цивилизация, а сега и на канализация!

Боян Расате отдавна се оттегли от БНС. Влезте малко в час...

Добра логика! И именно поради това тези потомци не могат и не живеят като етнически малцинства в чужди държави. Анадънмо?

Абсолютно грешно и съзнателно манипулационно мнение. Разграничаването на турско етническо малцинство в държавата става не от отрицанието, а за това, че са носители на друга култура и цивилизация и крайно различна от тази на мнозинството. В основата на цивилизацията е религията. Исляма е крайно различна религия от християнството, както и носителка на друга цивилизация. Това положение се засилва от имперската политика на съседка Турция, която надува стари имперски перки и възстановява османски доктрини от пепелищата. Просто истинското нещастие на българите е наличието на този средновековен сатрап като съседна Турция, който е причината за всички етнически конфликти . В България няма етнически турци. Исторически е доказано, че след Освобождението са заминали етническите турци, в България са останали само потурчените българи. Но българите не могат да разберат, че да се шири в България така много Турция, е виновен само българския продажен политически елит, който я допуска, и допуска нейния троянски кон -ДПС директно да се намира във властта и да работи аз Турция. Ако имахме искиски с демократично съзнание елит, той нямаше да позволи на никой враг дори да прекрачи границата. Такова поведение има елита на страните с развита демокрация.

Това е то демокрация, свободно вероизповедание, свобода на словото и т.н. Неотдавна беше построена красива джамия в Ню Йорк недалеч от местото на разрушените кули, но комплексарите като вас все още не са дорасли да възприемат реалността, докато узреят етноса им ще угасне. Как възприемате че има българи в Украйна пък искате да няма турци в България. Разсъждавате наивно, глупаво и напълно безперспективно.

Проблемът си е само твой. А и всеки има право на мнение. (В твоя случай май нещо го приемаш лично...)

2. Не ви ли прави впечатление (т.е. шокира) кака извезнъж циганите започнаха да наричат открито българите гяури. В това няма логика и буди удивление. Това не е било никога. А една циганка от Столипиново се провикна пред камерата , че била мюсюлманка. Да, върви процес на ислямизация на ромите и познайте след 20 год. при поредното преброяване какъв ще бъде % на двете осн. релгии и какво ще означава това за бъдещето на Б-я. Така че, започнете да мислите и да се осъзнавате за какво става дума, а не да продължваме с нищо-приказването.

Бъдещето на една държава се решава от основните маси. В случая етническите българи са поне 80%. Контрола е в техни ръце чрез изборите. Не може да обвинявате с общ знаменател етническите турци че те са причината за всичко. Вземете се в ръце и гласувайте за когото искате - Дори той да е Волен Сидеров. Дано стане така както желаете - Аз просто не споделям някои ваши възгледи и не мога да ги осмисля.

Няма такъв етнос в България-"Български турчин".Това го измисли интернационалната БКП и с това си отряза главата. В днешно време нищо не се гласува и печели по етническа линия, а само с ИДЕИ. Твоят Сидеров е отдавна провален политик, пък и нито една идея не е реализирал в 8 години във властта.

Щом като се определят като български турци, значи ги има. Ако гледаме генетиката балканите си излизат доста хомогенни, но това няма никакво значение за проблема. Лошото е че мислят че са първо турци след това мусюлмани а чак след това български граждани. В щатите ако някой мисли така няма да преживее дълго. Интересно че като са в Западна Европа изведнъж се сещат че са българи...

думата циганизация се използва със същата цел, както думата гяур. Замисли се!

Не. Думата циганизация се ползва като мюслемизация, демек насилствено налагане на култура, религия и начин на живот. А гяур се ползва като негър, демек роб. На запад ако само я прошепнеш тази думичка отиваш веднага в панделата.

И я си представете сега, как "Негово високопреосвещенство" Пловдивския митрополит Николай или който и да е наш поп влезе в Столипиново и почне да проповядва християнството Тъй безвъзмездно, само заради вярата!

Уважеми, ако някой обиди някохо на някаква основа, по принадлежност имам предвид и това стане пулично достояние, то прокуратурата трябва да се намеси. В случая вината е на власта а не на циганите. Всеки който си позволи такава "демокрация" и получи заслужено нещата ще си дойдат на място. Блгария не само за българите а тези хора които работят за нейно благоденствие. Колкото по-рано го разбереме толкова по-бързо ще се оправим. Лек ден.

1. Проблемът е в това, че никой не иска да види (а да каже, ако вижда разбира) каква е истинската причина за хала , на който се намира държавата и народа. Всичко, което става е умишлено планирано (вече 20 год.) да бъде тъкмо така... Кой го планира ли? Ами, наблюдавайте, слушйте, четет и най-вече - мислете със собствените си глави, а не повтаряте като папагали онова, с което ви заливат медиите. Поведението на бълг. цигани няма прецедент н никоя друга държава с такова малцинство. Циганите умишлено се подстрекават, зада безчинстват безнакано, а когато държвата реагира, от ЕС едни хубави хора веднага ни набиват канчетата и започва едно лицемерно празно-говорене за права, свободи и пр...

Хайде сега, пак извънземни ни са виновни?!

Абе ти да не си ял от новите пъпешчета? Днес нагарчаш.

Определение за политик - Това е човек, който казва това което искат да чуят масите. Той може да омае всеки и с празни приказки да му спечели доверието. Въпреки че веднъж да е спечелил довери и да се е доказал че от него нищо не става, не е изпълнил нито едно обещание - пак да може да омая хората на следващите избори. Например аз бих искал да чуя от някой политик следните фрази - ще направим че ръста на доходите да е по голям от ръста на цените. Ще стимулираме инвеститорите да създават по вече работни места /заводи, фабрики/ в крайните райони - Видин, силистра, Добрич, Родопите и т.н. Така и хората ще спрат наплива към столицата. Обаче единственото което чувам е циганите и турците. Хора колко цигани и турци живеят в БГ. Теоретично да кажем че изчезнат - тогава ли е което искате най много - на първо място. Други желания нямате ли. Дано ви се сбъднат мечтите.

Народът ни има по-точна приказка за политика"По делата ще го познаеш!" (не по приказките)-:)

Финикийска поговорка -- никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая.

По колко искате на калпак , зада се изнесете вкупом и еднопосочно по направлението Афганистан - Индия?! Ще ви направим и снимки, та да си спомняте с добро за България! - защото никъде другаде не биха ви търпели толкова циганиите...

жал те е за палатите на циганина?айде на миролюбка и плащат ами ти защо бе глупако?

Четейки коментарите под тази и други статии (където пряко или косвено се споменава Атака), човек остава с впечатлението, че с/у В.Сидеров се изказват хора, които като че ли не се чувстват българи...или не са наясно какво става в държавата им?! Няма друго обяснение за извратения хъс, с който хулят В.Сидеров и Атака.

Подкрепям изцяло това, че на престъпниците мястото им е в затвора. Дори съм съгласен на крайни и драстични мерки с/у тях. Но не разбирам защо: 1.Хората протестират само с/у циганската престъпност. 2.Не протестират с/у тези които толерират тази престъпност (бълг.съдии, полицаи, общинари данъчни - които са етнически българи). 3. Какво общо имат турците с циганската престъпност. Лично аз работя за тази страна. Осигурявам се на реалните си доходи. Нямам данъчни задължения. Защо продължавате по този начин. Защо провокирате и мирните граждани - чакам отговори от вас коментатори.

Приятелю, та ти не си никакъв български турчин. Такова понятие и животно няма. По време и след руско-турската освободителна война турците напускат България. Остават ислямизирани българи и потомци на чужди ислямски племена, заселвани периодично от турците на територията на страната ни. Затова, ако ти не се чувстваш българин това не е беда. Но, само не се прави зорлем на турчин и не се разполагай в чужда къща като у дома си. Хайде сега се напъни и си отговори на въпроса възможно ли е жив турчин да остане в освободена държава след пет вековно робство? Давай!

Може и още как да има турци в България. Както има българи в Украйна, в Македония, в Сърбия и т.н. има не по малко турци в България. ОК!

Ще ти дам пример с Америка - там няма навремето са се преселили азиатци, европейци и т.н. И сега когато отидеш там и видиш американец от китайски произход как ще го наречеш. Истината е че вече почти няма етническа чиста нация. Никой не може да бъде и сигурен че е чист 100% българин. Всички знаем по време на войни какво се случвало. Оставете всеки да определи такъв какъвто се чувства. Лично аз съм си проследил корените до Дедите си и се приемам такъв какъвто е бил баща ми , дядо ми, пра дядо ми, пра пра дядо ми и т.н. И друг факт - Дядо ми е бил в армията на РБ през втората световна война. Аз обичам тази страна и работя за тази страна. Това което искам е мразата и расизма да свърши. Искам да работим за един по добър свят и по добра държава. Лесно е да разрушиш, трудно е да изградиш. Лесно е да накараш някой да мрази, трудно е да накараш да обича.

Абсолютно не вземай насериозно човек, на който му толкова акъла,да споменава турци във връзка с циганска престъпност. Оакват се някои.

Ахмед Доган използва циганите и ги турцизира. Та турците си слагате таралеж в гащите. И българските турци мразят циганите престъпници, но ги приемат като свои хора щом стане дума за гласове. А от друга страна повечето от БГ турци първо са турци, а после БГ. Отново ли искат турско административно присъствие, както сега наричат робството? Нека първо да са български граждани а след това турци, както американците, и тогава всичко ще е наред.

Абсолютно си прав турчино. И аз се чудя, как така като борците правеха същото със същите тези хора, никой нищо не казваше и не се вдигна никой на митинг. Как така никой досега не протестира срещу безакцизния алкохол, а си го пиех, щото беше евтин. Как така никой не протестира срещу данъчни и съдий - всичките корумпирани.

Чакате отговор? Май аз не съм човека за това, но ще Ви кажа...Циганизацията у нас е ужасна! Помислете за битовите кражби по селата! Там хората, уплашени до смърт от набезите и кражбите на циганите нямат миг покой! Имам чувство, че в тази държава българите сме малцинство! Всички закони са писани само за нас, и ги спазваме стриктно! Ако не си платим тока, водата, парното, телефона, сме дадени на съд и от там на съдия изпълнители...Но циганите това не ги лови! Живеят си безнаказано, размахват мотиките и брадвите по улиците и отгоре на това ни обиждат с "гяури", не е ли странно? Колкото до турците, това е друга тема. Но мога да Ви уверя, че най-добрите ми приятели са турци и живеят в Истанбил! Това е!

като прочитам дискусиъите виждам че хората които мислят реално вав балгаря са вав мнозинство.ако законат вав една дарява не си варши работата. причината за това сигурна не е етническото малцинство. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не протестират само срещу циганската престъпност,но с това престъпление в Катуница чашата преля към циганите.Протеста е и срещу държавните институции,които не са си свършили работата и някои служители са корумпирани.А защо мислиш,че в държавната администрация са само етнически българи.Там работят и много етнически турци,които не са по-малко корумпирани.Примери за това как вчерашен дрипльо, но ЧЛЕН на ДПС,за нула време става толкова богат,че му трябва време да го осъзнае.ДА турците като етнос нямат общо с циганската престъпност.Но ДПС- ИМА.Защото повечето цигани гласуват за ДПС.Аз деля хората на добри и лоши.Няма значение от какъв етнос е.

Никой, ама никой не те провокира, не е верно че протестите са само срещу циганската престъпност чети новините-запалена е колата на съдийка свързана със случая. Ако не си разбрал, протеста е и за това, че не искаме да плащаме тока, водата и пр. на неработещата циганска сган и помощите за 10 деца на семейство За това се увеличава парното от днес например. А и ти ще го плащаш, защо искаш да плащаш това увеличение?

Българите имаме в предвид продажната същност на религията ислям. И за това как овцете като теб гласуваха няколко от "вашите" да се правят на бейове и да дерибействат по министерството на земеделието. А за теб и близките ти остана това, което остана и за нас обикновените българи - да търпиш безчинствата на циганите, да живееш на ръба на оцеляването. За това, ако се чувстваш български гражданин и искаш да се живее спокойно тук, имай смелостта да се присъединиш към протестите срещу безнаказаността на убийствата, насилията и другите гадости, които правят циганите. Нищо лично.

Аз специално нямам нищо против турците, а против циганията в самите хора без значение от етноса. Има една малка разлика от това дали българин ще обиди българин от това турчин или циганин да го направят. Ще се аргументирам - за циганите е ясно, те са сган просяци които нямат място тук ! С турци съм имал неприятни моменти, които са ги започвали те от рода Гяури, ще ви поробим и т.н и това довежда до една омраза към тези хора, защото 500 години история в робство ни е повлияло и сме чувствителни на тази тема. Но конкретно за това, че Вие сте турчин няма нищо лошо. Жив и здрав и си живейте в България щом Ви харесва, тук мислите че ви е по-добре, ваше право !

Напълно си прав! Престъплението си е престъпление, който и да го е извършил! Виновен е също и онзи, който си е затварял очите и го е прикривал, а това са си все български съдии, данъчни и полиция.... И аз се чудя от де се взе тоя обрат?

Такова нещо като "български трурчин" няма. Аз като живея в Лондон не съм "български англичанин". Или си български мюсюлманин или е време да си върнеш паспорта и марш в Турция.

Двадесет години,българските политици насъскват хората един срещу друг - имам предвид всички политически формации - защото така се печелят гласове,когато хората се страхуват,защото така хората нямат време да видят,че всички те ги ограбват.Ограбват живота им и този на децата им,ограбват хляба им,спечелен с труд,за да тъпчат ненаситните си гърла!Кръвта на турците,циганите,еврейте,арменците е също така червена,като на българите и няма никаква причина да се унищожаваме по между си за радост на тези,които откраднаха и пенсиите на родителите ни,които грабят и нас.А трябва да се обединим за да направиме живота на децата ни по-светъл,за да имаме бъдеще!Само,когато закона е един за всички,само тогава ще имаме шанс!Аз не се интересувам,от кой етнос е един човек,мен не ме притеснява на ,кой Бог се моли,на мен ми е достатъчно да чувствам,че е честен и справедлив и милее за тая земя,такива хора искам да са начело на България!

ДПС е на власт от 20 години в много общини, беше и на национално ниво. Защо този въпрос не задаваш и към тях?

нямам нишо напротив турците .. имам против турците в България ... защото те гласуват за турската партия , искат да присъединят България към Турция и мразят българите ... те не обичат България , не я приемат като родина , както например хората които живеят в америка .. те са горди че живеят в америка и това е тяхната страна ... ако хората от другите етноси приемат и обичат БЪЛГАРИЯ и се борят за нейното благо и за това да се подобрят условията в страната за всички .. ок .. ще се радвам за тях и ще празнуваме заедно техните и нашите празници.. защото ще живеем в разбирателство .. а не всеки да се бори да вземе надмощие и да направи мръсно на другия ..различния от него ..когато го разберем това и почнем да го правим ..тогава ще се оправим !!! все пак България и Българите са най толерантните хора и преди и сега .. погледнете историята назад и ще го разберете .. а в момента циганите и турците имат повече права и привилегии от българите ....

Протестите бяха срещу виновниците за беззаконието в страната за последните 20 години. Един от лозунгите на протестното шествие, което няма как да видиш по бТВ гласеше "Ние не сме расисти!!! Расисти са онези, които ни подлагат на терор в собствената ни държава!!! Вашата корупция ни докара до тук!!!" Лозунгът се носеше от т. нар. лумпени. Нещо да кажеш?

Щото са прости, затова

ами ако не се наричаха циганите турци и не използваха думата гяур, нямаше да ги свързват с турците. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам. Кой сложи в устата на циганина вашата дума "гяур"? Защо все повече цигани се определят като турци? Защо турското ДПС е окупирало Комисията за защита от дискриминация? Защо вчера на контрамитинга в Пловдив рамо до рамо бяха цигани и турци? Защо в североизтока над 50% от електората на турското ДПС са цигани? Защо в места с преобладаващо население от малцинството цигани и турци държат почти целия град, а българи са им работници? Защо турски организации напълниха циганските гета с джамии и емисари? Защо в религиозните центрове за работа с деца половината са турци, другата цигани?

приятелю, ти струва ми се злоупотребяваш малко с въпроса - ако не разчиташе за информация само на предубедените и целенасочени тв репортажи а беше излязъл сам на улицата, щеше да видиш и чуеш, че срещу българските турци няма никакви подобни настроения - на някой му е много удобно да цитира непрекъснато няколко лозунга, зад които стоят само няколко лумпена .. винаги е имало обаче недоволство от мошениците в ДПС /правиш ли разлика/ ... ТВ репортерите продължават да се правят на слепи и глухи и не забелязват, че протестите са именно против пороците на системата а не срещу Али, Хасан или някой друг

Колкото и да се пънете да плюете и омаловажавате Волен Сидеров и Атака, той единствен говори истината в тази държава, и много хора започват да проглеждат и да му вярват. Така че няма скоро да забравите за Атака, а много газ ще изпикаете, любезни платени подлоги и плюещи...

ЖИВЕЯ В КВ.КРАСНА ПОЛЯНА СОФИЯ ТУК НА ПАЗАРА Е ПЪЛНО С НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ПРОДАВАЧИ НА ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ /РОМИ/ ....НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЕ СА НА ЩАТ В ПОЛИЦИЯТА,ОБЩИНАТА ИЛИ ГЕРБ И ЗА КОЙ МАФИОТ ПОЛИТИК РАБОТЯТ???

Ив.Кост.-просъскал агент атакист.

Абе тоя Сидеров как се издържа.Само с омраза и крещене по митинги?Явно в България и това се плаща добре.

Иска ти се. Първо ще гласуваме, ще вземем парите, а после ще потЪрсим Убежище и ще ви оставим тук да ни сърбате попарата, която всъщност е вашата попара, защото винаги я започвате вие.